#TINDLUND

Unik arkitekttegnet enebolig med anneks for utleie! Påkostet kjøkken | Solrik terrasse | Garasje under oppføring!

Østre Greåkervei 51A/B , 1718 Greåker

BE OM SALGSSUM
Heine Kristoffer Aas
Heine Kristoffer Aas Eiendomsmegler / Partner
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 202 m²
Bruksareal 202 m²
Bruttoareal 214 m²
Tomt 1 128 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1910
Gårdsnummer 2076
Bruksnummer 75
Energimerking G
FINN.no 198683852
Sist endret 02.12.2020 08:46
Prisantydning 5 390 000
Totalpris 5 547 769
Ligningsverdi 1 050 637,-

Beregnet totalkostnad

5 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 143 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 157 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 547 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL ØSTRE GREÅKERVEI 51A/B!
Grimsøen & Partners v/Heine Kristoffer Aas presenterer denne unike og spektakulære eneboligen med anneks på Tindlund! Boligen gjennomsyres av påkostede løsninger og lekre detaljer. Stor stue/kjøkkenløsning med kjøkkenøy og en spisestue med store panoramavinduer for en helt unik stemning!
Det er to soverom i hoveddelen, to baderom, to stuer, samt eget vaskerom. Solrik terrasse som virkelig inviterer til sommerkvelder med familie og venner! Tidligere garasje er brent ned og ny garasje er under oppføring og er dekket av selgers forsikring. Tegninger vedlagt salgsoppgave!

Innhold

1.etasje: Vindfang, vaskerom, bad, kjøkken, stue og spisestue.
2.etasje: To soverom, bad og loftstue.
Anneks: Vindfang, to soverom, stue, kjøkken og bad.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN
Romslig entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
STUE - LYST OG LUFTIG
Stuen i hoveddelen er stor og majestetisk, med en åpen løsning til kjøkkenet. Det er også en loftsstue perfekt som et ungdomsrom - eller en tv-stue. Stuen i 1.etasje har en vakker veggmontert peisovn og god plass til både spisestue og tv-møblement. Det er også en helt unik spisestue i et halvplan med store vinduer som gir et helt unik stemning og inviterer til lange og koselige middagsselskap med venner og familie.
KJØKKEN - PÅKOSTET OG INTEGRERTE HVITEVARER
Boligen har en stor kjøkkenrinnredning med øy. Innredningen har høyglanspolerte skapdører, og stein i benkeplaten. Det er montert platetopp, komfyr, vifte, micro, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Innredningen er praktisk med god skap og benkeplass - her kan virkelig hobbykokken briljere!
SOVEROM - PLASS TIL HELE FAMILIEN
Det er to soverom i boligens 2.etasje. Disse er av god størrelse med plass til smarte garderobeløsninger. Det er to soverom i annekset også. Man kan enkelt laget et ekstra soverom i loftstuen.
BADEROM - ETT I HVER ETASJE
Baderommet i 1.etasje har fliser på gulv og vegger og varmekabler i gulvene. Badet har dusjnisje, søylevask og gulvmontert klosett. Det er mekanisk avtrekk på badet. Badet ble renovert i 2004. Baderommet i 2.etasje har fliser på overflatene og varmekabler i gulvet. Her er det badekar, bidé, baderomsinnredning med dobbel servant og gulvmontert klosett. Det er montert mekanisk avtrekk. Renovert i 2004. Vaskerommet har belegg på gulvet og malt tapet på veggene. Det er montert innredning med skap, benk og servant og uttak for vaskemaskin. Naturlig avtrekk i rommet.
ANNEKS - PERFEKT UTLEIEDEL
Annekset inneholder vindfang, to soverom, stue, kjøkken og bad. Dette er den perfekte utleiedelen - og en sikker inntektskilde!
KJELLER - MASSE LAGRINGSPLASS
Eier har brukt kjelleren til masse lagring!
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Laminat, parkett, fliser og belegg.
Vegger: Tapet, fliser på bad og malt tapet.
Himlinger: Malte slette flater og malt panel.

Beliggenhet

På Tindlund bor du sentralt i et populært boområde i Sarpsborg. Herfra er det gangavstand til barneskole, ungdomsskole, flere barnehager, fine turområder og butikk. Området har gode bussforbindelser til både Sarpsborg og Fredrikstad. Adkomsten til disse to Østfoldbyene er forøvrig enkel, da fv. 109 ligger noen få hundre meter fra boligen. Det nye sykehuset på Kalnes ligger noen få minutter unna. Det bor flere barnefamilier i området.
Fra boligen er det kort vei til Tindlund skole, idrettsanlegg og svømmehall, samt diverse forretninger på "109 Senteret". Her ligger blant annet legekontor, apotek, gatekjøkken, blomsterforretning og søndagsåpen KIWI. Grålum sentrum med flere butikker og pendlerparkering for Oslobussen ligger også ca. 10 minutter unna boligen. Boligen ligger "midt i mellom" de to byene!  Med enkel adkomst til fv 109, hovedfartsåren mellom Sarpsborg og Fredrikstad, er det god tilgjengelighet til begge disse byene med både bil og buss. Til Sarpsborg sentrum er det ca. 5 km og til Fredrikstad sentrum 9 km. Til påkjøringen til E6 er det ca. 5 min med bil og Kalnes sykehus er kun 10 min unna.
Innenfor gangavstand:
Fotballbane/idrettsplass ved Tindlund skole
Tindlundhallen
Tindlund barne- og ungdomsskole
Bussholdeplass til Sarpsborg og Fredrikstad
Dagligvare
Tindlund barnehage
Greåker sentrum
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 3 minutter - Dagligvare
Ca. 5 minutter - Amfi Borg med ca 70 butikker
Ca. 5 minutter - Påkjøring E6
Ca. 10 minutter - Grålum sentrum
Ca. 10 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 10 minutter - Sarpsborg jernbanestasjon
Ca. 15 minutter - Sykehuset Østfold på Kalnes
Ca. 15 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 25 minutter - Riksgrensen ved Svinesund.
Ca. 70 minutter - Oslo sentrum

Tomt

Areal: 1 128 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Tidligere garasje er brent ned og ny garasje er under oppføring og er dekket av selgers forsikring. 18.november settes arbeidene i gang, og garasjen med hems er stipulert ferdig rundt juletider. Siste malingsstrøk vil gjøres på vårparten. Garasjen oppføres av Mesterbygg. Tegninger ligger vedlagt salgsoppgaven.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1910

Antall soverom

4

Byggeår

1910

Byggemåte

Det antas at boligen er fundamentert på stedlige masser som leire, og oppfylte steinmasser. Den eldste delen av boligen har grunnmur i granitt. Nyere del er i mur. Muren er pusset utvendig over terreng, og har noe skifer. Det er observert saltutslag på den nyere delen av grunnmuren, dette antas og skyldes sviktende drenering. Eier opplyser imidlertid at det ikke har vært fuktproblemer i kjelleren. TG2 på grunnmur. I kjelleren er det observert saltutslag på deler av grunnmuren. Det er ikke drensplater over terreng. TG2. Ytterveggene på den eldste delen av boligen antas å være utført i reisverk. Det er stående tømmermanskledning på ytterveggene.Boligen har saltak i trekonstruksjon. Taket er dratt langt ned på den ene siden av boligen. Yttertaket er tekket med dobbelkrummet takstein. Eier opplyser at taksteienen er ny de senere årene. TG2 på bad i 2.etasje grunnet at det ikke er sluk utenfor badekaret. Dette kan føre til at eventuelt vann på gulvet ikke vil renne til sluket. Vaskerommet er ikke oppbygd som et våtrom. TG2. Den innvendige trappen har fått TG3 grunnet mangel på rekkverk og slitte overflater. Annekset har fått TG2 grunnet slitt overflate på taksteinen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på oppføring av eiendommen. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet.

Boligens areal

Primærrom: 202 kvm, Bruksareal: 202 kvm, Bruttoareal: 214 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Det er loft i boligen med soverom og gang. Loftet har ikke målbar høyde.  Soverommet er ikke godkjent. I tillegg er det kjeller, men takhøyden er ca. 1.85 m og ikke målbart. Det er lem i gulvet for tilgang til kjelleren.

Adgang til utleie

Boligen er registrert med to boenheter. Disse kan begge leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Varmepumpe, vedovn, varmekabler og elektrisitet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 28 135

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 050 637 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 782 294 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringsplan ligger vedlagt salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

På nabotomten bygges prosjektet: Tindlund Panorama. Nærmeste bolig vil være ca. 11 meter fra Østre Greåkervei 51A/B. Se www.tindlundpanorama.no, for ytterligere illustrasjoner og informasjon om dette.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til heine@gpartners.no eller SMS: 95 12 90 58 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.