Jarlsø- Gjennomgående & rålekker leilighet i Tønsbergs skjærgård med båtplass! Sjøutsikt, gode solforhold & 3 uteområder

Jarlsøveien 51 , 3124 Tønsberg

VISNINGER

31. mai søndag kl. 12:00-13:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 125 m²
Bruksareal 149 m²
Bruttoareal 160 m²
Tomt 28 373 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2009
Gårdsnummer 162
Bruksnummer 4
Energimerking C
FINN.no 175065396
Sist endret 20.05.2020 17:09
Prisantydning 6 790 000
Totalpris 6 968 769
Ligningsverdi 1 323 766,-

Beregnet totalkostnad

6 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 169 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 790 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 178 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 968 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Innholdsrik og pen leilighet med meget god standard som inneholder:
Lys og stor stue samt stilrent og moderne kjøkkken, hall m/trapp, bad/wc/vaskerom, bad/wc, to soverom, to boder og hele tre uteområder, hvorav to er vendt mot sør samt et av disse er innglasset, det tredje er vendt mot nord.- Samtlige har sjøutsikt.
- Parkering i felles garasjeanlegg.
- Båtplass medfølger leiligheten
- Bod i kjeller.
- Fellesarealer av høy standard!

Standard

Glad i sjø, sol og ønsker deg sjøutsikt til ytre Oslofjord samt hus og hytte i ett? Da kan denne leiligheten være for deg og dine. Leiligheten er tilhørende i et sameie med pene utomhus arealer, god standard og flere gode tur og rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet. Fiske, kite, vindsurfe, bade, padle kajakk, late dager på vannet med båt? Mulighetene er mange på Jarlsø ved innseilingen til Tønsberg by.
Leiligheten innehar tre uteområder hvorav to av disse er vendt mot sør og har særdeles gode solforhold, samt ett er innglasset slik at her kan du starte sommeren tidlig! Det tredje uteområdet har utsikt mot nord, øst og vest og har adkomst fra hovedsoverommet, perfekt til lufting eller for å nyte morgenkaffen.
Innvendig fremstår leiligheten som lys og delikat med gjennomgående god standard, herav vannbåren varme i gulv, gasspeis og en hendig planløsning som skaper et flott bomiljø.
Entré:
Flott inngangsparti med praktisk skyvedørsgarderobe, vis a-vis denne har man en større innvendig bod med hyllesystemer, plass til ekstra kjøleskap/fryseboks samt hengeløsning for klær. Hyllene i boden medfølger salget.
Stue:
Fra stuen er det en særdeles flott utsikt mot ytre Oslofjord, samt utgang gjennom store skyvedører til solrikt uteområde som utvider leiligheten på en elegant måte.  Stuen innehar god plass til større spisebord samt stue-møblement. - Herlig gasspeis som er perfekt å benytte for kosens skyld.
Kjøkken:
Stort kjøkken i egen sone med hendig halvøy ved inngang til kjøkkenet, perfekt til mindre frokoster eller for gjester som venter på servering. Gode lagringsmuligheter i kjøkkenet med sine brede kolonialskuffer og skuffeseksjoner. Godt med benkeplass for kokkelering, tidsriktig lys innredning som står i stil med leiligheten forøvrig. Det medfølger integrerte hvitevare som stekeovn, steketopp, side by side kjøleskap med vann og isbitfunksjon, krommet ett-greps blandebatteri, elegant avtrekksvifte samt vinskap innfelt i halvøyen.
Innglasset uteområde:
Romslig og overbygget uteområde med flyttbare glassvinduer. Her har du godt med plass til utemøbler og kan dekke på til festlige lag med venner og familie uansett vær. Praktisk bodrom til lagring i den ene enden av området.
Bad ved hovedsoverom:
Det innholdsrike badet har usjenert adkomst fra hovedsoverommet og har mørke gulvfliser som står i flott kontrast til de lyse veggflisene. Varme i gulv, downlights i himling og integrert belysning i speilskapet. Badekar med krommet armatur, dusjhjørne med skyvbare glassdører, lys baderomsinnredning med brede kolonialskuffer og vegghengt toalett.
Bad nummer to:
Flislagt på vegger og gulv og innehar lekkert helfliset dusjhjørne med glassdører, smart baderomsinnredning med innfelling av vaskemaskin og tørketrommel, smekkert speil med belysning og veggehengt toalett.
Hovedsoverom:
Stort hovedsoverom med eget privat bad og god plass til dobbelseng.  Smarte lagringsløsninger med takhøye garderobeskap samt plass til kommode. Utgang til balkong hvor du kan nyte morgensolen og sjøutsikten, eller rødvin og den sene kveldssolen.
Soverom nummer to:
Flott soverom med god plass til dobbelseng. Soverommet er i dag benyttet som kontor/gjesterom med sovesofa og selger opplyser om at det er mulighet til å sette inn lettvegg for å dele av rommet for å få ett tredje soverom. Forøvrig godt med lagringsplass i skyvedørsgarderoben.
Velkommen til visning! - Her vil du trives!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært og nyetablert boligområde på Jarlsø i Tønsberg kommune. Jarlsø ligger idyllisk til og fremstår som en perle i Oslofjorden, med unik beliggenhet. Flotte bryggeområder på vestsiden med fin promenade, sjøboder og sittebenker. Her er det også nydelig sandstrand som innbyr til bading. Øya har en rik historie langt tilbake i tid, men fra ca. 1900 og frem til 2004 var området regulert for industri. Øya er nå åpen for allmennheten og bebygd med moderne boliger, samt noe næring og verneverdige bygninger. Stedet har en egen petanqueklubb, lesesirkler og oppleves som et godt nabolag. Syd på Jarlsø er det en flott, gammel eventyrskog som brer seg ut mot Oslofjorden ytterst syd på Jarlsø. Her kan man gå tur blant gamle furuer, villkaprifol, markjordbær og mosetepper. Og litt bortgjemt i moselandskapet - to gamle steinbunkerser. På sydspissen ligger Jarlsøs eget fyr, som fortsatt er i drift. På de øvrige deler av øya anlegges botaniske miljøer inspirert av fjordlandskapet, som gir en helhetlig utforming. Tønsberg sentrum ligger ca. 10 minutter unna med bil og er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Nærbutikken Joker som er åpen til kl. 22.00. I dette området finnes også kafé, frisør, hudpleiesalong, fotpleier samt treningssenter. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Olsrød Park på Tolvsrød et godt utvalg. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er på Tangen/Husvik, som ligger ca. 600 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Tolvsrød, 12 min til Tønsberg, 49 minutter til Drammen og ca. 35 minutter til Torp Lufthavn. Eiendommen har gangavstand til Husvik barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Presterød ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager

Tomt

Areal: 28 373 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.
Nydelige fellesarealer som er meget pent opparbeidet og beplantet. Her er det virkelig lagt vekt på kvalitet i alle detaljer. Asfalterte gangstier og fellesareal. Ellers plen og grønn beplantning av ulik art. Vakkert miljø, tilgrensende til herlige friområder - for tur og til glede for store og små. Stort, flott bryggeområde med tilhørende badestrand. Sandstranden er fristende på deilige sommerdager, for friske morgen- og nattbad!

Etasje

Leiligheten går over to etasjer, fra 4. Etasje til 3. Etasje i bygget.
Bygget er oppført i Corbusier-stil som gjør at 1.etasjen er transparent.

Garasje / Parkering

Det medfølger en p-plass i felles garasjeanlegg med heis direkte opp i etasjen. 
Parkering er kun tillatt i parkeringskjelleren og på opparbeidede og skiltede gjesteparkeringsplasser.
Båtplass medfølger leiligheten.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Husvik skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Felleskostnader

3 411 pr. mnd. Internett og tv, forretningsførsel, felles utvendig bygningsforsikring, strøm og varme fellesareal, drift og vedlikehold.
Fjernvarme og varmtvann er ikke inkludert i felleskostnadene.
Gassforbruket til hver seksjon avleses og faktureres en gang i året.
Forretningsfører informerer om at det trolig vil bli vedtatt endring i felleskostnadene på årsmøte som avholdes våren 2020 med tilbakevirkende kraft til 01.01.2020.

Sameie

Sameiet Vestsiden 1 ligger idyllisk til, på en skrånende tomt vendt ut mot Jarlsøsundet og Husviks gamle trehusbebyggelse, med en flott sandstrand i forkant. Sameiet består av 115 leiligheter, og er tegnet at Spir Arkitekter.
Styrets leder er Odd Ingebretsen.
Forretningsfører er Heimtun & Bryn Regnskapskontor AS.
For mer informasjon, se gjerne: http://www.xn--jarlsinfo-p8a.no/

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Andel formue

37 598

Forsikring

IF forsikring Polisenummer: sp1918987

Regnskap

Følger vedlagt i salgsoppgaven.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Eiere av husdyr plikter å rette seg etter de til enhver tid gjeldende offentlige bestemmelser om husdyrhold - herunder reglene om båndtvang.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2009

Antall soverom

2

Byggeår

2009

Byggemåte

Seksjonert leilighet over to plan/etasjer. Beliggende i 2/3. etasje i boligblokk oppført i mur og betong i 2009. Leiligheten
disponerer en bod i sokkeletasje/bakkeplan samt biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg i kjeller. Rapporten er en forenklet utgave som kun gjelder innvendig i denne seksjonen/leiligheten. Utvendige fasader, felles arealer etc. er felles ansvar og derfor ikke vurdert.
Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad/wc/vaskerom i 2. etasje. Ingen fukt registrert. Rommet er fra 2009. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad/wc i 3. etasje. Ingen fukt registrert. Rommet er fra 2009. Vanlig bruksslitasje i innvendige overflater. Leiligheten gir et godt inntrykk.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 23.03.2020

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 11.01.2011.

Boligens areal

Primærrom: 125 kvm, Bruksareal: 149 kvm, Bruttoareal: 160 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 67 m².
Primærrom: 43 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall m/trapp, bad/wc/vaskerom og soverom.
Sekundærrom: 24 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Innglasset balkong vendt mot sør og 2 boder.
4. etasje:
Bruksareal: 82 m².
Primærrom: 82 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken, bad/wc og soverom.
- Uteområde vendt mot sør, samt uteområde vendt mot nord.
- Parkering i felles garasjeanlegg
- Bod i kjeller
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 23.03.2020 utført av Tore Rønning.
Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut. Ethvert utleieforhold skal meldes sameiets styre for registrering.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med vannbåren gulvvarme, via felles fjernvarmeanlegg (fjernvarmen faktureres eier). Termostatstyrte varmekabler på badene. I tillegg er det gasspeis i stuen. Gasspeisen er tilknyttet felles gasstank med egen måler. Det er også opplegg til gassgrill på det ene uteområdet i 3. etasje. Leiligheten har et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, noe som bidrar til et sunt og godt innemiljø. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer. Varmtvann leveres via fjernvarmeanlegget og faktureres med fjernvarmen. Bygget har heis, og det er installert dørcalling i leiligheten.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er i følge Skagerak Energi ca. 6.421KWh pr. år.
Forbruket inkluderer ikke fjernvarmen.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 4 801 pr. år Samt tilkommer målt forbruk på vann kr 10,62 pr m3 og avløp kr 18,46 pr m3.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 323 766 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 765 559 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man Nedre vei mot Åsgårdstrand. Ta til høyre i rundkjøringen i Presterødkrysset og hold Narverødveien til venstre (i første veidele). Følg Narverødveien forbi Kiwi og ta rett frem i rundkjøringen. Følg veien og kjør rett frem i rundkjøringen på Jarlsø. Leilighetskomplekset ligger da på andre siden av broen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boliger, felles grøntareal, offentlig friområde, felles avkjørsel, blokkbebyggelse, felles gangareal, turvei og bevaringsområde i henhold til reguleringsplanen for "Jarlsø" vedtatt 06.12.2006.
I tillegg ligger eiendommen i et område som har følgende relaterte planer:
"Jarlsø, byggetrinn 3 og 4", vedtatt 25.04.2012.
"Kai/fergeanløp på Husvik, gbnr. 158/47" vedtatt 20.03.2013.
"Jarlsø, byggetrinn 5".
"Jarlsø, byggetrinn 1" vedtatt 01.06.2007.
"Vegsystem til Jarlsø" vedtatt 29.02.2008.
"Jarlsø, byggetrinn 2" vedtatt 27.03.2009.
I tillegg ligger eiendommen i et område som har følgende bebyggelsesplan: "Jarlsø, byggetrinn 1", vedtatt 01.06.2007.
Ifølge reguleringsplaner og bebyggelsesplaner er området fortsatt under utbygging og prosjektering, med blant annet byggetrinnet innseilingen 2, samt det er planer om videre utbygging av leiligheter nordvest for leiligheten samt småbåthavn nord øst for leiligheten. For ytterligere opplysninger om regulering, ta gjerne kontakt med megler

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om vei, tinglyst 09.01.2008, dagboknr. 18544 - gjelder: eiendommen gbnr. 162/10 har veirett over gbnr. 162/9.
Bestemmelse om vann/kloakkledning, tinglyst 09.01.2008, dagboknr. 18559 - gjelder: eiendommen gbnr. 162/10 har rett til etablering/tilknytning og vedlikehold av vann - og avløpsanlegg over eiendommen gbnr. 162/9.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

De integrerte hvitevarene medfølger salget.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,90 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.990,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.990,-  Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.