#SKJEBERG

Stilren funkisinspirert enebolig fra 2018 med en fantastisk terrasse! Kjøkken fra Huseby | 3 soverom | Carport!

Grimstadbakken 2B , 1746 Skjeberg

BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type / Eierform Enebolig / Eierseksjon
Primærrom 94 m²
Bruksareal 105 m²
Bruttoareal 116 m²
Tomt 7 393 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 2018
Gårdsnummer 1022
Bruksnummer 160
Energimerking C
FINN.no 191866822
Sist endret 23.10.2020 14:40
Prisantydning 3 290 000
Totalpris 3 380 269

Beregnet totalkostnad

3 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 81 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 90 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 380 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL GRIMSTADBAKKEN 2B!
Grimsøen & Partners v/Jonas Nikolai Grimsøen presenterer denne eneboligen i rekke på Grimstadtunet med delikate linjer og smarte løsninger! Boligen inneholder entré, bad, tre soverom, stue, kjøkken, toalett og bod.
Det er en delvis åpen stue-/kjøkkenløsning av stor størrelse. Her er det plassert en vakker peisovn som både pryder boligen, men også varmer på kalde dager. Fra stuen er det utgang til en fantastisk terrasse med carport under. Kjøkkenet er fra danske Designa med integrerte hvitevarer og lekker innredning!
Grimstadtunet ligger i et barnevennlig område med kort vei til barnehage, barneskole, folkehøyskole og idrettsplass med god plass til å boltre seg.

Innhold

1.etasje: Vindfang, bad, tre soverom og utvendig bod.
2.etasje: Stue, kjøkken, toalett og bod.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN
Romslig og innbydende entré med god plass til oppbevaring av yrttertøy og lignende. Herfra har man tilgang på alle soverommene, samt baderommet.
STUE - UTGANG TIL EN FANTASTISK TERRASSE
Stuen befinner seg i 2.etasje med en delvis åpen løsning mot kjøkkenet. Stuen er stor og luftig med fantastiske vinduer som gir et godt lysinnslipp og økt romfølelse. Herfra er det utgang til en stor terrasse med flotte solforhold. Det er parkett på gulvene, og god plass til både spisestue og tv-møblement. En nydelig peisovn rammer inn rommet og varmer på kalde dager.
KJØKKEN - RENE LINJER OG INTEGRERTE HVITEVARER
Lekkert kjøkken fra Huseby med hvite slette skapdører, og sort laminert benkeplate. Det er integrert kjøle-/fryseskap, platetopp, komfyr og vifte. Her får man virkelig lyst til å røre rundt i grytene og skape de herligste middagsretter.
BADEROM - EGET TOALETT
Baderommet befinner seg praktisk nede ved soverommene og inneholder dusjhjørne med dører, baderomsinnredning, vegghengt klosett og uttak for vaskemaskin. Varmekabler i gulvet og mekanisk avtrekk. Det er fliser på gulv og vegger og montert varmtvannsbereder bak en skyvedør på badet. I 2.etasje er det et eget toalettrom med servant og klosett slik at du ikke trenger å gå opp og ned trappene for å gjøre sitt fornødne.
SOVEROM - PLASS TIL HELE FAMILIEN
Det er tre romslige soverom i boligen. Soverommene har god plass til smarte og effektive garderobeløsninger. Her er det plass til hele familien!
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Fliser og parkett.
Vegger: Malte slette flater.
Himlinger: Malte sletter flater.

Beliggenhet

Skjeberg ligger som en øy på det rike jordbruksområdet sør for Skjebergsletta. Boligområdet ligger sør for Sarpsborg sentrum og det tar deg rundt 10 minutter inn til sentrum. Øst for Skjeberg finner man Fredrikstad sentrum som befinner seg 20 minutter unna. Nordvest for Skjeberg vil man finne Halden sentrum som ligger 19 minutter unna. I nærområde vil man finne Høysand og Kvastebyen også omtalt som feriehjemmet. Stasjonsbyen som er det mest sentrale stedet på Skjeberg vil man få tilknytning til områder som Hornnes, Guslundåsen, Åsgården, Øvre og Nedre Guslund.
Kort vei fra eiendommen ligger skogen med mange turruter. Her kan du blant annet gå til Sandplassen, Ulvedalen eller Trosset. Trosset er kjent for sin historie helt tilbake til Jernalderen, hvor du kan se rester fra hvordan de bodde. Om man ønsker å ta en annen rute i skogen kan man komme seg til Syverstad og Skjebergmarka. Herfra er det inngangsport til Sandbæk mot vann som Tvetervann, Oppsjø, Krysstjern og m.m. I flere av vannene er det muligheter for fisking. Boligen ligger i kort avstand fra skoler og barnehage, blant annet Hornnes skole og Stasjonsbyen barnehage.
Fra boligen er det kort vei til Høysand som ligger i enden av Skjebergkilen. Her har man en båthavn hvor man kan ta båt til både Ullerøy, Hvaler, Strømstad, Koster og mange andre fine sommerområder. På Høysand er det badestrand med stupetårn, stort gressområde og lekeplass. Like i nærheten av badestranden finner du Skjeberg marina og populære ISI-bar. Baren, Høysands lille perle, tilbyr is i alle fasonger, burgere,"bæggis", chips og mye annet godt. Det ligger også tennisbane og minigolf i samme område.
Grimstadtunet ligger i et barnevennlig område med kort vei til barnehage, barneskole, folkehøyskole og idrettsplass med god plass til å boltre seg. Det er også kort vei til strandliv og turer i skog og mark.

Tomt

Areal: 7 393 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Carport, samt flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Felleskostnader

626 pr. mnd. Tv/internett og vedlikehold av fellesarealer.
Sameiet har en kollektiv avtale med GET for levering av TV og internett (25/10). Det er mulig å oppgradere TV og internett individuelt.

Sameie

Sameiet Grimstadtunet.
Styret opplyser om:
2021 - forventes å gjennomføre vedlikehold av støygjerde. Kostnaden er ikke avklart, men anslås å ligge på ca. kr. 2000-3000,- pr. enhet i sameiet. Dette er en engangssum.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Eierseksjon), byggeår: 2018

Antall soverom

3

Byggeår

2018

Byggemåte

Det antas at bygget er fundamentert på stedlige masser som leire, og oppfylte steinmasser. Bygget har støpt plate på mark. Det er brukt ringmurselementer. Når det er støpt plate på mark, er det normalt at underliggende steinmasser fungere som drensmasser.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det ble gitt ferdigattest på eiendommen den 04.02.2019.

Boligens areal

Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 105 kvm, Bruttoareal: 116 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen er registrert med én boenhet. Boligen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Varmekabler, vedovn og elektrisk. Det er balansert ventilasjon i boligen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi kan ikke rekvireres da boligen ble oppført i 2018.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringsplan med bestemmelser ligger vedlagt salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
TV- benk
Hyller x3 (pluss nøkkelhylle i gangen)
Knaggrekker
Skjenk
Krydderhylle
Taklampe på barnerommet
Skoskap
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.