SEM HAGEBY - Lekker nyoppført leilighet på ett plan - 3 soverom - Alt nytt i 2019 - Solrik privat markterrasse!

Gamle Ramnesvei 11 A (B4-1) , 3170 Sem

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 81 m²
Bruksareal 81 m²
Tomt 4 864 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 2019
Gårdsnummer 43
Bruksnummer 40
Energimerking A
FINN.no 143973941
Sist endret 27.04.2020 17:06
Prisantydning 3 750 000
Totalpris 3 774 019

Beregnet totalkostnad

3 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 10 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 400 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 5 000,- (Oppstartskapital sameiet) -------------------------------------------------------- 24 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 774 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Sem Hageby er et nytt leilighetskompleks på Sem i Tønsberg kommune. I Sem Hageby kan du nyte solen eller slappe av i en av de deilige, grønne lungene som omgir leilighetene. Du får også nyte godt av alle de fordelene det bærer med seg å bo sentrumsnært samtidig som du bor befriende nær grøntområder.

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og inneholder: Vindfang med skyvedørsgarderobe, 3 soverom, bod/teknisk rom/garderobe, bad og åpen stue- og kjøkkenløsning.
I tillegg disponerer leiligheten en biloppstillingsplass i carport og utvendig bod på ca. 5 kvm.
Bygget er utvendig pusset med hvit fasade og Royal impregnert kledning og vil derfor i framtiden kreve lite vedlikehold.

Standard

Lekker nyoppført (2019) bolig på ett plan.
Du kommer inn i en flott flislagt gang med varmekabler i gulvet, downlights og flott skyvedørsgarderobe (med speil) for oppbevaring av klær og sko. Videre er stuen og kjøkkenet gulvlagt med lys 1-stavs eikeparkett og vegger malt i trendy og tidsriktige farger, noe som er gjennomgående for resten av leiligheten. Kjøkkenet må fremheves med sin mørke, flotte innredning fra HTH og Siemens integrerte hvitevarer som stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Kjøkkenet er påkostet med platetopp med integrert vifte fra Miele. Over kjøkkenbenken er det lekker bakplate som matcher kjøkkenbenken og innredningen forøvrig. Lysskinne i tak for ekstra arbeidslys. I stuen har du god plass til sofaløsning med tilhørende møblement, samt spiseplass. Fra stuen er det utgang til markterrasse med god plass til utemøbler. Badet har delikate 60x60 fliser på gulvet og våtromsplater på veggene. Det er varmekabler i gulvet og downlights i himling. Badet er innredet med 120cm høyglans møbelservant med romslige skuffer, speil med integrert frostet LED-lys, vegghengt toalett og dusj i hjørne med glassdører i nedsenket. I tilknytning til badet ligger bod/teknisk rom - Kan brukes som "walk-in"-closet for hovedsoverommet. De 2 resterende soverommene har god plass til seng og garderobe. 
Ventilasjon med aktiv og passiv varmegjenvinning, produksjon av varmtvann, kjøl og oppvarming i en total inneklimaløsning.
Velkommen til en rålekker nyoppført leilighet - Her kan du flytte rett inn!
Uteområde
Egen vestvendt terrasse/platting med utgang fra stue. Hellelagte internveier med kantstein, ferdigplen, beplantning av trær og ulike hekker alt parkmessig utført av Anleggsgartnerfirma Grøteig as.

Beliggenhet

I Sem Hageby skal det være godt å bo. Her står livskvalitet i fokus og du bor behagelig og trygt i grønne omgivelser. Samtidig ligger Tønsberg sentrum og alt det bylivet har å by på ikke langt unna.
Semsbyen er blitt et populært boligstrøk, og er et satsningsområde for Tønsberg kommune. Nylig har det blitt en trafikksikker miljøgate der, med fortau og sykkelsti. Tilbudene er mange og varierte og ligger i kort avstand fra boligene slik at du slipper å bruke bort unødig tid på transport. Det er gangavstand til dagligvareforretninger, barnehage, skole, lege, fysioterapeut, apotek, post, frisør, blomster, sko/klær/sportsbutikk, kafé, restaurant og bensinstasjon. Idrettsanlegg og turområder ligger i umiddelbar nærhet. I tillegg er det kun 5 km med gang og sykkelsti til Tønsberg sentrum, hvor det finnes større servicetilbud med jernbane, shoppingmuligheter og kulturtilbud. Bussavgang hvert 20.minutt. Kort vei til E18 og Torp for deg som pendler.
I Sem Hageby inviterer de grønne utearealene til sosialt samvær med gode naboer og åpner opp for en avslappet, vennlig stemning. I Sem Hageby bestemmer du tempoet selv og har du kort vei til det du måtte trenge og god tid til å nyte livet. Velkommen!

Tomt

Areal: 4 864 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Med leiligheten følger det en biloppstillingsplass i carport.

Barnehage / skole i området

Eiendommen sogner til Sem skole.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 333 48 000.

Felleskostnader

1 692 pr. mnd. Strøm fellesareal, snømåking/strøing, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, revisjon, drift og vedlikehold av bygning og fellesareal, samt noe oppsparing til vedlikeholdsfond. Sameiet er nystiftet og endringer kan komme.

Sameie

Sameiet Eierseksjonssameie Sem Hageby, org.nr. 820 184 602, består av 20 seksjoner.
Forretningsfører i sameiet er Heimtun og Bryn Regnskapskontor AS.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter følger som vedlegg.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2019

Antall soverom

3

Byggeår

2019

Byggemåte

Grunnarbeid og landskapsutforming:
Husene fundamenteres på komprimerte masser. Carport har støpt betongplate. Støpt plate på mark. Bindingsverkskontruksjon i tre. Fasader kombinert med hvit fiberpuss og Royal impregnert trepanel. Membrantekking på ta med takterrasser i Royal impregnert treverk.
Det er hellelagt foran innganger og opparbeidelse ferdigplen, bed med beplantning og lekeareal. Internveier asfalteres med kantstein.
Dette ifølge utbygger Sem Hageby AS.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 22.03.2019.
Ferdigstillelse av utomhusområder gjenstår.

Boligens areal

Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 81 kvm
Boligen ligger i byggets 1. etasje og inneholder følgende:
Bruksareal:  81 m².
Primærrom: 81 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, 3 soverom, bod/garderobe/gang, åpen stue- og kjøkkenløsning samt bad.
I tillegg disponerer boligen en utebod på ca. 5 kvm.
De oppgitte arealer er hentet fra arealoppmåling avholdt 07.02.2019 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Ved Nilan-aggregat som er et energieffektivt ventilasjonsaggregat med varmegjenvinning og produksjon av varmtvann. Anlegget oppvarmer hele leiligheten med mulighet for sval kjøl. Anlegget dekker størstedelen av boligens energiforbruk til oppvarming og produksjon av varmtvann ved å utnytte energien i avtrekksluften. Anlegget gir en god reduksjon i leilighetens energiomkostninger. Leiligheten har også varmekabler på bad og i vindfang. I tillegg leveres ekstra panelovn i stue.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter A
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Det foreligger ikke estimert energiforbruk da leiligheten er nyoppført og aldri bebodd.

Kommunale avgifter

Kr. 9 974 pr. år

Løpende kostnader

Boligen har ikke vært bebodd så oversikt over strømforbruk mv. foreligger ikke. Bygningsforsikring inkludert i fellesutgifter. Innboforsikring må tegnes separat. Kostnad for internett og tv fra Viken Fiber ca.kr. 399,- pr.mnd og oppover.

Formuesverdi

Fastsettes normalt av Skatt Sør i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen. Ligningsverdien vil normalt utgjøre 25-30% av markedsverdi - man kan også beregne ca. verdi på Skatteetatens hjemmeside.

Adkomst

Adkomst til eiendommen fra Gamle Ramnesvei -  ta inn Gamle Ramnes vei fra Semsbyveien - eiendommen ligger på venstre hånd etter få meters kjøring.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse- konsentrert småhusbebyggelse med opptil 20 boenheter - samt kjøreveg, gatetun, gårdsplass, lekeplass m.m iht. reguleringsplan for "Gamle Ramnesvei 11 - planid 0704 20130080" med reguleringsbestemmelser vedtatt 18.06.2014. Mindre endring vedtatt 08.04.2016. Prosjektet er nå ferdig utbygd.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Seksjonering tingl. 01.12.2017, dbnr. 1345287.
Bestemmelse om gjerde, tingl. 17.09.1936, dbnr. 1741
Bestemmelse om vannledning tingl. 27.10.1966, dbnr. 504431
Bestemmelse om bebyggelse tingl. 02.10.1969, dbnr. 504806
Jordskifte tingl. 11.03.91, dbnr. 2877.

Vei/vann/avløp

Eiendommen vil bli tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra Gamle Ramnesvei som er kommunal vei og som utvides/oppgraderes i forbindelse med prosjektet - se også punkt om adkomst.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Ingen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt provisjon kr. 40.000,-. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 6.250,- og garantihonorar kr. 2.000,-. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra oppmåling utført av takstmann Helge Semb. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.