solgt

Tønsberg - Eik , Askeladden 21

Type Leilighet
Primærrom 79m²
Bruksareal 82m²
Bruttoareal 96m²
Tomt 237m²
26/03/2020 11:09
Oppholdsrom
Soverom 3
Byggeår 2019
Gårdsnummer 83
Bruksnummer 324
Energimerking
Sist endret
Prisantydning 3 390 000,-
Totalpris 3 413 069,-
Ligningsverdi 0,-

Beregnet totalkostnad

3 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 14 050,- (Dokumentavgift) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 23 069,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 413 069,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten inneholder følgende:
1. Etasje: Hall, stue/kjøkken, vaskerom og bod
2. Etasje: Trapperom/gang, 3 soverom, bad/wc og omkledningsrom.

- Parkeringsplass
- Utvendig sport-/redskapsbod på 5 kvm.

Standard

Velkommen til en moderne og helt ny bolig i populært område på Eik!

Det er friskt og rent i alle kroker og alt er nytt og ubrukt - det å flytte til en flunkende ny bolig hvor ingen har bodd før deg er en helt egen følelse.
Boligen er orientert med uteområder (18 kvm markterrasse) mot sør og vest og innehar gode solforhold samt flott utsikt utover Slagendalen.

Innvendig er boligen gjennomgående lys og stilren. Ved inngangspartiet er det romslig vaskerom/teknisk bod, vis-a-vis denne er det også et praktisk rom som kan benyttes som ekstra innvendig bod eller garderoberom.

Stue og kjøkken er i åpen løsning, fra stuen er utgang til sør og vestvendt uteområde. Kjøkken i mørk utførelse som står i tøff kontrast til det lyse. Slette fronter understreker boligens moderne preg og sørger for lettvint rengjøring. Det medfølger integrerte hvitevarer og produkter som: steketopp, stekeovn, kjøleskap med frysedel, nedfelt oppvaskkum, krommet blandebatteri, samt avtrekksvifte med integrert belysning.

I boligens 2. Etasje har man 3 soverom og et bad, hvorav hovedsoverommet innehar en praktisk løsning hvor man kan etablere en hendig walk inn garderobeløsning.

Badet innehar varmekabler i gulv samt mørke gulvfliser og lyse veggfliser. Lekkert dusjhjørne med innfellbare glassdører, krommet dusjarmatur, lys baderomsinnredning med brede kolonialskuffer, smekkert speil med overhengende belysning, og veggehengt toalett!

Her vil du virkelig trives!

Beliggenhet

Supersentralt og fordelaktig beliggende på populære og attraktive Eik. En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt med gangavstand til Tønsberg sentrum med alt av shoppingmuligheter, jernbanestasjon, bussterminal og Tønsberg brygge med ulike restauranter og yrende uteliv. Fine tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet, herunder bl.a. Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet. Flott skog på Eik med lysløype - ideelt for deg som prissetter løping, sykling og gåturer i skogen. Umiddelbar nærhet til barnehager, barneskole, - perfekt for en barnefamilie - med trygg og fin skolevei til barneskolen (trenger ikke krysse eller gå langs Eikveien). Greveskogen Videregående og Wang toppidrettssenter, ishall, egen elektrisk wakeboard og vannskipark på tredje dammen og treningssenter ved Gressbanen. Gode bussforbindelser til Tønsberg sentrum, og togstasjon med flere avganger som frakter deg enkelt til Oslo eller andre Vestfoldbyer. Enkel tilkomst for å komme til E-18 mot Oslo og Kristiansand. Her bor du også særdeles sentralt i forhold til Torp Lufthavn (ca. 19 km) som normalt nås på ca. 20-25 minutter med bil.

Tomt

Areal: 237 kvm, Eierform: Eiet tomt

Leiligheten er seksjonert og det medfølger egen tomt på 237 m2 - samt tilleggsareal på 12,5 m2 som er parkeringsplass for leiligheten.

Garasje / Parkering

Parkeringsplass medfølger leiligheten.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Eik skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 333 48 000.

Felleskostnader

Felleskostnader er under budsjettering.

Sameie

Sameiet Askeladden orgnr: 822870562 er ett nyoppstartet eierseksjonssameie med 16 enheter.
Styrets Leder er Terje Børstad.
Forretningfører er Kuba Norge AS

Det gjøres oppmerksom på at sameiet nyetablert og at opplysninger om felleskostnader ikke foreligger ennå da budsjettet ikke er ferdigstilt.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 88997560

Regnskap

Sameiet er nyetablert, og budsjett for driftsåret 2020 er ikke ferdigstilt.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter følger vedlagt, det gjøres oppmerksom på at sameiet Askeladden er nyetablert og endringer og justeringer av vedtekter vil kunne skje i fremtiden.

Husdyrhold

Jfr vedtekter datert 08.05.2019 er dyrehold tillatt så lenge dette ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2019

Antall soverom

3

Byggeår

2019

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for vertikaldelt tomannsbolig 18.10.2019. Ferdigattest er under utarbeidelse.

Boligens areal

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 82 kvm, Bruttoareal: 96 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 41 m².
Primærrom: 38 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, stue/kjøkken og vaskerom.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

2. etasje:
Bruksareal: 41 m².
Primærrom: 41 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/gang, 3 soverom, bad/wc og omkledningsrom.

- Utvendig sport-/redskapsbod ca 5 m².

De oppgitte arealer er hentet fra oppmåling avholdt 15.11.2019 utført av Tore Rønning.
Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming. .
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking


Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Leiligheten er helt ny, oversikt over strømforbruk foreligger derfor ikke.

Kommunale avgifter

Kr. 10 462 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Leiligheten er helt ny, oversikt over løpende kostnader foreligger derfor ikke.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonse.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til bolig, felles parkeringsplass, vegetasjonsbelte, felles lekeareal, ras -og skredfare, veg, grønnstruktur og krav vedrørende infrastruktur, jf. reguleringsplan: "Eik Øst", vedtatt 08.05.2002. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Elektriske kraftlinjer, tinglyst 12.12.1974, dagboknr. 508216 - gjelder: bestemmelser om anlegg og vedlikehold av ledninger, m.m.

Bestemmelse om veg, tinglyst 12.12.2018, dagboknr. 1681261 - gjelder: gbnr. 83/234 har rett til å kjøre over et mindre areal (ca. 15 kvm) tilhørende gbnr. 83/324. Arealet er lokalisert i direkte tilknytning til adkomsten til eiendommen (gbnr. 83/234).

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til opplysninger fra Tønsberg.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,15 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.990,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.990,-  Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Eiendomsmeglerfullmektig
Preben Rakfjord

92 46 85 90

preben@bs-partners.no

VERDIVURDERING