RÅLEKKER EIENDOM I VANNKANTEN! LUKSUSFØLELSE!

Tinnstien 4 , 3124 Tønsberg

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 300 m²
Bruksareal 344 m²
Bruttoareal 378 m²
Tomt 928 m² / Eiet tomt
Soverom 6
Byggeår 2017
Gårdsnummer 157
Bruksnummer 227
Energimerking C
FINN.no 156732172
Sist endret 22.05.2020 15:18
Prisantydning 22 000 000
Totalpris 22 528 519
Ligningsverdi 2 295 408,-

Beregnet totalkostnad

22 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 14 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 512 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 528 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 22 528 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Frittliggende enebolig som inneholder, foruten overbygget inngangsparti:
1. etasje: Entré/hall med plassbygget garderobeskap, vaskerom med praktiske skap og utgang til hagen, teknisk rom/bod, soverom med direkte adkomst til bad/wc og romslig dusj, velutstyrt kjøkken med praktisk arbeidsbenk og stor spiseplass/allrom, stue som ligger i tilknytning til spiseplassen samt lekker peis og utgang til terrassen/hagen via stor skyvedør, bibliotek.
2. etasje: Oppgang via særdeles tøff trapp, galleri, masterbedroom med direkte adkomst til stort garderobedrom og til romslig dusjbad med badekar og dobbelt servant i innredning samt toalettrom, 2 soverom hvorav begge har inngang til eget bad. Soverommene har plassbygget seng med uttrekkbar seng under (perfekt når venner skal overnatte). Kontor og stue/mediarom.
Leilighet over garasjen: Egen inngang fra utsiden til 2. etasje, entré, oppholdsrom med kjøkken, soverom og bad.
Stor dobbel garasje i tilknytning til boligen. Praktisk mht bla gå tørskodd fra garasjen og inn i huset.
Hagestue med innredet kjøkken og integrerte hvitevarer. Lekker peis. Glassdører rundt hagestuen som kan åpnes helt opp. Gulvvarme i hagestuen som gjør at denne er egnet til helårsbruk.

Standard

Nyere, helt rå eiendom og bolig! Arkitektonisk moderne, stilrent og virkelig lekkert! Her er det benyttet materialer av høy kvalitet og arbeidene er utført av Willy N. Andersen AS. Ytterkledning i Sibirsk lerk. Alle innvendige tregulv i bred enstavs eik (240 mm), type hvitoljet. Alt av ytre treverk og innvendig parkettgulv er levert av den lokale kvalitetsleverandøren Emne3. Vinduer og dører i aluminiumsutførelse. Selger har gjort mange tiltak for å dempe lyd og klang, herunder isolering av vegger, trinnplater i 2. etasje, lyddempende himling samt ekstra solide innerdører. Vannbåren varme i alle rom i 1. etasje. Varmekabler på alle bad. Avansert ventilasjonssystem - betydelig bedre friskluftventilasjon enn standard. Selvrensende vinduer med solfilter i alle glass (solfilter bidrar til å holde ca. 70% av varmen ute). HDL smarthusløsning. Selger har benyttet møbelsnekker (Lien og Lian) til å montere kjøkken samt til å plassbygge garderobeskap i entréen nede, gangen i 2. etasje, mediarommet i 2. etasje og soverommet i 1. etasje. Innvendig trapp fra 1. til 2. etasje - virkelig et møbel i seg selv. Trappen er spesialdesignet og tilpasset huset. Trappen er tegnet og montert av Vika Montering i Stokke.
Boligen går over 2 fulle etasjer, har romslig rom og meget gode romløsninger. Hele fasaden mot sjøen består av glass, store vinduer og skyvedører.
Meget velutstyrt kjøkken som er montert av møbelsnekker. Alt av integrerte hvitevarer som integrert ventilator (spesialtilpasset), induksjon steketopp (ekstra bred), 2 stekeovner hvorav den ene har dampovn, 2 hele kjøleskap og ett helt fryseskap, oppvaskmaskin og kaffemaskin - alt av type Siemens (toppmodellen - Studio Line). Praktisk arbeidsbenk med skuffer - ideelt for kokkelering og matlaging (plassbygget og montert av møbelsnekker). Smekker og praktisk benkeplate i rustfritt stål - spesialbestilt og importert fra Danmark (6 mm tykk). Stor spiseplass i tilknytning med kjøkkenet og plassert ved vinduene som vender mot sjøen. Spiseplassen og kjøkkenet danner et hyggelig allrom, hvor man kan dekke langbord til hyggelige lag for familie og venner. Stue og bibliotek ligger i tilknytning til spiseplassen. Biblioteket har plassbygget hyller og har glassdør slik at det blir en sone for seg selv, dersom man har behov for ro. 
Alle bad er utformet i stil og i tråd med hverandre. Gulvene har polert betong utførelse (tilsatt mer marmor) og veggene har microsement. Alle baderomsinnredninger er plassbygget og alle bad har store og praktiske speil og tilhørende tøff belysning. Blandebatteri innfelt i vegg, type Tapwell.
Masterbedroom avdelingen i 2. etasje er bestående av romslig soverom som ligger vendt mot sjøen. Direkte adkomst til stort garderoberom og direkte adkomst til lekkert bad og toalettromavdeling.
Interiørmessig gjennomgående rålekkert! Dette vil virkelig appellere til den bevisste! Eier har lagt mye tid og penger i den interiørmessige utformingen. Mange lekre og snertne detaljer - for den innovative og den som prissetter interiør - dette vil tiltale deg! Ekstra god takhøyde, tøffe himlinger som gir en god effekt, stilrene og tøffe innerdører. Vi kan nevne detaljer i fleng, men boligen må egentlig bare oppleves og sees - velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Boligen ligger svært attraktivt til, helt nydelig beliggenhet i sjøkanten. Lysforholdene må fremheves! Høsten byr på soloppganger som man får rett inn i stuen. Soloppgangen i øst er ubeskrivelige og man går aldri lei! Her ser man rosa og rødt tidlig soloppgang. På kveldene opplever man fantastisk lys som oppstår når himmel, sol og måne reflekteres i vann. Tinnstien er en idyllisk og rolig gate - svært veletablert, barnevennlig og attraktivt boligområde på Husvik/Tangen, dette i kombinasjon med nærheten til sjøen gjør dette til en fantastisk mulighet for den som setter pris på sjø og arkitektur. Med sjøen som nærmeste nabo har man korteste vei til utflukter med båt/kajakk i skjærgården! Fra boligen er det kort vei til Husvik barneskole, offentlig kommunikasjon, samt sjø, strand og småbåthavn på Klopp. Husvik er blant annet mest kjent for sin nærhet til skjærgården, et ekte eldorado for kajakkpadlere og vindsurfere. Her finner du flere perler av noen badeplasser og badestrender. På Jarlsø har søndagsåpen dagligvare, velværesenter, sandstrand, samt populær kafé/restaurant.
Ellers byr Flint på et flott idrettsanlegg med flere fotballbaner og sandvolleyballbane. Tønsberg tennisklubb har fire tennisbaner. I området ligger også Slagenhallen med et godt innendørstilbud. Det er også kort vei til lekeplass, klatrevegg, golfbaner, skiløyper og treningssenter.
Området har god offentlig kommunikasjon via buss, med hyppige avganger innover mot Tønsberg sentrum. Fergen Ole III tar deg over til Husøy med og uten sykkel. Det er ikke uten grunn at det heter "Sykkelbyen Tønsberg". Her får du bruk for både terreng- og landeveissykkelen din direkte utenfor døra!
Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. På vinteren, når forholdene tilsier det, er det kun 20 minutter med bil til Re og Storås, hvor mange kilometer med flotte oppkjørte langrennsløyper tilbys publikum. Velkommen!

Tomt

Areal: 928 kvm, Eierform: Eiet tomt
Nydelig tomt beliggende inntil vannet. Meget lettstelt og pent opparbeidet hage hvorav gårdsplassen og innkjørselen er asfaltert. Stor og deilig terrasse mot syd og øst. Uteplassene er godt skjermet med gjerde, slik at man kan sitte i helt usjenerte omgivelser og helt uten innsyn. Hagestuen et perfekt sted å sitte på regnværsdager. Glassdørene kan åpnes helt opp slik at man kan nyte deilige sommerdager, til tross for regn. Se for deg også på vinterstid - da fyrer man opp i peisen og koser seg i sjøkanten i den herlige sommerstuen. Terrassen på ca. 250 kvm. må fremheves - det er store flater og materialer av høy kvalitet - type IPE tre terrassegulv. Terrassegulvet er vedlikeholdsfritt og vil etterhvert få en sølvgrå patina. Her har man sola til ca. 21:30 på sommeren. Man flytter seg med sola! Bak huset er det et kaninhus og her er anlagt petanquebane.
Muren langs stranden er reparert og satt i stand. I den forbindelse med det her laget en trapp fra stranden og opp til hagen. Trappen og muren er ikke omsøkt i kommunen.

Garasje / Parkering

Ja, romslig dobbel garasje i tilknytning til boligen.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Husvik skole.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 333 48 000.

Forsikring

Storebrand Polisenummer: 11259.10

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2017

Antall soverom

6

Byggeår

2017

Byggemåte

Frittliggende enebolig med leilighet, bygget i to etasjer. Bygningen ble oppført i 2017 av firma Willy N Andersen. De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført med påkostede løsninger som vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjonsanlegg, eksklusive materialvalg. Boligen er i meget godt stand, ingen feil eller mangler ble påvist bortsett fra skade på glass i et vindu og en dør mot sjøen. Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier er registrert, Frittliggende hagestue oppført i 2017. Tilstanden til hagestuen er ikke vurdert. Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter.
Utstyr:
- 200-liters varmtvannsbereder i teknisk rom. Berederen er fra byggeår.
- Rikelig dimensjonert elanlegg med styringsenheter for lys og varme.
- Hovedsikringer på 3 x 80 A.
- Boligen har smarthus HDL - løsning.
- Boligen har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
- Nibe Varmepumpe fra byggeår.
- Panasonic varmepumpe gir kjøling, men skal også kunne brukes til oppvarming.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 06.05.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for oppføring av enebolig med sekundærleilighet og integrert garasje datert 03.07.2017.

Boligens areal

Primærrom: 300 kvm, Bruksareal: 344 kvm, Bruttoareal: 378 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 176 m².
Primærrom: 132 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, hall, vaskerom, bad med wc, kjøkken med spiseplass, stue med utgang til terrasse, bibliotek og soverom.
Sekundærrom: 44 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Teknisk rom og garasjerom.
2. etasje:
Bruksareal: 168 m².
Primærrom: 168 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hoveddel: Trappegang, stue, 4 soverom, walk-in closet og 2 bad med wc. Hybel: 33 kvm med gang, stue, soverom, kjøkken og bad/wc/vaskerom.
Hagestue:
Bruksareal: 15 m².
Sekundærrom: 15 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Stue med te-kjøkken.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 06.05.2020 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Utleiedelen er godkjent som egen boenhet i henhold til ferdigattest fra Tønsberg kommune, datert 03.07.2017. Utleieleiligheten er pt utleid for kr 8.000,- inkl strøm, tv og internett. Det er ikke foretatt vurdering om øvrig offentligrettslig regelverk, herunder blant annet forholdet til brann og lydisolasjon er fulgt.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle rom i 1. etasje. Varmekabler på alle bad. Varmefolie på kontor i 2. etasje. Innmurt peisovn i stuen. Varmekabler i hagestuen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 39 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 39 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 15 990 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis. Den oppgitte kostnaden er for hele boligen, inkludert sekundærleiligheten.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Altibox, kr. 1 236,- pr. mnd.
Årlig medlemskap i Husvik og Nes velforening utgjør kr. 200,- (valgfritt)
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 2 295 408 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 8 263 469 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører du Halvdan Wilhelmsens allé forbi Kilen mot Husvik. Ta Narverødveien til høyre i lyskrysset på Presterød og følg Narverødveien forbi Kiwi på Råel. Ta til høyre i rundkjøringen mot Jarlsø og ta Husvikveien til høyre i neste rundkjøring. Følg Husvikveien og ta Tinnstien til venstre. Eiendommen ligger på venstre side i Tinnstien nr. 4 (nederst i gaten og inntill sjøen). Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Området ligger i et uregulert område, som i kommuneplanen vedtatt 22.05.2019 er avsatt til boligbebyggelse og byggegrense. Kommuneplanen er vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen og vil medfølge salget:
Bestemmelse om vann/kloakkledninger mv - tinglyst 11.09.2009, dagboknr. 673364 - rettighetshaver: Tønsberg kommune.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst til Fylkesvei via privat vei. Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4 900,-, tilrettelegging. kr. 12 500,-, internettannonsering kr. 10.990,- Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

NB! Selger har forkjøpsrett og kan gjøre forkjøpsretten gjeldende etter budgivning. NB! Sprekk i glasset på det ene stuevinduet.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.