solgt

Tønsberg - Husvik , Jarlsøveien 37B

Type Leilighet
Primærrom 100m²
Bruksareal 100m²
Bruttoareal 109m²
Tomt 11 412m²
24/03/2020 14:04
Oppholdsrom
Soverom 2
Byggeår 2010
Gårdsnummer 162
Bruksnummer 12
Energimerking E
Sist endret
Prisantydning 6 490 000,-
Totalpris 6 649 019,-
Ligningsverdi 1 154 270,-

Beregnet totalkostnad

6 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 150 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 159 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 649 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten er beliggende i 3. etasje og inneholder foruten felles inngang/oppgang med adkomst via trapp eller heis:
Entrè/hall, 2 soverom, hvorav det ene har en stor skyvedørsgarderobe, kjøkken med avsatt plass for spisebord og utgang til balkong, lys og stor stue med utgang til overbygget, vestvendt balkong, delikat bad/wc og bod med opplegg for vaskemaskin. 

I tillegg disponerer leiligheten en bod i kjelleren, samt en garasjeplass i felles, oppvarmet garasjeanlegg.

Det er mulighet for kjøp av båtplass.

Standard

Lekker og arealeffektiv hjørneleilighet som har store vindusflater og holder gjennomgående god standard. Den lyse og romslige leiligheten er beliggende i toppetasjen og har flott utsikt mot sjøen fra stuen! Man kommer inn i en hyggelig entre med plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Videre har man et delikat bad med servant innredning, toalett og dusj, samt en bod rett ved siden av med opplegg for vaskemaskin. På den andre siden av gangen har man et stort soverom med romslig skyvedørsgarderobe. Stue og kjøkken i åpen løsning. Her man plass til flere sittegrupper og spisebord, samt at det er flott gasspeis som skaper en lun og god atmosfære. Fra kjøkkenet er det utgang til en hyggelig balkong på ca. 5 kvm - her kan man nyte morgensolen og utsikten! På innsiden av kjøkkenet er det også et fint soverom. Fra stuen er det en stor skyvedør til solrik og overbygget balkong på ca. 15 kvm. Balkongen er meget lun og her kan sene sommerkvelder tilbringes mens man nyter utsikten til Oslofjorden.

Ellers kan det nevnes at det er: Direkte adkomst med heis fra parkeringskjeller. Felles ventilasjonsanlegg. Vannbåren gulvvarme. Porttelefon. Lyst og lekkert! Her er bare å flytte rett inn!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært og nyetablert boligområde på Jarlsø i Tønsberg kommune. Jarlsø ligger idyllisk til og fremstår som en perle i Oslofjorden, med unik beliggenhet. Flotte bryggeområder på vestsiden med fin promenade, sjøboder og sittebenker. Her er det også nydelig sandstrand som innbyr til bading. Øya har en rik historie langt tilbake i tid, men fra ca. 1900 og frem til 2004 var området regulert for industri. Øya er nå åpen for allmennheten og bebygd med moderne boliger, samt noe næring og verneverdige bygninger. Stedet har en egen petanqueklubb, lesesirkler og oppleves som et godt nabolag. Syd på Jarlsø er det en flott, gammel eventyrskog som brer seg ut mot Oslofjorden ytterst syd på Jarlsø. Her kan man gå tur blant gamle furuer, villkaprifol, markjordbær og mosetepper. Og litt bortgjemt i moselandskapet - to gamle steinbunkerser. På sydspissen ligger Jarlsøs eget fyr, som fortsatt er i drift. På de øvrige deler av øya anlegges botaniske miljøer inspirert av fjordlandskapet, som gir en helhetlig utforming. Tønsberg sentrum ligger ca. 10 minutter unna med bil og er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Nærbutikken Joker som er åpen til kl. 22.00. I dette området finnes også kafé, frisør, hudpleiesalong, fotpleier samt treningssenter. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Olsrød Park på Tolvsrød et godt utvalg. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Ved å benytte bil tar det ca. 8 minutter til Tolvsrød, 12 minutter til Tønsberg, 49 minutter til Drammen og ca. 35 minutter til Torp Lufthavn.

Tomt

Areal: 11 412 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Felles eiet tomt som er meget pent opparbeidet. Området er opparbeidet med asfalterte gangveier, store områder er beplantet med plen og prydbusker. Mot sjøen og bryggeanlegg er det gangveier med sitteplasser for de som ønsker å nyte sjøutsikten. Flott vestvendt badestrand.

Etasje

3. etasje.

Garasje / Parkering

Parkering er kun tillatt i parkeringskjelleren og på opparbeidede og skiltede gjesteparkeringsplasser.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Husvik skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Felleskostnader

3 534 pr. mnd. Kabel-tv og internett, renhold av fellesarealer, forretningsførsel, strøm fellesarealer, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold, m.m.

Forretningsfører opplyser om at det er mulig at det vil bli vedtatt endring i felleskostnadene med tilbakevirkendekraft til 01.01.2020 når budsjett for 2020 er vedtatt.

Sameie

Sameiet Vestsiden 2 ligger idyllisk til, på en skrånende tomt vendt ut mot Jarlsøsundet og Husviks gamle trehusbebyggelse, med en flott sandstrand i forkant. Sameiet består av 60 leiligheter, og er tegnet at Spir Arkitekter.

Styrets leder er Thor Verner Thorstensen.
Forretningsfører er Heimtun & Bryn Regnskapskontor AS.

For mer informasjon, se gjerne:
http://www.xn--jarlsinfo-p8a.no/

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Nemi forsikring Polisenummer: 2101637

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Eiere av husdyr plikter å rette seg etter de til enhver tid gjeldende offentlige bestemmelser om husdyrhold - herunder reglene om båndtvang.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2010

Antall soverom

2

Byggeår

2010

Byggemåte

Seksjonert leilighet beliggende i 3. etasje i boligblokk oppført i betong i 2010. Vinduer i tre med utvendig stål- eller aluminium. omramming. Isoler- eller energiglass (fra 2010). Leiligheten har to balkonger i stål, glass og betong. Det er utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad og vaskerom. Ingen fukt ble registrert. Det er ellers vanlig bruksslitasje i innvendige overflater. Leiligheten gir et godt inntrykk. For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 22.01.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for oppføring av 6 boliger i Jarlsøveien 37B datert 10.04.2012.

Boligens areal

Primærrom: 100 kvm, Bruksareal: 100 kvm, Bruttoareal: 109 kvm

3. etasje:
Bruksareal: 100 m².
Primærrom: 100 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: entré, stue/kjøkken, 2 soverom, bad og vaskerom.

I tillegg disponerer leiligheten to boder på henholdsvis 5 m² (i kjeller) og 1 m² (utvendig i 3. etasje).

De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 22.01.2020 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut. Ethvert utleieforhold skal meldes sameiets styre for registrering.

Oppvarming

Varmekabler i bad og på vaskerom. Vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken. Tenk deg hvor deilig det er å alltid ha varme gulv - i tillegg slipper du varmeovner på veggene og står mer fritt til plassering av møbler. Det vannbårne anlegget er knyttet opp mot fellessystem basert på sjøvarmeanlegg og forbruk blir avregnet etter forbruksmålere.

I tillegg er det gasspeis i stuen. Sameiet betaler kr. 2 500 per år for fellesbruk av gass til grilling, resten av gassforbruket blir fordelt på de 21 seksjonene som har gasspeis. I 2018 utgjorde det totale gassforbruket for hele sameiet kr. 31 770.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Estimert energiforbruk foreligger ikke da selger ikke har bebodd boligen.

Kommunale avgifter

Kr. 4 801 pr. år

I tillegg betales det kr. 8,5 per m3 vann og kr. 14,77 per m3 avløp. De kommunale avgiftene betales kvartalsvis. De kommunale avgiftene forandrer seg etter forbruk.

Løpende kostnader

Oppstilling over de løpende kostnadene ved bruk av boligen foreligger ikke da selger ikke har bebodd boligen.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 154 270 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 155 371 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man Nedre vei mot Åsgårdstrand. Ta til høyre i rundkjøringen i Presterødkrysset og hold Narverødveien til venstre (i første veidele). Følg Narverødveien forbi Kiwi og ta rett frem i rundkjøringen. Følg veien og kjør rett frem i rundkjøringen på Jarlsø. Leilighetskomplekset ligger da på andre siden av broen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er uregulert. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse, kombinert bebyggelse og anleggsformål, samt byggegrense i henhold til kommuneplanens arealdel vedtatt 22.05.2019.

I tillegg ligger eiendommen i et område som har følgende bebyggelsesplan: "Jarlsø, byggetrinn 2", vedtatt 27.03.2009.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Seksjonering, tinglyst 16.02.2010, dagboknr.120341.

Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de aldri har bebodd den.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.995,-. Visningshonorar inkl. i provisjon. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Elisabeth Bakke
Daglig leder / Eiendomsmegler
Elisabeth Bakke

90 05 54 88

elisabeth@bs-partners.no

VERDIVURDERING