#SENTRUMSDRØMMEN

Byens råeste utsiktsleilighet? Storslagen perle i 3.etasje med en fantastisk balkong | 3 soverom | Nær Kulåsparken!

Storgata 15C , 1723 Sarpsborg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 106 m²
Bruksareal 106 m²
Bruttoareal 115 m²
Tomt 2 378 m² / Fellestomt
Soverom 3
Etasje 3
Byggeår 1978
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 1289
Energimerking E
FINN.no 196679679
Sist endret 29.11.2020 02:34
Prisantydning 4 990 000
Totalpris 5 204 844
Ligningsverdi 678 552,-

Beregnet totalkostnad

4 990 000,- (Prisantydning) 79 105,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 5 069 105,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 126 720,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 069 105,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 135 739,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 204 844,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL STORGATA 15C!
Med respekt for omgivelsene møtes du her av en helt unik selveierleilighet i Sarpsborg sentrum! Leiligheten på 106 kvm har alt du måtte trenge for et praktisk og luksuriøst sentrumsliv for familien!
Kjøkkenet er meget delikat med integrerte hvitevarer og plenty av skap og benkeplass. Alle detaljer er tenkt på - her skal rommene brukes, hjemmet skal leves i.
Leiligheten inneholder forøvrig 3 soverom av god størrelse, entré, bad, wc og eget vaskerom! Det medfølger også biloppstillingsplass under tak!

Innhold

3.etasje: Gang, 3 soverom, mellomgang, bad, wc, vaskerom, stue og kjøkken.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN
En rålekker og praktisk gang ønsker deg varmt velkommen. Her er det en stor skyvedørsgarderobe med speil for oppbevaring av alt du måtte ha av yttertøy og lignende.
STUE - SPEKTAKULÆRT OG LUFTIG
Stuen er stor og luftig med en delvis åpen løsning mot kjøkkenet. Det er tydelige soner for både spisestue og tv-møbler. Store panoramavinduer slipper inn mye lys og du kan skimte Sarpsborg by i horisonten. Det er lekker Boen énstavsparkett på gulvene. Herfra er det utgang til en fantastisk balkong. Det er markise monter på den ene balkongen ved stuen.
KJØKKEN - STILRENT OG DELIKAT
Kjøkkenet har hvite, slette fronter og stein benkeplate. Kjøkkenet er nytt i 2018 med integrerte hvitevarer som koketopp, stekeovn, mikroovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Integrert ventilatorhette med ledlys-panel som kan skifte farge på lys.
BADEROM - EGET VASKEROM
Badet er fra 2018 med fliser på gulv og vegger og malte plater i himlingene. Baderomsinnredning med folierte slette fronter, speilskap med lys, vegghengt klosett, servant og dusjnisje. Vaskerom fra 2018 med fliser på gulvene og malte plater på veggene. Her er det en innredning med laminerte benkeplater, skyllekum og opplegg for vaskemaskin. Eget toalettrom med fliser på gulv og del flislagte og malte plater på veggene. Veggmontert klosett og enkel servant med underskap. Alt av vann- og avløpsledninger er i følge eier skiftet av fagfolk i 2018.
SOVEROM - PLASS TIL FAMILIEN
Det er tre soverom av god størrelse der to har lekre skyvedørsgarderober. Fra det ene soverommet er det utgang til en balkong.
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Boen 1-stavsparkett.
Vegger: Malte plater.
Himlinger: Malte plater og malt puss.

Beliggenhet

Boligen ligger i et attraktivt og sentralt boligområde i sentrum av Sarpsborg, like ved Storbyen kjøpesenter og Sarpsborg torg. Det er nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, idrettshall, tennisanlegg og ridesenter. Kulturhuset Gleng ligger også like i nærheten.
Eiendommen har gangavstand til Kulåsparken, byens stolthet, som er et flott naturparkanlegg i hjertet av Sarpsborg by. I nærheten ligger også Sarpsborgmarka og Tunevannet. Borregård Golfklubb, tilbyr golf for alle og ligger kort vei fra boligen. Her finner du banespill, nærspillbane, driving range, proshop og kafeteria.
Tunevannet er et populært badested om sommeren med flere sandstrender og flytebrygge med stupetårn. Sarpsborg Roklubb, samt Sarpsborg og omegn jeger- og fiskerforening, har sine anlegg ved innsjøen. Det er i tillegg tilrettelagt for funksjonshemmede ved Prestegårdstangen. Nærområdet har lekeapparater for barn, grillanlegg og fotballbane.
Fra eiendommen er det ca. 5 min kjøring til attraktivt badeland på Grålum. Badelandet ligger i tilknytning til Quality hotell som også huser en populær lekepark med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint, lekekrok og treningsstudio. I nabobygget til hotellet ligger Inspiria science center - en fornøyelsespark basert på kunnskap.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Meny og Coop Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. 3-4 min gange til Storbyen Kjøpesenter som byr på 75 butikker. Det er også kort vei til Lande storsenter, Amfi Borg og Stopp Tune med et godt og variert utvalg. Fra Sarpsborg er det også kort reisevei til hyggelig grensehandel rett over svenskegrensen.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er bussterminalen som ligger ca. 100 meter fra boligen. Med bil fra Sarpsborg tar det ca. 18 min til Fredrikstad, 19 min til Rygge, 26 min til Halden og 59 min til Oslo S.
Eiendommen har kort gangavstand til Sandesundsveien barneskole, Kruseløkka ungdomsskole og St. Olav videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tomt

Areal: 2 378 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 3 etasje

Garasje / Parkering

Carport for en bil. I tillegg er det gjesteparkering.

Felleskostnader

3 000 pr. mnd.
Felles forsikring, vaktmester, strøm fellesareal, kabel-tv, internett vedlikehold, varmtvann, revisjon/forvaltning.

Sameie

Sameie Storgaten 15. Org.nr. 921065779

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er pr. 28.10 ikke vedtatt prosjekter/arbeid som vil øke fellesgjeld eller kostnader. Forslag som er til diskusjon, men ikke vedtatt er installasjon av ladestasjoner for el-bil.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Sameiet er ikke tilknyttet IN-ordning.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånevilkår ligger vedlagt salgsoppgaven.

Andel fellesgjeld

79 105

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyrehold er ikke tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 1978

Antall soverom

3

Byggeår

1978

Byggemåte

Grunnmr, støpt mur og dekke. Ytterveggene er oppført av støpte vegger og bindingsverksvegger. Liggende trepanel og plater. Yttertaket tilnærmet flatt. Taktekke ble skiftet i 2015, og er en type pappdekke. Det er støpt dekke mellom etasjene. Drenering antas å være fra byggetiden. Fra stue og det ene soverommet er det utgang til støpte vestvendte balkonger med heller. Nyere glassrekkverk. Balkongen har fått tilstandsgrad 2 av takstmann. Forøvrig har leiligheten og byggets konstruksjoner fått tilstandsgrad 1 av takstmann Jørn André Isnes. Les vedlagte takstrapport for ytterligere informasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Dokumentet ligger vedlagte salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 106 kvm, Bruksareal: 106 kvm, Bruttoareal: 115 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Gulvvarme i entré, stue, kjøkken, bad og wc. Alt nytt i 2018.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 16 183

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 678 552 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 442 788 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringsbestemmelser ligger vedlagt salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Relasjon mellom megler og oppdragsgiver

Det gjøres oppmerksom på at megler har en relasjon til oppdragsgiver, men relasjonen er ikke i strid med eiendomsmeglingsloven.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.