#ALVIM

Sentral 3-romsleilighet i høy 1. etg! Solrik balkong | Peis | V.vann inkl. i fellesk. | Barnevennlig | Parkering ved dør

Struerveien 9B , 1725 Sarpsborg

BE OM SALGSSUM
Jonas Bergtun
Jonas Bergtun Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

91%

eier sin egen bolig

86%

har bolig mellom 60-120 kvm

100%

av boligene er eldre enn 20 år

25%

er barnefamilier

27%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 60 m²
Bruksareal 60 m²
Bruttoareal 65 m²
Tomt 6 659 m² / Fellestomt
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1953
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 2291
Energimerking F
FINN.no 204549042
Sist endret 01.03.2021 16:07
Prisantydning 1 750 000
Totalpris 1 980 715
Ligningsverdi 444 085,-

Beregnet totalkostnad

1 750 000,- (Prisantydning) 223 556,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 973 556,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 000,- (Gebyr utlysning forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 7 159,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 980 715,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL STRUERVEIEN 9B!
Denne moderne og tidsriktige leiligheten beliggende i 1.etasje, finner du svært sentralt plassert på Alvim. Leiligheten inneholder entré med plass til klesoppheng, romslig stue med plass til både tv-krok og spisestue, praktisk kjøkken, baderom og 2 soverom. Fra stuen er det utgang til en solrik balkong. Leiligheten er tilknyttet boligbyggelaget med alle fordeler det medfører samt lave omkostninger ved kjøp av andelsleilighet.

Innhold

1.etasje: Vindfang, to soverom, bad, stue og kjøkken.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN
Romslig entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
STUE - LYST OG LUFTIG
Stuen er av god størrelse med plass til både spisestue og tv-møblement. En vakker peisovn rammer inn rommet. Herfra er det også utgang til leilighetens balkong med gode solforhold.
KJØKKEN - LEKKERT OG DELIKAT
Kjøkkeninnredning med skapdørder med vertikale profiler. Det er laminert benkeplate. Mellom over- og underskapene er det fliser på veggen. Det er integrert vifte/hette, platetopp, komfyr og oppvaskmaskin.
SOVEROM - PLASS TIL DEN LILLE FAMILIEN
Det er to soverom av god størrelse i leiligheten. Det er plass til praktiske garderobeløsninger.
BADEROM - GULVVARME
Baderommet har fliser på gulv og vegger og varme i gulvet. Det er montert dusjkabinett, gulvklosett og innredning med servant. Badet har naturlig avtrekk og uttak for vaskemaskin.
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Lakkert og malt tregulv, fliser og laminat.
Vegger: Malte slette flater og tapet, malte mdf-plater/panel.
Himlinger: Malte slette flater.
Til leiligheten medfølger det to boder i felles bodarealer i kjelleren, samt en egen bodplass på loftet. I tillegg finnes det felles lagringsmuligheter for beboerne både i kjelleren og på loftet.

Beliggenhet

Alvim er en sentral bydel i Sarpsborg, med kun ca. 2,5 km til sentrum. Her vil du oppleve å bo svært sentralt i Sarpsborg, da det er enkel adkomst til det meste. Fra boligen er det gangavstand til kjøpesentre og flere spisesteder, og kort avstand til sentrum. I Sarpsborg sentrum finner man blant annet restauranter, caféer, Storbyen kjøpesenter med over 60 butikker, treningssenter, kino, bibliotek, Sarpsborg stadion, bussterminal og togstasjon.
Skole og barnehage ligger i umiddelbar nærhet fra boligen. Det er kun 500 meter til Alvimhaugen skole og barnehage. Skolens klassetrinn strekker seg fra 1. - 7. klasse.
Sarpsborg er fylkeshovedstaden i Østfold, og kommunen har en sentral plassering ca. 1 times kjøretur fra Oslo, og en halvtimes kjøretur fra svenskegrensen. Sarpsborg er nettopp kåret til den beste Østfold-kommunen å bo og leve i. Byen har en sentral beliggenhet i hjertet av Østfold med gode kommunikasjoner til Europa og resten av Norge. Vi har et stadig voksende næringsliv, naturskjønne omgivelser langs kyst og innland, og gode bostedskvaliteter.
Innenfor gangavstand:
Friområde med fotballøkke
Amfi Borg Storsenter
Alvimhaugen skole og barnehage
Eventyrfabrikken
Sparta Amfi
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 3 minutter - Nærmeste dagligvareforretning
Ca. 5 minutter - Påkjøring E6
Ca. 5 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 10 minutter - Sykehuset Østfold på Kalnes
Ca. 15 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 70 minutter - Oslo sentrum

Tomt

Areal: 6 659 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Felles parkeringsplass hvor leiligheten disponerer to biloppstillingsplasser.

Felleskostnader

4 838 pr. mnd.
Kommunale avgifter, vedlikehold, eiendomsskatt, kontigent NBBL, kabel-tv, kostnader støm, energi og fyring, forsikringer, forretningsførerhonorar m.m.

Borettslag

Struerveien borettslag er oppført i 1953-54, og består av 3 blokker på tre etasjer med 12 leiligheter i hver blokk, og til sammen 36 leiligheter.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

NB: Denne oversikten kan være ufullstendig.
1993: Oppgradering av el.anlegg i fellesarealer og ny taksten
1997: Full rehabilitering av bad. Nye innvendige vann- og avløpsrør.
1997: Ny felles varmtvannsbereder i kjeller
2013: Drener rundt alle blokkene
2013: Etterisolert og ny pussfasade
2018: Vedtatt å montere vifteaggregat på loft for avtrekk av luft fra bad.

Forkjøpsrett

Ja. Forhåndsavklaring er igangsatt. Kontakt forretningsfører eller megler for ytterligere informasjon.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er ikke tilknyttet IN-ordning.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12134280504, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 06.01.2021: 1.6% pa.
Antall terminer til innfrielse: 64
Saldo per 06.01.2021: 8 048 047
Andel av saldo: 223 557
Første termin/første avdrag: 30.03.2017 ( siste termin 30.12.2036 )

Andel fellesgjeld

223 556

Andel formue

28 838

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyrehold er kun tillatt etter skriftlig forhåndssamtykke.

Byggemåte

Det antas at bygget er fundamentert på leire, og oppfylte steinmasser. Bygget har støpt grunnmur i betong. Grunnmuren er plasstøpt. Det er synlige drensplater rundt grunnmuren. Det antas at ytterveggen er etterisolert utvendig. Det er puss på utvendige fasader. Leiligheten har vinduer i vinyl. Det er to-lags glass. Vinduene antas å være fra 2004. Bygget har takkonstruksjon i tre. Takkonstruksjon er fra byggeår. Yttertaket er tekket med takstein. Undertaket er tekket med bord, og antatt papp. Etasjeskille i trekonstruksjon. For ytterligere informasjon vedrørende boligens tilstand, les vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann Arnstein Mathisen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse finnes ikke i Sarpsborg kommunes byggesaksarkiver.

Boligens areal

Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 60 kvm, Bruttoareal: 65 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Gulvvarme bad, peis og ellers elektrisitet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 444 085 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 598 705 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Boligen ligger i et uregulert området ifg. Sarpsborg kommune.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bergtun@gpartners.no eller SMS: 99 31 36 54 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Eier

Amal Layla Saleh

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.