Borgenhaugen

4 prosjekterte leiligheter på Hafslund! Lekkert kjøkken fra Strai | 2 soverom | Bad/vaskerom | Terrasse | Barnevennlig!

Melandveien 6 , 1738 Borgenhaugen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PÅ VISNING
Heine Kristoffer Aas
Heine Kristoffer Aas Eiendomsmegler / Partner
Type Leilighet / Eierseksjon
Bruksareal 59 m²
Tomt 1 480 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2020
Gårdsnummer 1047
Bruksnummer 187
Energimerking D
FINN.no 184846325
Sist endret 20.07.2020 08:47
Prisantydning 2 450 000 - 2 490 000
Totalpris 2 473 869 - 2 558 619

Beregnet totalkostnad

2 450 000,- (Prisantydning) Omkostninger 5 000,- (Oppstartskapital til sameiet) -------------------------------------------------------- 2 455 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
6B 2 1 59 m2 2 450 000,-
6C 2 1 59 m2 2 450 000,-
6D 2 2 59 m2 2 490 000,-
6E 2 2 59 m2 2 490 000,-

Oppvarming

Det leveres gulvvarme i 1.etasje, og i 2.etasje i alle rom bortsett fra soverom.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL PROSJEKTET MELANDVEIEN 6!
Her finner man 4 prosjekterte leiligheter med en høy standard, lekre materialvalg i en prakitsk og smart planløsning. I Melandveien bor du i trygge og barnevennlinge omgivelser med kort vei til alt. På kun få minutter tar du deg inn til Sarpsborg sentrum med byen alle fasiliteter! Hafslund skole er kun en kort spasertur unna. Prosjektet består av en firemannsbolig over 2 plan der alle leilighetene får gode solforhold og terrasse eller balkong!
Kort fortalt:
- 2 soverom
- Enstavsparkett
- Flislagt bad, gang og innvendig bod
- Sentralstøvsuger
- Balansert ventilasjon
- Peisovn
- Kjøkken fra Strai
- Terrasse eller veranda
- Utvendig bod
- Biloppstillingsplass
- Barnevennling
- Etablert boligområde

Innhold

Leilighetene inneholder: Gang, 2 soverom, stue/kjøkken, bad/vaskerom og terrasse/balkong.

Standard

Leilighetene vil få en god, høy standard med lekre detaljer og eksklusiv utførelse. Utvendig vil det bli levert 3-lags aluminiumbekledde vinduer og terrassedører som er utvendige vedlikeholdsfrie. Det leveres Møre Royal grå vedlikeholdsvennlig kledning. Kodelås leveres på utgangsdør.
Innvendig leveres det slette malte overflater på vegger og i tak. Lys enstavsparkett i stue, kjøkken og soverom. Det leveres peisovn med glass i dør. Kjøkkeninnredning fra norskproduserte Strai. Fliser med varmekabler i bad, innvendig bod og gang.
Doble servanter på bad. Balansert ventilasjon med varmegenvinning og sentralstøvsuger. Kjøkkenet leveres fra Strai i med standard i antrasittgrå utførelse. Det vil være mulig å velge mellom noen ulike farger uten tillegg i pris.
Uteområdene vil bli pent opparbeidet med hekkbeplantning i tomteskillet mot boligen, gress, asfalt og betongheller på uteplasser og parti mot dører.
Les vedlagte leveransebeskrivelse for ytterligere informasjon om leilighetenes standard og materialer innvendig såvel som utvendig.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt på Hafslund/Borgenhaugen, med gangavstand til skole og barnehage, og kort vei til nærbutikk og bussholdeplass med offentlig kommunikasjon til Sarpsborg sentrum og Fredrikstad. Det er kort vei til bl.a. fotballbane, idrettshall, treningssenter og Hevingen 18-hulls golfbane med cafe i golfsesongen. Hafslund Hovedgård på Borgen/Hafslund er en av landets vakreste herregårder og en perle med Hafslundparken på rundt 100 mål, med store løvtrær.
Videre er det flott turterreng med sykkel- og gangveier i nærområdet, samt lysløype med mange turmuligheter på Hevingen. Det er kun 1 mil til Sarpsborgs skjærgård i Skjeberg. Det er gangavstand til Hafslund skole.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Kiwi, Coop Extra og Spar. Det er kort vei til Iseveien Senter som består av en handelsdel og en helsedel. Senteret ligger samlokalisert med bl.a Byggmax, Europris og flere andre. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Storbyen kjøpesenter i Sarpsborg sentrum, samt de øvrige handlegatene i byen innenfor rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Fra Sarpsborg jernbanestasjon går det tog til Halden, Oslo S og Gøteborg. Med bil tar det ca. 5-10 min. til Sarpsborg jernbanestasjon, 25 min. til Svinesund og 26 min. til Fredrikstad.
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 7-10 minutter - Sarpsborg stasjon
Ca. 10 minutter - E6 Årum
Ca. 10 minutter Skjeberg golfklubb Hevingen
Ca. 15 minutter - Sykehuset Østfold Kalnes
Ca. 15 minutter - Høysand badeplass
Ca. 20 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 70 minutter - Oslo sentrum

Estimerte felleskostnader

Det er ikke stipulert noen felleskostnader enda. Dette kan sameierne bli enige om i fellesskap. Hvor mye disse skal være på, hva det skal inneholde etc.
Kommunale avgifter er ikke fastsatt ennå da boligene ikke er bygget og seksjonert. Sarpsborg kommune fastsetter endelige kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold om dette. Kommunale avgifter faktureres direkte til enhver kjøper fra Sarpsborg kommune.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..
Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Adgang til utleie

Seksjonene kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Boligens areal

Bruksareal: 59 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA).

Bebyggelsen

Det er planlagt totalt 4 leiligheter, i en firemannsbolig. Prosjektet vil bli organisert som et boligsameie. Seksjonseierne vil ha eksklusiv bruksrett til sin seksjon og eie en ideell andel i sameiets eiendom og fellesarealer i forhold til sameiebrøk.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen er uregulert.

Vei/Vann/Avløp

Det vil bli offentlig vei, vann og avløp med privat stikkvei inn til boligene.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper. Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger. Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt følgende:
Provisjon: kr. 37 500,- pr. leilighet
Grunnpakke: kr. 10 845,-
Oppgjørhonorar: kr. 5 500,-