I SJØKANTEN PÅ JARLSØ - Lekker leilighet og spennende planløsning! MÅ SEES!

Jarlsøveien 84 , 3124 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 82 m²
Bruksareal 100 m²
Bruttoareal 107 m²
Tomt 3 124 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2014
Gårdsnummer 162
Bruksnummer 27
FINN.no 169249040
Sist endret 27.04.2020 17:14
Prisantydning 6 500 000
Totalpris 6 671 519
Ligningsverdi 913 757,-

Beregnet totalkostnad

6 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 171 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 671 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Bygget er oppført i betong og glass. Materialene til fasaden er blant annet valgt med tanke på minimalt vedlikeholdsbehov i fremtiden. Utvendig fremstår Tårnet med lyse farger og en betydelig andel glass. Glasset tar til seg mye av fargespillet fra vann og himmel og gir bygget et skiftende utrykk i takt med værforhold og årstider. Målet med den utstrakte bruken av glass var ønske om at bygget skulle fremstår som mest mulig transparent fra utsiden. I samspill med lyse betongvegger med overflate i slipt hvit marmor fremstår Tårnet som tidsriktig og flott, med en diskret tilnærming til det fantastiske skjærgårdsmiljøet. Kommer du sjøveien fra Østfold, ser du Tårnet på lang avstand. Et bemerkelsesverdig bygg!

Innhold

Leiligheten er beliggende i 5. etasje og har felles inngang/gang og med adkomst opp til leiligheten via trapp eller heis:
Leiligheten inneholder: Gang med skyvedørsgarderobe, kjøkken med arbeidsbenk/sitteplass, stue med utgang til overbygget og innglasset balkong, 2 soverom hvorav hovedsoverommet har garderoberom/omkledningsrom og utgang til overbygget balkong. Det andre soverommet har garderobeskap. Dusjbad/wc med servant i innredning og opplegg for vaskerom.
Egen sportsbod tilhørende denne leiligheten. Biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg.
Tårnet er unikt med sine fantastiske fellesarealer:
Hele første etasje er satt av til ulike fellesrom for beboere, med både praktiske og innbydende funksjoner. Etter å ha passert inngangsdøren blir man møtt av et innbydende og romslig lobbyområde. Fra lobbyen er det inngang til et stort fellesrom/stue. Lokalet er delikat møblert med sittegrupper og minikjøkken, og her kan beboerne avholde sameiermøter, ta en kaffe, eller ha private møter. Innenfor fellesstuen ligger "gjestakabinen" - et rom med hotellstandard og tilhørende bad der beboerne kan innlosjere overnattingsgjester ved behov. Videre finner man et velutstyrt  treningsrom og garderober, samt en romslig badstue. På plassen utenfor inngangspartiet er det terrasse/soldekk. Tårnet har i 10. etasje en 80 kvadratmeter stor og unik felles takterrasse. Herfra er det storslagen utsikt og sol nesten hele dagen, inklusive kveldssolen til den går ned. Takterrassen har 2 soner, hvorav den ene er innglasset. Til alle leilighetene følger et privat låsbart vinskap i vinrommet. Skapene har ulike soner for regulering av temperaturer for hvit- og rødvin, samt for champagne. Hvert skap har plass til 46 flasker, og har uttrekkbare hyller i tre.

Standard

Lekker leilighet som har en spennende og fin planløsning. Store og fine vindusflater mot syd, vest og nord - her har man sjøutsikt både mot syd og nord og nydelig utsikt over omkringliggende omgivelser - vakre naturbilder som man får rett inn i stuen og kjøkkenet. Jarlsø er i seg selv en sjelden perle som byr på det aller meste! Leiligheten ligger i Tårnet og med sjøen rett utenfor. Med Nøtterøy-skjærgården som nærmeste nabo er dette drømmeboligen for alle med interesse for det maritime liv. Lekker kjøkkeninnredning i hvit høyglans. Brede, praktiske skuffer og godt med oppbevaringsplass. Integrerte hvitevarer som komfyr, steketopp, kjøle-/fryseskap (50/50) - alt av hvitevarer type Miele. Praktisk arbeidsbenk/sitteplass - ideelt for kokkelering og baking. En hyggelig sitteplass hvor man kan nyte morgenkaffen og nyte den frie og fine sjøutsikten. Stuen ligger i åpen løsning til kjøkkenet og har utgang til stor og fin, overbygget balkong. Balkongen er innglasset og glassene kan enkelt skyves til side og åpnes opp.  Interiørmessig gjennomgående lekkert og delikat. Leiligheten fremstår som lys og smakfull! Velkommen til en lekker leilighet - denne må oppleves!.

Beliggenhet

Tårnet ligger ytterst på Jarlsø, og markerer innseilingen til Tønsberg fra store deler av Ytre Oslofjord. Bygget er 12 etasjer høyt og har 30 leiligheter. Leiligheten ligger i byggets 5.etasje og har storslagen utsikt mot Oslofjorden, Vallø, Torgersøya og Østfold i bakkant. Tårnet grenser til en flott, gammel eventyrskog som brer seg ut mot Oslofjorden ytterst syd på Jarlsø. Her kan man gå tur blant gamle furuer, villkaprifol, markjordbær og mosetepper. På sydspissen ligger Jarlsøs eget fyr, som fortsatt er i drift. Og litt bortgjemt i moselandskapet - to gamle steinbunkerser. På resten av øya utvikles det nye botaniske miljøer utformet i samarbeid med landskapsarkitekter med sans for å spille på lag med naturen. Pil, siv og ulike prydgressorter benyttes, arter inspirert av karakteren på det omliggende fjordlandskapet. I tillegg blir det plantet roser, småtrær, prydbusker, store gressplener og rullesten. Dette er hagen til beboerne på Jarlsø!
I bryggeområdene på øya er det bygget en 150 meter lang, flott trepromenade, med sjøboder og sittebenker. Det er også opparbeidet en stor og flott sandstrand som har sol hele dagen. Det er etablert flere gode tilbud for beboere og besøkende på Jarlsø som bl.a.  søndagsåpen matbutikk,  hyggelig cafe med god mat og stemning. I samme bygg som cafeen er det også en frisør og velvære klinikk med dyktige frisører, hudpleiere og massører, samt fotterapi. I tillegg har flere maritime bedrifter etablert seg i de renoverte industrihallene. Mange av beboerne setter stor pris på det sosiale livet.

Tomt

Areal: 3 124 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.
Området rundt Tårnet er opparbeidet og beplantet med samme høye standard som på vestsiden av øya. Her er det virkelig lagt vekt på kvalitet i alle detaljer. Asfalterte gangstier og fellesareal. Ellers plen og grønn beplantning. Vakkert miljø, tilgrensende til herlige friområder - for tur og til glede for store og små. Stort, flott bryggeområde med gode bademuligheter. På vestsiden av øya ligger sandstranden. Luksus å kunne gå ut fra leiligheten, ned til brygga og ta seg et deilig morgen- eller kveldsbad. Evt . tusle ned til den fine sandstranden som ligger på vestsiden av øya, nyte sol og sjø og båtliv. Sydover mot skogen er det planert og etablert store plenområdet og blomstereng mot skogen, som en naturlig overgang mot den naturlige skjærgårdvegetasjonen. Dette er en sjelden skatt av en beliggenhet! Velkommen!

Etasje

5. etasje.

Garasje / Parkering

Leiligheten har egen garasjeplass som medfølger, på kjellerplan i byggets oppvarmede p-hus. Automatisk port holder anlegget avlåst (åpning med
fjernkontroll). Fra garasjeanlegget er det adkomst til leiligheten via heis og trapp. Det er også etablert felles biloppstillingsplasser på fellesarealer. Dette arealet er asfaltert, oppmerket og ligger i tilknytning til byggets inngangsparti.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Husvik skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Felleskostnader

4 054 pr. mnd. Internett og kabel-tv, forretningsførsel, vaktmester, strøm, varme og renhold av fellesarealer, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold.
I tillegg faktureres/belastes seksjonseier for fjernvarme etter forbruk.
Forretningsfører opplyser om at det er mulig at det vil bli vedtatt endring i felleskostnadene med tilbakevirkendekraft til 01.01.2020 når budsjett for 2020 er vedtatt.

Sameie

Sameiet Jarlsø Østsiden 1 består av 30 leiligheter. Til hver leilighet medfølger en biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg og en bod.
Sameiet har en ansatt - vaktmester og (seksjonseier) Geir Amundsen.
Forretningsfører er Heimtun og Bryn Regnskapskontor AS.
For mer informasjon om Jarlsø se gjerne:
www.jarlsoe.no.
Til info har 20 av sameierne og utbygger vært i tvist. Det er våren 2019 avsagt en rettskraftig dom hvor 6 av sameierne har anket. Kfr. megler for mer info.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

Per 22.01.2020 har ikke sameiet fellesgjeld, men regnskapet for 2019 er ikke satt. Det er derfor usikkert hvorvidt sameie har negativ eller positiv egenkapital.
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 85743312

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Husdyrhold er i følge husordenssreglene tillatt. Eierne av husdyr plikter å rette seg etter de til enhver tid gjeldende offentlige bestemmelser om husdyrhold - herunder regler om båndtvang.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2014

Antall soverom

2

Byggeår

2014

Byggemåte

Selveierleilighet i 5. etasje i 12 etasjes boligblokk. Byggeår 2014. Til leiligheten følger også en bod i kjeller. I 2016/17 ble gulvet i badet senket fordi høydeforskjellen på gulv i entrè - baderom ikke tilfredsstilte kravene til universell utforming. Jobben ble utført i regi av utbygger. Leilighet er for øvrig i original stand med overflater og innredninger fra 2014. Leiligheten fremstår som meget godt vedlikeholdt. Ingen vesentlige feil eller mangler ble påvist. Det er utført søk med fuktindikator i baderommet. Ingen unormale fuktverdier ble påvist. For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 22.01.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 27.02.2014.

Boligens areal

Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 100 kvm, Bruttoareal: 107 kvm
5. etasje:
Bruksareal: 100 m².
Primærrom: 82 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: entrè, bad/wc/vaskerom, walk in closet, 2 soverom, stue og kjøkken.
Sekundærrom: 18 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: innglasset terrasse.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 21.01.2020 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Sameier har fri og ubegrenset adgang til helt eller delvis å leie ut sin seksjon.

Oppvarming

Gasspeis i stuen. Termostatstyrte varmekabler på bad.
Vannbåren gulvvarme fra felles varmeanlegg.

Energimerking

På det tidspunktet eiendommen ble markedsført var tjenesten for energimerking av bolig nede. Energimerking av boligen vil bli gjennomført straks tjenesten fungerer igjen. Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er i følge selger ca. 2 087 kWh pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 4 801 pr. år I tillegg betales det kr. 8,5 per m3 vann og kr. 14,77 per m3 avløp. De kommunale avgiftene betales kvartalsvis. Selger opplyser om at de kommunale avgiftene kom på kr. 1685,- for dette kvartalet. De kommunale avgiftene forandrer seg etter forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 913 757 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 289 524 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man Nedre vei mot Åsgårdstrand. I første lyskryss etter Kilden kinosenter tar man til høyre inn Narverødveien og holder denne forbi Meny på Råel. I første veidele etter Meny holder man til høyre og så til venstre. Følg denne rett frem også gjennom rundkjøringen og Jarlsø ligger da på andre siden av broen. Leilighetsbygget ligger på østsiden, på pynten ut mot sjøen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligbebyggelse-blokkbebyggelse, annen fare og uteoppholdsareal, jf. reguleringsplan: "Jarlsø, byggetrinn 3 og 4", vedtatt 25.04.2012.
I området eiendommen er beliggende i er det også relaterte planer, jf. "Jarlsø, byggetrinn 5" (planid. 20170153) og Jarlsø (planid. 52010). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Seksjonering, tinglyst 18.11.2013, dagboknr. 994653.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei via privat vei.
Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.