Ferieleilighet og bolig i ett! Lekker og påkostet leilighet -Storslagen utsikt mot Oslofjorden! Gjestekabin-MÅ OPPLEVES!

Jarlsøveien 84 , 3124 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Jens Roland Pettersen
Jens Roland Pettersen Eiendomsmegler
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 69 m²
Bruksareal 80 m²
Bruttoareal 86 m²
Tomt 3 124 m² / Fellestomt
Soverom 1
Byggeår 2014
Gårdsnummer 162
Bruksnummer 27
Energimerking C
FINN.no 147549202
Sist endret 27.04.2020 17:08
Prisantydning 5 675 000
Totalpris 5 826 619
Ligningsverdi 785 280,-

Beregnet totalkostnad

5 675 000,- (Prisantydning) Omkostninger 142 600,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 704 092,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 151 619,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 826 619,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Standard

Velkommen til denne gjennomførte leiligheten på vakre Jarlsø. Her er ingen ting overlatt til tilfeldighetene og alt er nøye planlagt til minste detalj. Hele leiligheten fremstår meget åpen og romslig med spisestue, kjøkken og stue i åpen løsning. Dette gjør at man hele tiden har kontakt med både utsikt og havet. Gulvet er lagt med mørk enstavs eikeparkett fra Kährs i fargen Noveau Black. Veggene er malt og tapetsert med Borge tapet i behagelige toner som sammen med gulvet skaper en god atemosfære. Nydelig kjøkken i lys utførelse med en mørk kontrastramme. Benkeplaten er i eksklusiv granitt i fargen Black Galaxy. Vasken er plassert optimalt på en egen kjøkkenøy som gir godt med benkeplass. Dette gjør at matlaging kan kombineres med den flotte utsikten. Integrerte hvitevarer fra Miele med stekeovn, dampovn, 90 cm induksjonsplatetopp og kombinert kjøleskap og fryser. Selger har tydelig lagt vekt på høy kvalitet. God plassering av spisebordet gjør at det blir hyggelige soner i leiligheten. "Hjertet" av leiligheten må være stuen, som med sine store vindusflater som går helt ned til gulvet, gjør at TV'en ikke blir hovedfokus - utsikten blir å foretrekke. Med utsikt utover Oslofjorden har du et eget maleri som forandres i takt med årstidene. Man blir aldri lei! I tilknytning til stuen ligger en romslig innglasset balkong som kan brukes hele året. Her kan du åpne glassveggene å la solen og lyden av bølgeskvulp slippe inn. Soverommet er malt i behagelige farger, her er det god plass til en stor deilig seng hvor man våkner til utsikten. På innsiden av rommet er det en praktisk walkin garderobe med skuffer, hyller og oppheng for både bukser og skjorter. Hovedbadet ligger innenfor walkin garderoben. Plasseringen gjør at man får suiteløsning i masteravdelingen. Badet er flislagt med flotte mørke 60x60 stenfliser i Black Galaxy på gulv og hvite fliser på veggen. Badet inneholder vegghengt toalett og servant fra Villeroy&Boch, servantinnredning med fire praktiske skuffer og et stort spesialtilpasset speil over. Dusjnisje og egen nisje for plassering av vaskemaskin og tørkettommel. Det er i tillegg et gjestebad med 30x30 italienske Pirite stenfliser på gulvet. Badet inneholder servant i innredning med to skuffer, dusjnisje og vegghengt toalett fra Villeroy&Boch . Badet er også her flislagt med mørke fliser på gulv og hvite fliser på vegger.
Dette er leiligheten for de som setter pris på det gode liv og ønsker å flytte rett inn!
I sameiet er det en egen gjestekabin som kan benyttes ved behov. Det betales kun kr. 200,- for utvask ved bruk. For mer info. spør megler eller se vedtekter.

Beliggenhet

Tårnet ligger ytterst på Jarlsø, og markerer innseilingen til Tønsberg fra store deler av Ytre Oslofjord. Bygget er 12 etasjer høyt og har 30 leiligheter med høy standard. Leiligheten ligger i 2.etasje og har storslagen utsikt mot blant annet Oslofjorden, Vallø, Torgersøya og Østfold mot øst og mot vest ser man til Tønsberg sentrum samt langt innover i landet. Tårnet grenser til en liten skog som brer seg ut mot Oslofjorden ytterst syd på Jarlsø. Her kan man gå tur blant gamle furuer, villkaprifol, markjordbær og mosetepper. På sydspissen ligger Jarlsøs eget fyr, som fortsatt er i drift. Og litt bortgjemt i moselandskapet - to gamle steinbunkerser. På resten av øya utvikles det nye botaniske miljøer utformet i samarbeid med landskapsarkitekter med sans for å spille på lag med naturen. Pil, siv og ulike prydgressorter benyttes, arter inspirert av karakteren på det omliggende fjordlandskapet. I tillegg blir det plantet roser, småtrær, prydbusker, store gressplener og rullesten. Dette er hagen til beboerne på Jarlsø!
I bryggeområdene mot vest på øya er det bygget en 150 meter lang, flott trepromenade, med sjøboder og sittebenker. Det er også opparbeidet en stor og flott sandstrand som har sol hele dagen. Det er etablert flere gode tilbud for beboere og besøkende på Jarlsø som bl.a.  søndagsåpen matbutikk,  hyggelig cafe med alle rettigheter. I samme bygg som cafeen er det også en frisør og velværeklinikk med dyktige friøserer, hudpleiere og massører, samt fotterapi. I tillegg har flere maritime bedrifter etablert seg i de renoverte industrihallene. Mange av beboerne setter stor pris på det sosiale livet og det arrangeres både petanque og lesesirkler, sykkel- og gåturer for de som er interessert i å delta.

Tomt

Areal: 3 124 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 2 etasje

Garasje / Parkering

Leiligheten har egen garasjeplass som medfølger, på kjellerplan i byggets oppvarmede p-hus. Automatisk port holder anlegget avlåst (åpning med
fjernkontroll). Laveste høyde i garasjen er cirka 210 cm. Fra garasjeanlegget er det adkomst til leiligheten via heis og trapp.
Det er også etablert felles biloppstillingsplasser på fellesarealer. Dette arealet er asfaltert, oppmerket og ligger i tilknytning til byggets inngangsparti.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Husvik skole.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 333 48 000.

Felleskostnader

3 421 pr. mnd. Kommunale avgifter, bredbånd-TV, felles forsikring, vaktmestertjenester, boliggass og løpende vedlikehold.
På styremøtet 29.04.2019 ble det vedtatt at felleskostnadene skal økes med 3,5%. Dette vil skje fra 01.01.2019, felleskostnadene fra 01.01.2019 vil bli etterfakturert i juni, ifølge forretningsfører.
Tønsberg kommune ønsker at hver seksjonseier skal betale de kommunale avgiftene direkte og ikke via felleskostnadene. Det er ukjent når eller om dette vil skje med dette sameiet.

Sameie

Sameiet Jarlsø Østsiden 1 består av 30 leiligheter. Til hver leilighet medfølger en biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg og en bod.
Sameiet har en ansatt - vaktmester og (seksjonseier) Geir Amundsen.
Forretningsfører er Heimtun og Bryn Regnskapskontor AS.
For mer info om Jarlsø se:
www.jarlsoe.no.
Til info har 20 av sameierne og utbygger vært i tvist. Det er våren 2019 avsagt en rettskraftig dom hvor 6 av sameierne har anket. Kfr. megler for mer info.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det ble på årsmøtet våren 2019 bestemt at sameiet ønsker å avsette midler i håp om å gå med overskudd i 2019. Derfor ble husleien økt med 3,5%.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige forsikring Polisenummer: 83743312

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Husdyrhold er i følge husordenssreglene tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2014

Antall soverom

1

Byggeår

2014

Byggemåte

Selveierleilighet i 2. etasje i 11 etasjes boligblokk. Byggeår 2014. Til leiligheten hører en bod på 5 kvm + en bilparkeringsplass i felles parkeringskjeller. Leiligheten er i original stand med overflater og innredninger fra byggeår, unntatt badegulvet i bad/vaskerom, som ble bygget om i 2017 pga. for høy terskel inn til rommet. Leiligheten fremstår som meget godt vedlikeholdt. Ingen vesentlige feil eller mangler ble påvist. Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier ble påvist. Dette er en forenklet tilstandsrapport som bare tar for seg de innvendige flatene tilknyttet denne leiligheten. For utvendig vedlikehold samt vedlikehold av fellesarealer vises til sameiets vedtekter og budsjetter. Til leiligheten hører en garasjeplass i felles garasjeanlegg. Det vises til rapportens enkelte punkter.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 02.05.2019.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillaltelse datert 18.02.2014.

Boligens areal

Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 80 kvm, Bruttoareal: 86 kvm
Leiligheten ligger i 2. etasje og har følgende rominndeling:
Bruksareal: 80 m².
Primærrom: 69 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Entrè, bod, bad med wc, kjøkken, stue med utgang til balkong, 3 soverom, walk in closet, bad, vaskerom og wc. Walk in closet (4 kvm) er inntegnet som garderobe/bod, men er tatt med som P-rom.
Sekundærrom: 11 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Innglasset balkong.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 02.05.2019 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via vannbåren varme.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Strømforbruk, ca. 4 626 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 4 626,- pr. år.
I tillegg betales det egen faktura hver 2. mnd for varmtvann og tappevann, ca. 6 000kwh pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
Tv og internett fra Altibox - betales via felleskostnadene. 
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 785 280 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 827 007 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man Nedre vei mot Åsgårdstrand. I første lyskryss etter Kilden kinosenter tar man til høyre inn Narverødveien og holder denne forbi Kiwi på Råel. I første rundkjøring etter Kiwi holder man til høyre. Følg denne rett frem også i neste rundkjøring. Leilighetsbygget ligger på østsiden, på pynten ut mot sjøen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligbebyggelse - blokkbebyggelse og uteoppholdsareal i henhold til bestemmelser til detaljregulering for Jarlsø, byggetrinn 3 og 4  - PLAN NR. 0704 2011 0033 Byggetrinn 3 og 4 -  vedtatt 25.04.2012 - mindre endring 03.03.2017.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Seksjonering, tinglyst 18.11.2013, dagboknr. 994653.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Er det noe av interiøret som ønskes å overta fra selger er det mulighet for det. Dette må avtales utenom salg av boligen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jens@bs-partners.no eller SMS: 90 96 48 85 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.990,- Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.