#SANDBUKTA/INGIERSTRAND

Idyllisk og unikt i en oase nære storbyen! 3 soverom, garasje og felles strandparsell! Benyttet som helårsbolig*

Sandbukta 1 , 1420 Svartskog

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 120 m²
Bruksareal 151 m²
Bruttoareal 167 m²
Tomt 999 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1933
Gårdsnummer 248
Bruksnummer 15
Energimerking G
FINN.no 187301890
Sist endret 14.09.2020 10:07
Prisantydning 6 500 000
Totalpris 6 676 519

Beregnet totalkostnad

6 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 176 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 676 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Nordre Follo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL SANDBUKTA 1!
En unik og sjelden mulighet ved Ingierstrand/Svartskog! Her har du alt du måtte trenge for et behagelig og idyllisk liv med sjelero og naturen tett på deg! Det er blant annet 3 soverom i boligen, en lys og deilig stue med peis og utgang til en romslig terrasse på ca. 31 kvm, og god bodplass. På eiendommen er det også en garasje med et uinnredet loftsrom.
*Eiendommen er registrert som fritidsbolig, men har tidligere blitt ansett av kommunen å være en helårsbolig, noe det tidligere også har vært benyttet som. Her er det plenty av muligheter! Det medfølger en felles parsell til eiendommen ved strandlinjen som deles med 3-4 naboer.

Innhold

Kjeller: Åpent rom/bod, bod 1, bod 2 og teknisk rom.
1.etasje: Bad, hall, gang, trapperom, kjøkken, peisstue og soverom.
2.etasje: Gang, kneloft og 2 soverom
Loft: Uinnredet loftsrom.

Standard

Entré
Imøtekommende og romslig entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
Stue
Stuen er lys med store vinduer som slipper naturen inn og en vakker peisovn for kalde vinterdager. Her er det tydelige soner for både tv-møbler og spisestue. Noe skjevheter og nedbøying av gulv. Les vedlagte takstrapport for ytterligere informasjon.
Kjøkken
Kjøkkeninnredning med folierte/malte fronter med metallhåndtak. Noen av skapdørene er med glass. Laminat benkeplate. På kjøkkenet er det dobbel oppvaskkum med avrenningsfelt. Det er også integrert oppvaskmaskin. Det er stengt og frakoblet vanntilførsel til oppvaskmaskinen.
Bad
Badet er av eldre, ukjent årgang med fliser på overflater og gulvvarme. Baderomsinnredning med underskap, servant, speilskap, badekar og gulvmontert klosett. Badet har fått tilstandsgrad 3 av takstmann.
Soverom
Det er totalt 3 soverom i boligen der det er et murt flislagt ildsted i ett av soverommene i 2.etasje.
Terrasse
Fra stue er det utgang til en stor sydvendt terrasse/veranda på ca. 31 kvm. Det er montert elektrisk markise over deler av terrassen. Utebelysning og utestikk.
Garasje:
Garasje med stor hemsetasje oppført i 2003 med utekran og eget sikringsskap, automatisk leddport i tillegg til sidedør og vinduer.
Hemsetasjen har foruten en smal trapp fra garasjerommet også en bakdør/luke med direkte tilgang til terreng. Takkonstruksjon og
deler av vegger har tilgroing og vedlikeholdsetterslep som antatt begrenser seg til vasking/rengjøring og ev.maling.
Innvendige overflater
Gulv: Laminat. Fliser i gang og trapp.
Vegger: Malt strietapet/tapet, smartpanel i deler av hall og strukturmalte overflater.
Himlinger: Malte folierte takessplater og malt takpanel.

Beliggenhet

Det er gangavstand til Ingierstrand bad - et idyllisk sted for rekreasjon og bademuligheter. Turmuligheter til Hvitebjørn der du virkelig får naturen tett på - perfekt for å finne roen etter en lang arbeidsdag. Oppegård båthavn ligger like ved der du får plass til båten din. Det går skolebuss til både barne-, ungdom- og videregående skoler. I skoleferien går det også en badebuss som tar deg inn til Oslo sentrum på ca. 15 min. Svartskog er et idyllisk skog- og strandområde i Nordre Follo kommune i Viken fylke. Svartskog ligger mellom Gjersjøen og Bunnefjorden og utgjør et småknauset skogområde med få innbyggere. Her har du alt du måtte trenge, samtidig som du på kort tid tar deg inn til sentrum!
Det er flere historiske punkter i området. Oppegård kirke er en rektangulær kirke i tre fra 1876. Ingierstrand er en idyllisk og eksklusiv plass der naturen virkelig omkranser bebyggelsen.
Ved fjorden ligger Roald Amundsens hjem Uranienborg. Siden 1935 har Uranienborg vært museum. I nordre del av området er betydelige friområder ved Bunnefjorden; blant annet Ingierstrand Bad. Svartskog landskapsvernområde er et kulturlandskap preget av store og mindre åkre mellom skogkledte koller.
Sandbukta 1 er en drøm - en oase kort vei unna storbyen!

Tomt

Areal: 999 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Garasje, samt flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Boligtype, eierform og byggeår

Fritidseiendom (Selveier), byggeår: 1933

Antall soverom

3

Byggeår

1933

Byggemåte

Støpt grunnmur i betong, fundamentert på fjell/faste, komprimerte masser. Over grunnmur vegger i bindingsverk utvendig kledd med stående og liggende kledning. Saltak i trekonstruksjon tekket med betongtaksten. Metalltakrenner og nedløp. Beslått pipe over tak. Etasjeskiller i trekonstruksjon. Trevinduer med isolerglass.
Godkjente bygningstegninger finnes ikke i kommunens arkiv for denne eiendommen. Rommenes faktiske bruk kan derfor motstride de opprinnelige byggetegningene.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det ble gitt ferdigattest på eiendommen 06.05.1933.

Boligens areal

Primærrom: 120 kvm, Bruksareal: 151 kvm, Bruttoareal: 167 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Rom for varig opphold i 1. og 2.etasje tilfredstiller krav til høyde, dagslyskrav, samt rømning. Ingen rom i underetasje er godkjent for varig opphold.

Adgang til utleie

Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ildsted i stue og soverom. Forøvrig elektrisk oppvarming via panelovner i flere rom.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 9 821

Formuesverdi

Formuesverdi finnes ikke i følge Altinn.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Reguleringsplan og kart under arbeid. Informasjon ligger vedlagt salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Privat vei. Eiendommen har egen brønn for forbruksvann sammen med nabo samt avløp til septiktank. Denne avtalen videreføres også etter tilkobling på offentlig nett. Kommunen er i disse dager i ferd med å anlegge kommunalt VA-nett. Det vil påkomme en tilkoblingsavgift fra kommunen. Dette vil bli kjøpers ansvar.

Offentligrettslig pålegg

Huset er i offentlige registre registrert som fritidsbolig, men er i brev fra Oppegård kommune av 06.04.1999 bekreftet med statusendring til helårsbolig. Kontakt Nordre Follo kommune for ytterligere informasjon.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Leiligheten vil ikke bli ytterligere rengjort før overtagelse.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.