#KLAVESTADHAUGEN

Innholdsrik og oppgradert enebolig med utleie! Garasje og uthus | 5 soverom | Stor, solrik terrasse!

Nedre Langgate 61B , 1743 Klavestadhaugen

BE OM SALGSSUM
Jonas Bergtun
Jonas Bergtun Eiendomsmegler / Partner
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 179 m²
Bruksareal 179 m²
Bruttoareal 207 m²
Tomt 553 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 1987
Gårdsnummer 1042
Bruksnummer 175
Energimerking E
FINN.no 189887956
Sist endret 17.09.2020 14:53
Prisantydning 4 490 000
Totalpris 4 616 269
Ligningsverdi 1 008 529,-

Beregnet totalkostnad

4 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 126 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 616 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt for 2020.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL NEDRE LANGGATE 61B!
Nedre Langgate 61B er en innholdsrik enebolig med egen utleiedel i underetasjen. Det er en nyoppført garasje på boligen, samt et uthus/utestue der man kan samle vennegjengen for hyggelige lag! Det er totalt 5 soverom i boligen - så her får du plass til hele familien! Stuen er lys og luftig, med høyt under taket og store panoramavinduer som gir et fantastisk lysinnslipp. Herfra er det også utgang til en stor terrasse.
Eiendommen ligger i et rolig, stabilt og populært boområde på Klavestadhaugen som er nært tilknyttet store, flotte friluftsområder og ca. 7 km fra Sarpsborg sentrum.

Innhold

Underetasje:
Vindfang, bad, to soverom og kjøkken/stue.
Hovedetasje:
Vindfang, bad, garderobe, soverom, kjøkken og stue.
Andreetasje:
To soverom, bad og gang.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN
Du møten av en innbydende og romslig entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
KJØKKEN - STILRENT OG MODERNE
Kjøkkeninnredningen har hvite slette dører med rette profiler. Det er montert platetopp, vifte, komfyr, micro og oppvaskmaskin. Det er sort benkeplate i laminat. Det er plass til dobbelt kjøle-/fryseskap. Plenty av god skap- og benkeplass. Kjøkkenet fremstår meget delikat - her får du virkelig lyst til å røre rundt i grytene. Hybelen har en kjøkkeninnredning med hvite slette dører. Her er det montert platetopp, vifte, komfyr og oppvaskmaskin.
STUE - FANTASTISKE LYSFORHOLD
Stuen har en utrolig romfølelse, med høyt under taket og god planløsning. Her er det god plass til både tv-møbler og spisestue. Det er utgang til en stor terrasse fra stuen. Praktisk og smart stue i hybelen.
BADEROM - HYBEL RENOVERT I 2020
Det er fliser på gulvet, og flis/plater på veggene. Det er montert dusjkabinett, baderomsinnredning og gulvmontert vannklosett. Uttak for vaskemaskin og varme i gulvene.
Badet i hybelen har fliser på gulv og vegger, og varme i gulvene. Det er montert dusjkabinett, baderomsinnredning og gulvmontert vannklosett. Badet har mekanisk vifte, og uttak for vaskemaskin.
SOVEROM - 5 FOR HELE FAMILIEN
Det er totalt 5 soverom i boligen - her får du plass til hele familien med gjester! Det er plass til praktiske garderobeløsninger på soverommene.
UTHUS - SAMLE VENNEGJENGEN
Ved terrassen er det et uthus/utestue der man kan kose seg i hyggelige og sosiale lag, eller et perfekt rom for studier uten avbrytelser.
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Fliser, laminet og belegg.
Vegger: Malte flater, fliser og malt panel.
Himlinger: Malte flater og malt panel.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig, stabilt og populært boområde på Klavestadhaugen som er nært tilknyttet store, flotte friluftsområder og ca. 7 km fra Sarpsborg sentrum.
På Klavestadhaugen har du nærhet til alt du trenger, det er gangavstand til både barnehage, barne- og ungdomsskole, dagligvare, samt kort vei til bussholdeplass. Området har umiddelbar nærhet til skog og mark med turterreng, turstier, gang og sykkelveier, samt Isesjø med sin vakre badestrand. På Isesjø er det også flotte friarealer med turløype. På sydsiden av sjøen ligger Bodalsstranda med opparbeidede grillplasser, sittegrupper og Gapahuk.
Her er det lett å trives, du får både tryggheten og trivselen til et lite lokalsamfunn. For barnefamilier er Klavestadhaugen et fantastisk område hvor alt ligger til rette både for den trygge leken med venner på lekeplassen og det spennende livet i skogområdene. Dette vil skape gode minner for livet.
Sarpsborg har sentral beliggenhet i hjertet av Østfold med gode kommunikasjoner til resten av Norge. Vi har et stadig voksende næringsliv, naturskjønne omgivelser langs kyst og innland, og gode bostedskvaliteter.
Innenfor gangavstand:
Fotballøkke
Barnehage
Barne- og ungdomsskole
Busstopp
Dagligvareforretning
Bodalstranda
Handelsområdet ved Iseveien
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 5 minutter - Dagligvare
Ca. 5 minutter - Handelsområdet ved Iseveien
Ca. 10 minutter - Skjeberg Golfklubb
Ca. 10 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 10 minutter - Badestrand (Høysand)
Ca. 20 minutter - Sykehuset Østfold på Kalnes
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 25 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 80 minutter - Oslo sentrum

Tomt

Areal: 553 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Ja. Garasje med biloppstillingsplass, samt flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1987

Antall soverom

5

Byggeår

1987

Byggemåte

Det antas at boligen er fundamentert på stedlige- og oppfylte steinmasser. Boligen har grunnmur som er pusset utvendig. Det antas at ytterveggene er oppført med stenderverk og isolasjon, noe som var vanlig byggemetode da boligen ble oppført. Etasjeskillene er i trekonstruksjon. Det er liggende trepanel på ytterveggene. De fleste vinduene i boligen er i vinyl. Vinduene er innadslående, og har to-lags glass. Boligen har saltak i trekonstruksjon. Det er dobbelkrummet takstein på yttertaket. Det er lagt galvstein. Det er satt opp takrenner og nedløp i stål. Overvannet er ført til terreng.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse og ferdigattest på eiendommen. Alle søknadspliktige tiltak er søkt om og godkjent hos kommunen.

Boligens areal

Primærrom: 179 kvm, Bruksareal: 179 kvm, Bruttoareal: 207 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i sin helhet til boligformål. Det er også en egen utleiedel i boligen. Selger opplyser om at hybelen har blitt leid ut for kr. 12 000,- i måneden.

Oppvarming

Luft-til-luft varmepumpe, gulvvarme på bad, vedovn i stue. Ellers elektrisitet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 19 598

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 008 529 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 630 704 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er uregulert.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1972/305707-1/3  Bestemmelse om bebyggelse  
26.09.1972 
rettighetshaver:Knr:3003 Gnr:1042 Bnr:192  
Dobbeltgarasje 2,2 meter fra grensen
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bergtun@gpartners.no eller SMS: 99 31 36 54 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.