#OPSUND

Enebolig med fantastisk beliggenhet | Romslig dobbelgarasje | Gode solforhold | 2 bad | Mulighet for 4 soverom!

Fastings vei 6 , 1726 Sarpsborg

BE OM SALGSSUM
Jonas Bergtun
Jonas Bergtun Eiendomsmegler / Partner
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 127 m²
Bruksareal 138 m²
Bruttoareal 156 m²
Tomt 760 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1950
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 3133
Energimerking E
FINN.no 197315700
Sist endret 02.12.2020 12:24
Prisantydning 3 490 000
Totalpris 3 599 019
Ligningsverdi 686 044,-

Beregnet totalkostnad

3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 95 000,- (Dokumentavgift) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 109 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 599 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL IDYLLISKE OPSUND - VELKOMMEN TIL FASTINGS VEI 6!
Denne eneboligen beliggende sentralt i Sarpsborg, på Opsund, nær turområder og golfbane - finner vi Fastings vei 6! En enebolig på en fantastisk opparbeidet tomt, med herlige uteplasser og dobbelgarasje med hems!
Boligen har 3 soverom, med mulighet for flere, to bad, romslig kjøkken, lys og luftig stue og ellers alt familien måtte trenge!
Opsund er meget barnevennlig og uten gjennomfartstrafikk. I nærområdet finnes idrettsanlegg, Borregaard Golfklubb og store rekreasjonsområder ved Glengshølen. Det er gangavstand til blant annet Sarpsborg sentrum med alle byens fasiliteter, barnehage og barneskole.

Innhold

Kjeller: Gang, bad/vaskerom, soverom og to boder.
1.etasje: Vindfang, kjøkken og stue.
2.etasje: Gang, to soverom, bad og garderobe.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN
Gangen er romslig med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende. Herrfra blir du videre tatt inn til boligens kjøkken og stuedel!
STUE - LYST, LUFTIG OG PRAKTISK
Stuen er delikat og behagelig med god plass til både spisestuemøbler og tv-krok. Her er det også en stor, flott vedovn som varmer på kalde dager. Fra stuen er det utgang til den flotte opparbeidede uteplassen.
KJØKKEN - GOD SKAP- OG BENKEPLASS
Boligens kjøkkeninnredning har profilerte, og malte skapfronter. Det er montert platetopp, komfyr, vifte og oppvaskmaskin. Eller plass til alt du måtte trenge på kjøkkenet! Det er fliser på veggen mellom over- og underskapene. Det er god boltreplass på kjøkkenet - her kan hobbykokken briljere!
SOVEROM - PLASS TIL FAMILIEN
Det er totalt 3 soverom i boligen av god størrelse og med plass til ulike garderobeløsninger.
BADEROM - I KJELLER OG I 2.ETASJE
Baderommet i 2.etasje er fra 1989 med flislagte overflater og montert baderomsinnredning, gulvklosett og dusjkabinett. I kjelleren er det et baderom med fliser på gulvet med sokkelflis. Det er montert utslagsvask, uttak for vaskemaskin, gulvklosett og dusjkabinett. Rommet har mekanisk avtrekk og varmekabler.
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Parkett, fliser, malt betong og laminat.
Vegger: Malt tapet og malt mur.
Himlinger: Beiset panel.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i rolige og etablerte omgivelser på populære Opsund. Opsund er en halvøy som strekker seg nordover i Glomma nord for Sarpsborg sentrum. Området er meget barnevennlig og uten gjennomfartstrafikk. I nærområdet finnes idrettsanlegg, Borregaard Golfklubb og store rekreasjonsområder ved Glengshølen. Det er gangavstand til blant annet Sarpsborg sentrum med alle byens fasiliteter, barnehage, barneskole og jernbanestasjon, men en nybygget gangbru - med tilhørende sykkelsti - er laget fra Opsund og over til Hafslundsøy, og trekker Opsund også nærmere denne delen av byen. Det er også bussforbindelse til sentrum med holdeplass nær eiendommen.
Innenfor gangavstand:
Bussholdeplass
Idrettsanlegg - Oppsundbanen
Borregaard golfbane
Barnehage
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 5 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 5 minutter - Nærmeste dagligvareforretning
Ca. 10 minutter - Påkjøring E6
Ca. 5-10 minutter - Sykehuset Østfold på Kalnes
Ca. 25 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 30 minutter - Svinesund
Ca. 80 minutter - Oslo sentrum

Tomt

Areal: 760 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Dobbelgarasje, samt flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1950

Antall soverom

3

Byggeår

1950

Byggemåte

Boligen har støpt grunnmur. Muren er pusset utvendig over terreng. Dreneringen er fra byggeår. TG 2 på drenering. Det antas at ytterveggene er oppført med stenderverk og isolasjon. Isolasjonen i ytterveggene er innblåst. Det er stående trepanel på ytterveggene. Den ene ytterveggen har fått ny kledning i ca. 2015. Boligen har saltak i trekonstruksjon fra byggeår. Det er takstein på yttertaket. Eier opplyser at taksteinen er fra 1989. Les forøvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann Arnstein Mathisen for ytterligere informasjon vedrørende boligens tilstand.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Dokumentet ligger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 127 kvm, Bruksareal: 138 kvm, Bruttoareal: 156 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Det gjøres oppmerksom på at P-rommene i kjelleren ikke tilfredstiller kravet til lysforhold og rømningsvei. Rommenes benevnelse er et dagens faktiske bruk, og ikke nødvendigvis hva som er søkt eller godkjent i kommunen. Det ene soverommet befinner seg i underetasjen.

Adgang til utleie

Boligen er registrert med én boenhet. Boligen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Vedovn, varmekabler og elektrisitet.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 14 931

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 686 044 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 469 758 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger under hensynsone Bevaring kulturmiljø.
Ved planer om ombygging/tilbygging av boligen anbefales det å ta kontakt med Sarpsborg kommune da det kan forekomme begrensninger.
Eiendommen er uregulert. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bergtun@gpartners.no eller SMS: 99 31 36 54 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.