Hafslundsøy

Tritonveien 8D

Tritonveien 8D , 1734 Hafslundsøy

BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

89%

eier sin egen bolig

31%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

71%

har bolig på over 120 kvm

79%

av boligene er eldre enn 20 år

36%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 60 m²
Bruksareal 66 m²
Tomt 1 317 m² / Fellestomt
Soverom 2
Etasje 2
Gårdsnummer 2094
Bruksnummer 145
FINN.no 186478664
Sist endret 29.03.2021 18:39
Prisantydning 2 750 000
Totalpris 2 768 019

Beregnet totalkostnad

2 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 5 000,- (Oppstartskapital til sameiet) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 11 650,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 18 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 768 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Tritonveien 8!
Dette er et nytt prosjekt med flott beliggenhet på Hafslundsøy cirka 5km fra Sarpsborg sentrum. Her bor du i trygge omgivelser med kort vei til alt. Prosjektet består av en seksmannsbolig  med moderne leiligheter med høy standard. 4 av leilighetene får egen carport, og 2 av leilighetene vil få biloppstillingsplass. Alle får utvendig sportsbod og fine uteområder med gode solforhold. Leilighetene vil få ett til to soverom, flislagt baderom og moderne kjøkken med innredning fra Nordsjø. Det vil være muligheter for tilvalg utover standard leveranse.
Kort fortalt:
- 1 til 2 soverom
- Carport og sportsbod
- Flislagt baderom
- Vannbåren gulvvarme
- Solrike uteplasser
- Rolig og barnevennlig område
- Kort vei til barne- og ungdomsskole
- Balansert ventliasjon
- Kjøkkeninnredning fra Nordsjø
- Inkludert hvitevarepakke
- Innvendig bod
- Muligheter for tilvalg utover standard leveranse

Innhold

Tritonveien 8A, C, D og F:
Entré, kjøkken/stue, baderom, 2 soverom, bod/teknisk rom.
Leilighet 8B og E:
Entré, kjøkken/stue, baderom, 1 soverom, bod/teknisk rom.
Leiligheter i 1. etasje vil få sydvendt platting og leiligheter i 2. etasje vil få sydvendt balkong.
Hentet fra leveransebeskrivelse:
Ventilasjon:
Balansert ventilasjon med 84% dokumentert virkningsgrad, roterende veksler. Aggregat plasseres i bod/teknisk rom.
Sanitær:
200 liters varmtvannsbereder, plasseres i bod/teknisk rom. 60cm hvit baderomsinnredning med speil. Vegghengt toalett med softclose sete. 90x90 dusjhjørne.
Oppvarming:
Det blir installert vannbåren gulvvarme.
Utvendig:
Royalimpregnert, grå og sort dobbelfals kledning. All utvendig bekledning er generelt royalimpregnert og monteres med syrefast festemateriell. Minimal og moderne omramming. Vinduer og balkongdører fra H-Vindu  i sort med høy kvalitet og 3-lags energiglass. Ytterdør i sort. Utvendige takrenner og taknedløp, i sort utførelse. Taktekking med sort takpapp. Egen carport og sportsbod inngår i kjøpesum på Tritonveien 8A, 8C, 8D, 8F. Egen sportsbod på Tritonveien 8B og 8E.
Innvendig:
Alle overflater er behandlet. Himlinger og vegger er ferdigmalte gipsplater. Standard farge er hvitmalt. Andre farger/tapet/veggplater fås som tilvalg. Vegger på baderom har hvite, blanke fliser i 20x40 cm, gulv på baderom har grå fliser i 20x20 cm, gulv i dusjsonen har grå fliser 10x10 cm og gulv i entré/vindfang har fliser "Grafite" i 30x30 cm som standard. Ønsker man andre fliser enn standard kan dette fås som tilvalg. Resterende gulv legges med eikeparkett type hvit eik 3-stavs. Andre gulv fås som tilvalg. Alle innervegger, samt bjelkelag er isolerte. Innerdører, dørkarmer, vinduer og vinduskarmer er hvitmalte. Innerdører er slette og hvitmalte. Listverk i hvitmalt slett utførelse. Innvendig materiell og farger kan velges/endres i hht. tilvalgsliste, ved forhåndssalg.
Kjøkken:
Høy kvalitet på kjøkkeninnredning fra Nordsjø. Se egne kjøkkentegninger for den aktuelle leiligheten. Kjøkkentegningene illustrerer Nordjsø Riga natur eikefinér i kombinasjon med Riga sort eikefinér, laminat benkeplate med underlimt vask. Takhøye overskap er inkludert uten tillegg i pris. Utvalgt hvitevarepakke er inkludert i kjøpesum (se vedlegg til prospekt). Andre hvitevarepakker fås som tilvalg.
Uteområder:
Utvendig blir det lagt matjord og sådd med gressfrø. Opparbeidet gårdsplasser ferdig gruset. Markterrasser på leiligheter i 1 etasje, med grå betongheller.

Beliggenhet

Hafslundsøy ligger i et attraktivt område, ca 5 kilometer fra Sarpsborg Sentrum. Hafslundsøy ligger sør for elven Glomma og nord for Sarpfossen. Det finnes to veibruer som blir brukt for å komme seg til fastlandet, begge til østsiden av Glomma. På østsiden av øya er det også opparbeidet stupetårn og badeplass, i en liten vik i Glomma.  Grøtbrua i sør fører over til Hafslund og Nipabrua i nord tar deg over til Hasle.
Området har nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Det er kort vei til Hafslundsøy barneskole og SFO. For de aller minste finner man Kløverengen familiebarnehage, Hafslundsøy barnehage og Lykkeliten familiebarnehage på Hafslundsøy.
Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, og golfbane. Videre er flott turløype rundt Øya golfpark. Hafslund Hovedgård ligger en liten kjøretur fra eiendommen og er en av landets vakreste herregårder og en perle med Hafslundparken ("Den engelske park") på rundt 100 mål.
Det er også kort vei til Varteig med idyllisk friareal og flotte turområder. Her finnes merkede turløyper som gir gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra som ligger på Hafsludsøy. Her er det også legesenter, baker, blomsterforretning, fotpleier og bensinstasjon. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Skjeberg senteret, Rema 1000 og Iseveien Senter et rikt og variert utvalg. Sistnevnte har én handelsdel og én helsedel. Senteret ligger samlokalisert med bl.a. Byggmax, Europris, Posten, Euronics og flere andre. Det er for øvrig kort vei til Sarpsborg sentrum, samt Sverige og Nordby Shoppingcenter.
Innenfor gangavstand:       
Dagligvare
Barnehage
Barneskole
Hafslundsøy Legesenter
Bensinstasjon YX
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 2-3 minutter - Tjernparken
Ca. 3-5 minutter - Øya golfbane
Ca. 5 minutter - Hafslundsbanen
Ca. 10 minutter - Isesenter
Ca. 10 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 10 minutter - Lande senter
Ca. 12 minutter - Kruseløkka ungdomsskole

Estimerte felleskostnader

Hver seksjonseier har alene det hele og fulle ansvar for drift og vedlikehold av all bygningsmasse som tilhører seksjonen. Dette gjelder også kabler og rør som går i grunnen. Kostnader tilknyttet drift og  vedlikehold, bygningsforsikring, kommunale avgifter, eiendomsskatt og andre løpende kostnader faktureres hver enkelt seksjonseier direkte. Om sameiet ønsker kollektivavtaler ol. vil det være mulig å fastsette felleskostnader etter overtagelse.
Kommunale avgifter er ikke fastsatt ennå da boligene ikke er bygget og seksjonert. Kommunen fastsetter endelige kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold om dette.

Formuesverdi

Ligningsverdi er foreløpig ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av skatte-etaten etter en beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er såkalt "primærbolig" (der boligeieren er registrert bosatt i folkeregisteret) eller  "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien utgjør ca. 30 % av den beregnede markedsverdien. For sekundærboliger skal ligningsverdien utgjøre ca. 50% av den beregnede markedsverdien. For øvrig gjøres det oppmerksom på nyere regler for fast-setting av ligningsverdi der kjøper selv må sende opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om at regelendringer kan medføre endret ligningsverdi for boligen.

Adgang til utleie

Seksjonseierne har full råderett over sine seksjoner og seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner. Hver av boligene vil bli en boenhet, og man kan også fritt leie ut rom i egen bolig.

Boligens areal

Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 66 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA).

Bebyggelsen

Prosjektet består av 1 stk seksmannsbolig. Seksjonseierne vil ha eksklusiv bruksrett til sin seksjon og eie en ideell andel i sameiets eiendom og fellesarealer i forhold til sameiebrøk.

Vei/Vann/Avløp

Eiendommen vil bli offentlig tilknyttet vann, avløp og vei.

Forsikring

Bygg og eiendom vil være forsikret av selger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdig forsikring gjennom eierseksjonssameiet. Kjøper må selv tegne innbo og løsøreforsikring.
Avbestilling
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. Etter det er besluttet byggestart vil selger kreve kr. 40.000,- inkl. mva. For avbestilling som skjer før selger har vedtatt byggestart er det avtalt et avbestillingsgebyr på 5 % av kjøpesummen. Det vises til bestemmelsene i buofl. §52 og §53.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper. Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger. Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge finansieringsbevis.
Hele kjøpesummen med tillegg av omkostninger skal være kreditert eiendomsmeglers klientkonto 2 dager innen dato for overtagelse.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Selger har rett til å tinglyse nye heftelser på eiendommen som følge av krav fra det offentlige, herunder heftelser som gjelder vei, vann og avløp.
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Pengeheftelser som ikke skal følge salget, skal slettes for selgers regning.
Andre heftelser:
Følgende andre heftelser er tinglyst på eiendommen, og skal følge med ved salget:
ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
RETTIGHETSHAVER: Knr:0105 Gnr:2094 Bnr:7 Fnr:169
Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område
Kopi av grunnboksutskriften og de enkelte heftelsene kan fås ved henvendelse megler. På hovedeiendommen som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Selger kan tinglyse bestemmelser som vedrører sameiet, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene. Videre kan selger tinglyse bruksretter til fremtidige byggetrinn.Selger forbeholder seg retten til å selge sine rettigheter og forpliktelser overfor kjøper til 3. mann.