#ULLERØYVEIEN

Unik og sjarmerende fritidseiendom ved Horneskilen! Spektakulær utsikt | Idyllisk tomt | Solrike uteplasser | Uthus!

Ullerøyveien 111 , 1747 Skjeberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 95 m²
Bruksareal 95 m²
Bruttoareal 104 m²
Tomt 750 m² / Festet tomt
Soverom 2
Byggeår 1954
Gårdsnummer 1140
Bruksnummer 8
Energimerking G
FINN.no 191027535
Sist endret 19.10.2020 13:29
Prisantydning 3 290 000
Totalpris 3 386 269
Ligningsverdi 244 443,-

Beregnet totalkostnad

3 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 96 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 386 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL ULLERØYVEIEN 111!
Grimsøen & Partners v/Jonas Nikolai Grimsøen presenterer idylliske og sjarmerende fritidsboligen med utsikt utover Skjebergkilen Marina! Her kan du følge solens nedgang, samtidig som båtene tøffer ut fra båtplassen, og videre ut i horisonten. Blant trærne rundt eiendommen kvitrer fuglene, og rådyrene spaserer vakkert forbi. Her kommer du virkelig vekk fra byens tjas og mas - samtidig som du på kort vei tar deg inn til sentrum!
Hytta inneholder entré, 2 stuer, bad, kjøkken, wc, kontor og 2 soverom. Her har du alt du trenger og litt til! I stuen er det en vedovn som varmer på de kaldeste dagene, samtidig som det er gulvvarme i entré og wc.

Innhold

Krypkjeller: Kryperom 1 og kryperom 2.
1.etasje: Bad/vaskerom, entré, stue, kjøkken, wc og soverom.
2.etasje: Kontor, stue og soverom.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN
Du møtes av en praktisk entré med oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
STUE - MED ILDSTED
Stuen er romslig med god plass for både spisestue og sofakrok. Fra sofakroken har du kanskje eiendommens beste utsikt, der du kan speide etter båter så langt du kan se mens du varmer deg foran peisen. Det er også en stue i 2.etasje, samt et kontor!
KJØKKEN - INNREDNING INSTALLERT I 2009
Åpent kjøkken med finerte slette fronter og laminerte benkeplater. Her er det plass og opplegg for oppvaskmaskin, komfyr og kjøle/fryseskap. Kjøkkenventilator med utkast gjennom vegg, dobbelt stikk og røropplegg vann i kobberrør og synlig avløpsrør i plast. På kjøkkenet er det god boltreplass og plenty av skap- og benkeplass.
SOVEROM - SMARTE GARDEROBELØSNINGER
Det er totalt 2 soverom i hytta, ett i hver etasje. Soverommene er av god størrelse med smarte og praktiske garderobeløsninger.
TERRASSER - SPEKTAKULÆR UTSIKT
Det er flere uteplasser, balkonger og terrasser på eiendommen. Her er det utebelysning og utestikk. En terrasse med overbygg og utekjøkken. Dette er et ypperlig sted for sosialt samvær og lange grillkvelder med familie og venner.
UTHUS - GOD LAGRINGSPLASS
Det er også oppført en utebod på eiendommen på ca. 11,5 kvm + overbygget del. Trekonstruksjon fundamentert direkte på fjell. Vegger i malt halvlaft. Saltak i trekonstruksjon tekket med takshingel, malte toppbord.
CARPORT/GARASJE
2 biloppstillingsplaser i carport/garasje uten dører.
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Huseby heltregulv.
Vegger: Behandlet veggpanel.
Himlinger: Behandlet takpanel.

Beliggenhet

Skjeberg ligger som en øy på det rike jordbruksområdet sør for Skjebergsletta. Boligområdet ligger sør for Sarpsborg sentrum og det tar deg rundt 10 minutter inn til sentrum. Tomten ligger med nydelig utsikt mot Horneskilen. Eneboligen ligger meget usjenert til med tilgang til sollys både morgen og kveld. Ullerøy er et flott sted på sommerhalvåret da mange trekker mot sol, sjø og hytteliv. Har du båten i Skjebergkilen Marina er det en kort tur ut på Kjerringholmen for makrellfiske, eller ut av Skjebergkilen til Hvalers mange idylliske øyer.
Det er gangavstand til nærbutikk som ligger ca. 2 km fra boligen. Olseng marina ved sjarmerende Karlsøysundet ligger også i nærområdet. Her yrer det av båtliv og andre ferierende om sommeren med restaurant, live-musikk og andre arrangementer. Avstanden til Sarpsborg sentrum er ca. 10 km, og på få min. med bil er du på det nye sykehuset på Kalnes eller i Sverige.

Tomt

Areal: 750 kvm, Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 1500 Bortfester er Britt Marlene Sørlie. Utløpsår: 2049. Årlig festeavgift er på kr. 1 500,- Det vil være mulig å løse inn festetomten. Konferer megler for ytterligere informasjon vedrørende dette.

Garasje / Parkering

Parkering i garasje/carport uten dører. Det er 2 biloppstillingsplasser i garasjen. Denne står på nabotomten og har en leieavtale på kr. 3000,- i året for dette.

Boligtype, eierform og byggeår

Hytte (Selveier), byggeår: 1954

Antall soverom

2

Byggeår

1954

Byggemåte

Boligen er fundamentert på fjell/faste, komprimerte masser. Plasstøpt betong og lettbetongblokker, ringmur til grunn. Etasjeskillere i trekonstruksjon. Drenering til terreng. Over grunnmur er det yttervegger i bindingsverk, stpende med innslag av liggende malt kledning. Malte og trehvite lakkerte vinduer med rammer og karmer i tre med isolerglass fra 2005. Spalteventiler og utvendige sprosser. Saltakkonstruksjon tekket med takshingel. Takrenner og nedløp av metall til terreng. Les for øvrig vedlagte takstrapport utført av Bjørn Bøhler for ytterligere informasjon vedrørende eiendommens tilstand.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Dokumentet ligger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 95 kvm, Bruksareal: 95 kvm, Bruttoareal: 104 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Ildsted i stue, gulvvarme i entré og wc. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 16 078

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 244 443 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er uregulert. For ytterligere opplysninger, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1952/301637-2/3  Festekontrakt - vilkår  
24.05.1952 
festetid: 50 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 50
FORKJØPSRETT FOR GRUNNEIER
BESTEMMELSER OM GJERDEPLIKT
FESTETID FRA 01 01 1950
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1999/2130-2/3  ** Nye vilkår - feste  
25.03.1999 
Festetid: 50 år
Årlig festeavgift: 1500
Med flere bestemmelser

Vei/vann/avløp

Offentlig vann, privat septikanlegg.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.