Meget godt vedlikeholdt og modernisert enebolig | Dobbelgarasje med innredet hems | Solrike uteplasser | Barnevennlig!

Neptunveien 8 , 1734 Hafslundsøy

BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 110 m²
Bruksareal 115 m²
Bruttoareal 125 m²
Tomt 922 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1968
Gårdsnummer 2096
Bruksnummer 75
Energimerking G
FINN.no 178342813
Sist endret 26.05.2020 08:48
Prisantydning 3 290 000
Totalpris 3 392 019
Ligningsverdi 646 372,-

Beregnet totalkostnad

3 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 88 000,- (Dokumentavgift) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 102 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 392 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL NEPTUNVEIEN 8!
Grimsøen & Partners v/Jonas Nikolai Grimsøen presenterer denne godt vedlikeholdte og oppgraderte eneboligen med alt på en flate! Det er også en fantastisk dobbelgarasje med innredet hem/stue over, fra 2011! Stor og flott stue-/kjøkkenløsning der man virkelig kan slå seg til ro, og trives!
Stor terrasse med gode solforhold og flott opparbeidet hage. Det er totalt 4 soverom i boligen, så her får man plass til hele familien! Det er kort vei til skole, barnehage, turområder, idrettsanlegg og daglivarebutikk. Eget vaskerom, samt et stort og delikat baderom med gulvvarme.

Innhold

1. etasje: Bad m/wc, vaskerom, entré, gang, stue/kjøkken, utvendig bod, wc og 4 soverom.

Standard

Entré
Romslig entré via pent opparbeidet uteplass. I gangen har du god plass til oppbevaring av yttertøy og lignende.
Stue
Det er en delvis åpen stue-/kjøkkenløsning med god plass for ulike soner til spisestue og tv-møbler. Det er en vakker peisovn i stuen som rammer inn rommet. Store og gode vinduer gir godt lysinnslipp og økt romfølelse.
Kjøkken
Kjøkkenet er fra 2018 fra leverandøren Aubo. Det er en kjøkkenøy og høyskap. Innredningen har profilerte, malte/folierte fronter med metallhåndtak og laminerte benkeplater. Integrert oppvaskkum og platetopp. Det er integrert oppvaskmaskin, ovn og platetopp. Kjøkkenet har fått tilstandsgrad 1 av takstmannen.
Soverom
4 soverom av god størrelse. Det ene blir i dag brukt som et omkledningsrom med åpne garderobeløsninger.
Bad
Hovedbaderommet har overflater med fliser og gulvvarme. Badet inneholder en innredning med skuffer, speilskap, ettgreps servantbatteri, dobbelt stikk, moderne badekar, dusjnisje, garnityr og vegghengt klosett. Det er et eget vaskerom med fliser og gulvvarme, og laminerte benkeplater over plass til vaskemaskin og tørketrommel. Det er overskap på vaskerommet og en varmtvannsbereder på ca. 200 liter. Det er også et gjestetoalett.
Innvendige overflater
Gulv: Fliser med gulvvarme, vinylgulv, laminat og malt laminat.
Vegger: Malte, slette vegger. Tapet, malt/foliert smartpanel og malt veggpanel.
Himling: Malte takessplater noen med downlights, malte slette flater, folierte takessplater og ett soverom med malt strietapet.
Garasje
Dobbelgarasje med hems/innredet rom samt loft. Pent belyst utvendig og strøm innvendig.
Selger opplyser:
Uteplassen foran hus er blitt steinlagt. Ny trapp ute. Nytt kjøkken i 2018. Vann og kloakk ute er lagt nytt i 2018.
Isolert dobbel garasje i 2010. Alt utvendig ble skiftet i ca. 2007 med vinduer, kledning, tak og etterisolering av tidligere eier.

Beliggenhet

Hafslundsøy ligger i et attraktivt område, ca 5 kilometer fra Sarpsborg Sentrum. Hafslundsøy ligger sør for elven Glomma og nord for Sarpfossen. Det finnes to veibruer som blir brukt for å komme seg til fastlandet, begge til østsiden av Glomma. På østsiden av øya er det også opparbeidet stupetårn og badeplass, i en liten vik i Glomma.  Grøtbrua i sør fører over til Hafslund og Nipabrua i nord tar deg over til Hasle.
Området har nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Det er kort vei til Hafslundsøy barneskole og SFO. For de aller minste finner man Kløverengen familiebarnehage, Hafslundsøy barnehage og Lykkeliten familiebarnehage på Hafslundsøy.
Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, og golfbane. Videre er flott turløype rundt Øya golfpark. Hafslund Hovedgård ligger en liten kjøretur fra eiendommen og er en av landets vakreste herregårder og en perle med Hafslundparken ("Den engelske park") på rundt 100 mål. Det er også kort vei til Varteig med idyllisk friareal og flotte turområder. Her finnes merkede turløyper som gir gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra som ligger på Hafsludsøy. Her er det også legesenter, baker, blomsterforretning, fotpleier og bensinstasjon. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Skjeberg senteret, Rema 1000 og Iseveien Senter et rikt og variert utvalg. Sistnevnte har én handelsdel og én helsedel. Senteret ligger samlokalisert med bl.a. Byggmax, Europris, Posten, Euronics og flere andre. Det er for øvrig kort vei til Sarpsborg sentrum, samt Sverige og Nordby Shoppingcenter.
Innenfor gangavstand:        
Dagligvare
Barnehage
Barneskole
Hafslundsøy Legesenter
Bensinstasjon YX
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 2-3 minutter - Tjernparken
Ca. 3-5 minutter - Øya golfbane
Ca. 5 minutter - Hafslundsbanen
Ca. 10 minutter - Isesenter
Ca. 10 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 10 minutter - Lande senter
Ca. 12 minutter - Kruseløkka ungdomsskole

Tomt

Areal: 922 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Dobbelgarasje, samt flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1968

Antall soverom

4

Byggeår

1968

Byggemåte

Boligen er fundamentert på støpt betongdekke til grunn. Videre er bygget utført i bindingsverk av tre kledd med stående, malt kledning. Boligen har saltak i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein.
Bemerkninger fra takstmann:
- Noe avvik i himling 1. etg. ifbm. loftsluke. - side 9.
- Membran ble ikke observert i tilgjengelig sluk. - side 10
- Forhøyet fuktforhold nedre deler av vegger og gulv ble registrert. Deler av overflater i dusjsoner var våte og kunne ikke fuktsøkes. - side 10
- Vegghengt toalett uten kontrollmulighet for lekkasjevann/avrenning i skjult konstruksjon. Det anbefales at dette blir etablert. - Side 10
- Avtrekk mangler ventil/rist. Sluk ikke tilgjengelig for inspeksjon. - Side 11
Lovlighet
Merk: Innredet hems i garasjen samt boligens sydvendte rom benevnt soverom oppfyller ikke krav til lys og rømning pga. for små vinduer.
For ytterligere informasjon om boligens byggemåte, se vedlagte tilstandsrapport utført av Bjørn Bøhler.

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på oppføring av eiendommen. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet.

Boligens areal

Primærrom: 110 kvm, Bruksareal: 115 kvm, Bruttoareal: 125 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Boligen varmes opp ved hjelp av varmekabler i flislagte rom, ildsted i stue og elektrisitet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 14 420 pr. år Følgende inngår i de kommunale avgiftene: Eiendomsskatt, feiing, renovasjon, vann og avløp.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 646 372 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 326 940 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert.
Hafslundsøy nord 1 og 2 (24006)
Formål: Bolig
Godkjent: 20.06.1967
Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt salgsoppgaven.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1967/301368-2/3  Best. om vann/kloakkledn.  
06.04.1967 
rettighetshaver:Knr:3003 Gnr:2096 Bnr:4  
rettighetshaver:Knr:3003 Gnr:2096 Bnr:64  
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1967/303623-1/3  Best. om vann/kloakkledn.  
11.09.1967 
rettighetshaver:Knr:3003 Gnr:2096 Bnr:329  
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Oppvaskmaskin, komfyr og platetopp medfølger. Taklampe i stue medfølger ikke.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt følgende:
Provisjon (fastpris): kr. 47 000,-
Tilrettelegging: kr. 9 900,-
Grunnpakke: kr. 10 900,-
Oppgjørshonorar: kr. 5 500,-
Visningshonorar: kr. 1 950,-

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.