#BORGENHAUGEN/NORDBERG

Oppgradert og godt vedlikeholdt rekkehus! Skjermet oase av en uteplass! 3 soverom | 2 bad og vaskerom | Barnevennlig!

Ulstrups vei 1E , 1738 Borgenhaugen

BE OM SALGSSUM
Heine Kristoffer Aas
Heine Kristoffer Aas Eiendomsmegler / Partner
Type / Eierform Rekkehus / Borettslag
Primærrom 128 m²
Bruksareal 128 m²
Bruttoareal 141 m²
Tomt 2 663 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 1966
Gårdsnummer 1048
Bruksnummer 239
Energimerking E
FINN.no 193906478
Sist endret 21.10.2020 13:50
Prisantydning 2 490 000
Totalpris 2 668 946
Ligningsverdi 540 065,-

Beregnet totalkostnad

2 490 000,- (Prisantydning) 164 937,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 654 937,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 000,- (Gebyr utlysning forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 14 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 668 946,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL ULSTRUPS VEI 1E!
Dette er et innholdsrikt og oppgradert rekkehus over tre etasjer, beliggende i et sentralt område på Nordberg/Borgenhaugen. Fra boligen er det gangavstand til skole og barnehage, og kort vei til nærbutikk og bussholdeplass med offentlig kommunikasjon til Sarpsborg sentrum og Fredrikstad.
I boligens 1.etasje finner man entré, romslig kjøkken og en behagelig stue med utgang til en meget skjermet terrasse. Her er det en terrasseplatting med god plass til deilige loungemøbler. I 2. etasje er det tre soverom og baderom. I kjelleretasjen har man kjellerstue, vaskerom, gang og bad.

Innhold

Underetasje: Kjellerstue, gang, vaskerom og bad.
1.etasje: Vindfang, kjøkken og stue.
2.etasje: Tre soverom, gang og bad.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN
Du møtes av en delikat entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
STUE - LYST OG LUFTIG
Stuen er lys og luftig med god plass til både tv-møbler og spisestue. Det er også innredet en kjellerstue - perfekt som et ungdomsrom! Fra stuen i 1.etasje er det utgang til en stor og solrik terrasseplatting.
KJØKKEN - DELIKAT OG PRAKTISK
Leilighetens kjøkkeninnredning har hvite profilerte skapdører og laminert benkeplate. Innredningen har integrert platetopp, komfyr, vifte, oppvaskmaskin og microovn. Her er det god boltreplass for hobbykokken!
SOVEROM - PLASS TIL FAMILIEN
Det er totalt tre soverom av god størrelse. Alle soverommene befinner seg i 2.etasje med plass til smarte og praktiske garderobeløsninger.
BADEROM - EGET VASKEROM
Eier opplyser at badet i underetasjen er nytt i 2017. Det er fliser på gulvet og veggene. Badet har dusjnisje, baderomsinnredning og vegghengt klosett. Det er mekanisk avtrekk, og gulvvarme.
Baderommet i 2.etasje er nytt i 2020. Det er fliser på gulvet og veggene. Badet har dusjnisje, liten baderomsinnredning og vegghengt klosett. Det er mekanisk avtrekk, og gulvvarme.
Vaskerommet har fliser på gulvet og sokkelflis. Det er montert utslagsvask, sluk og varmtvannbereder. Eier opplyser at vaskerommet er oppusset. Deler av rommet er bruket som lagringplass.
INNVENDIGE OVERFLATER
Himlinger: malt panel/mdf.
Vegger: malt panel/mnf.
Gulv: fliser og laminat.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt på Borgenhaugen, med gangavstand til skole og barnehage, og kort vei til nærbutikk og bussholdeplass med offentlig kommunikasjon til Sarpsborg sentrum og Fredrikstad. Det er kort vei til bl.a. fotballbane, idrettshall, treningssenter og Hevingen 18-hulls golfbane med cafe i golfsesongen. Hafslund Hovedgård på Borgen/Hafslund er en av landets vakreste herregårder og en perle med Hafslundparken på rundt 100 mål, med store løvtrær.
Videre er det flott turterreng med sykkel- og gangveier i nærområdet, samt lysløype med mange turmuligheter på Hevingen. Det er kun 1 mil til Sarpsborgs skjærgård i Skjeberg.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Kiwi, Coop Extra og Spar. Det er kort vei til Iseveien Senter som består av en handelsdel og en helsedel. Senteret ligger samlokalisert med bl.a Byggmax, Europris og flere andre. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Storbyen kjøpesenter i Sarpsborg sentrum, samt de øvrige handlegatene i byen innenfor rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Fra Sarpsborg jernbanestasjon går det tog til Halden, Oslo S og Gøteborg. Med bil tar det ca. 7-10 min. til Sarpsborg jernbanestasjon, 25 min. til Svinesund og 26 min. til Fredrikstad.
Innenfor gangavstand:
Hafslund barne og ungdomsskole
Skogro Barnehage
Baneveien Barnehage
Skjeberghallen
Kiwi Borgenhaugen
Iseveien senter
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 7-10 minutter - Sarpsborg stasjon
Ca. 10 minutter - E6 Årum
Ca. 10 minutter Skjeberg golfklubb Hevingen
Ca. 15 minutter - Sykehuset Østfold Kalnes
Ca. 15 minutter - Høysand badeplass
Ca. 20 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 70 minutter - Oslo sentrum

Tomt

Areal: 2 663 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det er biloppstillingesplasser på borettslagets tomt. Borettslaget har også noen garasjer. Leie for garasjeplass er pr. nå kr. 250,- i mnd. Innskudd for garasjeplass koster kr. 10 000,-.

Felleskostnader

4 311 pr. mnd.
Div. honorarer, vedlikehold, kabel-TV, forsikringer, kommunale avgifter, eiendomsskatt, felles strøm og fyring, renter og avdrag på fellesgjeld.

Borettslag

Nyveien borettslag er oppført i perioden 1966-1969, og består av 9 firemannsboliger og 2 rekkehus med til sammen 48 leiligheter.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

1993-95: Utskiftning av deler av det elektriske anlegget
1997: Utvendig rehabilitering
2011: Maling av utvendig kledning

Forkjøpsrett

Ja. Forhåndsavklaring er igangsatt. Kontakt forretningsfører eller megler for ytterligere informasjon.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12137395752, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 02.10.2020: 1.6% pa.
Antall terminer til innfrielse: 93
Saldo per 02.10.2020: 7 572 721
Andel av saldo: 164 938
Første termin/første avdrag: 30.03.2019 ( siste termin 30.12.2043 )

Andel fellesgjeld

164 937

Andel formue

22 504

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyrehold er kun tillatt etter skriftlig forhåndssamtykke.

Boligtype, eierform og byggeår

Rekkehus (Borettslag), byggeår: 1966

Antall soverom

3

Byggeår

1966

Byggemåte

Det antas at bygget er fundamentert på leiregrunn og oppfylte steinmasser. Bygget har støpt grunnmur, antatt i betong. Muren er malt over terreng. Det er synlige drensplater ved grunnmuren. Lagt ny drenering i 2009. Det antas at ytterveggene er oppført med stenderverk og isolasjon. Det er liggende trepanel på ytterveggene. Takkonstruksjonen er fra byggeår, og er utført som saltak og i tak. Det er lagt takpanner på yttertaket. Boligens konstruksjon og tilstand har over lag fått tilstandsgrad 1 av takstmann Arnstein Mathisen. Les vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 128 kvm, Bruttoareal: 141 kvm
Det gjøres oppmerksom på at kjelleren ikke har tilfredstillende rømningsvei og lysforhold.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Gulvvarme og elektrisitet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 540 065 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 944 233 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringsplan og bestemmelser ligger vedlagt salgsoppgaven.
Reguleringsplan: Bede / Navestad (28003)
Haugeveien 13 (28013)
Formål: Bolig, felles avkjørsel/parkering, vei
Kjørevei**
Godkjent: 13.02.1979, 18.06.2015
Annet: Arealplanen er under rullering. Rulleringen kan resultere i endringer av både kart og bestemmelser.
*Hensynssone: H810_Ny bru over Glomma i Sarpsborg - «Krav om felles planlegging», utgår.
**Støysone: Gul sone iht. T-1442
Eiendommen ligger innenfor et aktsomhetsområde med mulighet for marin leire, og grunnen kan derfor bestå av løsmasser, herunder kvikkleire. Kommunens aktsomhetskart er imidlertid svært grovmasket.
For ordens skyld, arealplanene inneholder ikke alle opplysninger

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til heine@gpartners.no eller SMS: 95 12 90 58 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.