#SENTRUM

Enebolig med 3 soverom nære Kulåsparken! Pent kjøkken | Kjellerstue | Stor terrasse | God lagringsplass | Sentrumsnært!

Nedre Kulås vei 7 , 1724 Sarpsborg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 129 m²
Bruksareal 185 m²
Bruttoareal 201 m²
Tomt 303 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1951
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 1678
Energimerking G
FINN.no 194762155
Sist endret 21.10.2020 14:54
Prisantydning 3 190 000
Totalpris 3 283 769
Ligningsverdi 741 447,-

Beregnet totalkostnad

3 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 93 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 283 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL NEDRE KULÅS VEI 7!
Grimsøen & Partners v/Jonas Nikolai Grimsøen presenterer denne innholdsrike eneboligen med utallige muligheter i sentrum - nær Kulåsparken! Boligen går over to plan pluss kjeller. I kjelleren er det innredet kjellerstue, toalett og vindfang, samt god bodplass. 1.etasje består av vindfang, stue, kjøkken, bad og to soverom. Det er også et soverom i 2.etasje. Det er også rom i 2.etasje som ikke har målbar høyde.
Stuen er lys og luftig med utgang til en stor terrasse i trekonstruksjon. et er nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane og andre fritidstilbud.

Innhold

Kjeller: Kjellerstue, toalett, vindfang og boder.
1.etasje: Vindfang, stue, kjøkken, bad og to soverom.
2.etasje: Soverom. (Det er også et rom som ikke har målbar høyde).

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN
Smart og innbydende entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
STUE - KJELLERSTUE
Det er to stuer i boligen + et innredet rom i 2.etasje som benyttes som en loftstue. Stuen i 1.etasje er lys og luftig med god plass til både spisestue og tv-møbelement. Her er det utgang til terrassen. Det er også montert både vedovn og varmepumpe i stuen. Kjellerstuen er praktisk - perfekt som et ungdomsrom eller en tv-stue.
KJØKKEN - GOD BOLTREPLASS
Kjøkkeninnredning med malte profilerte skapdører og laminerte benkeplater. Det er integrert komfyr, platetopp, vifte og oppvaskmaskin. Det er fliser mellom over- og underskapene. Kjøkkenet har god skap- og benkeplass - her kan man virkelig briljere med sine hobbykokkekunskaper!
SOVEROM - PLASS TIL FAMILIEN
Det er totalt tre soverom i boligen. To soverom i 1.etasje, og ett i 2.etasje. Rommene er av god størrelse.
BADEROM - EGET TOALETTROM
Badet har en eldre standard med fliser på gulv og tapet på veggene. Badet har dusjkabinett, gulvklosett, baderomsinnredning og mekanisk avtrekk. Toalettrommet har flislagt gul, gulvklosett og en liten servant.
BODER
Den ene boden i kjelleren har uttak for vaskemaskin og et eldre sluk. Det er ubehandlet betonggulvog montert en varmtvannsbereder i rommet.
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Laminat, fliser og parkett.
Vegger: Malt tapet og mdf-plater/panel.
Himlinger: Malt mdf panel/plater, malte slette flater og panel.

Beliggenhet

Boligen ligger i et attraktivt og sentralt boligområde i sentrum av Sarpsborg, like ved Storbyen kjøpesenter og Sarpsborg torg. Det er nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, idrettshall, tennisanlegg og ridesenter. Kulturhuset Gleng ligger også like i nærheten.
Eiendommen har gangavstand til Kulåsparken, byens stolthet, som er et flott naturparkanlegg i hjertet av Sarpsborg by. I nærheten ligger også Sarpsborgmarka og Tunevannet. Borregård Golfklubb, tilbyr golf for alle og ligger kort vei fra boligen. Her finner du banespill, nærspillbane, driving range, proshop og kafeteria.
Tunevannet er et populært badested om sommeren med flere sandstrender og flytebrygge med stupetårn. Sarpsborg Roklubb, samt Sarpsborg og omegn jeger- og fiskerforening, har sine anlegg ved innsjøen. Det er i tillegg tilrettelagt for funksjonshemmede ved Prestegårdstangen. Nærområdet har lekeapparater for barn, grillanlegg og fotballbane.
Fra eiendommen er det ca. 5 min kjøring til attraktivt badeland på Grålum. Badelandet ligger i tilknytning til Quality hotell som også huser en populær lekepark med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint, lekekrok og treningsstudio. I nabobygget til hotellet ligger Inspiria science center - en fornøyelsespark basert på kunnskap.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Meny og Coop Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. 3-4 min gange til Storbyen Kjøpesenter som byr på 75 butikker. Det er også kort vei til Lande storsenter, Amfi Borg og Stopp Tune med et godt og variert utvalg. Fra Sarpsborg er det også kort reisevei til hyggelig grensehandel rett over svenskegrensen.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er bussterminalen som ligger ca. 100 meter fra boligen. Med bil fra Sarpsborg tar det ca. 18 min til Fredrikstad, 19 min til Rygge, 26 min til Halden og 59 min til Oslo S.
Eiendommen har kort gangavstand til Sandesundsveien barneskole, Kruseløkka ungdomsskole og St. Olav videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tomt

Areal: 303 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass på egen tomt.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1951

Antall soverom

3

Byggeår

1951

Byggemåte

Det antas at byggegrunnen består av leire. Boligen antas å være fundamentert på steinmasser. Boligens grunnmur er støpt. Det er ingen synlige drensplater ved grunnmuren. Dreneringen har derfor fått tilstandsgrad 3 av takstmann. Det antas at ytterveggene er oppført med stenderverk og isolasjon. Det er stående trepanel på ytterveggene. Gavlene har liggende trepanel på ytterveggene. Boligen har takkonstruksjon i tre. Taket er utført som saltak. Det er lagt takpanner på yttertaket. Les forøvrig vedlagte tilstandsrapport utført av Arnstein Mathisen for ytterligere informasjon vedrørende boligens tilstand.

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på oppføring av eiendommen. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet.

Boligens areal

Primærrom: 129 kvm, Bruksareal: 185 kvm, Bruttoareal: 201 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Det gjøres oppmerksom på at det er et rom i 2.etasje som ikke har målbar høyde.

Adgang til utleie

Boligen er registrert med én boenhet. Boligen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Vedovn i stue, luft-til-luft varmepumpe og elektrisitet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 14 029

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 741 447 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 669 208 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er uregulert. Kommunedelplan sentrum 2019-2031 gjelder. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.