Lekker, påkosted og moderne villa med nydelige solforhold og utleiedel! - 6 soverom - 3 garasjeplasser - Landlig utsikt

Veibakken 8 , 3140 Nøtterøy

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Jens Roland Pettersen
Jens Roland Pettersen Eiendomsmegler
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 244 m²
Bruksareal 312 m²
Bruttoareal 342 m²
Tomt 1 448 m² / Eiet tomt
Soverom 6
Byggeår 1972
Gårdsnummer 80
Bruksnummer 39
Energimerking D
FINN.no 176744100
Sist endret 20.05.2020 13:50
Prisantydning 5 500 000
Totalpris 5 653 519
Ligningsverdi 1 067 291,-

Beregnet totalkostnad

5 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 137 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 500 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 14 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 153 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 653 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Standard

Velkommen til denne lekre, påkostede og moderne villaen i Veibakken. Boligen fremstår som meget solid og godt vedlikeholdt, både utvendig og innvendig - flere opgraderinger de senere år. Boligen har også blitt påbygget med dobbel garasje og en soveromsfløy med TV-stue.
Entre/hall/gang - her er det god plass til oppbevaring av ytterklær i praktisk skyvedørsgarderobe. Det er i tillegg adkomst fra den store doble garasjen -  her kan man forlate og ankomme boligen tørrskodd. Gangen strekker seg gjennom kjernen i boligen hvor også trappenedgangen til underetasjen ligger.
Stuen - Romslig rom med tre ulike soner. God plass til et større spisebord og to separerte sittegrupper hvorav denne ene brukes som samlingssted foran TV-en. Det er svært gode vindusflater som slipper inn mye naturlig sollys og det er også utgang til stor balkong/terrasse som strekker seg rundt fra sydsiden til vestsiden av boligen. Fantastiske solforhold og utsikt over de landlige omgivelsene!
Kjøkken - Kjøkkenet ligger i et eget kjøkkenrom med masse benke- og skapplass, det er for øvrig flislagt mellom benk og skap. Benkeplaten er av laminat og fremstår svært brukervennlig. Innredningen er kombinert med både slette og profilerte fronter. Integrerte hvitevarer medfølger i tillegg til den store side-by-side kjøleskapet med både kjøl og frys.
Soverom - Boligen har i alt 6 soverom hvorav 5 er beliggende i hovedetasjen. Alle rommene har god størrelse med plass til seng etter ønske. Fra dagens soverom er det utgang til vestvendt terrasse og videre ut i hagen. Boblebadet er beliggende på utsiden av hovedsoverommet og man kan enkelt og usjenert bevege seg mellom huset og boblebadet. I den nordre delen av huset ligger tre av soverommene med en egen TV-stue i tilknytning. Dette er en egen soveromsfløy som er perfekt med både unger og ungdom i hus.
Kontor - Praktisk innredet kontor. Her er det montert en benkeplate som gir muligheter for at flere familiemedlemmer kan jobbe samtidig - om det er hjemmekontor eller lekselesing. Hyllesystem på vegg for oppbevaring.
Bad/vaskerom -  Badet i hovedetasjen som ble oppgradert i 2016, er innbydende i fargevalget med kontraster. Innredningen består av badekar med dusjarmatur, vegghengt toalett og dobbelt servant med underskuff og sideskap. Skap med speilfronter over servant. I underetasjen er det et flott flislagt bad med dusjnisje, servant med overspeil og vegghengt toalett. Vaskerommet fra 2018 er også beliggende i underetasjen og har egen inngang. Hele rommet er innredet med mye oppbevaringsmuligheter som skap og skuffer, benkeplate som gjør brettejobben enklere samt en servant for praktiske gjøremål. Eget sorterinsgssystem for skittentøy.
Leilighet-  Hybelen inneholder yttergang, stue og kjøkken i åpen løsning med lyse overflater, fliselagt bad med servant i innredning, dusjnisje, gulvmontert toalett og muligheter for vaskemaskin. Hybelen disponerer en egen vestvendt terrasse.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende idyllisk til i barnevennlige omgivelser og med kort vei til barneskole og barnehage. Flere barnefamilier er etablert i nærmiljøet. Gang- og sykkelvei til Brattås barneskole og Borgheim sentrum samt til Kjøpmannskjær med dagligvareforretning, stor båthavn og bademuligheter. Ca. 7 km. til Tønsberg sentrum. God bussforbindelse til Tjøme og Tønsberg.

Tomt

Areal: 1 448 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Det er hele 3 garasjeplasser tilhørende boligen. I den doble garasjen er det montert elektrisk portåpner. Det er i tillegg en stor bod med mye lagringsmuligheter.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Brattås skolekrets.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 83721844

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1972

Antall soverom

6

Byggeår

1972

Byggemåte

Enebolig i en etasje, samt kjeller/underetasje med leilighet. Boligen er oppført i 1972 men ble tilbygd med dobbel garasje og utvidelse av boligareal i 2009-2010. Boligen er betydelig oppgradert i senere tid der det meste av innvendige overlater er oppusset der inkludert ny baderom i hovedetasje i 2019 samt ny kjøkkeninnredning i 2006. Utvendige er boligen oppgradert med ny taktekking og renner/beslag i 2010. Det meste av vinduer og dører er også nyttet i senere tid. Som det fremgår av rapporten forøvrig er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen antas å være oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i byggeperioden. Dagens forskriftskrav til isolasjon, brann og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor forventes et avvik i forhold til dagens standard.  For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Gunnar Sverrisson datert: 17.04.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 04.05.2017.

Boligens areal

Primærrom: 244 kvm, Bruksareal: 312 kvm, Bruttoareal: 342 kvm
Underetasje/kjeller:
Bruksareal: 27 m².
Primærrom: 22 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: trapperom, baderom og vaskerom.
Sekundærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: bod.
Leilighet i underetasje:
Bruksareal: 63 m².
Primærrom: 63 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: vindfang, stue, kjøkken, gang, baderom og soverom.
1. etasje:
Bruksareal: 222 m².
Primærrom: 159 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: vindfang, gang, tv-stue, 5 soverom, baderom, kontor, kjøkken og stue.
Sekundærrom: 63 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: garasjerom og bod.
De oppgitte arealer er hentet fra takst utført av Gunnar Sverrisson. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har en leilighet som er leid ut. Selger opplyser om at leieavtalen kan sies opp etter avtale.

Oppvarming

Bergvarme med vannbåren gulvvarme i hele 1. etasjen med unntak av kontor, lite soverom, hovedsoverom og gang samt garasje. Gulvvarme i vaskerom og bad underetasje. Vedovn i stue og i leilighet. Alle opplysninger om varmeanlegg er iflg. selger. Tilstand på varmeanlegg er ikke vurdert.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er i følge selger ca. 24 311 kWh pr. år. Dette er inkludert strøm til leilighet og jacuzzi.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 25 076 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Internett og tv fra Telenor/Canal Digital utgjør ca. kr. 799 per mnd.
Årlig forsikringspremie (ikke innbo) utgjør ca. kr. 15 363.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 067 291 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 842 249 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører du RV308 mot Tjøme. Et par kilometer etter Borgheim får du en avkjøring til Torød på venstre hånd. Etter at du har tatt av ved denne avskjæringen kommer Veibakken på høyre hånd etter noen hundre meter. Det vil bli skiltet under fellesvisning. Se forøvrig vedlagte kartskisse.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligbebyggelse - frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplanen for Veibakken vedtatt 20.03.2019.
Området er også regulert til boliger og høyspenningsanlegg i henhold til reguleringsplan for RV 308, Engås - Torbjørnrødveien, vedtatt 02.07.1981.
Selger informer om at høyspentledning som går over tomt forsvinner. Ny ledning er allerede gravd ned.
Selger opplyser også om at området nord og øst er planlagt utbygd. Nabovarsel er mottatt og godkjent av selger.  
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen gbnr. 80/39:
- Bestemmelse om veg, tinglyst 13.11.1969, dagboknr. 5212 - gjelder: bestemmelse om vann/kloakkledning.
- Bestemmelse om vann/kloakkledning, tinglyst 22.12.1972, dagboknr. 6919.
- Bestemmelse om vann/kloakkledning, tinglyst 22.12.1972, dagboknr. 6920.
- Bestemmelse om kloakkledning, tinglyst 22.07.2008, dagboknr. 601938.
Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen gbnr. 80/35:
- Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 15.09.1966, dagboknr. 3357.
- Erklæring/avtale, tinglyst 18.12.1967, dagboknr. 4406 - gjelder: rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger, m.m.
- Erklæring/avtale, tinglyst 26.09.1977, dagboknr. regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn.
- Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 15.02.2019, dagboknr. 199372: gbnr. 107/41 har adkomstrett over gbnr. 80/35.
- Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 15.02.2019, dagboknr. 199378: rett til allmenn ferdsel for syklende og gående over gbnr. 80/35. Rettigheten gjelder kun på vestsiden av gbnr. 80/40, Veibakken 6, og gbnr. 80/39, Veibakken 8 fra gbnr. 145/126 til friområder i nord.
Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen gbnr. 80/73:
- Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst 13.04.1971, dagboknr. 1651, gjelder: gbnr. 80/42 har rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 1 meter.
- Bestemmelse om vann/kloakkledninger - tinglyst 14.05.1974, dagboknr. 2695.
- Erklæring/avtale, tinglyst 26.09.1977, dagboknr. 5505 - gjelder: regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn.
- Erklæring/avtale, tinglyst 28.10.1983, dagboknr. 14480 -  gjelder: regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn.
- Bestemmelse om kloakkledning, tinglyst 22.07.2008, dagboknr. 601938.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Færder kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.
Færder kommune opplyser om at eiendommen har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
- 3 stk. utendørs overvåkningskameraer,
- Isbjørnskinn.
- Jacuzzi,
- Bose stereo i stua.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jens@bs-partners.no eller SMS: 90 96 48 85 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.