Koselig enebolig med garasje | Stor og pent opparbeidet tomt | Bad fra 2017 | 3 etasjer, nesten 2 mål tomt & garasje!

Reveveien 6 , 1739 Borgenhaugen

BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 152 m²
Bruksareal 166 m²
Bruttoareal 181 m²
Tomt 1 734 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1930
Gårdsnummer 1051
Bruksnummer 39
Energimerking G
FINN.no 179501003
Sist endret 26.05.2020 09:48
Prisantydning 3 290 000
Totalpris 3 394 019
Ligningsverdi 810 983,-

Beregnet totalkostnad

3 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 90 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 104 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 394 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL REVEVEIEN 6!
Grimsøen & Partners v/Jonas Nikolai Grimsøen presenterer denne koselige og pent vedlikeholdte eneboligen på Borgenhaugen med garasje! Stor og solrik tomt på 1734 kvm. Boligen har totalt 3 soverom, 2 stuer, god lagringsplass i form av boder og omkledningsrom. På eiendommen er det en stor og praktisk garasje med biloppstillingsplasser, verksted, bod og hems.
Stuen er romslig med god plass til tv-møbler og spisestue samt utgang til fantastiske uteareler! Badet er nyoppusset og modernisert i 2017!
Borgenhaugen har gangavstand til skole og barnehage, og kort vei til nærbutikk og bussholdeplass med offentlig kommunikasjon til Sarpsborg sentrum og Fredrikstad.

Innhold

Kjeller: Stue, teknisk rom, bod og krypkjeller.
1.etasje: Bad/vaskerom, vindfang, gang, omkledningsrom, kjøkken, trapperom, stue/spisestue og wc.
2.etasje: Gang, kneloft og 3 soverom.
Loft: Uinnredet loftsrom.
Garasje
1.etasje: Garasjerom, bod og verksted.
2.etasje: Hems/lager.
Loft: Uinnredet loftsrom.

Standard

Entré:
Romslig entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende. Herfra har du tilgang til et smart og praktisk omkledningsrom, samt et baderom. Videre tas du med til boligens kjøkken og stue.
Stue
Stuen er lys og romslig med tydelige soner for spisestue og tv-møbler. Det er en vakker vedovn som smykker inn rommet og varmer på kalde dager. Herfra er det utgang til terrasse og hage. I kjelleren er det også en egen stue - perfekt som et ungdomsrom!
Kjøkken
Kjøkken med spiseplass. Det er eldre kjøkkeninnredning med lakkerte, profilerte heltre fronter med håndtak, noe m/blyglass. Laminerte benkeplater med m/trekanter. Nedfelt platetopp og dobbel oppvaskkum. Ettgreps blandebatteri m/stengekran ny i 2018. Innebygget ovn og mikrobølgeovn. Det er plass for oppvaskmaskin og kjøleskap samt fryseskap.
Soverom
Det er totalt 3 soverom i boligen. Alle er av god størrelse med plass til smarte oppbevaringsløsninger.
Bad
Badet har fliser på gulv og vegger og gulvvarme. Helreonvert og modernisert i høsten 2017. Baderoms- og vaskeromsinnredning med underskap samt vegghengt høyskap. Ettgreps servantbatteri, speilskap og vegghengt klosett. Det er dusjkabinett og plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vaskebenk med utslagsvask.
Det er også et eget toalettrom med wc. Overflater med vinybelegg på gulv og vinyltapet på vegger.
I kjelleren er det god bodplass, teknisk rom og krypkjeller i tillegg til stuen.
Garasje
Stor og flott garasje med bod og verksted, hems/lager og uinnredet loftsrom i tillegg til garasjerom og biloppstillingsplass for bil.
Innvendige overflater
Gulv: Nye énstavs laminatgulv. Eldre vinylbelegg kjøkken. Fliser i vindfang m/gulvvarme. Tepper i alle rom i 2.etasje og i kjellerstue. Kjellerstue m/gulvvarme.
Vegger: Tapet. Malt strukturtapet, tapet. Brystningspanel på flere vegger. Lakkert takpanel i innredet del kjelleretasje.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt på Borgenhaugen, med gangavstand til skole og barnehage, og kort vei til nærbutikk og bussholdeplass med offentlig kommunikasjon til Sarpsborg sentrum og Fredrikstad. Det er kort vei til bl.a. fotballbane, idrettshall, treningssenter og Hevingen 18-hulls golfbane med cafe i golfsesongen. Hafslund Hovedgård på Borgen/Hafslund er en av landets vakreste herregårder og en perle med Hafslundparken på rundt 100 mål, med store løvtrær.
Videre er det flott turterreng med sykkel- og gangveier i nærområdet, samt lysløype med mange turmuligheter på Hevingen. Det er kun 1 mil til Sarpsborgs skjærgård i Skjeberg.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Kiwi, Coop Extra og Spar. Det er kort vei til Iseveien Senter som består av en handelsdel og en helsedel. Senteret ligger samlokalisert med bl.a Byggmax, Europris og flere andre. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Storbyen kjøpesenter i Sarpsborg sentrum, samt de øvrige handlegatene i byen innenfor rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Fra Sarpsborg jernbanestasjon går det tog til Halden, Oslo S og Gøteborg. Med bil tar det ca. 7-10 min. til Sarpsborg jernbanestasjon, 25 min. til Svinesund og 26 min. til Fredrikstad.
Innenfor gangavstand:
Borgen Barneskole
Skjeberghallen
Kiwi Borgenhaugen
Iseveien senter
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 7-10 minutter - Sarpsborg stasjon
Ca. 10 minutter - E6 Årum
Ca. 10 minutter Skjeberg golfklubb Hevingen
Ca. 15 minutter - Sykehuset Østfold Kalnes
Ca. 15 minutter - Høysand badeplass
Ca. 20 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 70 minutter - Oslo sentrum

Tomt

Areal: 1 734 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Garasje, samt flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1930

Antall soverom

3

Byggeår

1930

Byggemåte

Enebolig over 2.etasjer samt kjeller og loft. Støpt grunnmur i betong antatt fundamentert på fjell/faste, komprimerte masser. Over grunnmur bygning i bindingsverk utvendig kledd med stående kledning. Etasjeskiller og saltak i trekonstruksjon, tak tekket med betongtaksten, utbygg med takpapp. Metalltakrenner og plastnedløp. Beslått pipe og isebord. Stigetrinn til pipe.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger verken ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen. Dette var heller ikke nødvendig på oppføringstidspunktet.

Boligens areal

Primærrom: 152 kvm, Bruksareal: 166 kvm, Bruttoareal: 181 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan i sin hehlet leies ut til boligformål. For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Varmekabler på bad/vaskerom og vindfang. Peis i kjellerstue. Ildsted med parafinovn i stue - ikke i bruk. Luft-til-luft varmepumper i kjelleretasje og i 1.etasje, installert for ca. 7 år siden. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 15 240

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 810 983 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 919 537 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert.
REGULERINGSBESTEMMELSER TIL REGULERINGSPLAN FOR
SKJEBERGSENTERET ligger vedlagt salgsoppgaven.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt følgende:
Provisjon: kr.
Tilrettelegging: kr.
Grunnpakke: kr.
Oppgjørshonorar: kr.
Visningshonorar: kr.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.