#ALVIM

Utsiktsleilighet med stor, solrik balkong! Åpen stue-/kjøkkenløsning | Varmtvann inkl. | Garasje | Sentrumsnært | 1.etg!

Utsiktsveien 50B , 1722 Sarpsborg

BE OM SALGSSUM
Heine Kristoffer Aas
Heine Kristoffer Aas Eiendomsmegler / Partner
Type Leilighet / Borettslag
Primærrom 50 m²
Bruksareal 52 m²
Bruttoareal 59 m²
Tomt 15 641 m² / Fellestomt
Soverom 1
Byggeår 1973
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 2059
Energimerking F
FINN.no 190948481
Sist endret 18.09.2020 10:10
Prisantydning 1 550 000
Totalpris 1 815 498
Ligningsverdi 224 399,-

Beregnet totalkostnad

1 550 000,- (Prisantydning) 257 489,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 807 489,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 815 498,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL UTSIKTSVEIEN 50B!
Grimsøen & Partners v/Heine Kristoffer Aas presenterer denne praktiske og smarte leiligheten på Alvim med en spektakulær utsikt! Her kan du nyte en fantastisk utsikt over Glomma, fra terrassen av god størrelse med glassrekkverk og flotte solforhold!
Leiligheten inneholder vindfang, soverom, bad, bos og stue/kjøkken. Kjøkkenet er lyst og luftig med god skap- og benkeplass i en romantisk utførelse. Soverommet er romslig.
Alvim er en sentral bydel i Sarpsborg, med kun ca. 2,5 km til sentrum. Her vil du oppleve å bo svært sentralt i Sarpsborg, da det er enkel adkomst til det meste. Fra boligen er det gangavstand til kjøpesentre og flere spisesteder, og kort avstand til sentrum.

Innhold

1.etasje: Vindfang, bad, stue, kjøkken, soverom og bod.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN
Romslig og imøtekommende entré med plass til oppbevaring av yttertøy og lignende. Gangen er malt i tidsriktige farger.
STUE - FANTASTISK LYSINNSLIPP
Delvis åpen stue-/kjøkkenløsning med et fantastisk lysinnslipp fra store vinduer. Herfra har du utgang til en terrasse med utsikt over Glomma. Det er god plass til spisestue og tv-møblement. Stuen fremstår innbydende og lekker.
KJØKKEN - ROMANTISK OG PRAKTISK
Kjøkkenet har en innredning med hvite skapdører med profiler og laminerte benkeplater. Innredningen har montert vifte, platetopp, komfyr og mikrobølgeovn. Kjøkkenet er delikat med god skap- og benkeplass - her kan man virkelig røre rundt i grytene!
SOVEROM - STORT SOVEROM
Soverommet er av god størrelse med lune farger på veggene, og god plass til praktiske garderobeløsninger.
BADEROM - UTTAK FOR VASKEMASKIN
Badet har en eldre standard, og har malt betonggulv, og malt tapet på veggene. Det er montert dusjkabinett, baderomsinnredning og gulvklosett. Badet har uttak for vaskemaskin og det er åpen rørføring på vegg.
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Laminat.
Vegger: Malt tapet.
Himlinger: Malte slette flater.

Beliggenhet

Alvim er en sentral bydel i Sarpsborg, med kun ca. 2,5 km til sentrum. Her vil du oppleve å bo svært sentralt i Sarpsborg, da det er enkel adkomst til det meste. Fra boligen er det gangavstand til kjøpesentre og flere spisesteder, og kort avstand til sentrum. I Sarpsborg sentrum finner man blant annet restauranter, caféer, Storbyen kjøpesenter med over 60 butikker, treningssenter, kino, bibliotek, Sarpsborg stadion, bussterminal og togstasjon.
Skole og barnehage ligger i umiddelbar nærhet fra boligen. Det er kun 500 meter til Alvimhaugen skole og barnehage. Skolens klassetrinn strekker seg fra 1. - 7. klasse.
Sarpsborg er fylkeshovedstaden i Østfold, og kommunen har en sentral plassering ca.1 times kjøretur fra Oslo, og en halvtimes kjøretur fra svenskegrensen. Sarpsborg er nettopp kåret til den beste Østfold-kommunen å bo og leve i. Byen har en sentral beliggenhet i hjertet av Østfold med gode kommunikasjoner til Europa og resten av Norge. Vi har et stadig voksende næringsliv, naturskjønne omgivelser langs kyst og innland, og gode bostedskvaliteter.
Innenfor gangavstand:
Friområde med fotballøkke
Amfi Borg Storsenter
Alvimhaugen skole og barnehage
Eventyrfabrikken
Sparta Amfi
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 3 minutter - Nærmeste dagligvareforretning
Ca. 5 minutter - Påkjøring E6
Ca. 5 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 10 minutter - Sykehuset Østfold på Kalnes
Ca. 15 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 70 minutter - Oslo sentrum

Tomt

Areal: 15 641 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Det er også gjesteparkering på borettslagets tomt.

Felleskostnader

4 346 pr. mnd. Fellesutgiftene inkluderer renter, avdrag, tv, bredbånd, felles forsikring, forretningsførsel, varmtvann, driftskostnader og vedlikehold.

Borettslag

Utsiktsveien borettslag, org.nr: 948 517 604
Utsiktsveien borettslag ble oppført i 1973 og består av 4 terrasseblokker med til sammen 113 leiligheter. Borettslaget har egne garasjeanlegg med tilsammen 108 garasjeplasser.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

1994: Utskiftning av varmtvannsberedere.
1997: Installert nytt callinganlegg.
2000: Installert automatiske portåpnere på garsjeanlegg.
2010: Rehabilitering av fasader, balkonger, vinduer og dører m.m.
2018: Vedtatt på GF å rehabilitere borettslagets garasjeanlegg.

Forkjøpsrett

Ja. Forkjøpsretten avklares i etterkant av salget. Kontakt megler eller forretningsfører for ytterligere informasjon.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det er ikke innført IN-ordning.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12137665490, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 04.09.2020: 1.6% pa.
Antall terminer til innfrielse: 94
Saldo per 04.09.2020: 31 799 115
Andel av saldo: 257 489
Første termin/første avdrag: 31.03.2019 ( siste termin 31.12.2043 )

Andel fellesgjeld

257 489

Andel formue

18 198

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Før anskaffelse av husdyr, skal det søkes om tillatelse. Søknad sendes styret.
Det er tillatt med dyr i borettslaget under forutsetning av at andelseier aksepterer borettslagets regler for dyrehold. Beboere som holder dyr skal sørge for at det ikke sjenerer noen, eller etterlater ekskre-menter på borettslagets område.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 1973

Antall soverom

1

Byggeår

1973

Byggemåte

Blokken er fundamentert med støpte fundamenter på faste masser, og det er ringmur av betong. Bærende yttervegger er av betong. Endevegg mot balkong er oppført av isolert bindingsverk. Utvendige er fasader på blokka dels kledd med overflatebehandlet trepanel og dels med fasadeplater. Fasadene ble rehabilitert i regi av borettslaget i 2010-11. Blokka har flatt tak antagelig tekket med papp/folie. Vinduene er med karm og ramme av pvc med 2-lags isolerglass. Til leiligheten er det brann- og lydklassifisert ytterdør i malt utførelse, og det er en nyere balkongdør i stuen av pvc. Mellom etasjene i blokka er det armerte støpte dekker av betong.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest 05.05.1976.

Boligens areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 52 kvm, Bruttoareal: 59 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisitet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 224 399 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 807 836 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Kommuneplanens arealdel 2015-2016 m/tilhørende temakart. Formål: Bebyggelse og anlegg. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt salgsoppgaven.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de aldri har bebodd den.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til heine@gpartners.no eller SMS: 95 12 90 58 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.