#ASAKVEIEN

Gjennomført, unikt og kreativt! Påkostet enebolig med 4 soverom | Sort kjøkken | Terrasse | Peis | 2 baderom | Garasje!

Asakveien 10 , 1785 Halden

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Heine Kristoffer Aas
Heine Kristoffer Aas Eiendomsmegler / Partner
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 151 m²
Bruksareal 155 m²
Bruttoareal 170 m²
Tomt 939 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1957
Gårdsnummer 67
Bruksnummer 41
Energimerking G
FINN.no 194728926
Sist endret 14.10.2020 13:41
Prisantydning 3 950 000
Totalpris 4 062 769
Ligningsverdi 765 880,-

Beregnet totalkostnad

3 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 98 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 950 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 112 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 062 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Halden kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL ASAKVEIEN 10!
Grimsøen & Partners v/Heine Kristoffer Aas presenterer denne gjennomførte og oppussede eneboligen ved Gimle/Næridsrød i Halden! Kreative og luksuriøse løsninger gjennomsyrer boligen - her er ingenting etterlatet til tilfeldighetene!
Boligen inneholder 4 soverom, gang, to bad, stue og kjøkken, samt god lagringsplass både i innvendige og utvendige boder. Det er også en garasje på eiendommen.
Det er en åpen stue-/kjøkkenløsning som fremstår lys og luftig med en vedovn som varmer på kalde vinterkvelder! Kjøkkenet er delikat med sorte fronter og alt av hvitevarer integrert! Her kan virkelig familiedrømmen skapes!

Innhold

Underetasje: To soverom, gang og bod.
1.etasje: Vindfang, bad, stue, kjøkken og bod.
2.etasje: To soverom, gang og bad.
Garasje: Garasje.
Utvendige boder: To boder.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN
Innbydende og delikat entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
STUE - ÅPEN LØSNING MOT KJØKKENET
Stuen er lys og luftig med moderne og tidsriktige farger på veggene og god plass til både spisestue og tv-krok. En vakker vedovn smykker inn rommet og varmer på kalde høst- og vinterdager.
KJØKKEN - INTEGRERTE HVITEVARER
Nyere kjøkkeninnredning med sorte matte skapdører og laminerte benkeplater. Det er integrerte hvitevarer som platetopp, kjøl-/fryseskap, oppvaskmaskin og komfyr. Her kan man virkelig røre rundt i grytene, invitere både familien og vennegjengen, og briljere med kokkekunskapene!
SOVEROM - PLASS TIL FAMILIEN
Det er totalt fire soverom i boligen av god størrelse med plass til smarte garderobeløsninger. To soverom i underetasjen og to i 2.etasje.
BADEROM - TO NYERE BAD
Badet i 1.etasje er renovert i 2020 med våtromsplater på veggene og belgg på gulvet, samt fliser på én vegg. Badet har vegghengt klosett, baderomsinnredning, dusjnisje, uttak for vaskemaskin og mekanisk avtrekk. Baderommet i 2.etasje er også renovert i 2020. Det er våtromplater på veggene og belegg på gulvet. Badet har vegghengt klosett, baderomsinnredning, dusjnisje, uttak for vaskemaskin og mekanisk avtrekk.
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Parkett, belegg, fliser og beiset tregulv.
Vegger: Malte slette flater og malt panel.
Himlinger: Malte slette flater og malte plater.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt område med gangavstand til barnehage, Gimle barneskole og nærbutikk. Det er kort vei til gode turområder med både lysløype og merkede løyper. Ishallen, og supre tur- og rekreasjonsområder med bl.a. lysløypenettet til Høiåsmarka er også innen kort rekkevidde. Det er kort vei inn til Halden sentrum med alle servicefunksjoner.

Tomt

Areal: 939 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er opparbeidet med plenarealer, busker og trær. Gårdsplassen er gruset.

Garasje / Parkering

Garasje, samt flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1957

Antall soverom

4

Byggeår

1957

Byggemåte

Det antas at boligen er fundamentert på leire, og oppfylte steinmasser. Boligen har støpt grunnmur. Muren er malt over terreng utvendig. Det antas at dreneringen er av eldre årgang. Det er normalt å legge ned drensrør og masser inntil boligen. Det var ingen tegn til sviktende drenering, men det kan ikke garanteres at dreneringen ikke er mangelfull under terreng. Dreneringen har derfor fått tilstandsgrad 2 av takstmann. Det antas at ytterveggene er oppført med stenderverk og isolasjon. Det er liggende trepanel på ytterveggene. Eier opplyser at ytterveggene er etterisolert. De fleste vinduene i boligen er nye. Boligen har saltak i trekonstruksjon, og ark. Det er takstein på yttertaket med undertak av bord, og antatt papp. Boligens kontruksjon har over lag fått tilstandsgrad 1 av takstmann Arnstein Mathisen. Les vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Det er blitt gitt bruksendring fra tillegsdel til hoveddel med to nye soverom og et ekstra oppholdsrom.

Boligens areal

Primærrom: 151 kvm, Bruksareal: 155 kvm, Bruttoareal: 170 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Boligen har en praktisk planløsning. Det er åpen planløsning mellom stue og kjøkken. Trappen til underetasjen er bratt, og har høye opptrinn. Det er utgang til terrasse fra stuen.

Adgang til utleie

Eiendommen er registrert med én boenhet. Boligen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Vedovn, og elektrisitet fra sentralstyrte panelovner.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 15 300

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 765 880 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 757 167 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er uregulert.
Haldens kommuneplan er gjeldende:
PLANBESTEMMELSER
til kommuneplan for Halden 2011-2023.
Kommuneplanen ligger vedlagt salgsoppgaven.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Garderobeskap, samt alle taklamper medfølger salget.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til heine@gpartners.no eller SMS: 95 12 90 58 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.