#TINDLUND

Sentral 3-romsleilighet | Høy usjenert 1.etg | Deilig vedovn | Solrik veranda | Parkeringsplass | Barnevennlig!

Myrstadveien 10 , 1718 Greåker

BE OM SALGSSUM
Jonas Bergtun
Jonas Bergtun Eiendomsmegler / Partner
Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 65 m²
Bruksareal 65 m²
Bruttoareal 68 m²
Tomt 980 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 1954
Gårdsnummer 2075
Bruksnummer 209
Energimerking G
FINN.no 197129299
Sist endret 27.11.2020 11:08
Prisantydning 1 610 000
Totalpris 2 107 532
Ligningsverdi 487 483,-

Beregnet totalkostnad

1 610 000,- (Prisantydning) 489 523,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 099 523,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 107 532,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL MYRSTADVEIEN 10!
Beliggende i 1.etasje, med en solrik veranda og en stor hage der ungene fritt boltre kan seg! Med entré, bad, 2 soverom, kjøkken og stue har du her alt du måtte trenge for et praktisk hverdagsliv! Det er kort vei til skole, barnehage, butikker og idrettsanlegg - samtidig som du på kort tid tar deg inn til både Fredrikstad og Sarpsborg.
Stuen er lys og luftig med plass til både spisestue og tv-møbler. En vakker peisovn rammer inn rommet og varmer på kalde vinterdager. Fra stuen er det utgang til en lun, skjermet og solrik veranda! Kjøkkenet er romslig med god skap- og benkeplass.

Innhold

1.etasje: Vindfang, kjøkken, stue, to soverom og bad.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN
Romslig entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
STUE - VEDOVN OG UTGANG TIL VERANDA
Stuen er lys og luftig med moderne farger og lekre overflater. Stuen er smakfullt innredet og har blant annet en vakker vedovn som varmer på kalde dager og gir rommet en romantisk stemning. Her er det plass til både spisestuemøbler og tv-krok. Utgang fra stuen til verandaen.
KJØKKEN - TG1
Kjøkkeninnredningen har hvite slette skapdører og heltre benkeplate. Det er integrert oppvaskmaskin og vifte, forøvrig plass til alt av hvitevarer. Løse hvitevarer medfølger salget. Det er montert benkebereder i innredningen og det er plass til et frokostbord for morgenkaffen og avisen!
SOVEROM - PLASS TIL FAMILIEN
Det er to soverom i leiligheten av god størrelse og med smarte og praktiske garderobeløsninger.
BADEROM - PRAKTISK
Badet har en eldre standard med belegg på gulvet, samt malt tapet på veggene. Dusjkabinettet er nytt i 2020, og baderomsinnredning fra 2017. Det er gulvklosett og uttak for vaskemaskin. Badet har naturlig avtrekk.
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Laminat og belegg.
Vegger: Malt tapet og mdf-plater/panel.
Himlinger: Malte plater.

Beliggenhet

På Tindlund bor du sentralt i et populært boområde i Sarpsborg. Herfra er det gangavstand til barneskole, ungdomsskole, flere barnehager, fine turområder og butikk. Området har gode bussforbindelser til både Sarpsborg og Fredrikstad. Adkomsten til disse to Østfoldbyene er forøvrig enkel, da fv. 109 ligger noen få hundre meter fra boligen. Det nye sykehuset på Kalnes ligger noen få minutter unna. Det bor flere barnefamilier i området.
Fra boligen er det kort vei til Tindlund skole, idrettsanlegg og svømmehall, samt diverse forretninger på "109 Senteret". Her ligger blant annet legekontor, apotek, gatekjøkken, blomsterforretning og søndagsåpen KIWI. Grålum sentrum med flere butikker og pendlerparkering for Oslobussen ligger også ca. 10 minutter unna boligen. Boligen ligger "midt i mellom" de to byene!  Med enkel adkomst til fv 109, hovedfartsåren mellom Sarpsborg og Fredrikstad, er det god tilgjengelighet til begge disse byene med både bil og buss. Til Sarpsborg sentrum er det ca. 5 km og til Fredrikstad sentrum 9 km. Til påkjøringen til E6 er det ca. 5 min med bil og Kalnes sykehus er kun 10 min unna.
Innenfor gangavstand:
Fotballbane/idrettsplass ved Tindlund skole
Tindlundhallen
Tindlund barne- og ungdomsskole
Bussholdeplass til Sarpsborg og Fredrikstad
Dagligvare
Tindlund barnehage
Greåker sentrum
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 3 minutter - Dagligvare
Ca. 5 minutter - Amfi Borg med ca 70 butikker
Ca. 5 minutter - Påkjøring E6
Ca. 10 minutter - Grålum sentrum
Ca. 10 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 10 minutter - Sarpsborg jernbanestasjon
Ca. 15 minutter - Sykehuset Østfold på Kalnes
Ca. 15 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 25 minutter - Riksgrensen ved Svinesund
Ca. 70 minutter - Oslo sentrum

Tomt

Areal: 980 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Fast bilppstillingsplass medfølger. Det er også gjesteparkering i borettslaget.

Felleskostnader

5 500 pr. mnd.
Til dekning av blant annet: Kommunale avgifter, eiendomsskatt, internett, forretningsførsel, revisor, bygningsforsikring, vedlikeholdskostnader bygninger og grøntanlegg, styrehonorar og andre driftskostnader.

Borettslag

Myrstadveien Borettslag, org.nr: 983 079 148.

Forkjøpsrett

I følge borettslagets vedtekter foreligger det ingen bestemmelse om forkjøpsrett for sine medlemmer.

Fellesgjeld / lånevilkår

Annuitetslån med nedbetaling over 26,5 år. Lånet er således nedbetalt i år 2039. Långiver DNB Fredrikstad. Totale avdrag i 2020 kr. 224 000,-
Flytende rente pt. 2,75%.

Andel fellesgjeld

489 523

Andel formue

38 481

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Hund/kattehold begrenses til 1 til 2 dyr pr. leilighet. De som har hund må påse at disse ikke etterlater seg urin eller avføring innenfor borettslagets område. For å unngå å skremme barn og andre unødvendig, oppfordres hundeeieren til å ha dyrene i bånd når de luftes. Husk båndtvang! Det skal søkes skriftlig til styret om dyrehold.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 1954

Antall soverom

2

Byggeår

1954

Byggemåte

Det antas at bygget er fundamentert på stedlige masser, og oppfylte steinmasser. Bygget har støpt grunnmur. Muren er malt over terreng utvendig. Det er synlige drensplater og topplist over terreng. Det er observert skader på drensplaten over terreng, og noe av toppliset er ikke slisset inn i uren. Derfor TG2 på drenering. Det er stående trepanel på ytterveggene. Det antas at ytterveggene er oppført med stenderverk og isolasjon. Boligen har saltak i trekonstruksjon, utført som lofttakstoler. Yttertaket er tekket med dobbelkrummet takstein. Undertak med papp og bord. Les vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann Arnstein Mathisen for ytterligere informasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på oppføring av eiendommen. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet.

Boligens areal

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 68 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedovn i stue.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Selger har benyttet seg av Norges Energi som strømleverandør.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 487 483 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 754 939 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er uregulert. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bergtun@gpartners.no eller SMS: 99 31 36 54 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.