Smakfullt innredet selveierleilighet | To verandaer | Delikat kjøkken med øy | El-billader | Vedovn | 2 soverom!

Vannverksveien 29D , 1727 Sarpsborg

VISNINGER

27. mai onsdag kl. 19:30-20:15

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 64 m²
Bruksareal 67 m²
Tomt 672 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2018
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 3376
Energimerking C
FINN.no 177952457
Sist endret 22.05.2020 07:55
Prisantydning 2 970 000
Totalpris 3 053 269
Ligningsverdi 613 767,-

Beregnet totalkostnad

2 970 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 970 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 83 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 053 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL VANNVERKSVEIEN 29D!
Grimsøen & Partners v/Jonas Nikolai Grimsøen presenterer denne nyoppførte og tidsriktige leiligheten på populære Kurland! Leiligheten fremstår delikat og innbydende med entré, stue/kjøkken, bad, bod og 2 soverom. Det ene soverommet er nå innredet som et sprekt walk-in closet, drømmen for mange!
Kjøkkenet har en øy med plass til mange gjester - et sted som også egner seg ypperlig for matlagning! Det følger egen parkeringsplass med el-billader. Leiligheten ligger i et populært, barnevennlig og etablert boligområde på Kurland, med nærheten til sentrum og Sarpsborgmarka rett utenfor døra. Det er gangavstand til barnehager og barneskole.

Innhold

1.etasje: Gang, stue/kjøkken, soverom, walk-in closet/soverom, teknisk rom og bad/vaskerom.

Standard

Entré
Du møtes av en innbydende og lekker entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende. Her får du virkelig "godfølelsen" i sekundet du entrer leiligheten.
Kjøkken
Et fantastisk kjøkken i hvit utførelse med kjøkkenøy for hyggelige og sosiale lag! Det er laminerte benkeplater og integrerte hvitevarer. Dette er et kjøkken man virkelig ønsker å lage mat på.
Stue
Stuen er malt i tidsriktige og moderne farger med plass til både spisestuemøbler og tv-krok. Det er en vakker vedovn for kalde vinterdager og sene høstkvelder. Denne rammer virkelig inn den åpne stue-/kjøkkenløsningen. Store, flotte vinduer gir et fantastisk lysinnslipp og lar naturen ta del av leiligheten.
Soverom
Det er 2 soverom i leiligheten av god størrelse. Det ene soverom er blitt benyttet som walk-in closet av nåværende eier. Soverommene er behagelige og harmoniske med god plass til ulike garderobeløsninger.
Bad
Badet er lekkert med fliser på gulv og vegger. Det er dushjørne med glassvegger, servant, speilskap, opplegg for vaskemaskin og klosett.
Det er balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner. Det er i parkett og flis på gulvene i leiligheten. Mer detaljert byggebeskrivelse ligger vedlagt salgsoppgaven.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et populært, barnevennlig og etablert boligområde på Kurland. Dette er et meget populært boligområde i Sarpsborg, med nærheten til sentrum og Sarpsborgmarka rett utenfor døra. Fra eiendommen er det gangavstand til barnehager og barneskole. Like i nærheten finner man også butikker og eget spisested.
Sarpsborgmarka er et flott rekreasjonsområde som strekker seg fra Kurland, mot Tunevannet og oppover mot Øvre Tune. Lysløype passerer like ved boligen, så her er det bare å spenne på seg joggesko eller ski og legge av sted. Her er det oppkjørte skispor samt belysning, på vinterstid. En kort spasertur unna finner du også Tunevannet med idylliske badeplasser, flytebrygge, store plenareal og fine turstier.
På Kurland bor man innenfor fin sykkelavstand eller en kort kjøretur til sentrum. Her finner du en gågate med koselige butikker, mange hyggelige caféer og spisesteder og Storbyen kjøpesenter med over 60 butikker. I sentrum finner du også det du trenger av offentlige tjenester og tilbud.
Sarpsborg er et godt utgangspunkt for deg som skal på reise. Byen ligger strategisk plassert langs jernbane og E6, og vil du reise kollektivt finner du gode buss- og togforbindelser.
Innenfor gangavstand:
Bussholdeplass
Inngangen til Sarpsborgmarka med lysløype
Barnehage
Barneskole
Dagligvareforretning
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 5 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 5 minutter - Sarpsborg Jernbanestasjon
Ca. 5-10 minutter - Tunevannet med badestrand og flott parkanlegg
Ca. 5-10 minutter - Grålum med på/avkjøring til E6
Ca. 10 minutter - Sykehuset på Kalnes
Ca. 20 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 30 minutter - Svinesund
Ca. 70 minutter - Oslo Sentrum

Tomt

Areal: 672 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 2 etasje

Garasje / Parkering

Leiligheten har egen parkeringsplass med el-billader.

Felleskostnader

300 pr. mnd. Avtalte felleskostnader: - Oppsparing til fremtidig vedlikehold: kr 100 pr. mnd pr.sameier - Forsikring: kr 200 pr. mnd pr. sameier

Sameie

Sameiet Vannverksveien 29.

Forsikring

Gjensidige Forsikring

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2018

Antall soverom

2

Byggeår

2018

Byggemåte

Plate på mark. Innvendig kledning er levert med 13mm gipsplate sparklet og malt. Utvendig kledning er grunnet og malt to strøk med liggende dobbelfals. Isolert med 50mm. Det er gode lydskillevegger mellom leilighetene med dobbel bindingsverk, to lag 100mm isolasjon og to tlag 13mm gipsplate på hver side sparklet og malt. Våtromsplater og flis på baderommet. Takkonstruksjon bygget opp av prefabrikerte takstoler og sperrer av tre. Sort dobbel krummet takstein. Terrasseflis av PVC på balkongene.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det ble gitt midlertidig brukstillatelse på eiendommen den 01.02.2019.

Boligens areal

Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 67 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eierseksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Varmekabler i gulv, og elektrisitet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 7 632

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 613 767 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 209 559 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er uregulert.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt følgende:
Provisjon: kr. 33 000,-
Tilrettelegging: kr. 9 900,-
Grunnpakke: kr. 10 900,-
Oppgjørshonorar: kr. 5 500,-
Visningshonorar: kr. 1 500,-

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.