#KLAVESTADHAUGEN

Tidsriktig og romantisk enebolig på stor og solrik tomt! Garasje | Flotte utearealer | 4 soverom | Renovert bad!

Rokkeveien 98 , 1743 Klavestadhaugen

BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 180 m²
Bruksareal 186 m²
Bruttoareal 202 m²
Tomt 1 227 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1956
Gårdsnummer 1025
Bruksnummer 23
Energimerking G
FINN.no 190576746
Sist endret 16.09.2020 14:25
Prisantydning 3 790 000
Totalpris 3 899 769
Ligningsverdi 915 821,-

Beregnet totalkostnad

3 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 95 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 109 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 899 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL ROKKEVEIEN 98!
Grimsøen & Partners v/Jonas Nikolai Grimsøen presenterer denne fantastiske eneboligen på Klavestadhaugen over tre plan! Her har du alt du trenger for et praktisk og behagelig familieliv! Det er blant annet 3 stuer, 4 soverom og garasje i boligen. Kjøkkenet er romantisk og lekkert med alt av hvitevarer og plenty av skap- og benkeplass.
Tomten er pent opparbeidet med plen og beplantning og rommer hele 1227 kvm! To baderom, i tillegg til et eget vaskerom. Det ene badet ble renovert i 2017. Det ble lagt ny drenering rundt huset i 2006.

Innhold

Kjeller: Stue, bad, soverom, gang, vaskerom og bod.
1.etasje: Vindfang, kjøkken og stue.
2.etasje: Gang, bad, loftstue, tre soverom og trappegang.
Garasje: Garasjerom.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN!
Du møtes av en lekker og imøtekommende entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
KJØKKEN - ROMANTISK OG PRAKTISK
Kjøkkeninnredning med profilerte, hvite skapdører og heltre benkeplate. På veggen mellom over- og underskapene er det fliser. Innredningen har integrert vifte, platetopp, oppvaskmaskin, komfyr og dampovn. Kjøkkenet er meget innbydende, med god skap- og benkeplass.
BADEROM - DELIKAT
Baderommet i 2.etasje ble renovert i 2018. Det er fliser på gulvet og veggene. Det er varmekabler i gulvet. Det er nedsenket dusjsone, baderomsinnredning, badekar og vegghengt vannklosett. Baderommet i kjelleren har fliser på overflatene. Det er dusjkabinett, baderomsinnredning og vannklosett. Det er også et eget vaskerom i boligen. Fliser på gulvet med sokkelflis og uttak for vaskemaskin.
STUE - MED UTGANG TIL TERRASSE
Stuen er lys og luftig med en vedovn som varmer på kalde vinterdager. Det er god plass til både spisestue og tv-møblement. Store vinduer gir god romfølelse og godt lysinnslipp. Herfra er det også utgang til en stor terrasseplatting med gode solforhold.
SOVEROM - PLASS TIL HELE FAMILIEN
Det er totalt fire soverom i boligen. Det gjøres oppmerksom på at det ikke er tilfredstillende rømningsvei og lysforhold i kjellerens P-rom.
GARASJE
Garasje med en eldre og enkel standard. Det er biloppstillingsplass, samt en vedbod i enden av garasjen.
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Laminat og fliser.
Vegger: Malt panel, malte flater og malt mdf panel/plater.
Himlinger: Malte slette flater og malt panel.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig, stabilt og populært boområde på Klavestadhaugen som er nært tilknyttet store, flotte friluftsområder og ca. 7 km fra Sarpsborg sentrum.
På Klavestadhaugen har du nærhet til alt du trenger, det er gangavstand til både barnehage, barne- og ungdomsskole, dagligvare, samt kort vei til bussholdeplass. Området har umiddelbar nærhet til skog og mark med turterreng, turstier, gang og sykkelveier, samt Isesjø med sin vakre badestrand. På Isesjø er det også flotte friarealer med turløype. På sydsiden av sjøen ligger Bodalsstranda med opparbeidede grillplasser, sittegrupper og Gapahuk.
Her er det lett å trives, du får både tryggheten og trivselen til et lite lokalsamfunn. For barnefamilier er Klavestadhaugen et fantastisk område hvor alt ligger til rette både for den trygge leken med venner på lekeplassen og det spennende livet i skogområdene. Dette vil skape gode minner for livet.
Sarpsborg har sentral beliggenhet i hjertet av Østfold med gode kommunikasjoner til resten av Norge. Vi har et stadig voksende næringsliv, naturskjønne omgivelser langs kyst og innland, og gode bostedskvaliteter.
Innenfor gangavstand:
Fotballøkke
Barnehage
Barne- og ungdomsskole
Busstopp
Dagligvareforretning
Bodalstranda
Handelsområdet ved Iseveien
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 5 minutter - Dagligvare
Ca. 5 minutter - Handelsområdet ved Iseveien
Ca. 10 minutter - Skjeberg Golfklubb
Ca. 10 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 10 minutter - Badestrand (Høysand)
Ca. 20 minutter - Sykehuset Østfold på Kalnes
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 25 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 80 minutter - Oslo sentrum

Tomt

Areal: 1 227 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Garasje med biloppstillingsplass, samt flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1956

Antall soverom

4

Byggeår

1956

Byggemåte

Det antas at boligen er fundamentert på jord eller leire, og oppfylte steinmasser. Boligen har støpt grunnmur. Grunnmuren er malt utvendig over terreng. Eier opplyser at det er lagt ned ny drenering rundt boligen i 2006. Det antas at ytterveggene er oppført med stenderverk og isolasjon. Det er stående lektekledning på ytterveggene. Boligen har saltak i trekonstruksjon, utført som lofttakstoler. Eier opplyser at yttertaket er nytt i 2014. Det er dobbeltkrummet takstein. Les vedlagte tilstandsrapport utført av Arnstein Mathisen for ytterligere informasjon vedrørende boligens tilstand.

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på oppføring av eiendommen. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet.

Boligens areal

Primærrom: 180 kvm, Bruksareal: 186 kvm, Bruttoareal: 202 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Det gjøres oppmerksom på at kjelleren ikke har tilfredstillende rømningsvei og lysforhold for varig opphold.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Vedovn i stuen, varmekabler på baderommet. Ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 18 875

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 915 821 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 296 955 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringsbestemmelsene ligger vedlagt salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.