Hovedhus, gjestehus, trippel garasje m/kontor. Privat bryggeanlegg, innendørs svømmebasseng og egen sandstrand.

Kalvetangveien 89 A og B , 3132 Husøysund

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 699 m²
Bruksareal 764 m²
Bruttoareal 816 m²
Tomt 3 195 m² / Eiet tomt
Soverom 8
Byggeår 2000
Gårdsnummer 15
Bruksnummer 192
Energimerking D
FINN.no 176722520
Sist endret 22.05.2020 18:31
Prisantydning 69 000 000
Totalpris 70 741 019
Ligningsverdi 1 112 548,-

Beregnet totalkostnad

69 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 1 725 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 69 000 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 14 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 1 741 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 70 741 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Luksus i vannkanten. Privat bryggeanlegg, innendørs svømmebasseng og egen strand i eksklusive omgivelser: www.lifebythesea.no

Innhold

Fantastisk eiendom med 2 boliger over 2 plan, samt trippel garasje.
Hovedbygg A (Bygdøy): bolig/næring:
1. etasje: Hall med titanic inspirert 2-veis trapp og innerdører  i massiv eik, 2 garderoberom under trapp, gjestetoalett, tv-stue, kjøkken med peis, stue med peis, bibliotek med peis, mellomgang, vaskerom med integrert isbitmaskin og strykebrett, dusjbad, badstue og bassengrom/trimrom.
2. etasje: mesanin med spektakulær og massiv lyskrone i messing (veier ca. 140 kg), hovedsoverom, bad med separat toalettrom og garderoberom i tilknytning til soverom, soverom 2 (benyttes idag som walk-in closet), soverom 3 og gjesterom deler bad nr. 2 (ligger i mellom soverommene), hvorav begge rommene har egen tilgang til bad.
Underetasje: trapp ned fra svømmerom til bodega/vinkjeller uten kjøling (med plass til 900 vinflasker), samt teknisk rom/lager.
Sidebygg B ("Lille huset/Aakerøy): bolig/næringsdel:
1. etasje: entré/gang, kjøkken, stue med peis og utgang til terrasse, bad med separat vaskerom, soverom og bod.
2. etasje: trapperom/gang, bad og 3 soverom.
Trippel garasje med flislagt gulv, lysekrone med dempefunksjon, tre elektriske garasjedører og siderom med egen inngang.
Fleksibel fordeling av bolig/næringsdel.
Ingen boplik!

Standard

Lev livet du elsker. Det gjør du best i et hus som er helt uforglemmelig. Beliggende på en eiendom det ikke finnes maken til. Velkommen til Kalvetangveien 89. Pur luksus!
Her får du mer enn bare strandlinje med flere private brygger. Du får en egen badestrand, innendørs svømmebasseng og flere hus kun noen få meter fra vannet. Enten du ønsker et nytt hjem å nyte hverdagen i eller et eksklusivt landsted - her ligger det gode liv og skjærgården for dine føtter.
Selve tomten er på hele 3195 m2 og er en av Oslofjordens mest luksuriøse strandeiendommer. I tillegg til det herskapelige hovedhuset består bebyggelsen av et frittstående gjestehus og en eksklusiv trippelgarasje. Både utvendig og innvendig er det gjort betydelige investeringer, noe som legger til rette for en helt unik følelse av ekte luksus. Her finner du lekre soverom, delikate bad, stuer, bibliotek, vinkjeller og et innendørs svømmebasseng som gjør mer enn å få opp pulsen - det kan ta pusten fra de fleste. Ønsker du å kaste blikket mot horisonten mens du svømmer, kan du bare senke ned hele veggen i terrenget i bassengrommet og nyte et panorama av dimensjoner.
Bryggeanlegget:
Svært påkostet og ombygget "dypvannskai" (ca. 1.80 meter i snitt ved normal vannstand). Støpt fundament, larvikittblokker og kledd med teak. Hele betongpromenaden er slipt/polert og har et kult uttrykk. Utstrakt bruk av led belysning. Bryggeanlegget er påkostet med nært kr. 4 millioner i 2013. Bryggen er solid bygget og spunting ble utført sammen med kystverket. Trappen ned til bryggen mot sandstranden, er også i teak utførelse. Utedusj (kun kaldtvann) på bryggen samt 2 store rolec strømuttak plassert på bryggen. I tillegg kan eiendommen smykke seg med eget fyr "Kalvetangen fyr".
Svømmehallen/trimromavdelingen:
Bestående av svømmebasseng med elektrisk duk. Badstuerom med ny ovn i 2017. Ovnen har badstue og damp funksjon. Dusjrom med dusj og toalett. Svømmehallen har eget ventilasjonsanlegg i tillegg til separat ventilasjonsanlegget i hovedboligen. Himlingen i svømmehallen må fremheves - håndmalt stjernehimmel med led belysning. Fasaden mot sjøen (komplett vegg inkludert vinduer og dører) kan heves og senkes ned i terrenget - en unik og spektakulær detalj! I tillegg er det en foldedør med 6 folder i senkeveggen som gjør at man kan ha deler av veggen åpen.
Eksteriør:
Alt hvit kledning på hovedhuset er skiftet. Alle vinduer og verandadører er også skiftet ut (2013) - alt i aluminiums utførelse på utsiden, men med trevirke på innsiden. De store skyvedørene i svømmehallen er også byttet ut. Alle plattinger er belagt med ny skifer med spesial lim. Herunder plattinger på hovedhuset, inngangspartiet på "Lille huset", inngangen ved trippelgarasjen, samt deler av bryggen. Inngangsdøren på hovedhuset må fremheves; et smykke i seg selv. Dobbelfløyet dør i teak utførelse og med lekre håndtak i messing (automatisk dørlås).
Interiør:
Hallen må fremheves - virkelig boligens pre med sin store og luftige romfølelse, trappen som fører opp til 2. etasje er et smykke i seg selv. Hallen er Titanic inspirert, alt av materialer er av høy kvalitet og de massive eikedetaljene må oppleves. Ellers må vi nevne at mye i boligen er plassbygget av anerkjente Gjevinge trevare. Oppgradering av kjøkken og hovedbad er utført av Lian & Lian trevare.
Alle bad i hovedboligen og i "Lille huset" (med unntak av dusjrommet i svømmehallen), er totalrenovert de senere år. Hovedbadet i hovedboligen ble planlagt av interiørarkitekt. Plassbygget baderomsinnredning med benkeplate i Corian og armaturer av ekskusiv kvalitet, samt dobbeldusj og nydelig designbadekar. Kjøkkenet er oppgradert med nytt vinskap, ekstra bred komfyr og steketopp, type Gaggenau. Ny benkeplate i Corian og tilhørende smekre, mosaik fliser over benken. Stor kjøkkenøy med massiv benkeplate i eik. Det er hele fire peiser i hovedboligen (kjøkken, stue, bibliotek samt elektrisk peis i hovedsoverommet). Hovedsoverommet må fremheves. Stort (ca. 50 kvm), deilig rom med elektrisk peis, minibar og automatstyrte screens. Opphøyet nivå til dobbeltseng - tilpasset slik at man ligger i sengen og ser rett ut i sjøen. Nydelig fastmontert sengegavl fra Gjeving.
Hele 1. etasje i "Lille huset" har blitt oppusset med nye gulv, bad, maling og led belysning i 2014.
Garasjeanlegget:
Gulvet ble avrettet og det ble lagt nye fliser i 2013. Her er det etablert brannvegg mellom garasje og siderom i 2018. Lekker lysekrone pryder garasjen! 3 stk. automatstyrt garasjeporter. Gaten (kjøreporten) inn til eiendommen, kan åpnes både manuelt fra innsiden samt med fjernstyrt kontroll. Som en liten gimikk er det plassert en matlokke på toppen av garasjetaket som kan styres fra kjøkkenet i hovedhuset og fra "Lille huset". 
Dette er mer enn bare en bolig eller et landsted, det er et privat paradis. Sentralt beliggende, men likevel skjermet og privat. En perle av en eiendom med bade- og bryggeanlegg bestående av en 70 meter lang promenade, privat strand og fortøyningsplass for alt fra kajakk til fritidsbåt og luksusyacht opp til hele 80 fot!
Ta kontakt for privatvisning.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et familievennlig og meget attraktivt boligområde på Kalvetangen på Føynland, i Færder kommune. Fra området er det kort vei til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Nærliggende er det nydelige turområder som blant annet Føynlandskogen, og i tillegg finner du blant annet flere fine bademuligheter. Populære Fjærholmen er Nøtterøys største badeplass med langrund sandstrand og fin gresslette med lekeapparater. I nærområdet ligger også Nøtterøy golfbane (ca. 5 minutter med bil), kjent som en av Norges beste golfanlegg. Nøtterøy kan ellers tilby vakker skjærgård, og du kan vandre langs kyststi i flotte naturomgivelser. Ved ungdomsskolen Teigar ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 meter friidretts-løpebane. Et annet alternativ er Nesskogen Idrettspark. Rett over brua til Husøy ligger et flott fotballanlegg med bl.a. kunstgressbaner og sandvolleyballbane. Det finnes en rekke idrettsforeninger, samt seilforening både på Føynland og i Tønsberg.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar Føynland, Kiwi Hjemseng og Coop Ekstra. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie Torg et variert utvalg av servicetilbud. Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og ligger godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon, bil og båt. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste bussholdeplass ligger ved Føynland skole. Fra Tønsberg stasjon er det hyppige avganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere. Reisetiden til Oslo S med tog er ca. 1 time. Ved å benytte bil tar det ca. 5 minutter til Teie, 10 minutter til Tønsberg, 20 minutter til Åsgårdstrand og ca. 30 minutter til Sandefjord lufthavn. Fra eiendommen er det gangavstand til Føynland barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Teigar Ungdomsskole og Borgheim Ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.
Særdeles attraktivt villaområde. Kombinasjonen stille og rolig - dog allikevel supersentralt- en sjelden mulighet!

Tomt

Areal: 3 195 kvm, Eierform: Eiet tomt
Parkmessig anlagt hage, egen strandlinje på ca. 70 meter og svært påkostet bryggeanlegg (dypvannsbrygge). Det fantastiske bryggeanlegget må fremheves. Her er det plass til alt fra lagring av kajakker, fortøyning av fritidsbåter og plass til en 80 fots yacht longside ved dypvannsbryggen. Hagen er anlagt med plen, utstrakt bruk av stemningsfull belysning og vakre lykter. Beplantet med busker, bed og hekker. På sjøsiden av hovedhuset er det en helt nydelig hekk av Hortensia, virkelig et skue. Flott grillplass og deilige uteområder både i hagen og ved bryggeanlegget. Tomten er fullstendig inngjerdet med granitt-mur og nydelig gjerde i smijern (ca. 135 meter). Innkjøring via automatisk (fjenstyrt) gate, også i smijern utførelse. I tillegg er det inngang med låsbar dør ved siden av gaten. Innkjørsel til garasjen og biloppstillingsplasser, samt gangveier er belagt med vakker brostein. Alt fremstår som meget pent og ordentlig - hagen og bryggeanlegget må egentlig bare oppleves!

Garasje / Parkering

Romlig frittliggende garasje med 3 biloppstillingsplasser. Siderom er registrert som næring.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Føynland skolekrets.
For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Forsikring

If forsikring Polisenummer: 8923612

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2000

Antall soverom

8

Byggeår

2000

Byggemåte

Boligbyggene er oppført i tre på betong.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for næringsbygg med boligdel, - Nordre og søndre bygg, datert 06.12.2000.
At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Boligens areal

Primærrom: 699 kvm, Bruksareal: 764 kvm, Bruttoareal: 816 kvm
Hovedhus:
Kjeller:
Bruksareal: 76 m².
Primærrom: 15 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom og bodega/vinkjeller uten kjøling.
Sekundærrom: 61 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Teknisk rom/lager/lager for heve/senke vegg.
1. etasje:
Bruksareal: 360 m².
Primærrom: 357 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/hall med trapperom/skap, toalettrom, stue-tv, kjøkken, stue, bibliotek, mellomgang, vaskerom, dusjbad, badstue og bassengrom.
Sekundærrom: 3 m².
2. etasje:
Bruksareal: 200 m².
Primærrom: 200 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: hall, mesanin, bad 1, hovedsoverom, walk-in closet/soverom, bad 2, og 2 soverom.
Lillehus/Gjestehus:
1. etasje:
Bruksareal: 81 m².
Primærrom: 80 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/gang, kjøkken, stue med utgang til terrasse, bad, vaskerom og soverom.
Sekundærrom: 1 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
2. etasje:
Bruksareal: 47 m².
Primærrom: 47 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/gang, bad og 3 soverom.
Garasje:
1. etasje:
Bruksareal: 109 m².
Primærrom: 29 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Disponibelt rom/arbeidsrom, kjøkken med åpen løsning til stue, samt dusjbad med wc.
Sekundærrom: 80 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasjerom for 3 biler.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 13.02.2019 utført av takstmann/ingeniør Jørgen Rondan. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut. Men man må ivareta reguleringsplanens bestemmelser og hensynta 30% utnyttelse til næring på eiendommen. For nærmere informasjon ta kontakt med megler.

Oppvarming

Vannbåret gulvvarme fra to energibrønner inne på tomten, samt fra en kollektor i sjøven (totalt 3. stk). Nibe UKV varmepumper i kjeller med varmeveksler. Record trykk/eksp. kar, sirk. pumpe. Sone-inndelt vannbåret gulvvarme med termostatstyring. (PEX-rør). Ekstra V.V. bereder med varmtvann.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er i følge selger ca. 177 014 kWh pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 39 135 pr. år Beløpet blir fordelt på fire terminer. Alle gebyrer er oppgitt inkl. mva. Kommunale avgifter inkluderer: Vann, avløp, renovasjon og feiing av 3 stk pipeløp.

Løpende kostnader

Internett og tv fra Viken Fiber utgjør ca. kr. 2 700 per mnd. Dette inkluderer også internett på kontor.
Årlig forsikringspremie (ikke innbo) utgjør ca. kr. 68 000.
Alarm fra Verisure utgjør ca. kr. 1 315 per mnd.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 112 548 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 005 171 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).
Tallene er hentet ut fra Skatteetaten.

Regulering

Eiendommen ligger i et regulert område, med plannavn "Kalvetangen", vedtatt 06.11.2013, med reguleringsformål kombinert bebyggelse og anleggsformål. På Kalvetangen skal det være næringsdel på hver eiendom. Minst 30 % av BRA skal være næring. Det tillates kun en boenhet per eiendom. Se reguleringsbestemmelser for ytterlige opplysninger for området. I henhold til kommuneplan vedtatt 17.06.2015 er området eiendommen ligger i avsatt til: Kombinert bebyggelse og anleggsformål/næring - Nåværende, bruk og vern av sjø og vassdrag med tilhørende strandsone og byggegrense. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Færder kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Det foreligger pålegg om innstallering av vannmåler på eiendommen. Pålegget ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Offentligrettslig pålegg

I henhold til brev fra Færder kommune datert 14.11.2012 er det pålegg om å installere vannmåler på eiendommen, da den ikke er definert som bolig -  eller fritidseiendom.
Det er registrert 1 avvik på pipe/fyringsanlegg i Kalvetangveien 89A i rapport  etter visuelt tilsyn fra Vestfold Interkommunale Brannvesen datert 28.02.2020. Avviket iht. Vestfold Interkommunale Brannvesen er som følger:
1. 2. etasje: elementskorstein er kledd inn på 4 sider. Elementskorstein skal være synlig for kontroll på minst 2 sider.
Kjøper overtar ansvaret for forholdene. Tilsynet er kun visuelt og kan ikke benyttes som tilstandsrapport forøvrig.
Rapporten er vedlagt salgsoppgave.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,70 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4 900,-, tilrettelegging. kr. 12 500,-, internettannonsering kr. 10.990,- Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.