#TOMTER

Enebolig på stor, solrik tomt! Garasje og flotte uteplasser! 2 soverom | Vaskerom | Lys og luftig stue med utsikt!

Kråkstadveien 48 , 1825 Tomter

BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 140 m²
Bruksareal 164 m²
Bruttoareal 181 m²
Tomt 1 296 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 1971
Gårdsnummer 813
Bruksnummer 71
Energimerking E
FINN.no 191129042
Sist endret 17.09.2020 08:55
Prisantydning 2 350 000
Totalpris 2 434 019
Ligningsverdi 597 035,-

Beregnet totalkostnad

2 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 70 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 84 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 434 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Indre Østfold kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL KRÅKSTADVEIEN 48!
Grimsøen & Partners v/Jonas Nikolai Grimsøen presenterer denne godt vedlikeholdte og naturskjønne eneboligen i Tomter med kort vei til togstasjonen som tar deg inn til Oslo på kort tid! Her har du blant annet 2 soverom, et romslig bad, eget vaskerom, garasje og flotte uteplasser!
Tomten er stor og pent opparbeidet med beplanting og prydbusker! Kjøkken med god skap- og benkeplass, samt stue og spisestue med godt lysinnslipp og plass til tv-møbler samt det du måtte trenge!
Her bor du naturnære med kort vei til flotte rekreasjonsområder, samtidig som det er kort avstand til butikker og kollektivtrafikk.

Innhold

Kjeller: Vaskerom, gang m/trapp, og to boder.
1.etasje inneholder bad/vaskerom, vindfang, gang, soverom, trapperom, spisestue, kjøkken, stue, soverom. Utgang fra spisestue tilvestvendt veranda på ca. 13 m2.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN
Du møtes av en innbydende entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
STUE - STORE VINDUER SLIPPER NATUREN INN
Stuen er stor og luftig med godt lysinnslipp og god plass til både spisestue og tv-møblement. Fra spisestuen er det utgang til en romslig vestvendt veranda på ca 13 kvm med trapp til terreng. På sydsiden av huset er det støpt og murt en terrasseplatting i betong med malte/flislagte overflater på ca. 15 kvm. I stuen er det også en peisovn som varmer på kalde vinterdager.
KJØKKEN - GOD SKAP- OG BENKEPLASS
Lakkerte profilerte fronter i tre med høyskap, og laminerte benkeplater + flislagt del. Det er montert mosaikkfliser mellom benkeplate og overskap. Plass for komfyr, og kjøle-/fryseskap. Her er det plass og opplegg til det du måtte trenge av hvitevarer!
SOVEROM - LUNT OG BEHAGELIG
Det er to soverom av god størrelse med plass til praktiske og smarte garderobeløsninger. Det er mulighet for 4 soverom.
BADEROM - EGET VASKEROM I KJELLEREN
Baderommet i 1.etasje har fliser på overflatene og varme i gulvene. Stor baderomsinnredning med underskap, over- og høyskap, servant, gulvstående klosett, badekar, dusjhjørne og dusjgarnityr. Her har du alt du måtte trenge! I underetasjen er det også et eget vaskerom. Her er det fliser på overflatene, vaskekum, høyskap, flislagt benk og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Her står også varmtvannsberederen på ca. 200 liter plassert.
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Parkett, laminat og korkbelegg.
Vegger: Malt strietapet, malte slette flater, motivtapet, malt strukturtapet, malt panel, mdf-plater og behandlede villmarkspanel.
Himlinger: Beiset/malt/behandlet takpanel.

Beliggenhet

Enebolig beliggende i et attraktivt boområde i Tomter, på et høyt punkt med gode solforhold. Det er 14 minutter gange til togstasjon, kun ca. 37 minutter med bil/ tog til Oslo. Ellers er det også flotte turområder kort vei unna.

Tomt

Areal: 1 296 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Garasje med biloppstillingsplass, samt flere plasser på egen tomt.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1971

Antall soverom

2

Byggeår

1971

Byggemåte

Enebolig oppført med grunnmur i lettbetongblokker fundamentert på fjell/faste, komprimerte masser. Over grunnmur vegger i bindingsverk med utvendig liggende og stående kledning. Saltak i trekonstruksjon tekket med metalltakplater. Etasjeskiller i trekonstruksjon. Trevinduer med isolerglass samt koblede vinduer med enkle glass. Drenering antatt fra byggeår. Over grunnmur er det yttervegger i bindingsverk. Forøvrig les vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon vedrørende boligens tilstand.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Dokumentet ligger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 140 kvm, Bruksareal: 164 kvm, Bruttoareal: 181 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Varmekabler på bad, ildsted i stue, luft-til-luft varmepumpe installert i 2015, og ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 4 902

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 597 035 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 149 324 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringsplan og bestemmelser ligger vedlagt salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er ikke tilknyttet kommunalt avløpsnett. Eier er ansvarlig for drift og vedlikehold av privat stikkledning og at denne er i forskriftsmessig stand. Les forøvrig vedlagte dokument fra kommunen om påkobling på det offentlige avløpsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Indre Østfold kommune er i gang med å utarbeide nye planer for sanering og utbedring av kommunalt avløpsnett, og berørte eiendommer vil bli varslet. Vi legger ut informasjon på kommunens hjemmeside når ny saneringsplan er klar.

Tilbehør

Prismelampe medfølger ikke. Det gjør heller ikke robotgressklipperen. Ledningen til robotgressklipperen ligger fortsatt i plenen, ny kjøper kan derfor kun kjøpe ny robotklipper om ønskelig.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.