#KORNMAGASINET

Ærverdig og smakfull toppleilighet! Lekkert kjøkken | Stilrene løsninger og høy standard | Lave felleskostnader!

Stasjonsveien 52 A , 1746 Skjeberg

VISNINGER

21. september mandag kl. 16:30-17:30

MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type Leilighet / Selveier
Primærrom 46 m²
Bruksareal 46 m²
Bruttoareal 50 m²
Tomt 1 095 m² / Fellestomt
Soverom 1
Byggeår 1880
Gårdsnummer 1022
Bruksnummer 272
Energimerking G
FINN.no 191212884
Sist endret 12.09.2020 12:14
Prisantydning 1 690 000
Totalpris 1 741 269
Ligningsverdi 315 719,-

Beregnet totalkostnad

1 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 42 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 690 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 51 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 741 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL STASJONSVEIEN 52A!
Grimsøen & Partners v/Jonas Nikolai Grimsøen presenterer denne smakfulle toppleiligheten i Kornmagasinet! Det ærverdige bygget var opprinnelig et kornmagasin fra 1880 tilhørende Skjeberg prestegård som har Riksantikvarens verneklasse 1. I 2017 ble bygningen gjort om til smakfulle og moderne leiligheter.
Praktisk kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer og en barløsning der man kan nyte de herligste middagsretter! Ellers er det også stue, baderom, soverom med stor skyvedørsgarderobe og entré.
Fra boligen er det kort vei til Høysand som ligger i enden av Skjebergkilen. Her har man en båthavn, restauranter og badestrender!

Innhold

3.etasje: Kjøkken, stue, soverom og bad.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN
Leiligheten ligger i 3.etasje med en inngang der du har plass til å henge fra deg yttertøy og lignende.
KJØKKEN - INTEGRERTE HVITEVARER
Kjøkkenet er lekkert og en innredning med folierte skapdører og benkeplate. Det er integrerte hvitevarer som platetopp, vifte, komfyr og oppvaskmaskin. Kjøkkenet er delikat - her har man alt man trenger for å lage de herligste middagsretter for familie og venner.
STUE - TIDSRIKTIGE FARGER PÅ VEGGENE
Stuen er lys og praktisk med fantastiske farger på veggene og lekker laminat på gulvene. Her kan du roe deg ned etter en lang dag på skole eller jobb! Det er spotter i taket.
BADEROM - DELIKAT OG FLISLAGT
Baderommet har fliser på overflatene og er av god størrelse. Det er montert dusjkabinett, gulvmontert klosett, baderomsinnredning og uttak for vaskemaskin.
SOVEROM - STOR SKYVEDØRSGARDEROBE
Soverommet er romslig og lunt med en stor skyvedørsgarderobe med glassdører.
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Laminat.
Vegger: Malte slette flater.
Himlinger: Malte slette flater.
Det er også bod i kjeller.

Beliggenhet

Skjeberg ligger som en øy på det rike jordbruksområdet sør for Skjebergsletta. Boligområdet ligger sør for Sarpsborg sentrum og det tar deg rundt 10 minutter inn til sentrum. Øst for Skjeberg finner man Fredrikstad sentrum som befinner seg 20 minutter unna. Nordvest for Skjeberg vil man finne Halden sentrum som ligger 19 minutter unna. I nærområde vil man finne Høysand og Kvastebyen også omtalt som feriehjemmet. Stasjonsbyen som er det mest sentrale stedet på Skjeberg vil man få tilknytning til områder som Hornnes, Guslundåsen, Åsgården, Øvre og Nedre Guslund.
Kort vei fra eiendommen ligger skogen med mange turruter. Her kan du blant annet gå til Sandplassen, Ulvedalen eller Trosset. Trosset er kjent for sin historie helt tilbake til Jernalderen, hvor du kan se rester fra hvordan de bodde. Om man ønsker å ta en annen rute i skogen kan man komme seg til Syverstad og Skjebergmarka. Herfra er det inngangsport til Sandbæk mot vann som Tvetervann, Oppsjø, Krysstjern og m.m. I flere av vannene er det muligheter for fisking.
Fra boligen er det kort vei til Høysand som ligger i enden av Skjebergkilen. Her har man en båthavn hvor man kan ta båt til både Ullerøy, Hvaler, Strømstad, Koster og mange andre fine sommerområder. På Høysand er det badestrand med stupetårn, stort gressområde og lekeplass. Like i nærheten av badestranden finner du Skjeberg marina og populære ISI-bar. Baren, Høysands lille perle, tilbyr is i alle fasonger, burgere,"bæggis", chips og mye annet godt. Det ligger også tennisbane og minigolf i samme område.

Tomt

Areal: 1 095 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Asfaltert parkeringsplass på egen tomt.

Felleskostnader

1 150 pr. mnd. Get tv/internett, vedlikehold, felles bygningsforsikring og felles strøm.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Selveier), byggeår: 1880

Antall soverom

1

Byggeår

1880

Byggemåte

Bygget har en eldre grunnmur i granitt. Byggets opprinnelige byggemetode er ukjent. Bygget er renovert i 2015 og har stående kledning på ytterveggene. Leilighetene har malte koblede vinduer. Innvendige dører er med profiler. Det er branndør inn til leiligheten fra felles trappegang. Bygget har takkonstruksjon i tre. Taket er utformet som valmtak, og antas å være fra byggeår. Yttertaket er tekket med takstein. Leiligheten har etasjeskiller i trekonstruksjon. Det er et rom i kjelleren hvor det er plassert flere varmtvannsberedere.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Dokumentet ligger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 46 kvm, Bruksareal: 46 kvm, Bruttoareal: 50 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 9 264

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 315 719 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 136 587 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringsbestemmelser ligger vedlagt. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.