#KLAVESTADHAUGEN

Innholdsrik og ivaretatt enebolig på stor tomt! Fantastiske utearealer | Vaskerom | Uthus | Dobbelgarasje | Barnevennlig

Skjebergveien 120 , 1743 Klavestadhaugen

BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 171 m²
Bruksareal 182 m²
Bruttoareal 207 m²
Tomt 1 434 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 1950
Gårdsnummer 1042
Bruksnummer 15
Energimerking G
FINN.no 186940752
Sist endret 17.09.2020 13:53
Prisantydning 2 700 000
Totalpris 2 777 769
Ligningsverdi 881 558,-

Beregnet totalkostnad

2 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 63 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 77 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 777 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL SKJEBERGVEIEN 120!
Grimsøen & Partners v/Jonas Nikolai Grimsøen presenterer denne innholdsrike eneboligen på Klavestadhaugen med uthus og dobbelgarasje. Boligen inneholder blant annet baderom, toalett, eget vaskerom, kjøkken, grovkjøkken og en trivelig stue! I 2.etasje finner du boligens to soverom av god størrelse. Tomten er stor og solrik på hele 1 434 kvm, og er pent opparbeidet med fantastiske muligheter. Gode uteplasser gir rom for å nyte herlige sommerkvelder med familie og venner!
Eiendommen ligger i et rolig, stabilt og populært boområde på Klavestadhaugen som er nært tilknyttet store, flotte friluftsområder og ca. 7 km fra Sarpsborg sentrum.

Innhold

Kjeller: Vaskerom, gang, bod m/brønn og hobbyrom.
1.etasje: Entré, gang, trapperom, kjøkken, grovkjøkken, stue/spisestue og wc.
2.etasje: Bad, stue, gang og 2 soverom.
Loft: Kryprom.
Garasje: Garasjerom.

Standard

Entré
Du møtes av en innbydende og lekker entré med god plass til oppbevaring av yttertøy og lignende.
Stue
Stuen er lys og luftig med tydelige soner for både tv-krok og spisestue. I stuen er det vedovn som varmer på kalde dager og gir rommet sjel og særpreg. Fra stuen er det utgang til en utrolig terrasse med fantastiske solforhold.
Soverom
Det er to soverom i boligens 2.etasje. Disse er av god størrelse og har plass til praktiske garderobeløsninger.
Baderom
Hovedbaderommet er i 2.etasje i tilknytning til soverommene og har fliser på gulv med varme og våtromsplater på veggene. Dobbel baderomsinnredning, speil med hyller, vegghengt høyskap, gulvsåtende klosett og dusjkabinett. Det er også et eget toalettrom i 1.etasje med vinylbelegg på gulvet og smartpanel på veggene. Rommet inneholder servant og gulvstående toalett. I kjelleren er det et eldre vaskerom med opplegg og plass for vaskemaskin og tørketrommel. 200 liter varmtvannsbereder fra 2018.
Kjøkken
Kjøkken med tilliggende grovkjøkken. Profilerte, malte/folierte fronter, noen med glass. Laminerte benkeplater. Dobbel oppvaskkum, blandebatteri, komfyr og kjøle-/fryseskap. Kjøleskap også installert i tilliggende gang. Grovkjøkken med panelt himling med downlights. Her er det en innredning med benke- og høyskap. Kjøkkenet har god skap- og benkeplass og plass til et frokostbord for morgenkaffen!
Innvendige overflater
Gulv: Laminat, vinylbelegg, parkett, lakkerte tregulv og fliser.
Vegger: Tapet, smartpanel, malte flater og malt panel.
Himlinger: Lakkert/behandlet panel.
Kjeller
Kjeller med to deler. En eldre del fra byggeår, samt en del i tilbygget del fra ca. 1980. Rom med åpen brønn innenfor vaskerom med overflater og utstyr fra byggeår. Eldre kjellervinduer med enkle glass. Begge kjellerdeler har lav takhøyde og eldre del med høy fukt i fuktsøkte vegger og gulv av takstmann. TG3 på kjeller. Eier opplyser at spesiell grundig drenering har blitt utført ca. 1980 på den nyere delen og at funksjon av opplegget er testet og er bra. Nyere kjellerdel har fått tilstandsgrad 2 av takstmann. Les vedlagte takstrapport for ytterligere informasjon vedrørende eiendommens tilstand.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig, stabilt og populært boområde på Klavestadhaugen som er nært tilknyttet store, flotte friluftsområder og ca. 7 km fra Sarpsborg sentrum.
På Klavestadhaugen har du nærhet til alt du trenger, det er gangavstand til både barnehage, barne- og ungdomsskole, dagligvare, samt kort vei til bussholdeplass. Området har umiddelbar nærhet til skog og mark med turterreng, turstier, gang og sykkelveier, samt Isesjø med sin vakre badestrand. På Isesjø er det også flotte friarealer med turløype. På sydsiden av sjøen ligger Bodalsstranda med opparbeidede grillplasser, sittegrupper og Gapahuk.
Her er det lett å trives, du får både tryggheten og trivselen til et lite lokalsamfunn. For barnefamilier er Klavestadhaugen et fantastisk område hvor alt ligger til rette både for den trygge leken med venner på lekeplassen og det spennende livet i skogområdene. Dette vil skape gode minner for livet.
Sarpsborg har sentral beliggenhet i hjertet av Østfold med gode kommunikasjoner til resten av Norge. Vi har et stadig voksende næringsliv, naturskjønne omgivelser langs kyst og innland, og gode bostedskvaliteter.
Innenfor gangavstand:
Fotballøkke
Barnehage
Barne- og ungdomsskole
Busstopp
Dagligvareforretning
Bodalsstranda
Handelsområdet ved Iseveien
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 5 minutter - Dagligvare
Ca. 5 minutter - Handelsområdet ved Iseveien
Ca. 10 minutter - Skjeberg Golfklubb
Ca. 10 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 10 minutter - Badestrand (Høysand)
Ca. 20 minutter - Sykehuset Østfold på Kalnes
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 25 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 80 minutter - Oslo sentrum

Tomt

Areal: 1 434 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Garasje, samt flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1950

Antall soverom

2

Byggeår

1950

Byggemåte

Grunnmur antatt i betong/sparesten/lettbetongblokker fundamentert til fjell/faste, komprimerte masser. Over grunnmur vegger i bindingsverk med etterisolerte vegger med utvendig malt/beiset kledning. Saltak i trekonstruksjon tekket med betongtaksten, metalltakrenner og nedløp, etasjeskiller i trekonstruksjon, murt pipe i murstein, malte isebord, gesimskasser og vindskier. De fleste trevinduer med isolerglass. Byggetegninger er ikke mottatt fra Sarpsborg kommune. Originale plantegninger kan derfor avvike rommenes faktiske bruk.
Lovlighet: Innredet rom i kjelleretasje er antatt ikke omsøkt eller lovlig for varig opphold.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det ble gitt ferdigattest på eiendommen den 29.08.1980.

Boligens areal

Primærrom: 171 kvm, Bruksareal: 182 kvm, Bruttoareal: 207 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen i sin helhet kan leies ut til boligformål.

Oppvarming

Varmekabler på bad, ildsted i stue. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 15 476

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 881 558 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 173 609 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er uregulert. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.