#FJELLDAL

Halvpart av tomannsbolig med 2 soverom og garasje! Alt på én flate | Solrik terrasse og hage | Barnevennlig!

Bogringen 14A , 1739 Borgenhaugen

BE OM SALGSSUM
Heine Kristoffer Aas
Heine Kristoffer Aas Eiendomsmegler / Partner
Type / Eierform Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 76 m²
Bruksareal 76 m²
Bruttoareal 82 m²
Tomt 839 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1991
Gårdsnummer 1051
Bruksnummer 569
Energimerking E
FINN.no 196316386
Sist endret 03.12.2020 14:58
Prisantydning 2 390 000
Totalpris 2 461 769
Ligningsverdi 544 843,-

Beregnet totalkostnad

2 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 750,- (Dokumentavgift) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 71 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 461 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt for 2020.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL BOGRINGEN 14A!
Denne halvparten av en vertikaldelt tomannsbolig fra 1991, fremstår både innbydende og praktisk for kjæresteparet eller den lille familien! Med garasje, gang, 2 soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken får du alt du måtte trenge i Bogringen 14A!
Fra stuen, som er lys og luftig, har du utgang til en solrik og usjenert terrasse og hage. Kjøkkenet har god skap- og benkeplass og plass til frokostbord. Soverommene er romslige med smarte garderobeløsninger. Alt befinner seg praktisk på én flate!

Innhold

1.etasje: Entré, vaskerom, gang, bad, 2 soverom, kjøkken og stue.
Garasje: Garasjerom.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN
Et lekkert inngangsparti ønsker deg velkommen inn til Bogringen 14A! I gangen er det god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
STUE - LYST OG LUFTIG
Stuen er praktisk og romslig med store flotte vinduer som gir et helt unikt lysinnslipp. Fra stuen er det utgang til boligens terrasse og hage med gode solforhold. Det er plass til både spisestue og tv-møblement i stuen.
KJØKKEN - GOD SKAP- OG BENKEPLASS
Kjøkkeninnredning fra byggeår med malte profilerte fronter og laminerte benkeplater. Benkeplaten er fra byggeår men foliert med dekorplast. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Ventilatorhette med kanal ut. Benkeplaten, kjøkkenkranen og ventilatoren er byttet ut og nye. Plass til alt du måtte trenge av hvitevarer. Det er også mulighet for et frokostbord på kjøkkenet.
SOVEROM - PLASS TIL GJESTER
Det er totalt to soverom i boligen. Hovedsoverommet har en stor og flott skyvedørsgarderobe med glassdører. Det er plass til praktiske oppbevaringsløsninger.
BADEROM - EGET VASKEROM
Baderommet er fra byggeår med fliser på gulv og våtromsplater på veggene. Baderomsinnredning med folierte fronter, servant, speil med lys, klosett og dusjkabinett. Dusjkabinettet er fra 2018. Det er også et eget vaskerom. Vaskerommet har fliser på gulv og tapet på veggene. Her er det skyllekum, opplegg for vaskemaskin og varmtvannsbereder.
GARASJE
Garasje med biloppstillingsplass for bil.
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Laminat og fliser.
Vegger: Mdf-plater.
Himling: Malt panel.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt i Fjelldal på Borgenhaugen, med gangavstand til skole og barnehage, og kort vei til nærbutikk og bussholdeplass med offentlig kommunikasjon til Sarpsborg sentrum og Fredrikstad. Det er kort vei til bl.a. fotballbane, idrettshall, treningssenter og Hevingen 18-hulls golfbane med cafe i golfsesongen. Hafslund Hovedgård på Borgen/Hafslund er en av landets vakreste herregårder og en perle med Hafslundparken på rundt 100 mål, med store løvtrær.
Videre er det flott turterreng med sykkel- og gangveier i nærområdet, samt lysløype med mange turmuligheter på Hevingen. Det er kun 1 mil til Sarpsborgs skjærgård i Skjeberg.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Kiwi, Coop Extra og Spar. Det er kort vei til Iseveien Senter som består av en handelsdel og en helsedel. Senteret ligger samlokalisert med bl.a Byggmax, Europris og flere andre. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Storbyen kjøpesenter i Sarpsborg sentrum, samt de øvrige handlegatene i byen innenfor rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Fra Sarpsborg jernbanestasjon går det tog til Halden, Oslo S og Gøteborg. Med bil tar det ca. 7-10 min. til Sarpsborg jernbanestasjon, 25 min. til Svinesund og 26 min. til Fredrikstad.
Innenfor gangavstand:
Hafslund barne og ungdomsskole
Fjelldal Barnehage
Baneveien Barnehage
Skjeberghallen
Kiwi Borgenhaugen
Iseveien senter
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 7-10 minutter - Sarpsborg stasjon
Ca. 10 minutter - E6 Årum
Ca. 10 minutter Skjeberg golfklubb Hevingen
Ca. 15 minutter - Sykehuset Østfold Kalnes
Ca. 15 minutter - Høysand badeplass
Ca. 20 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 70 minutter - Oslo sentrum

Tomt

Areal: 839 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Garasje, samt biloppstillingsplass på egen tomt.

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Eierseksjon), byggeår: 1991

Antall soverom

2

Byggeår

1991

Byggemåte

Det antas støpte fundamenter på oppfylte masser. Grunnmur av lettklinkerblokker. Støpte gulv på grunnen. Ytterveggene er antatt oppført av bindingsverk antatt isolert med 10 cm mineralull som var vanlig på oppføringstidspunktet. Utvendige fasader er kledd med liggende trepanel fra byggeår som er malt. Saltak fra byggeår med W-takstoler og undertak av sutak. Yttertaket er tekket med betongtaksten.
Stedvis påvist fuktskjolder i undertak. Deler av undertak er misfarget av svertesopp, og det er ingen synlig ventilering langs raft/langvegger eller i gavlvegg. Det bør etableres ventilering med å flytte isolasjon fra sutakplater og ventil i gavl. Det er ikke fall mot sluk og ikke terskel ved dør. Vann kan bre seg utover i etasjen ved en evt. vannutstrømning. Flere fliser med boom og 2 fliser med sprekk. TG 3.
Boligen er takstert av takstmann Jørn André Isnes. Les vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon vedrørende boligens tilstand.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er gitt ferdigattest på eiendommen. Dokumentet ligger vedlagt salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 76 kvm, Bruttoareal: 82 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Varmekabler i alle rom fra byggeår som er sonestyrt med appstyrte termostater fra 2019.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 15 422

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 544 843 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 961 433 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringsbestemmelser ligger vedlagt salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til heine@gpartners.no eller SMS: 95 12 90 58 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.