#BESTEHANNESTAD

Toppleilighet i Hannestad Terrasse! 2 soverom | Garasjeplass | Balkong både mot øst og vest! Naturnært og barnevennlig!

Skogholtet 5 , 1715 Yven

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 68 m²
Bruksareal 68 m²
Bruttoareal 72 m²
Tomt 18 708 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 1974
Gårdsnummer 2082
Bruksnummer 79
Energimerking F
FINN.no 194267455
Sist endret 25.10.2020 14:38
Prisantydning 2 290 000
Totalpris 2 415 875
Ligningsverdi 492 814,-

Beregnet totalkostnad

2 290 000,- (Prisantydning) 117 866,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 407 866,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 415 875,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL SKOGHOLTET 5!
Grimsøen & Partners presenterer denne lekre leiligheten på Hannestad! Her er det en stor balkong både mot øst og en som vender mot vest med fantastiske solforhold ettermiddag og kveld. Leiligheten inneholder en romslig entré, bad, kjøkken, stue og to soverom og fremstår meget innbydende. Leiligheten befinner seg i 3.etasje og har en uslåelig utsikt!
Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Leiligheten ligger heller ikke langt unna nydelige skogs- og turområder, samt idrettsanlegg og butikker.

Innhold

3.etasje: Vindfang, to soverom, bad, stue, toalett og kjøkken.

Standard

Entré
Du møtes av en innbydende og romslig entré med god oppbevaringsplass til yttertøy og lignende.
Stue
Stuen er lys og luftig med god plass til både tv-møbler og spisestue. Herfra har man utgang til en behagelig og solrik balkong.
Kjøkken
Kjøkkeninnredning med hvite høyglanspolerte skapdører i overskapene, og laminerte dører i underskapene. Innredningen har laminerte benkeplater. Integrert vifte, platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Innredningen er ny i 2017.Her kan man virkelig skape de herligste middagsretter for familien eller venneparet!
Bad
Badet har fliser på gulv og vegger. Det er montert dusjkabinett, baderomsinnredning og uttak for vaskemaskin. Badet har naturlig avtrekk. Tilhørende toalettrom med gulvmontert klosett.
Soverom
To praktiske soverom - perfekt for den lille familien, den blivende familien eller med muligheten for å la gjestene overnatte!
Innvendige overflater
Gulv: Laminat og fliser på bad.
Vegger: Malt tapet.
Himlinger: Malte flater.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et populært og veletablert boligområde på Hannestad i Sarpsborg kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Leiligheten ligger heller ikke langt unna nydelige skogs- og turområder, samt Tunevannet med fiske- og bademuligheter. Tunevannet er et populært badested om sommeren med flere sandstrender og flytebrygge med stupetårn. Ved Prestegårdstangen er det tilrettelagt for bevegelseshemmede.
Nærområdet har lekeapparater for barn, grillanlegg og fotballbane. Borregård Golfklubb ligger med kort vei fra boligen. Her finner du banespill, nærspillbane og driving range, i tillegg til proshop og kafeteria. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan INSPIRIA science senter, Lekeland og Superland anbefales.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Coop Extra, Kiwi Grålum og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud kan du ta turen til Storbyen Kjøpesenter i Sarpsborg sentrum. Her ligger også en trivelig gågate, butikker, kafeer og restauranter. I tillegg har Amfi Borg et godt og variert utvalg. Det er gode muligheter for shopping i Sverige, med Svinesund og Nordby handlesenter rett over grensen. Butterfly Bakeri ligger også godt innen rekkevidde fra boligen.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss.
Tidsavstander i bil:
Sarpsborg ca. 9 min.
Fredrikstad ca. 15 min.
Råde ca. 16 min.
Svinesund ca. 21 min.
Halden ca. 26 min.
Moss ca. 26 min.
Hannestad barnehage: 1,2km å gå (1,6km med bil)
Hannestad skole: 800m
Grålum ungdomsskole: 1,9km
Tindlund ungdomsskole/barneskole: 2,5km
Greåker videregående: 3,9km (4,7km med bil)

Tomt

Areal: 18 708 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal. Hannestad Terrasse borettslag har flotte utearealer. Her er det fine gangstier rundt borettslagets område, samt lekeplass og naturarealer.

Etasje 3 etasje

Garasje / Parkering

Det medfølger garasjeplass.

Felleskostnader

4 618 pr. mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Renter og avdrag på fellesgjeld, kommunale avgifter, trappevask, tv/internett, varmtvann, garasjeplass.

Borettslag

Hannestad Terrasse Borettslag, Org.nr: 953546795
På sikt vil det bli etablert el-bil ladestasjon på sikt.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Borettslaget har nettopp fått nye vannrør inn til dusj (disse er synlige i dusjen).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei.

Andel fellesgjeld

117 866

Andel formue

45 648

Forsikring

If Skadeforsikring
Polisenummer: 1404560

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Det er lov å holde hund og innekatt. Dyr som er til sjenanse for andre beboere kan besørges fjernet.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 1974

Antall soverom

2

Byggeår

1974

Byggemåte

Modulbygg i betong med gavlvegger og leilighetsskiller i betongelementer og langvegger i trekonstruksjon i reisverk kledd med malt kledning.
Grunnmur i armert og støpt betong fundamentert til fjell/faste, komprimerte masser. Etasjeskiller i armert betong. Flat takkontruksjon tekket med antatt takpapp/banemembran.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 08.02.73.

Boligens areal

Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 68 kvm, Bruttoareal: 72 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 492 814 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 774 129 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Utstyr

Jordfeilautomatsikringer i sikringsskapet.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.
Eiendommen omfattes av:
- Kommuneplanens arealdel 2015-2026 m/tilhørende temakart. Formål: Reguleringsplan gjelder foran kommunplanens arealdel. Godkjent: 18.06.15.
- Reguleringsplan: Hannestad Øst 2 (22012). Formål: Terrasserte boligbygg med darasje i kjeller, fellesareal, trafikkareal, daghjemstomt. Godkjent: 14.03.72.
- Annet: Arealplanen er under rullering. Rullering kan resultere i endringer av både kart og bestemmelser. Innenfor foreslått plangrense for KDP med KU for IC dobbeltspor Fredrikstad - Sarpsborg rv. 110. fv 118, Ny Sarpsbru rv 111 hafslund. For ytterligere informasjon kotaktes Bane NOR.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.