#SKYTTERBRÅTVEIEN

Rekkehus med hage og solrike, usjenerte uteplasser | Koselig uthus | 3 soverom | Bad fra 2015 | Barnevennlig borettslag!

Skytterbråtveien 41C , 1738 Borgenhaugen

VISNINGER

2. mars tirsdag kl. 16:30-17:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Bergtun
Jonas Bergtun Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

78%

eier sin egen bolig

39%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

48%

har bolig på over 120 kvm

86%

av boligene er eldre enn 20 år

29%

er barnefamilier

Type / Eierform Rekkehus / Borettslag
Primærrom 100 m²
Bruksareal 104 m²
Bruttoareal 112 m²
Tomt 25 917 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 1977
Gårdsnummer 1047
Bruksnummer 36
Energimerking E
FINN.no 208959498
Sist endret 01.03.2021 12:22
Prisantydning 2 200 000
Totalpris 2 372 817
Ligningsverdi 592 777,-

Beregnet totalkostnad

2 200 000,- (Prisantydning) 158 808,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 358 808,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 000,- (Gebyr utlysning forkjøpsrett) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 14 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 372 817,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL SKYTTERBRÅTVEIEN 41C!
Dette rekkehuset på Navestad over to plan, med utearealer i flere himmelretninger og fantastiske lekeområder for barna - er det perfekte rekkehuset for familien!
Det er totalt 3 soverom i boligens 2.etasje, i nær tilknytning til hovedbaderommet! Stuen er lys og luftig med utgang til en stor terrasse, og kjøkkenet har rikelig med skap- og benkeplass. I 1.etasje har du også et eget toalettrom. Det medfølger biloppstillingsplass.
Det gangavstand til skole og barnehage, og kort vei til nærbutikk og bussholdeplass med offentlig kommunikasjon til Sarpsborg sentrum og Fredrikstad.
Kort fortalt:
•3 soverom
•Flotte utearealer
•Naturnært
•Barnevennlig
•God lagringsplass
Velkommen til visning!

Innhold

1.etasje: Vindfang, stue, kjøkken, toalett og bod.
2.etasje: Gang, bad og tre soverom.
Anneks/Bod: Anneks/bod.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN
Romslig entré med god oppbevaringsplass for yttertøy og lignende.
STUE - LYST OG LUFTIG
Stuen er romslig med god plass til både spisestuemøblement og tv-krok. Herfra er det utgang til en solrik og usjenert terrasse. Det er også montert en vedovn i stuen for kalde vinterdager og hyggelige kvelder.
KJØKKEN - GOD SKAP- OG BENKEPLASS
Boligens kjøkkeninnredning har hvite profilerte skapdører og laminert benkeplate. Det er fliser på veggene mellom over- og underskapene. Innredningen har montert vifte, oppvaskmaskin og benkebereder. Innredningen har takhøye overskap. Oppvaskmaskin medfølger. De andre hvitevarene på kjøkkenet medfølger ikke, men er mulig å kjøpe utenom.
SOVEROM - PLASS TIL FAMILIEN
Det er totalt tre soverom i boligen. Rommene er lyse og luftige med god plass til smarte garderobeløsninger. Det er også en anneks/bod i hagen der det er lagt inn strøm.
BADEROM - NYTT I 2015
Eier opplyser at badet er renovert i 2015. Det er fliser på sokkelflis, og våtromsplater på veggene. Badet har gulvvarme og uttak for vaskemaskin. Det er montert dusjkabinett, baderomsinnredning, gulvklosett og mekanisk avtrekk.
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Laminat og belegg.
Vegger: Malt mdf panel/plater og malt tapet.
Himlinger: Malt panel og malte slette flater.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt på Borgenhaugen, med gangavstand til skole og barnehage, og kort vei til nærbutikk og bussholdeplass med offentlig kommunikasjon til Sarpsborg sentrum og Fredrikstad. Det er kort vei til bl.a. fotballbane, idrettshall, treningssenter og Hevingen 18-hulls golfbane med cafe i golfsesongen. Hafslund Hovedgård på Borgen/Hafslund er en av landets vakreste herregårder og en perle med Hafslundparken på rundt 100 mål, med store løvtrær.
Videre er det flott turterreng med sykkel- og gangveier i nærområdet, samt lysløype med mange turmuligheter på Hevingen. Det er kun 1 mil til Sarpsborgs skjærgård i Skjeberg.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Kiwi, Coop Extra og Spar. Det er kort vei til Iseveien Senter som består av en handelsdel og en helsedel. Senteret ligger samlokalisert med bl.a Byggmax, Europris og flere andre. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Storbyen kjøpesenter i Sarpsborg sentrum, samt de øvrige handlegatene i byen innenfor rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.
Fra Sarpsborg jernbanestasjon går det tog til Halden, Oslo S og Gøteborg. Med bil tar det ca. 7-10 min. til Sarpsborg jernbanestasjon, 25 min. til Svinesund og 26 min. til Fredrikstad.
Buss fra Sika til Sarpsborg sentrum (ca 4 min gange)
Buss fra Torpebaugen til Fredrikstad (ca 10 min gange)

Felleskostnader

5 721 pr. mnd.
Styrehonorar, arbeidsgiveravgift, revisjonshonorar, forretningsfører, vaktmester, kontigent NBBL, vedlikehold, Kabel TV, forsikringer, kommunale avgifter, eiendomsskatt, festeavgift, renter og avdrag på felles lån og andre driftskostnader.

Borettslag

Grasto borettslag, org.nr: 947880586.

Forkjøpsrett

Ja. Forhåndsavklaring er igangsatt. Kontakt megler eller forretningsfører for ytterligere informasjon.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er ikke tilknyttet IN-ordning.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12117441669, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 18.02.2021: 1.6% pa.
Antall terminer til innfrielse: 55
Saldo per 18.02.2021: 1 714 880
Andel av saldo: 33 018
Første termin/første avdrag: 30.12.2009 ( siste termin 30.09.2034 )
Lånenummer: 12133338088, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 18.02.2021: 1.6% pa.
Antall terminer til innfrielse: 22
Saldo per 18.02.2021: 6 533 325
Andel av saldo: 125 790
Første termin/første avdrag: 30.09.2016 ( siste termin 30.06.2026 )

Andel fellesgjeld

158 808

Andel formue

39 914

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt på vilkår. Det skal søkes skriftlig på eget skjema til styret før dyret anskaffes. Det er tillatt med inntil 2 husdyr (hund/katt). Det er båndtvang i borettslaget.

Boligens areal

Primærrom: 100 kvm, Bruksareal: 104 kvm, Bruttoareal: 112 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Byggemåte

Bygget er fundamentert på fjell og oppfylte steinmasser. Bygget har ringmur og støpt plate. Når det er støpt plate på mark, er det normalt at underliggende steinmasser fungerer som drensmasser. Det antas at ytterveggene er oppført med stenderverk og isolasjon. Det er liggende trepanel på ytterveggene. Boligen har saltak i trekonstruksjon. Konstruksjonen har selvbærende takstoler. Det er utført inspeksjon av loftet. Yttertaket er tekket med takstein. Det er satt opp takrenner og nedløp i stål. Innvendige trapper og drenering har fått TG2, resten av boligens konstruksjoner har fått tilstandsgrad 1 av takstmann Arnstein Mathisen. Les vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det ble gitt ferdigattest på eiendommen den 13.01.1978.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 25 917 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Biloppstllingsplass i gårdsplass. Borettslaget har egen gjesteparkering. Borettslaget har også noen garasjer. Det er ventelisteordning for tildeling av garasjeplass.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Til oppvarming benyttes vedfyring og elektrisitet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Selger har benyttet seg av Hafslund som strømleverandør. Estimert årlig forbruk har vært 9285 kWh. Selger opplyser om fastpris på strømmen på ca. 1050 kr pr. mnd, hvorav ca. halvparten utgjør nettleie.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 592 777 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 133 997 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringsbestemmelser ligger vedlagt salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Oppvaskmaskin medfølger. De andre hvitevarene på kjøkkenet medfølger ikke, men er mulig å kjøpe utenom.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bergtun@gpartners.no eller SMS: 99 31 36 54 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Eier

Tor Øvergård

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.