Tønsberg

Kanalen Brygge - RÅ leilighet i 4. etasje med fantastisk utsikt - 2 balkonger - Heis - Garasje

Kanalveien 2 A , 3127 Tønsberg

BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

76%

eier sin egen bolig

10%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

68%

har bolig mellom 60-120 kvm

48%

av boligene er nyere enn 20 år

37%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 85 m²
Bruksareal 86 m²
Bruttoareal 95 m²
Tomt 2 381 m² / Fellestomt
Soverom 2
Etasje 4
Byggeår 2019
Gårdsnummer 1004
Bruksnummer 49
Energimerking C
FINN.no 154392235
Sist endret 22.01.2021 13:23
Prisantydning 7 750 000
Totalpris 7 952 769
Ligningsverdi 993 205,-

Beregnet totalkostnad

7 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 193 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 202 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 952 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Standard

Dette er leiligheten for deg som setter pris på det eksklusive, samtidig som du ønsker nærhet til alt.
Leiligheten er beliggende fordelaktig i bygget og har en fantastisk utsikt mot både innseilingen fra Oslofjorden, og videre inn kanalen mot Tønsberg brygge. Leiligheten har 2 romslige balkonger hvorav den ene er beliggende mot vest. Her kan du nyte kveldssolen til den går ned over Jarlsberg. Takhøyde på hele 2,80 meter i stuen, kjøkken og soverom som er med på å vise det eksklusive preget - i tillegg strekker alle vinduene med unntak av badene fra tak til gulv - dette gir rikelig med naturlig lys til hele leiligheten. Biloppstilling i oppvarmet garasjeanlegg med tilhørende bod.
Stuen er romslig og har et delikat en-stavs parkett på gulv med vannbåren varme. Vegger og tak er i slett utførelse og fargevalget er delikat. I stuen er det plassert en tidsriktig gasspeis som gjør at man kan nyte flammene i harmoni med utsikten. Den vestvendt balkongen har utgang fra stuen og har god plass til møblering.
Kjøkkenet er svært tidsriktig og ligger i en åpen løsning med stuen. Dette gjør at man også får kort vei mellom den solrike balkongen og kjøkkenet. Innredningen er levert av kvalitetsprodusenten Svane som er et 100% danskprodusert kjøkken som tilbyr god kvalitet. Innredningen er Svanes modell "Unik" Her er det valgt ekstra høye overskap, og med leilighetenes svært gode takhøyde, føles dette svært naturlig. Innredningen består av nedfelt og underlimt rustfri stålvask i firkantet design. Vasken er plassert i en praktisk "kjøkkenøy", benkeplate av type sandstensmønstret kompositt. Leilighetene er utstyrt med hvitevarer fra Siemens med helintegrert oppvaskmaskin, induksjonstopp, integrert ventilator, stekeovn og integrert kjøle-/fryseskap. Selger har påkostet leiligheten med flere gode løsninger. Bak kjøkkenet er det innredet et grovkjøkken i samme merke som resten av kjøkkenet og gir muligheter til å avlaste ved selskaper eller oppbevaring til hverdags. 
Badene er begge smakfulle med grå fliser både på vegg og gulv. Dusjene er i egen nisje og toalettene er vegghengte, vask i nydelig innredning. Leiligheten har en suite løsning med hovdbadet som er i direkte tilknytning til hovedsoverom. Her er det også opplegg til vaskemaskin. Det andre badet ligger praktisk til med adkomst fra gangen. En svært behagelig løsning når man har gjester på besøk.
Soverommene er store i størrelsen og fremstår som svært delikat og i samme standard som leiligheten for øvrig. God plass til garderobeløsninger.

Beliggenhet

Kanalveien 2 har en sentral beliggenhet ved sjøen. Kort vei til både Teie Torv og Tønsberg sentrum - det er faktisk omtrent den samme korte avstanden til begge steder. Det er flotte turområder, badestrender og båthavner i nærmiljøet. En kort spasertur hjemmefra kan ta deg til Tønsberg by sitt allsidige tilbud eller til det koselige handelssenteret på Teie med Apotek, Vinmonopol, restauranter og butikker. Eller hva med en skogstur i Teieskogen? Med fellesrom for kajakker ved Ørsnes Park er kanskje terskelen lav for en padletur i Tønsbergfjorden - kanskje du også får besøk via sjøveien?
Med gangavstand til Tønsberg sentrum med blant annet Tønsberg Torg, Farmandstredet, restaurantene på Brygga og Tønsberg jernbanestasjon, vil du kunne ta i bruk byen på en helt ny måte. Tønsberg har også et rikt kulturliv. Med alt dette innen gangavstand, vil du helt sikkert bruke bilen mindre enn tidligere - denne kan stå trygt og godt i prosjektets garasjekjeller.
I løpet av ca. en time og 20 minutter med bil/tog kan man være i Oslo sentrum. Kort vei til Torp flyplass.

Tomt

Areal: 2 381 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal. Uteområdene er pent opparbeidet med sittebenker og beplantning. Noe lekeareal til barn.
Fra uteområdet er det adkomst til bodene.
Vi gjør oppmerksom på at gangpromenaden og kai/bryggekant ligger utenfor eiendommens tomtegrenser. Dette er kommunalt areal som utbygger ikke har rådighet over hva gjelder bruk/disposisjon.

Garasje / Parkering

Det medfølger en garasjeplass til leiligheten.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Træleborg skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 333 48 000.

Felleskostnader

2 308 pr. mnd.
I beregning av felleskostnadene er det bl.a. medtatt TV-grunnpakke, internett grunnpakke, felles bygningsforsikring, drift-/vedlikehold av fellesarealer, avsetning til fremtidig vedlikehold, strøm i fellesarealer, drifts-/serviceutgifter til heisanlegg og garasjeanlegg, utgifter til forretningsførsel, utgifter til revisor, styre m.m. Det er ikke medtatt eventuelt a-akontobeløp for vannbåren varme og forbruksvann (tappevann). Det er heller ikke medtatt a-konto beløp for forbruk av gass. Dette blir fakturert fra forretningsfører/leverandør, og vil bli avregnet etter faktisk forbruk for hver enkelt seksjon etter faktisk forbruk.
Kostnader for kommunale avgifter (vann, avløp/kloakk og renovasjon) er ikke medtatt da Tønsberg kommune etter dagens regler fakturerer beboerne enkeltvis. Kostnadene for kommunale avgifter er forbruksavhengig da det installeres vannmåler som grunnlag for vann og kloakkavgift.

Sameie

Sameiet Kanalen Brygge
Det er stiftet et styre i sameiet hvor Gunnar Orskaug er styreleder. Han kan treffes på tlf. 97 55 80 10.
Sameiet består av i alt 39 leiligheter.
Oppgitte fellesutgifter og budsjett er stipulert, og endringer kan forekomme.
Det blir etterhvert kalt inn til Årsmøte hvor bl.a. fellesutgifter og hvordan sameiet skal driftes blir tatt opp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Regnskap

Stipulert driftsbudsjett er vedlagt i salgsoppgaven.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene er vedlagt i salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2019

Antall soverom

2

Byggeår

2019

Byggemåte

Seksjonert leilighet beliggende i 4. etasje i nyoppført boligblokk. Rapporten er en forenklet utgave som kun gjelder innvendig i denne seksjonen/leiligheten. Utvendige fasader, felles arealer etc. er felles ansvar og derfor ikke vurdert. Leiligheten gir et godt inntrykk.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 02.09.2019.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 13.06.19. Ferdigattest blir utstedt når utenomhusarbeidene er ferdige. Ta kontakt med megler for kopi.

Boligens areal

Primærrom: 85 kvm, Bruksareal: 86 kvm, Bruttoareal: 95 kvm
Leiligheten ligger i 4. etasje og inneholder:
Bruksareal: 86 m².
Primærrom: 85 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue/kjøkken, 2 soverom, bad/wc/vaskerom, bad/wc og grovkjøkken.
Sekundærrom: 1 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Teknisk rom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt XXX utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Oppvarming

Gulvvarme i alle rom.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Oversikt over estimert energiforbruk foreligger ikke da eiendommen aldri har vært bebodd.

Kommunale avgifter

Kr. 4 813 pr. år I tillegg betales det kr. 8,18,- pr. m3 vann og kr. 14,42,- pr. m3 avløp.

Løpende kostnader

Oppstilling over de løpende kostnadene foreligger ikke da leiligheten aldri har vært bebodd.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 993 205 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 575 540 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbroen til Nøtterøy og tar første rundkjøring til Høyre. Bygget ligger så på venstre side mot kanalen etter ca. 200 meter. Det vil bli skiltet på visningsdagen.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til veg og kombinert bebyggelse og anleggsformål - nåværende. Eiendommen ligger i et regulert område, plannavn Kanalveien, med reguleringsformål: Felles avkjørsel, fellesområde, gangvei, annet kombinert formål, felles gårdsplass, felles gangareal og annet kombinert formål.  For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Seksjonering, tinglyst 09.02.2018, dagboknr. 421670.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.