SOLGT - VISNING AVLYST - Idyllisk tun ved vannet! Sjølinje, båtplass og stor tomt. Bilvei helt frem!

Ødekjærveien 35 , 3145 Tjøme

Type Hytte / Selveier
Primærrom 83 m²
Bruksareal 90 m²
Bruttoareal 101 m²
Tomt 3 037 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 1977
Gårdsnummer 250
Bruksnummer 80
Energimerking G
FINN.no 149968452
Sist endret 26.05.2020 08:34
Prisantydning 10 980 000
Totalpris 11 294 019

Beregnet totalkostnad

10 980 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 300 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 314 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 11 294 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Her finner du sommeridyllen du lengter etter, romantikk, reker på bryggekanten, roen, båtliv, strender, og fantastiske bade og turmuligheter i skjønn forening. - Velkommen til Ødekjærveien 35 i Røssesundet på Tjøme.

Innhold

Eiendommen har en bygningsmasse på 3 enheter og et samlet bruksareal på 90 m² og inneholder følgende:
- Hytte:
Krypekjeller
1.Etasje: Gang, stue, kjøkken, 2 soverom og bad/wc/vaskerom.
Loft.
- Anneks med bod:
1.Etasje: Stue, soverom og bod.
- Anneks:
1.Etasje: 2 soverom og kjøkken.
- Sjølinje
- Båtplass
- Parkering

Standard

Flott, stilren og meget koselig sjøeiendom med tunfølelse beliggende i solrike og fantastiske omgivelser! Her har du egen strandlinje, båtplass, grønne lunger og ren sommeridyll. - Kun få meter til strand og sjø!
Eiendommen inneholder tre frittstående bygninger med totalt fem soverom og ett samlet bruksareal på 90 m². Dette gjør dette til en fleksibel og anvendelig eiendom som vil kunne appellere til mange.
Innvendig fremstår fritidsboligen som gjennomgående lys, lekker og moderne. Fra stua i hovedhytta er det utgang til terrasse og en herlig flott grønn lunge som strekker seg til vannkanten.
Kjøkkenet er lyst og stilrent og innehar godt med skap og benkeplass, det medfølger hvitevarer som steketopp, stekeovn, avtrekksvifte, oppvaskmaskin samt kjøleskap. Flott bad som innehar dusjhjørne, toalett, opplegg for vaskemaskin, vegglimt speil, ett greps-blandebatteri, porselens servant, samt lys baderomsinnredning.
Kort fortalt:
Mulighet for rask overtagelse
Egen sjølinje
Båtplass
Stor eiet tomt
Bilvei helt frem
Kort vei til flotte turområder.
Barnevennlig
Populær beliggenhet
Kort vei til buss som korresponderer med tog i Tønsberg.

Beliggenhet

Solrikt og sjønært beliggende i kanskje en av Norges flotteste skjærgårder og båtsund nemlig Røssesundet. Kort vei til alt du trenger, både sjøveien og langs land, samt kort vei til flotte turområder som Torås fort, Moutmarka naturreservat, Verdens Ende og Hvasser. Det er ca. 7 minutters kjøring (ca. 3,4 km) til Tjøme sentrum som tilbyr en rekke fasiliteter som dagligvareforretningene Spar og Coop Extra, vinmonopol, Skafferiet, post i butikk, bank, klesforretninger, bensinstasjon, café, pizzeria og restaurant. Tjøme er en øy med mange flotte friområder for familien å dra på dagsturer både til fots og med båt, Lilleskagen, Sandø, Bolærne, Færder fyr og Hvasser Syd for å nevne noen perler i Færder nasjonalpark. Det er også et meget aktivt vannsport miljø på Tjøme med aktiviteter som kajakkpadling, vindsurfing, seiling og kitesurfing. Forøvrig er det en rekke fritidsaktiviteter til både barn som voksne på øya, populære Rød golfbane, Ridesenter på Verdens Ende, Skateboardpark på Haug, 2 kunstgressbaner og 2 tennisbaner på Ormelet, idrettshall på Lindhøy, Aktiv fritid med Zipliner og flere gode fiskemuligheter inklusiv hummerfiske, som er populært på høsten.

Tomt

Romslig og flott tomt med flere grønne lunger og sjølinje.

Garasje / Parkering

Parkering på egen grunn.

Boligtype, eierform og byggeår

Hytte (Selveier), byggeår: 1977

Antall soverom

5

Byggeår

1977

Byggemåte

Fritidsbolig oppført i tre over grunnmur i 1977. Boligen er oppført i en etasje samt krypekjeller og krypeloft. Anneks med bod oppført i tre i 1994.
Anneks oppført i tre ca 1983. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad. Ingen unormal fukt registrert. I flg. opplysninger i tidligere
tilstandsrapport ble rommet pusset opp ca 2008 som følge av lekkasje.
Selger opplyser at hele det elektriske anlegget er kontrollert og alle skap og sikringer ble skiftet i 2019.
Vanlig værslitasje i utvendige overflater. Selger opplyser at utvendige overflater ble malt i 2019.
Det opplyses videre at innvendige overflater ble pusset opp i 2019 (sparklet/malt samt lagt ny parkett).
Selger opplyser at vann-/avløp er dels tilknyttet privat og off. ledningsnett. Anlegget består av 2 pumpestasjoner hvorav en av disse deles med nabo. Anlegget er fra 2017.
To anneks:
Vanlig værslitasje i utvendige overflater. Selger opplyser at utvendige overflater ble malt i 2019. Innvendige overflater pusset opp i 2019 (sparklet/malt samt lagt ny parkett).
Boligen gir for øvrig et godt inntrykk.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 12.05.2020

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for hovedhytta, datert 16.05.1978. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Boligens areal

Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 90 kvm, Bruttoareal: 101 kvm
Fritidsboligen:
1. etasje:
Bruksareal: 47 m².
Primærrom: 47 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue, kjøkken, 2 soverom og bad/wc/vaskerom
Krypekjeller: Arealet er ikke måleverdig i hht takstbransjens retningslinjer ved arealmåling 2014 - 2. utgave 9.2.15
Loft: Arealet er ikke måleverdig i hht takstbransjens retningslinjer ved arealmåling 2014 - 2. utgave 9.2.15.
Anneks med bod:
1.Etasje:
Bruksareal: 22 m².
Primærrom: 15 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue, kjøkken, 2 soverom og bad/wc/vaskerom
Sekundærrom: 7 m².
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Anneks (vest) :
1. Etasje:
Bruksareal: 21 m².
Primærrom: 21 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: 2 Soverom/kjøkken.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 11.05.2020 utført av Tore Rønning. 
Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Hytta kan leies ut. Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Varmekabler på bad.
Elektrisk oppvarming med panelovner.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Oversikt over energiforbruk foreligger ikke.

Kommunale avgifter

Kr. 10 744 pr. år

Løpende kostnader

Velavgift er kr 5.000,- pr. år som inkluderer måking

Formuesverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2018: 1.571.997,-
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg følger du FV 308 mot Tjøme. Ta til venstre mot Hvasser, i Lindhøy krysset. Ta deretter vei til høyre rett før Røssesundbrua. Eiendommen kommer så på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er uregulert. Eiendommen er avsatt til boligformål i henhold kommuneplanens arealdel vedtatt 03.09.2015.
Eiendommen ligger innenfor 100-metersbeltet - og deler av eiendommen ligger mellom byggegrense sjø og sjøen.
Jfr. kommuneplankart så ligger det en sti på eiendommens vestside. Se forøvrig vedlagte plankart samt kommuneplanens tilhørende bestemmelser - disse kan fås ved henvendelse til megler.

Konsesjon / Odel

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men det er boplikt på Tjøme. For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet om at boplikten ikke gjelder for denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2019/1137127-1/200 Bestemmelse om parkering 27.09.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:250 Bnr:94 Bestemmelse om installasjon av ladepunkt for elbil. Kan ikke overdras
Ødekjærveien 35, har tinglyst rett til en båtplass på brygge tilhørende naboeiendom Ødekjærveien 37 samt rett til adkomst til denne.
Se vedlagt dokument i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av retten.
2019/1137127-2/200  Bestemmelse om adkomstrett 27.09.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:250 Bnr:94  
Bestemmelse om vedlikehold. Kan ikke overdras.
Ødekjærveien 37 (naboeiendom i sør) har tinglyst adkomstrett over Ødekjærveien 35 samt tre parkeringsplasser med spesifisert beliggenhet, fortrinnsvis nord på tomten, dvs. rett til venstre for innkjøringen der det i dag er en naturlig lomme. Se vedlagt dokument for nærmere beskrivelse av servitutten - og kontakt gjerne megler for mer informasjon.
Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen:
År 1995/dagboknr. 1902- Best. om båt/bryggeplass 20.02.1995 
rettighetshaver:Knr:0729 Gnr:250 Bnr:74  
Med flere bestemmelser
Gjelder rett for nabo på gnr. 250, bnr. 74 til båtplass i brygge på Ødekjærveien 37 samt gangrett til båtplassen. Servitutten innebærer også gangrett over Ødekjærveien 35 og frem til nevnte brygge på naboeiendommen Ødekjærveien 37.  Gnr.250 bnr.74 benytter ikke båtplassen aktivt i dag men retten ligger der.

Vei/vann/avløp

Hovedhytta er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger og pumper sammen med andre eiendommer. ( Ødekjære vann og avløp As (ØVA)). Med felles vedlikeholdsansvar. Vedtekter ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1% beregnet av salgssummen. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.990,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.990,-. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.