#MARTINESVEI

Enebolig fra 2017 med alt på én flate! Påkostet og solrik tomt | 3 soverom | Høyt under taket | Fantastiske uteplasser!

Martinesvei 16 , 1591 Sperrebotn

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Bergtun
Jonas Bergtun Eiendomsmegler / Partner
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 118 m²
Bruksareal 118 m²
Bruttoareal 132 m²
Tomt 700 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2017
Gårdsnummer 23
Bruksnummer 156
Energimerking C
FINN.no 190499060
Sist endret 16.09.2020 09:37
Prisantydning 4 495 000
Totalpris 4 621 389

Beregnet totalkostnad

4 495 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 495 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 126 389,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 621 389,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL MARTINESVEI 16!
Nyoppført enebolig med alt på én flate fra 2017 på Augerød! Boligen er smakfullt innredet og påkostet med lekre detaljer og løsninger! Det er 3 soverom, bad, vaskerom, stue, kjøkken og entré i boligen. Soverommene er av god størrelse med plass til hele familien! Kjøkkenet er stilrent og minimalistisk i hvit utførelse og alt du trenger av hvitevarer inkludert!
I stuen er det høyt under taket - med spotter, en flott vedovn og utgang til en solrik og skjermet terrasse! Det er også en utvendig bod på ca 16 kvm.
Boligen ligger i et stille og barnevennlig område på Augerød, ved kommunegrensen mellom Moss og Våler. Eiendommen har umiddelbar nærhet til barnehage og det er kort vei til Våk barneskole.

Innhold

1. etg.: Entré/hall, bad, gang, stue/kjøkken, vaskerom og 3 soverom.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN
Du møtes av en innbydende og lekker entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
STUE - HØYT UNDER TAKET
Stuen er fantastisk med høyt under taket, en vedovn som smykker inn rommet og varmer på kalder vinterdager. Her er det god plass til både spisestue og tv-møbler. Det er også utgang til en terrasse fra stuen. Store vinduer gir godt lysinnslipp og økt romfølelse.
KJØKKEN - DELIKAT OG MINIMALISTISK
Kjøkken fra Ikea fra byggeår. Glatte fronter og laminerte benkeplater. Det er monert fliser bak kokesone. Integrerte hvitevarer som mikrobølgeovn, komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Her har du alt du trenger for å briljere på kjøkkenet! Det er god boltreplass og plenty av skap- og benkeplass.
BADEROM - EGET VASKEROM
Baderomsinnredning og fliser på overflatene. Det er varme i gulvet. Veggfestet wc, veggskap og dusjnisje. Her har du også luksusen med et eget vaskerom. Lekker innredning og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
SOVEROM - PLASS TIL FAMILIEN
Det er tre soverom i boligen av god størrelse. Her har du plass til smarte garderobeløsninger.
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Fliser i entré og våtrom. Høytrykkslaminat.
Vegger: Slettmalte flater og fliser.
Himlinger: Slettmalte flater.

Beliggenhet

Boligen ligger i et stille og barnevennlig område på Augerød, ved kommunegrensen mellom Moss og Våler. Eiendommen har umiddelbar nærhet til barnehage og det er kort vei til Våk barneskole via trygge gang- og sykkelstier. For elever i ungdomstrinnet er det skolebuss til Kirkebygden barne- og ungdomsskole. Spar Sperrebotn er nærmeste dagligvare. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort kjørevei til både Son og Moss sentrum, samt 7 minutter med bil til Mosseporten kjøpesenter. Det skal etableres en drivstoff-stasjon nede ved veien og ved siden av denne i løpet av de neste 2 årene også kommer en Rema-1000 butikk rett ved innkjøringen til boligfeltet!

Tomt

Areal: 700 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er pent opparbeidet med gruset innkjøring, beplatning og en stor terrasse på 105 m2.

Garasje / Parkering

Parkering på eiendommens gårdsplass. Det er søkt og godkjent oppføring av dobbelgarasje.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2017

Antall soverom

3

Byggeår

2017

Byggemåte

Det antas at boligen er fundamentert på faste stabile masser. Støpt betongdekke til grunn. Isolert og armert såle. Radonduk. Yttervegger i bindingsverk, isolert med mineralull. Saltakkonstruksjon tekket med betong takstein. Takrenner og nedløp av aluminium. Heldekkende beslag over pipe. Toppbord har beslag. Snøfangere. Vinduer med rammer og karmer i tre med isolerglass fra byggår. Ytterdører i tre med innfelt glassfelt fra byggeår. Terrassedør i tre med stort glassfelt med isolerglass fra byggeår.
For mer informasjon om boligensbyggemåte, se vedlagte tilstandsrapport utført av Erik Pedersen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 02.10.17. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 118 kvm, Bruksareal: 118 kvm, Bruttoareal: 132 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 118 m².
Primærrom: 118 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Bad, entré/hall, gang, stue/kjøkken, vaskerom, 3 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen er registrert med én boenhet.

Oppvarming

Boligen varmes opp ved hjelp av varmekabler i entré/hall, bad og vaskerom. Peisovn i stue og elektrisk oppvarming.
Det er klargjort strøm til varmepumpe (egen kurs)

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 12 760,22 pr. år Inkludert i de kommunale avgiftene: Avløp, eiendomsskatt og feiing.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ingen tinglyste rettigheter/forpliktelser på eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Våler (viken) kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bergtun@gpartners.no eller SMS: 99 31 36 54 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Relasjon mellom megler og oppdragsgiver

Det gjøres oppmerksom på at megler har en relasjon til oppdragsgiver, men relasjonen er ikke i strid med eiendomsmeglingsloven.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.