#HØIENDAL

Stilren 3-romsleilighet med overbygd balkong! Rålekkert kjøkken med integrerte hvitevarer | Varmtvann inkl. | Sentralt!

Høiendal 11 , 1617 Fredrikstad

BE OM SALGSSUM
Heine Kristoffer Aas
Heine Kristoffer Aas Eiendomsmegler / Partner
Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 64 m²
Bruksareal 64 m²
Bruttoareal 69 m²
Tomt 11 466 m² / Festet fellestomt
Soverom 2
Byggeår 1965
Gårdsnummer 201
Bruksnummer 159
Energimerking F
FINN.no 193911892
Sist endret 23.10.2020 14:48
Prisantydning 2 350 000
Totalpris 2 550 009
Ligningsverdi 553 193,-

Beregnet totalkostnad

2 350 000,- (Prisantydning) 192 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 542 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 550 009,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL HØIENDAL 11!
Grimsøen & Partners v/Heine Kristoffer Aas presenterer denne lekre 3-romsleiligheten på Høiendal med balkong og nærhet til både sentrum og Fredrikstadmarka! Leiligheten inneholder entré, to soverom, stue, kjøkken og balkong og befinner seg praktisk i 1.etasje!
Store vinduer gir et godt lysinnslipp, og stilrene farger på veggene gir utallige muligheter for innredning. Kjøkkenet har plenty av skap- og benkeplass og alt av hvitevarer inkludert! Et drømmekjøkken for den matinteresserte!
Leiligheten ligger i et etablert og attraktivt boligområde litt nord for Fredrikstad sentrum. Her er det gangavstand til butikker, sentrum og Fredrikstadmarka!

Innhold

1.etasje: Vindfang, bad, to soverom, kontor, kjøkken og stue.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN
Leiligheten befinner seg i 1.etasje. Du møtes av en god og imøtekommene entré med oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
STUE - UTGANG TIL BALKONG
Stuen er lys og luftig med godt lysinnslipp fra store vinduer. Dette gir en økt romfølelse. Det er plass til både spisestue og tv-møblement. Fra stuen er det utgang til en overbygd balkong.
KJØKKEN - INTEGRERTE HVITEVARER
Leilighetens kjøkkeninnredning har malte skapfronter og laminert sort benkeplate. Skapdørene er gråfarget. Det er integrert vifte, platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Innredningen inneholder mange under- og overskap og du har god boltreplass!
SOVEROM - LEKKER GARDEROBEINNREDNING
Det er to soverom i leiligheten av god størrelse. Hovedsoverommet har en fantastisk garderobeløsning.
BADEROM - FLISLAGT
Det er fliser på gulvet og veggene. Det er montert dusjkabinett, liten baderomsinnredning og gulvklosett. Badet har avtrekk og uttak for vaskemaskin. Det er varmekabler i gulvet. Det er også et fellesvaskeri i kjelleren.
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Laminat og fliser.
Vegger: Malt tapet og mdf-plater/panel.
Himlinger: Malte flater.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et etablert og attraktivt boligområde litt nord for Fredrikstad sentrum. Stort sett bestående av blokk og rekkehusbebyggelse. Det er umiddelbar nærhet til idylliske Fredrikstad marka med utallige turstier, også lysløype. Fra leiligheten er det kort vei skole og barnehage ved Nøkleby/Leie samt kjøpesenter, treningssenter og diverse forretninger ved Dikeveien. Ca. 3 km til Fredrikstad sentrum med alle fasiliteter, også bussterminal med Oslo/Gardermoen-forbindelse. Meget gode bussforbindelser til Fredrikstad og Sarpsborg.

Tomt

Areal: 11 466 kvm, Eierform: Festet fellestomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Borettslaget eier 22 garasjer i rekke og disse tildeles etter ansiennitetsprinsippet. Borettslaget har også en del parkeringsplasser. Garasjeleie koster kr. 200,- pr. mnd. Borettslaget har ladestasjoner for el-bil. Tilgangen koster kr. 150,- pr. mnd.

Felleskostnader

4 403 pr. mnd.
Renter og avdrag på borettslagets felleslån, kommunale avgifter, eiendomsskatt, festeavgift, forsikring av bygningen, div. ytre vedlikehold, fjernvarme,
varmtvann, kabel-tv med digitale tv-signaler, internett og driften av borettslaget.

Borettslag

Høiendal 1 borettslag, org.nr: 948 679 612

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett i borettslaget. Denne vil bli utlyst etter budaksept. Kontakt megler eller forretningsfører for ytterligere informasjon.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det er ikke innført IN-ordning i borettslaget.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer
* HUS601-11492746 67.868
* OBOS02-98207899534

Andel fellesgjeld

192 000

Andel formue

26 089

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt etter godkjenning fra styret.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 1965

Antall soverom

2

Byggeår

1965

Byggemåte

Blokken er fundamentert på fjellgrunn, og antatt oppfylte steinmasser. Blokken har støpt grunnmur i betongkonstruksjon. Grunnmuren er malt over terreng, og i kjeller. Det er noe trepanel på ytterveggene ved balkongen. De øvrige ytterveggene har forblending med teglstein. Ytterveggenes bærekonstruksjon er i betong, og antatt isolert stenderverk. Blokken har saltak i trekonstruksjon. Takkonstruksjonen er fra byggeår. Det er loft med boder. Blokkens yttertak er tekket med papp. Blokken og leilighetens tilstand har over lag fått tilstandsgrad 2 av takstmann Arnstein Mathisen. Les forøvrig vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Dokumentet ligger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 64 kvm, Bruttoareal: 69 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Borettslaget har sentralfyr, og oppvarming av varmtvann inngår i felleskostnadene. Varmekabler på bad og ellers radiatorer.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 553 193 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 991 495 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er uregulert. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til heine@gpartners.no eller SMS: 95 12 90 58 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.