#TINDLUND

Romantisk og koselig enebolig i kjede | Nytt kjøkken og bad i 2019 | Flott nyoppført uteplass med utsikt til Glomma!

Olaf Eidsæthers vei 19A , 1718 Greåker

BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

75%

eier sin egen bolig

53%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

45%

har bolig på over 120 kvm

68%

av boligene er eldre enn 20 år

40%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Eierseksjon
Primærrom 128 m²
Bruksareal 128 m²
Bruttoareal 140 m²
Tomt 1 553 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2000
Gårdsnummer 2076
Bruksnummer 486
Energimerking D
FINN.no 197934096
Sist endret 23.11.2020 11:59
Prisantydning 3 300 000
Totalpris 3 391 769
Ligningsverdi 715 906,-

Beregnet totalkostnad

3 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 91 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 391 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL OLAF EIDSÆTHERS VEI 19A!
Grimsøen & Partners v/Jonas Nikolai Grimsøen presenterer denne romantiske og oppussede eneboligen i kjede på Tindlund med alt du måtte trenge for familien og litt til!
Boligen inneholder vindfang, vaskerom, to bad, stue/kjøkken og to soverom + et rom som er innredet som soverom. Det er store flotte utearealer i form av en balkong fra 1.etasje og en stor nyoppført terrasseplatting! Med utsikt til Glomma får du her noen spektakulære kvelder med familie og venner!
På Tindlund bor du sentralt i et populært boområde i Sarpsborg. Herfra er det gangavstand til barneskole, ungdomsskole, flere barnehager, fine turområder og butikk.

Innhold

Underetasje: Tre soverom, gang, vaskerom og bad.
Hovedetasje: Stue/kjøkken, vindfang og bad.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN
Du møtes av en innbydende og romslig entré med god plass til yttertøy og lignende.
SOVEROM - PLASS TIL FAMILIEN
Det er to soverom i underetasjen, samt et rom som er innredet som soverom. Dette rommet har ikke tilfredstillende lysforhold, og derfor ikke godkjent for varig opphold. Rommene er romslige med god plass til smarte og praktiske garderobeløsninger.
KJØKKEN - INTEGRERTE HVITEVARER
Ny kjøkkeninnredning i 2019. Innredningen har profilerte skapdører og laminerte benkeplater. Det er fliser mellom over- og underskapene. Det er integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr, platetopp, vifte og kombiovn. Kjøkkenet er delikat med god skap- og benkeplass.
BADEROM - TO BAD OG VASKEROM
Badet i underetasjen ble renovert i 2019 og har fliser på overflatene. Baderomsinnredning i eik, dusjnisje med glassvegger og gulvmontert klosett. Mekanisk avtrekk. Baderommet i hovedetasjen er fra byggeår med fliser på overflatene, uttak for dusjgarnityr på veggen, gulvklosett og søylevask. I underetasjen er det også et eget vaskerom. Her er det lekre marrokanske fliser på gulvet og malte vegger. Rommet ble renovert i 2019. Innredning med overskap og uttak for vaskemaskin.
STUE - SPEKTAKULÆR UTSIKT
Fra stuen er det utgang til en stor, solrik balkong. Store vinduer gir et helt unikt lysinnslipp og skaper en magisk stemning rundt middagsbordet. Det er plass til både spisestue og tv-møbler i stuen. Åpen løsning mot kjøkkenet. Det er tidsriktige farger på veggene og plenty av møbleringsmuligheter.
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Laminat og fliser.
Vegger: Malt tapet.
Himlinger: Mdf-panel og malte slette flater.

Beliggenhet

På Tindlund bor du sentralt i et populært boområde i Sarpsborg. Herfra er det gangavstand til barneskole, ungdomsskole, flere barnehager, fine turområder og butikk. Området har gode bussforbindelser til både Sarpsborg og Fredrikstad. Adkomsten til disse to Østfoldbyene er forøvrig enkel, da fv. 109 ligger noen få hundre meter fra boligen. Det nye sykehuset på Kalnes ligger noen få minutter unna. Det bor flere barnefamilier i området.
Fra boligen er det kort vei til Tindlund skole, idrettsanlegg og svømmehall, samt diverse forretninger på "109 Senteret". Her ligger blant annet legekontor, apotek, gatekjøkken, blomsterforretning og søndagsåpen KIWI. Grålum sentrum med flere butikker og pendlerparkering for Oslobussen ligger også ca. 10 minutter unna boligen. Boligen ligger "midt i mellom" de to byene!  Med enkel adkomst til fv 109, hovedfartsåren mellom Sarpsborg og Fredrikstad, er det god tilgjengelighet til begge disse byene med både bil og buss. Til Sarpsborg sentrum er det ca. 5 km og til Fredrikstad sentrum 9 km. Til påkjøringen til E6 er det ca. 5 min med bil og Kalnes sykehus er kun 10 min unna.
Innenfor gangavstand:
Fotballbane/idrettsplass ved Tindlund skole
Tindlundhallen
Tindlund barne- og ungdomsskole
Bussholdeplass til Sarpsborg og Fredrikstad
Dagligvare
Tindlund barnehage
Greåker sentrum
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 3 minutter - Dagligvare
Ca. 5 minutter - Amfi Borg med ca 70 butikker
Ca. 5 minutter - Påkjøring E6
Ca. 10 minutter - Grålum sentrum
Ca. 10 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 10 minutter - Sarpsborg jernbanestasjon
Ca. 15 minutter - Sykehuset Østfold på Kalnes
Ca. 15 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 25 minutter - Riksgrensen ved Svinesund
Ca. 70 minutter - Oslo sentrum

Tomt

Areal: 1 553 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass på felles tomt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Eierseksjon), byggeår: 2000

Antall soverom

2

Byggeår

2000

Byggemåte

Boligen er fundamentert på fjellgrunn, og antatt på oppfylte komprimerte steinmasser. Kjellerveggene er oppført i støpt mur. Veggene antas å være plasstøpt. Det antas at det er lagt ned drensplater, drensrør i grunn og drensmasser rundt boligen. Det antas at ytterveggene er oppført med stenderverk og isolasjon, noe som var vanlig byggemetode da boligen ble oppført. Det er liggende trepanel på ytterveggene. Eier opplyser at kledningen ble overflatebehandlet i 2019. Boligen har saltak i trekonstruksjon. Takkonstruksjonen er fra byggeår. Det er luke til loftet. Det er takstein på yttertaket. Taksteinen er fra byggeår. Undertaket er tekket med sutakplater. I hovedetasjen er det oppført en stor balkong. Balkongen har rekkverk. I underetasjen er det oppført en ny terrasseplatting uten rekkverk. Les vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon vedrørende boligens konstruksjoner.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Dokumentet ligger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 128 kvm, Bruttoareal: 140 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Det ene soverommet har ikke vindu, og har derfor ikke godkjent lysforhold. Det gjøres oppmerksom på at soverommet er betegnet i tilstandsrapporten og salgsoppgaven som primærrom.

Adgang til utleie

Boligen er registrert med én boenhet. Boligen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Elektrisitet og vedovn i stue.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 17 864

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 715 906 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 577 260 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringslaner ligger vedlagt salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1999/110-2/3  Bestemmelse iflg. skjøte  
08.01.1999 
Til tomten hører ideell andel tilsv 1/20 av fellesarealet som ikke overtas av kommunen til drift og vedlikehold. Fellesanlegget vil være gjenstående del av gnr. 2076 bnr. 343 når samtlige boligtomter og kommunal veigrunn er utskilt. Vedlikeholdes av beboerene i fellesskap.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.