Klavestadhaugen

Delikat 3 roms leilighet i 1 etg. | Byggeår 2017 | Vannboren varme | IN ordning | Lademuligheter | Heis | Solrikt |

Rådhusveien 7 , 1743 Klavestadhaugen

VISNINGER

25. november onsdag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Hilde Due Rismark
Hilde Due Rismark Eiendomsmegler
Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 58 m²
Bruksareal 58 m²
Bruttoareal 60 m²
Tomt 5 400 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2017
Gårdsnummer 1051
Bruksnummer 593
FINN.no 198751219
Sist endret 23.11.2020 09:03
Prisantydning 1 750 000
Totalpris 2 528 009
Ligningsverdi 598 200,-

Beregnet totalkostnad

1 750 000,- (Prisantydning) 770 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 520 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 528 009,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Rådhusveien 7!
Moderne og hyggelig hjørneleilighet i 1.etasje. Boligen ble bygd i 2017, og har en sentral og attraktiv beliggenhet på Borgenhaugen.
Leiligheten har en praktisk planløsning med åpen kjøkkenløsning mot stue og med utgang til stor og solrik terasse og plenarealer. Badet er flislagt og har v.kabler i gulv. Det er eget vaskerom i leiligheten og varmt vann er inkludert i husleien. Det er to romslig soverom med gode garderobeløsninger.lDet er også bod i gang utenfor leiligheten. Det følger 1 parkeringsplass med leiligheten. MOenskogen borettslag disponerer et fellesrom på loft og bruksrom/verkstedrom med verktøy.
Kort fortalt
- Heis
- Vannboren gulvvarme
- Rør i rør
- Flislagt bad m/varmekabler
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Porttelefon m/callinganlegg
- Innvendig dør med kikkert
- Lademuligheter
- V.v. i felleskostnader
- Sigdal kjøkken
- IN ordning
- Fellesrom bruksrom/verksted m/verktøy

Innhold

Entre, stue/kjøkken, bad, 2 soverom, vaskerom/teknisk rom

Standard

Stue:
Lys og pen stue med plass for sofagruppe og spisebord mot kjøkken. Stuen har store vindusflater som gir godt med lys i leiligheten. Det er utgang fra stue til en solrik terrasse. I stuen er det 3 stavs hvitlakkert eikeparkett på gulv og malt tapet på vegger.
Kjøkken:
Åpen løsning til stue. Innredningen er fra Sigdal og har hvit, glatt innredning med integrerte hvitevarer. Det er opplegg for oppvaskmaskin. Det er parkett på gulv og malt tapet på vegger.
Baderom og sanitær:
Badet er flislagt og har varmekabler i gulv og er innredet med dusjnisje, vask i innredning og wc.. Leiligheten har eget vaskerom med parkett på gulv og opplegg for vaskemaskin.
Soverom:
Det er 2 soverom i leiligheten. Begge har parkett på gulv, malt tapet på vegger og garderobeløsning.

Beliggenhet

Borgenhaugen
Eiendommen ligger sentralt på Borgenhaugen, med gangavstand til skole og barnehage, og kort vei til nærbutikk og bussholdeplass med offentlig kommunikasjon til Sarpsborg sentrum og Fredrikstad. Det er kort vei til bl.a. fotballbane, idrettshall, treningssenter og Hevingen 18-hulls golfbane med cafe i golfsesongen. Hafslund Hovedgård på Borgen/Hafslund er en av landets vakreste herregårder og en perle med Hafslundparken på rundt 100 mål, med store løvtrær.
Videre er det flott turterreng med sykkel- og gangveier i nærområdet, samt lysløype med mange turmuligheter på Hevingen. Det er kun 1 mil til Sarpsborgs skjærgård i Skjeberg.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Kiwi, Coop Extra og Spar. Det er kort vei til Iseveien Senter som består av en handelsdel og en helsedel. Senteret ligger samlokalisert med bl.a Byggmax, Europris og flere andre. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Storbyen kjøpesenter i Sarpsborg sentrum, samt de øvrige handlegatene i byen innenfor rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Fra Sarpsborg jernbanestasjon går det tog til Halden, Oslo S og Gøteborg. Med bil tar det ca. 7-10 min. til Sarpsborg jernbanestasjon, 25 min. til Svinesund og 26 min. til Fredrikstad.
Innenfor gangavstand:
Borgen Barneskole
Skjeberghallen
Kiwi Borgenhaugen
Iseveien senter
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 7-10 minutter - Sarpsborg stasjon
Ca. 10 minutter - E6 Årum
Ca. 10 minutter - Skjeberg golfklubb Hevingen
Ca. 15 minutter - Sykehuset Østfold Kalnes
Ca. 15 minutter - Høysand badeplass
Ca. 20 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 70 minutter - Oslo sentrum

Tomt

Areal: 5 400 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Parkeringsplass

Felleskostnader

kr. 3 425
Felleskostnadene inkluderer kommunale avgifter, eiendomsskatt, kabel TV/bredbånd, vaktmestertjenester, forretningsførsel, revisor, heis, andre drift- og vedlikeholdskostnader, energi/oppvarming og andre dr.utgifter.

Felleskostnader etter avdragsfri periode

Kr. 5 225 fra 30.12.2022

Borettslag

Moenskogen borettslag org.nr. 919 267 127

Forkjøpsrett

Nei

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ja

Fellesgjeld / lånevilkår

kr. 770 000 pr- 31.12.2019
Annuitetslån over 30 år - Flytende rente 2,75%
Avdrag kr. 1 800 fra 30.12.2022.

Andel fellesgjeld

770 000

Rentekostnader fellesgjeld

1 539

Avdrag fellesgjeld

0

Andel formue

3 598

Forsikring

If forsikring Polisenummer: SP 1242556

Vedtekter / husordensregler

Se vedlagt prospekt

Husdyrhold

Det er tillatt å ha husdyr i borettslaget

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 2017

Antall soverom

2

Byggeår

2017

Byggemåte

Støpte fundamenter og isolert støpt plate på oppfylte faste masser.
Ytterveggene er antatt oppført av betong/trekonstruksjon.
Utvendig fasade er dels forblendet med teglstein og dels kledd med overflatebehandlet trekledning.
Bygningen har dobbel pulttak oppført i trekonstruksjoner. Taket er tekket med betongtakstein.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ja. Konf. megler

Boligens areal

Primærrom: 58 kvm, Bruksareal: 58 kvm, Bruttoareal: 60 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Vannbåren varme og elektrisk oppvarming

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 598 200 pr. 30.10.20
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 153 518 pr. 30.10.20
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger

Regulering

Se vedlagt prospekt

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig iflg. kommunen

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til hilde@gpartners.no eller SMS: 99 59 54 82 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.