Fritznerbakken

Flott 4 roms leilighet på 2 plan | 2 bad | Heis | Garasjeplass | Sentralt | Stor, solrik balkong

Lindesnes` gate 17N , 1707 Sarpsborg

Type Leilighet / Borettslag
Primærrom 135 m²
Bruksareal 140 m²
Bruttoareal 151 m²
Tomt 2 660 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 2002
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 723
FINN.no 188268785
Sist endret 18.09.2020 16:47
Prisantydning 4 100 000
Totalpris 4 964 185
Ligningsverdi 364 337,-

Beregnet totalkostnad

4 100 000,- (Prisantydning) 850 176,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 950 176,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 000,- (Gebyr utlysning forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 14 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 964 185,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Lindesnes' gate 17
Lindesnesgate 17 N er en flott leilighet over 2 plan med sentral beliggenhet på Fritznerbakken. Leiligheten har en fin planløsnining og består blant annet av 2 bad - ett i hver etasje, stor stue med plass for sofaløsninger og spisebord, praktisk innredet vaskerom, romslig kjøkken og 3 soverom hvorav ett er omgjort til TV-stue. Det er godt med lagringsplass i knevegger i 2 etasje samt i innvendig bod og kjellerbod.
Det er parkering i garasjeanlegg i kjeller. Leiligheten har en normal god standard og bærer preg av forsiktig bruk.
Kort fortalt:
- Gangavstand til sentrum
- Usjenert beliggenhet mot Lindesnesgate
- To bad
- 3 soverom(1 soverom kan omgjøres til TV-stue)
- Porttelefon og videomonitor
- Heis
- Parkering og bod i kjeller
- Romslig kjøkken
- Separat vaskerom/bod
- Stor, solrik balkong

Innhold

2 etasje(plan 1): Entre, hall, stue, kjøkken, bad, vaskerom, soverom
Loftsetasje(plan 2): Trappegang, loftsstue/soverom, soverom, bad, bod

Standard

Kjøkken:
Kjøkkenet er meget romslig med plass til egen sittegruppe under kjøkkenvinduet. På kjøkkenet er det en lys innredning med malte profilerte fronter og laminerte benkeplater med god oppbevarings- og benkeplass. Over komfyren er det ventilator.
Hvitevarer som ikke er integrert medfølger ikke i handelen.
Baderom:
Leiligheten har 2 bad - ett i hver etasje. Badet i 1 etasje er flislagt m/v.kabler og inneholder klosett, servant i innredning med speil overskap og dusjhjørne. Badet i 2 etasje har våtromsbelegg m/v.kabler i gulv og våtromstapet på vegger. Badet inneholder klosett, vask i innredning m/speilbelysning og dusjkabinett. Vaskerommet har opplegg for vaskemaskin, skyllekum og en varmtvannsbereder på 200 liter.
Soverom og oppbevaring:
Leiligheten inneholder 3 gode soverom - 2 soverom i 2 etasje og 1 soverom i første etasje. Ett av soverommene i 2 etasje er omgjort til TV-stue. Soverommene har garderobeskap med slette fronter. Det er god oppbevaring i knevegg samt i innvendig bod og bod i kjeller.
Uteområde:
Fra stuen er det utgang til en overbygd og solrik balkong. I felles trappegang er det installert heis mellom garasjekjeller og de ulike etasjene i blokka. Det er felles tomt for hele borettslaget. Sammen med Borg borettslag danner bygget et skjermet uteareal med åpning mot vest, og utearealene er fellesområde for begge borettslagene. Utearealene er pent opparbeidet med grøntarealer slik som gressplen, prydbusker og trær, og det er asfalterte og hellelagte trafikk -og gangarealer.
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Beliggenhet

Sentrum
Boligen ligger i et attraktivt og sentralt boligområde i sentrum av Sarpsborg. Det er nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, idrettshall, tennisanlegg og ridesenter. Kulturhuset Gleng ligger også like i nærheten.
Eiendommen har gangavstand til Kulåsparken, byens stolthet, som er et flott naturparkanlegg i hjertet av Sarpsborg by. I nærheten ligger også Sarpsborgmarka og Tunevannet. Borregård Golfklubb, tilbyr golf for alle og ligger kort vei fra boligen. Her finner du banespill, nærspillbane, driving range, proshop og kafeteria.
Tunevannet er et populært badested om sommeren med flere sandstrender og flytebrygge med stupetårn. Sarpsborg Roklubb, samt Sarpsborg og omegn jeger- og fiskerforening, har sine anlegg ved innsjøen. Det er i tillegg tilrettelagt for funksjonshemmede ved Prestegårdstangen. Nærområdet har lekeapparater for barn, grillanlegg og fotballbane.
Fra eiendommen er det ca. 5 min kjøring til attraktivt badeland på Grålum. Badelandet ligger i tilknytning til Quality hotell som også huser en populær lekepark med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint, lekekrok og treningsstudio. I nabobygget til hotellet ligger Inspiria science center - en fornøyelsespark basert på kunnskap.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Meny og Coop Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. 3-4 min gange fra Storbyen Kjøpesenter som byr på 75 butikker. Det er også kort vei til Lande storsenter, Amfi Borg og Tunejordet med et godt og variert utvalg. Fra Sarpsborg er det også kort reisevei til hyggelig grensehandel rett over svenskegrensen.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er bussterminalen som ligger ca. 100 meter fra boligen. Med bil fra Sarpsborg tar det ca. 18 min til Fredrikstad, 19 min til Rygge, 26 min til Halden og 59 min til Oslo S.
Eiendommen har kort gangavstand til Sandesundsveien barneskole, Kruseløkka ungdomsskole og St. Olav videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.
Innenfor gangavstand:
Gågata.
Sarpsborg stasjon
Sarpsborg torg
Kulåsparken
Glengshølen
Storbyen kjøpesenter
St. Olav VGS
Sarpsborg stadion
Lysøypa på Kurland
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 5 minutter - Påkjøring E6 Grålum
Ca. 5 minutter - Sparta Amfi
Ca. 5 minutter - Tunevannet badeplass
Ca. 10 minutter - Sykehuset Østfold Kalnes
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 25 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 70 minutter -Oslo sentrum

Tomt

Areal: 2 660 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Etasje

Plan 2 og plan 3

Garasje / Parkering

I felles garasjekjeller medfølger det en egen biloppstillingsplass og en bod på ca. 4 kvm. Det er fjernbetjent åpning av garasjeport, og det er installert personheis mellom garasjekjeller og de øvrige etasjene i blokken.

Barnehage / skole i området

Kort vei til barnehage og skoler

Felleskostnader

6 671 pr. mnd.

Borettslag

Roald Amundsensgate borettslag - boligblokk på 2 og 3 etasjer med 22 leiligheter.

Forkjøpsrett

Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer 94867042266 - Handelsbanken - annuitetslån - rentesats 1,6% pr. 1/7-20 - 4. term. pr. år - 122 term til innfrielse.
Lånet er åpent for individuell nedbetaling av fellesgjeld.
Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.03.28 utgjøre ca. kr. 2 124 pr. mnd for denne boligen
Lånenr. 94867042662 - Handelsbanken - anuitetslån - rentesats 1,6% - 4 term. pr. år - 122 term. til innfrielse.
Lånet er åpent for individuell nedbetaling av fellesgjeld.
Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til nbetaling 30.03.26 utgjøre ca. kr. 195 pr. mnd for denne boligen.

Andel fellesgjeld

850 176

Rentekostnader fellesgjeld

1 117

Avdrag fellesgjeld

0

Andel formue

36 322

Forsikring

Gjensidige forsikring Polisenummer: 87376896

Vedtekter / husordensregler

Vedlagt salgsoppgave

Husdyrhold

Dyrehold er ikke tillatt.  Styret kan, etter søknad, gi dispensasjon fra dette i særlige tilfeller.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 2002

Antall soverom

3

Byggeår

2002

Byggemåte

Det er grunnmur og bærende søylekonstruksjoner av betong.  Bygningen har bærende yttervegger/delevegger av betong, og øvrige yttervegger av isolert bindingsverk. Bygningen har saltak yttrtak oppført i sperrekonstruksjon av tre.

Ferdigattest / brukstillatelse

ferdigattest 10.09.2002

Boligens areal

Primærrom: 135 kvm, Bruksareal: 140 kvm, Bruttoareal: 151 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Kjøper kan etter ett års botid søke styret i borettslaget om utleie av sin bolig.

Oppvarming

På badet er det elektrisk gulvvarme, ellers er det elektrisk oppvarming med panelovner.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 364 337 pr. 09.07.2020
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 311 614 pr. 09.07.2020
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

"Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger. "

Regulering

Eiendommen omfattes av:
- Kommunedelplan Sarpsborg sentrum 2013-2023. Formål: Boligbebyggelse. Godkjent: 15.05.2013.
- Reguleringsplan: Fritznerbakken (11080). Formål: Bolig, felles lekeplass. Godkjent: 15.02.2001.
- Delutredningene Verneverdivurdering og Estetiske retningslinjer gjelder for hele sentrumsområdet. Enhetlig område med vernegrad 3.
- Annet: Eiendommen ligger innenfor et aktsomhetsområde med mulighet for marin leire, og grunnen kan derfor bestå av løsmasser , herunder kvikkleire. Kommunens atksomhetskart er imidlertidig svært grovmasket.
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Rettigheter på 3003-1/1016
Rettigheter i eiendomsrett
2012/983226-1/200  Bestemmelse om parkering 20.11.2012 
rettighetshaver:Knr:3003 Gnr:1 Bnr:723  
Bestemmelse om adkomstrett

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig iflg. kommunen

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.
Leiligheten er utstyrt med porttelefon og videomonitor med automatisk åpning av hoveddøren i bygningen.
Leiligheten er utstyrt med brannslange i kjøkkenbenk og det er montert røykvarslere.
Elektrisk anlegg med 63 A hovedbryter og diverse kurser med automatsikringer.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til hilde@gpartners.no eller SMS: 99 59 54 82 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.