#GRÅLUM

Perfeksjonisme og luksus - på familiens premisser! Rekkehus fra 2019 | 3 soverom | Garasje | Terrasse med utsikt!

Hovslagerveien 32D , 1712 Grålum

BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 131 m²
Bruksareal 135 m²
Bruttoareal 150 m²
Tomt 1 633 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2019
Gårdsnummer 2047
Bruksnummer 275
Energimerking B
FINN.no 193539467
Sist endret 21.10.2020 11:55
Prisantydning 4 990 000
Totalpris 5 119 019

Beregnet totalkostnad

4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 120 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 129 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 119 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL HOVSLAGERVEIEN 32D!
Nyoppført i 2019, over tre plan med alt du måtte ønske og litt til - finner vi Hovslagerveien 32D! Grimsøen & Partners presenterer stolt dette prakteksempelet av et rekkehus på Grålum! Med respekt for omgivelsene får man her flere uteplasser med blant annet en terrasse ulikt noe annet!
Kjøkkenet er sort og delikat, med integrerte hvitevarer og kjøkkenøy. Det er en åpen løsning mot stuen, og gjennomgående lys. Det er også en magisk stue i 2.etasje! Det er totalt tre soverom i boligen, samt to bad.
Det er kort vei til dagligvarebutikker, konditori og bakeri, apotek, lege, bank, post, barnehager, skole og idrettshall.

Innhold

Underetasje: Bad/vaskerom, entré, hall, teknisk rom og 2 soverom.
1.etasje: Gang, stue/kjøkken, soverom og wc.
2.etasje: Stue.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN
Entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende. Det er også garasje med tilhørende bod. Herfra er det enkel tilgang til boligen.
STUE - LYST OG LUFTIG
Det er to stuer i boligen. I 1.etasje er det en åpen løsning mot kjøkkenet. Det er gjennomgående lys fra store vinduer, lekker parkett og moderne farger på veggene. I 2.etasje er det også en stor stue med spektakulær utsikt og utgang til boligen fantastiske terrasse.
KJØKKEN - MED KJØKKENØY
Kjøkkeninnredning med kjøkkenøy med sitteplasser. Profilerte malte fronter med metallbeslag, innfelte downlights under overskap og laminerte benkeplater med integrert oppvaskkum og platetopp. Integrert oppvaskmaskin, kjøle-/fryseskap og ovn. Det er montert glassplate på vegg mellom benkeplate og overskap.
BADEROM - DELIKAT OG MODERNE
Baderommet i underetasjen har overflater med store fliser på gulv og vegger. Mosaikkfliser i dusjsone og varme i gulvene. Det er en dobbel baderomsinnredning med skuffer, servant, stort speilskap med integrerte lys, dusjhjørne med dusjgarintyr, vegghengt klosett og plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er også et wc-rom i 1.etasje.
SOVEROM - PLASS TIL HELE FAMILIEN
Det er totalt tre soverom i boligen, to i underetasjen og ett i 1.etasje. Rommene er av god størrelse med plass til praktiske og smarte garderobeløsninger.
TERRASSER OG UTEAREALER - GODE SOLFORHOLD
Fra kjøkkenet er det utgang til en skjermet terrasse. Det er også en fantastisk terrasse i 2.etasje.
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Parkett og fliser.
Vegger: Malte slette flater.
Himlinger: Malte slette flater

Beliggenhet

Boligen ligger i et populært, barnevennlig og etablert boligområde tett inntil skog og mark. Herfra er det kort vei til alle fasiliteter som flere dagligvarebutikker, konditori og bakeri, apotek, lege og tannlege, bank, post og bibliotek til barnehager, skole og idrettshall.
Minutter unna ligger Inspiria science center som er et populært besøksmål for hele Sør-Øst Norge. Rett ved siden av ligger et av hotellkjeden Qualitys største hoteller hvor vi også finner Superland med blant annet et stort Badeland. Hotellet rommer også treningssenter og spa-avdeling.
Området rundt boligene byr på gode rekreasjonsmuligheter i skogsterreng. Like i nærheten finner du også Kalnesskogen med løypenett og flotte muligheter for sopp- og bærplukking. Fine bade- og fiskemuligheter finner du i idylliske Tunevannet. I Grålum II Borettslag bor du svært sentralt til - midt i Østfold. Kun 4 km til Sarpsborg sentrum. Det er gangavstand til bussholdeplasser med gode bussforbindelser mot Sarpsborg og Fredrikstad. Med bil er det bare minutter til av- og påkjøring på E6 samt til Rv109 mot Fredrikstad.
Grålum er et svært populært område for bedrifter å etablere seg i, og har i dag flere store bedrifter med mange arbeidsplasser. Sykehuset Østfold med flere tusen arbeidsplasser ligger på Kalnes - kun minutter unna.
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 3 minutter - Ungdomsskole
Ca. 3-5 minutter - Barneskole (Grålum, Hannestad)
Ca. 5 minutter - Dagligvare
Ca. 5 minutter - Inspiria science center/ Quality Hotel
Ca. 5 minutter - Sykehuset Østfold
Ca. 5-7 minutter - Barnehage (Bl.a. Hinkenhopp, Tindlund, Tuneskipet)
Ca. 5-10 minutter - Amfi Borg
Ca. 7-10 minutter - Legesenter
Ca. 10 minutter - Tunevannet/Landeparken
Ca. 10 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 25 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 75 minutter - Oslo sentrum

Tomt

Areal: 1 633 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Garasje, samt biloppstillingsplasser.

Sameie

Sameiet er ikke opprettet enda. Det vil bli opprettet et felles sameie med tomannsboligen under oppføring like ved.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2019

Antall soverom

3

Byggeår

2019

Byggemåte

Rekkehus over tre etasjer med enkelgarasje i tilliggende del. Støpt betongplate på fjell/faste, komprimerte masser. Vegger i bindingsverk med utvendig behandlet kledning. Antatt etasjeskillere i trekonstruksjon. Flatt tak/pulttak antatt tekket med takpapp/banemembran med prapetbeslag. Metalltakrenner til terreng. Malte vinduer med trelags isolerglass. Drenering til terreng. Boligen har kun fått tilstandsgrad 1 av takstmann Bjørn Bøhler. Les vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon vedrørende boligens tilstand.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 131 kvm, Bruksareal: 135 kvm, Bruttoareal: 150 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Varmekabler i entré og hall i underetasjen, samt baderom. Luft-til-luft varmepumpe. Det er også balansert ventilasjon i boligen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 4 849

Formuesverdi

Eiendommen mangler formuesverdi, dokumentet kan ikke bestilles fra Altinn da eiendommen er oppført i 2019.

Utstyr

Varmtvannsbereder på ca. 200 liter.
Vannrør av RIR (plast).
Opplegg for sentralstøvsuger.
Sikringsskap med hovedkurs på 125 ampere med 17 fordelerkurser på henholdsvis 15, 25 og 40 ampere. Automatsikringer.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringsbestemmelser ligger vedlagt salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.