Nyoppusset rekkehus over to plan pluss innredet kjeller | Fantastiske uteområder | Lekre overflater | Barnevennlig!

Ulstrups vei 1 C , 1738 Borgenhaugen

BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type Rekkehus / Borettslag
Primærrom 123 m²
Bruksareal 127 m²
Bruttoareal 137 m²
Tomt 14 427 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 1966
Gårdsnummer 1048
Bruksnummer 234
Energimerking F
FINN.no 178342858
Sist endret 22.05.2020 15:48
Prisantydning 2 290 000
Totalpris 2 471 856
Ligningsverdi 491 867,-

Beregnet totalkostnad

2 290 000,- (Prisantydning) 167 847,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 457 847,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 000,- (Gebyr utlysning forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 14 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 471 856,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL ULSTRUPS VEI 1C!
Dette er et innholdsrikt rekkehus over to etasjer med kjeller, beliggende i et sentralt område på Nordberg/Borgenhaugen. Fra boligen er det gangavstand til skole og barnehage, og kort vei til nærbutikk og bussholdeplass med offentlig kommunikasjon til Sarpsborg sentrum og Fredrikstad.
I boligens 1.etasje finner man entré, romslig kjøkken og en behagelig stue med utgang til terrasse. I 2. etasje er det tre soverom og baderom. Det ene soverommet har en stor skyvedørsgarderobe. I kjelleretasjen har man god bodplass, kjellerstue samt et eget vaskerom.

Innhold

Kjeller: Vaskerom, kjellerstue, gang og bod.
1.etasje: Vindfang, gang, kjøkken, stue og trapperom.
2.etasje: Bad, gang og 3 soverom.
Loft: Kryperom.

Standard

Entré
Du møtes av en entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende. Skyvedørgarderobe i vindfanget. Videre tas du inn til boligens stue og kjøkken.
Stue
Her er det god plass til både spisestuebord og tv-krok. Stuen er malt i lyse og delikate farger og med store vinduer og utgang til terrassen får du godt lysinnslipp og økt romfølelse.
Kjøkken
Kjøkkenet ble pusset opp i 2017 fra Ikea, med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, ovn, samt kjøle- og fryseskap. Fliser er montert på vegg over benk. En innredning med profilerte folierte/malte fronter og lakkerte heltre benkeplater. Her er det også plass til spiseplass. Dette er et lyst og praktisk kjøkken der man virkelig får lyst til å røre i grytene!
Soverom
Tre soverom av god størrelse, der det ene har en stor og flott skyvedørsgarderobe. Alle soverommene befinner seg i boligens 2.etasje med tilknytning til baderommet.
Bad
Baderommet ligger i 2.etasje med fliser gulv og vegger. Badet ble rehabilitert i 2016, og har en innredning med servant, speilskap, vegghengt klosett, dusjhjørne og dobbelt stikk. Det er varme i gulvene og skjult røropplegg.
Kjeller
I kjelleretasjen er det innredet en kjellerstue, samt at du har luksusen med et eget vaskerom. Vaskerommet i kjeller er ikke ferdigstilt. Her er det plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Det er også gang, samt bodplass i kjelleren.
Innvendige overflater
Gulv: Laminat.
Vegger: Malte/folierte smartpanel.
Himling: Malte/folierte huntonitt med treprofil takplater-/plank. Flere rom med innfelte LED downlights.
Siden overtagelsen i 2017 har nåværende eiere blant annet pusset opp badet og de to største soverommene. Stue og kjøkkenet ble pusset opp på høsten 2017. Gangen ble ferdig pusset opp i vår 2019. Kjelleren er pusset opp vår 2020.  Varmepumpe er fra oktober 2019. Det har vert peis i stua frem til da.
Det er varmefolie i gangen og i hele kjelleren.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt på Borgenhaugen, med gangavstand til skole og barnehage, og kort vei til nærbutikk og bussholdeplass med offentlig kommunikasjon til Sarpsborg sentrum og Fredrikstad. Det er kort vei til bl.a. fotballbane, idrettshall, treningssenter og Hevingen 18-hulls golfbane med cafe i golfsesongen. Hafslund Hovedgård på Borgen/Hafslund er en av landets vakreste herregårder og en perle med Hafslundparken på rundt 100 mål, med store løvtrær.
Videre er det flott turterreng med sykkel- og gangveier i nærområdet, samt lysløype med mange turmuligheter på Hevingen. Det er kun 1 mil til Sarpsborgs skjærgård i Skjeberg.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Kiwi, Coop Extra og Spar. Det er kort vei til Iseveien Senter som består av en handelsdel og en helsedel. Senteret ligger samlokalisert med bl.a Byggmax, Europris og flere andre. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Storbyen kjøpesenter i Sarpsborg sentrum, samt de øvrige handlegatene i byen innenfor rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Fra Sarpsborg jernbanestasjon går det tog til Halden, Oslo S og Gøteborg. Med bil tar det ca. 7-10 min. til Sarpsborg jernbanestasjon, 25 min. til Svinesund og 26 min. til Fredrikstad.
Innenfor gangavstand:
Hafslund Barneskole
Skjeberghallen
Kiwi Borgenhaugen
Iseveien senter
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 7-10 minutter - Sarpsborg stasjon
Ca. 10 minutter - E6 Årum
Ca. 10 minutter Skjeberg golfklubb Hevingen
Ca. 15 minutter - Sykehuset Østfold Kalnes
Ca. 15 minutter - Høysand badeplass
Ca. 20 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 70 minutter - Oslo sentrum

Tomt

Areal: 14 427 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det er biloppstillingerplasser på borettslagets tomt. Borettslaget har også noen garasjer. Garasjeplass medfølger salget. Leie for garasjeplass er pr. nå kr. 250,-? i mnd.

Felleskostnader

4 561 pr. mnd. Div. honorarer, vedlikehold, garasjeplass, kabel-TV, forsikringer, kommunale avgifter, eiendomsskatt, felles strøm og fyring, renter og avdrag på fellesgjeld.

Borettslag

Nyveien borettslag er oppført i perioden 1966-1969, og består av 9 firemannsboliger og 2 rekkehus med til sammen 48 leiligheter.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

1993-95: Utskiftning av deler av det elektriske anlegget
1997: Utvendig rehabilitering
2011: Maling av utvendig kledning

Forkjøpsrett

Ja. Forhåndsavklaring er igangsatt. Kontakt forretningsfører eller megler for ytterligere informasjon.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er ikke tilknyttet IN-ordning.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12137395752, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 08.05.2020: 2% pa.
Antall terminer til innfrielse: 95
Saldo per 08.05.2020: 7 706 334
Andel av saldo: 167 848
Første termin/første avdrag: 30.03.2019 (siste termin 30.12.2043)

Andel fellesgjeld

167 847

Andel formue

22 504

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyrehold er kun tillatt etter skriftlig forhåndssamtykke.

Boligtype, eierform og byggeår

Rekkehus (Borettslag), byggeår: 1966

Antall soverom

3

Byggeår

1966

Byggemåte

Plasstøpt grunnmur i betong antatt fundamentert til fjell/faste, komprimerte masser. Over grunnmur bygningskonstruksjon i tre med bindingsverk. Liggende malte/beiset kledning. Etasjeskiller og tak i trekonstruksjon, tak antatt tekket med takplater. Beslag over piper, pipehatter og toppbord. Vinduer med isolerglass. Boligen har i hovedtrekk fått tilstandsgrad 2 av takstmann. Les vedlagte takst for ytterligere informasjon.
Lovlighet:
Alle rom for varig opphold i 1. og 2.etasje tilfredstiller krav til høyde, dagslyskrav samt rømning. Merk; kjellerrom betegnet som P-rom tilfredstiller ikke krav til varig opphold pga. for små vinduer (lys og rømning).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 123 kvm, Bruksareal: 127 kvm, Bruttoareal: 137 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Glasspanelovner i de fleste rom. Opplegg for ildsted i stuen 1.etasje med bruddskifer-kledd pipe/brannvegg samt i kjeller grovpusset pipe/brannvegg, ildsteder ikke installert. Luft-til-luft varmepumpe i stue 1.etasje fra 2019. Gulvvarme på bad, vindfang og i innredede rom i kjeller.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 491 867 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 770 720 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringsplan og bestemmelser ligger vedlagt salgsoppgaven.
Reguleringsplan: Bede / Navestad (28003)
Haugeveien 13 (28013)
Formål: Bolig, felles avkjørsel/parkering, vei
Kjørevei**
Godkjent: 13.02.1979, 18.06.2015
Annet: Arealplanen er under rullering. Rulleringen kan resultere i endringer av både kart og bestemmelser.
*Hensynssone: H810_Ny bru over Glomma i Sarpsborg - «Krav om felles planlegging», utgår.
**Støysone: Gul sone iht. T-1442
Eiendommen ligger innenfor et aktsomhetsområde med mulighet for marin leire, og grunnen kan derfor bestå av løsmasser, herunder kvikkleire. Kommunens aktsomhetskart er imidlertid svært grovmasket.
For ordens skyld, arealplanene inneholder ikke alle opplysninger

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offetnlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Alt av hvitevarer er integrert og medfølger salget.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt følgende:
Provisjon: kr. 31 000,-
Tilrettelegging: kr. 5 000,-
Grunnpakke: kr. 10 900,-
Oppgjørshonorar: kr. 5 500,-
Visningshonorar: kr. 1 500,-

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.