#HEVINGEN

Eksklusivt rekkehus på Svartedalsberget! 3 soverom og 2 bad | Garasjeplass | Solrik terrasse og balkong | Barnevennlig!

Svartedalsberget 7D , 1739 Borgenhaugen

VISNINGER

8. desember tirsdag kl. 17:30-18:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Heine Kristoffer Aas
Heine Kristoffer Aas Eiendomsmegler / Partner
Type / Eierform Rekkehus / Eierseksjon
Primærrom 110 m²
Bruksareal 114 m²
Bruttoareal 125 m²
Tomt 5 372 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2016
Gårdsnummer 1051
Bruksnummer 731
Energimerking B
FINN.no 197767350
Sist endret 29.11.2020 02:34
Prisantydning 3 690 000
Totalpris 3 791 269
Ligningsverdi 847 862,-

Beregnet totalkostnad

3 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 92 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 101 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 791 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL SVARTEDALSBERGET 7D!
Dette lekre rekkehuset på populære og barnevennlige Hevingen er perfekt for familien! Oppført i 2016, over to etasjer inneholder boligen vindfang, 2 bad, tre soverom, garderobe, bod, stue og kjøkken! Hovedsoverommet har walk-in closet og egen altan. Fra stuen er det utgang til en fantastisk terrasse!
Kløvningsten og Hevingen er et populært boområde i Sarpsborg med bebyggelse fra 2000-tallet og nyere, nært tilknyttet store og flotte friluftsområder ca. 7 km øst for Sarpsborg sentrum. Det er nærhet til både barnehage, skole og golfbane!

Innhold

1.etasje: Vindfang, bad, kjøkken/stue og bod.
2.etasje: Tre soverom, garderobe, bad og gang.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN
Du møtes av en lekker og imøtekommende gang med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende. Videre blir tatt inn til boligens kjøkken- og stuedel!
STUE - LUNT OG BEHAGELIG
Stuen er av god størrelse med en delvis åpen løsning mot kjøkkenet. Her er det store flotte vinduer som gir et unikt lysinnslipp, og økt romfølelse. Det er plass til både spisestue og tv-møbler. Herfra er det også utgang til boligens terrasse. Terrassen er lun og solrik - her blir det mange sene sommerkvelder med venner og familie!
KJØKKEN - RENE LINJER OG HVITE FRONTER
Kjøkkeninnredningen har hvite slette skapdører og laminerte benkeplater. På veggen mellom over- og underskapene er det fliser. Det er integrert platetopp, komfyr, vifte og oppvaskmaskin. Eller plass til alt du måtte trenge.
SOVEROM - PLASS TIL HELE FAMILIEN
Alle boligens soverom befinner seg i 2.etasje med enkel tilgang på baderommet i samme etasje. Hovedsoverommet har eget walk-in closet og altan der du kan nyte morgenkaffen!
BADEROM - I HVER ETASJE
Baderommet i 1.etasje har fliser på overflatene og dusjnisje, innredning og vegghengt klosett. Her er det mekanisk avtrekk og uttak for vaskemaskin. I 2.etasje har baderommet også flislagte overflater, dusjkabinett, baderomsinnredning og vegghengt klosett. Det er varmekabler på begge baderommene.
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Parkett og fliser.
Vegger: Malte flater.
Himlinger: Malte plater.

Beliggenhet

Kløvningsten og Hevingen er et populært boområde i Sarpsborg med bebyggelse fra 2000-tallet og nyere, nært tilknyttet store og flotte friluftsområder ca. 7 km øst for Sarpsborg sentrum. Her får du både tryggheten og trivselen til et lite lokalsamfunn. For barnefamilier er Kløvningsten/Hevingen et fantastisk område hvor alt ligger til rette både for den trygge leken med venner på lekeplassen og det spennende livet i skogområdene. Dette vil skape gode minner for livet. Boligen ligger midt i dette barndomsriket og her kan du trygt slippe barna utendørs til aktiv utfoldelse da området også er uten gjennomgangstrafikk. Det er ballbane og lekeapparater i området.
Fra boligområdet er det kort avstand til flere barnehager, barneskole og ungdomsskole. Det er trygg skolevei på gangsti fra Kløvningsten til Borgen. Ikke langt unna finner du kjøpesenter og flere andre butikker, bakeri, apotek og ellers alt du trenger. I området er det flere idrettslag og ulike foreninger.
På Hevingen ligger Skjeberg golfklubb, et viktig møtested for mange golfinteresserte. Dette er en pent opparbeidet 18 hulls golfbane med golfkro, beliggende i naturskjønne omgivelser. Her kan du ta med familie og venner og nyte det flotte turområdet både på og utenfor golfbanen.
Sarpsborg er Norges tiende største by, og ble kåret til den beste Østfold-kommunen å bo og leve i. Byen ble grunnlagt i 1016 og dermed landets tredje eldste.  Sarpsborg har sentral beliggenhet i hjertet av Østfold med gode kommunikasjoner til Europa og resten av Norge. Vi har et stadig voksende næringsliv, naturskjønne omgivelser langs kyst og innland, og gode bostedskvaliteter.

Tomt

Areal: 5 372 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det medfølger garasjeplass. Det kan søkes styret for å etablere el-bil lading.

Felleskostnader

1 745 pr. mnd.
Inkluderer drift av sameiet, forretningsførsel, revisjon, bygningsforsikring, snømåling internveier, kabel-tv og internett.
Parkering: 200,- pr.mnd og er inkludert i felleskostnadene.

Sameie

Boligsameiet Svartedalsberget, Org.nr. 818126522.
Nyere boligområde bestående av lavhus. Området består hovedsakelig av ene- og flermannsboliger.

Andel formue

31 250

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Rekkehus (Eierseksjon), byggeår: 2016

Antall soverom

3

Byggeår

2016

Byggemåte

Det antas at bygget er fundamentert på på leire, og oppfylte steinmasser. Bygget har støpt grunnmur i betong som antas å være plasstøpt. Det antas at det er lagt ned drensmasser og drensledning, som er vanlig på denne type byggekonstruksjoner. Det antas at ytterveggene er oppført med stenderverk og isolasjon. Det er stående og liggende trepanel på ytterveggene. Boligen har saltak og flatt-tak i trekonstruksjon. Loftet er isolert til møne. Det er noe lagringsplass på loftet, og tilgang via loftsluke. Det er takstein på saltaket, og antatt papp på den flate dele av taket. Rekkehuset har kun fått tilstandsgrad 1, satt av takstmann Arnstein Mathisen. Les vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Dokumentet ligger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 110 kvm, Bruksareal: 114 kvm, Bruttoareal: 125 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Garderoben i 2.etasje er medberegnet som primærrom i salgsoppgaven og tilstandsrapporten.

Adgang til utleie

Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret

Oppvarming

Varmekabler og elektrisitet. Det er oppført pipe, men ikke tilkoblet ildsted. Det er balansert ventilasjon i boligen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 17 351

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 847 862 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 052 301 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringsbestemmelser ligger vedlagt salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til heine@gpartners.no eller SMS: 95 12 90 58 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.