Tønsberg

JARLSØ- INNSEILINGEN 2 - 49 SOLGT, KUN 1 IGJEN! Nye leiligheter v/ Oslofjorden - Beregnet innflytting våren 2021.

Jarlsø Innseilingen 2 , 3124 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

84%

eier sin egen bolig

3%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

45%

har bolig på over 120 kvm

39%

av boligene er nyere enn 20 år

28%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 48 m²
Bruksareal 51 m²
Tomt 10 000 m² / Fellestomt
Soverom 1
Byggeår 2021
Gårdsnummer 162
Bruksnummer 2
FINN.no 144212430
Sist endret 19.01.2021 11:57
Prisantydning
Totalpris 6 249

Velkommen til Innseilingen 2

På en flott sjøtomt beliggende nordøst på øya ferdigstilles i disse dager 50 nye leiligheter fordelt på tre etasjer i et vinklet bygg. Bygget er utformet for å skape gode utsiktsforhold for alle, og et tiltalende og skjermet hagerom.
Leilighetene har arealeffektive og nøye uttenkte romløsninger. Størrelsene vil variere fra den minste leiligheten på 51 kvm, til den største på 230 kvm. Hovedvekten vil ligge på tre-fire roms fra 68 til 124 kvm. De fleste leilighetene får to terrasser i ulike retninger. De største terrassene ligger vendt mot sjøen, og får innglassing, slik at de kan benyttes store deler av året. På motstående side blir det romslige terrasser eller balkonger i alle gjennomgående leiligheter, de fleste vil få ettermiddags- og kveldssol.
Hageområdet rundt og foran bygget vil bli utviklet med vakre uteområder og gangveier ned mot kyststien. Et nytt badeanlegg er også under planlegging ved den eksisterende steinmoloen foran INNSEILINGEN 1.
FOR Å SE PÅ PLANLØSNINGER, STØRRELSE MV. PÅ DE ENKELTE BOLIGENE-  KLIKK PÅ "BOLIGER" OG "VIS ALLE BOLIGER"
 ELLER
KLIKK PÅ "PROSJEKTETS HJEMMESIDE"   - OG FINN DIN BOLIG PÅ INNSEILINGEN 2 - HER ER DET OGSÅ VR-VISNING AV EN AV LEILIGHETENE

Beskrivelse av prosjektet - fra KB Arkitekter v/ Thorvald Bernhardt

Beskyttet av Vallø, Torgersøya og Ormøya i øst, ligger 6. byggetrinn av den planlagte boligbebyggelsen på Jarlsø - direkte ut mot Oslofjorden.
Med sjøsiden som nærmeste nabo i øst, ligger alle leilighetene i INNSEILINGEN 2 med utsikt mot fjorden. Trinnet består av 50 boenheter av ulik størrelse, fra den minste 2-roms, til den største 4-roms leilighet. Leilighetene har stor innbyrdes variasjon, romlige takhøyder, god utrustning av bad og kjøkken og ytterligere muligheter for ulike tilvalg.
Fordelt over 3 plan, er leilighetene knyttet sammen med trappe- og heisoppganger, med innganger fra gårdsrommet og atkomst til garasjering og bodarealer i kjelleretasjen. Bebyggelsen omkranser et generøst landskapsrom som er omsorgsfullt bearbeidet med vegetasjon, teknisk utrustning og uteoppholdsplasser for store og små. Plassene er opparbeidet og formgitt med tanke på rekreasjon og sosial kontakt. Bebyggelsen vil verne godt mot trekk sammen med bevisst modellering av landskapet med avskjermende levegger og vegetasjon. I forlengelsen av dette landskapsrommet, gjennom to åpninger mot fjorden, nås øyas strandpromenade.
Her på Jarlsøs Østside, bor man tett på naturens skiftende lynne; fra glitrende sommersol over speilblank sjø, til ulende vinterstorm og frådende skumsprøyt. INNSEILINGEN 2, søker, slik som INNSEILINGEN 1, en lavmælt arkitektonisk tilnærming til stedet og naturen. Virkemidlene er bruk av glass, teglstein og trepanel i ytterveggene, og svakt skrånende beplantede grønne takflater som skal gi assossiasjoner til øyas naturgitte geometriske former. De aller fleste leilighetene er gjennomgående slik at de i tillegg til utsikt mot fjorden i øst, oppnår ettermiddags- og kveldssol mot vest med en tilhørende balkong eller terrasse. Terrassene og balkongene mot fjorden, med sitt spektakulære panorama, vil gis ly mot de, til tider, sterke vindkrefter, med en fleksibel innglassing. INNSEILINGEN 2 tilbyr en boligform som gir en enestående kontakt med naturens fabelaktige variasjoner, godt plassert i et velfungerende, gryende lokalsamfunn, ved INNSEILINGEN til Tønsberg, Norges eldste by.

Leiligheter med flotte kvaliteter!

Leilighetene i INNSEILINGEN 2 vil få god standard i materialvalg og tekniske løsninger. De fleste vil være gjennomgående, med gode solforhold og to terrasser.
PLANLØSNINGENE
• Planløsningene er utformet med fokus på praktiske løsninger.
• Romløsningene er arealeffektive.
• Stuene vil preges av store vindusflater mot sjøen med tanke på å oppnå maksimal utsikt.
• De fleste leilighetene får innvendig bod i leiligheten, bod på terrassen, samt sportsbod i kjelleren.
• I de fleste leilighetene er det eget privat beliggende soverom/gjesterom med tilgang til gjestebad.
INTERIØRKVALITETER
Kjøkkenet leveres av tyske Nobilia, med integrerte hvitevarer fra Miele. Fliser og baderomsinnredning leveres av Fagflis og Crown Kjøkken. Du kan lese mer om interiørløsningene på sidene 22 til 29 i prospektet.
• Gulv i oppholdsrom får enstavsparkett av god kvalitet.
• Leilighetene blir varmet opp med vannbåren gulvvarme, som legger til rette for et godt inneklima året rundt. Gulvvarmen kommer fra eget nærvarmeanlegg.
• LED-downlights med dimming innfelt i tak.
• Bredbåndtilgang, TV og ip-telefoni via fibernett.
• Porttelefon.
• Balansert ventilasjonsanlegg.
• Alle leiligheter der det er plass får benkeventilator integrert i induksjonstopp.
• Mulighet for oppgradering til ventilasjon med sval-funksjon, som tilvalg.
TERRASSENE
Terrasser og uteplasser har høy prioritet når omgivelsene er som de er på Jarlsø. Utbygger lager dem romslige og brukervennlige. Til terrassene vendt mot sjøen leveres  innglassingsløsninger med foldeglass. Innglassingen har enkelt glass. Dette vil medføre at man kan bruke terrassen store deler av året. Den innglassede delen er forberedt for terrassevarmere. En av terrassene får utvendig oppbevaringsbod. Alle terrassene får flott og vedlikeholdsvennlig tregulv.
GARASJE OG HEIS
Til hver leilighet følger en garasjeplass i kjelleren. Fra garasjeanlegget vil det bli adkomst via heis og trapp til alle etasjene.
ENERGIVENNLIGE MILJØLØSNINGER
Utbygger har valgt en rekke fremtidsrettede tekniske løsninger i leilighetene som understreker vår miljøprofil. Dette senker energiforbruket og
sparer miljøet. Energien til oppvarming av leilighetene på Jarlsø kommer fra sjøen rett utenfor. Øyas eget nærvarmeanlegg er dimensjonert til å varme opp 400 leiligheter, samt næringslokalene. Både vannbåren gulvvarme og oppvarming av tappevann vil forsynes med energi fra fjorden.
Alle leilighetene får LED-spotter som primærbelysning i tak, med klart og godt lys. Pærene har betydelig lengre levetid og lavere enegiforbruk enn annen type belysning. Fasadene får materialer valgt med tanke på minimalt vedlikeholdsbehov i fremtiden.

Beliggenhet

Tomten der INNSEILINGEN 2 skal oppføres vender ut mot Oslofjorden og Nøtterøyskjærgården mot syd og øst.
Fra INNSEILINGEN 2 vil du få flott utsikt mot den sydøstlige delen av innseilingen til Tønsberg. Dette er en av landets mest populære fritidsbåtleder, og om sommeren yrer farvannene rundt Jarlsø av båttrafikk. Sommeridyllen gir seg selv med beliggenheten ved det mange kaller Norges flotteste skjærgård. Også om høsten og vinteren blir det storslagne naturopplevelser fra leilighetene, med høststormer og trolsk frostrøyk fra havet og en skjærgård dekket av rimfrost.
Beliggenheten til Jarlsø er unik, med 360 graders utsikt over Oslofjorden. Omgitt av Nøtterøyskjærgården og Færder nasjonalpark. Fra øya tar det snaue ti minutter inn til Tønsberg sentrum, og en drøy time unna ligger hovedstaden.

Standard

Alle som kjøper leilighet i INNSEILINGEN 2 vil, innen gitte frister, kunne velge fritt blant tre stilpakker. Disse inneholder ulike parketter og utvalgte fargekombinasjoner på vegger, kjøkkeninnredning og baderomsfliser.
Leilighetskjøpere kan velge alt i en pakke, eller plukke og mikse elementer. Valgene i de tre interiørstilene kan den enkelte foreta med  leverandører, uten ekstra kostnad. Alle som kjøper leilighet vil få tilsendt en egen brosjyre med all informasjon om tilvalgsprosessen, stilpakker, og andre mulige tilvalg. Alle valg utenom standardpakken, som er interiørstil 1, "Den blå timen", må gjennomføres skriftlig med de enkelte leverandørene.
Det henvises forøvrig til prospekt og leveransebeskrivelse for nærmere detaljer om leilighetenes standard og utførelse.

Egen gjesteleilighet for sameierne

Alle som kjøper leilighet i INNSEILINGEN 2, vil få tilgang til en liten gjesteleilighet, som beboerne eier sammen og disponerer på deling. Leiligheten ligger i 1. etasje, har egen terrasse, og leveres ferdig innredet med dobbeltseng og minikjøkken. Booking og renhold besørges av sameiet.

Tilbud og aktiviteter på øya

SØNDAGSÅPEN KOLONIAL OG CAFE
Det er etterhvert etablert flere gode tilbud for beboere og besøkende på Jarlsø. I Hall 6 til venstre rett innenfor brua er det  Jokerbutikk som også holder søndagsåpent.
Vegg i vegg ligger Cafe Jarlsø med mye godt på menyen. Caféen har alle rettigheter, og kan også tilby take-away og en romslig uteservering. Mer informasjon på "Cafe Jarlsø" på Facebook.
BÅTPLASSER
Det er til nå bygget over 170 båtplasser på Jarlsø, for beboerne. Nytt anlegg er under planlegging.
TENNIS OG HUNDELUFTING
Over Tun Sydøst, er regulert som nærmiljøanlegg. Her planlegges det flotte områder til uteaktiviteter med tennisbane, utendørs treningsapparater, hundeluftepark og ny gangvei som vil forbinde øst- og vestsiden av Jarlsø. Området blir pent beplantet og sittebenker blir satt ut.
Ellers kan det nevnes:
Frisør - og velværesenter
FITNESSPOINT - treningstudio
Bilvaskeautomat
Selskapslokale med plass til 40 stykker kan også leies.

Oppvarming

Leilighetene blir oppvarmet med vannbåren gulvvarme.

Estimerte felleskostnader

Fellesutgifter vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles ihht. vedtektene. Fellesutgifter er stipulert til årskostnad ca. kr. 348,- per kvm BRA for første driftsår - tilsvarende kr.29,- per kvm BRA pr. måned, hvor man har lagt til grunn at felles forsikring på bygget, strøm på fellesarealer, vaktmestertjenester som snømåking og renhold, fjernvarme for fellesareal, TV basispakke samt diverse vedlikehold er inkludert. Endelig budsjett fastsettes på Sameiermøte.  Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall.  Fordelingsnøkkel for fordeling av utgifter reguleres i sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk.
Kommunale avgifter er ikke fastsatt ennå. Tønsberg kommune fastsetter endelige kommunale avgifter ved ferdigstillelse og det tas derfor forbehold om dette. Kommunale avgifter faktureres direkte til seksjonseier fra kommunen.  Fellesløsninger som renovasjon og vannmåler kan redusere beløpet som faktureres direkte fra kommunen - og vil da istedet inngå i felleskostnader. Dette kan øke eller redusere de estimerte felleskostnadene avhengig av utfall.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes av Skatt Sør i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen. For boliger som skal benyttes til egen beboelse vil ligningsverdien utgjøre mellom 25- 30% av markedsverdi - for sekundærboliger 80-90% av markedsverdi. På Skatteetatens hjemmesider kan man kalkulere omtrentlig formuesverdi.

Adgang til utleie

Det vil være adgang til å leie ut boligene.

Boligens areal

Alle oppgitte arealangivelser er målt på tegning og mindre avvik kan forekomme.
Bruksareal (BRA) er det arealet som ligger innenfor boligens omsluttende vegger inkl. bod. BRA vil angi et større areal enn primærrom (P-rom) - se forklaring av arealer i prisliste.Antall kvadratmeter per rom, balkong og terrasse samt vindusinndeling, kan variere fra plantegningene etter at endelig detaljprosjektering er gjennomført. Det tas forbehold om eventuelle skrivefeil i beskrivelsen samt mindre arealavvik som en følge av detaljprosjektering av bygget.

Garasjeplass og bod

Det medfølger en-1- stk.bod og en-1- stk. parkeringsplass i parkeringskjeller - hvis ikke annet er oppgitt i prisliste og prospekt.
Det blir mulighet for å kjøpe ekstra garasjeplass etter tilgjengelighet.
El-bil ladestasjon vil ikke leveres av selger, men kan bestilles som tilvalg.  Det tas forbehold om tilstrekkelig kapasitet på strømnettet i bygningen.
Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organisering av parkeringsanlegget, uteareal utenfor boliger i 1. etasje og bodene vil bli. Dette kan bli søkt organisert som tilleggsdel(er) til Kjøpers boligseksjon, skilles ut som en egen eiendom, eller bli lagt som fellesareal med vedtektsfestet bruksrett.

Bebyggelsen

Det er planlagt 50 boliger. Prosjektet "Innseilingen 2" vil bli organisert som eget boligsameie iht. lov om eierseksjoner. Seksjonseierne vil ha eksklusiv bruksrett til sin seksjon og eie en ideell andel i sameiets eiendom og fellesarealer i forhold til sameiebrøk.

Utomhusplan

Området får attraktive grøntområder og beplantning.
Se forøvrig leveransebeskrivelse og prospekt. Uteanlegg blir ferdigstilt så fort årstiden tillater det. Dette kan bli etter overtakelse.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen er regulert til bolig. Tomtene vest for Jarlsøveien er regulert til nærmiljøanlegg og bolig. Strandsonen er regulert til offentlig friområde og turvei.  Deler av strandsonen ligger i område "Annen faresone - grunnforurensning".  Mellom Innseilingen 1 og 2 er formålet lek- og uteoppholdsareal. Dette iht. reguleringsplan for Jarlsø, byggetrinn 5, datert 14.03.2018 med endringer 01.08.2018, 07.11.2018 og 25.01.2019 - PlanID 0704 20170153.

Vei/Vann/Avløp

Adkomst til sameiets eiendom skjer fra offentlig vei.  Eiendommen tilknyttes offentlig vann og avløp.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper.
Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg.
Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger.
Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør.  Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen.
Prosjektet og dets priser er basert på at utbyggingen gjennomføres rasjonelt og med delvis serieproduksjon i form av systematisering av tekniske løsninger og valg av materialer. Dette gir begrensninger for hvilke tillegg og endringer som kjøper kan forvente å få gjennomført og innenfor hvilke tidsrom disse arbeidene kan bestilles.  Selger eller entreprenør utarbeider en tilvalg-/endringsmeny som angir aktuelle standardiserte muligheter for endringer og tilleggsarbeider. Alle tilvalg og endringer skal gjøres skriftlig.
Kjøper har ikke rett til å kreve endringer og tilleggsarbeider som ikke står i sammenheng med ytelser som er avtalt, og som i omfang eller karakter skiller seg vesentlig fra den avtale ytelsen og/ eller er til hinder for rasjonell gjennomføring av byggearbeidene. Dette innebærer at blant annet at Kjøper ikke kan endre Selgers valg av komponenter i bygningens fasader slik som vinduer, balkong- og terrassedører, rekkverk på terrasser og balkonger og annet som avviker fra byggets prosjekterte eksteriør og fasadeuttrykk. Selger er heller ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil føre til ulempe for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å kreve endringer eller tilleggsarbeider. Dette vil i første rekke gjelde endringer i bygningens og boligens tekniske infrastruktur som plassering av våtrom, oppstikk for vann og avløp, ventilasjonstekniske løsninger, sikringsskap eller som for øvrig er til hinder for en rasjonell gjennomføring av byggearbeidene.
Selger er uansett ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil endre vederlaget med mer enn 15 % jf. Bustadoppføringslova § 9.  Etter igangsetting vil det gis frister for tilvalg og endringer. Inngås kjøpsavtale etter igangsetting er kjøper kjent med at frister for tilvalg og endringer kan være utgått. Kjøper er oppfordret til å ta forbehold i kjøpstilbudet dersom prosjektet er igangsatt, og kjøper har krav til tilvalg/endring som kjøper forutsetter skal være mulig å få levert av utbygger/selger.
Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger m.v. jf.  Bustadoppføringslova § 44. Kjøper vil være forpliktet til å betale for utarbeidelse uavhengig av om tilbudet aksepteres av Kjøper. Fra selgers side kan det kreves at særskilte komponenter og materialer som Kjøper ønsker benyttet skal bestilles og betales direkte av Kjøper. I tillegg til prisen på endrings- eller tilleggsarbeidene vil det påløpe et ekstra påslag på 15% som følge av ustandardiserte løsninger.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47. Plikt til o
Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m.  (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker.  Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier ihht. bustadoppføringslova § 12.
I tilfeller hvor kjøper er profesjonell ihht.  bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova.
Kjøper har reklamasjonsrett iht. bustadoppføringslova. Oppfølging av reklamasjonsarbeider skjer gjennom entreprenør.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Iht. lov om Eierseksjoner  §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Avbestilling

Bustadoppføringslova innehar bestemmelser om avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil Kjøper kunne bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling.  For avbestillinger som skjer før selger har vedtatt byggestart er det avtalt et standard avbestillingsgebyr på 5 % av kjøpesummen. For avbestilling etter byggestart vises til bustadoppføringslovens §§ 52-54.
Kontakt megler for nærmere informasjon dersom avbestilling vurderes. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i slike tilfeller i sin helhet.