solgt

Tønsberg - Tolvsrød , Losveien 19

Type Enebolig
Primærrom 213m²
Bruksareal 257m²
Bruttoareal 295m²
Tomt 531m²
02/04/2020 11:09
Oppholdsrom
Soverom 5
Byggeår 2014
Gårdsnummer 139
Bruksnummer 577
Energimerking C
Sist endret
Prisantydning 10 600 000,-
Totalpris 10 864 019,-
Ligningsverdi 1 946 325,-

Beregnet totalkostnad

10 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 250 000,- (Dokumentavgift) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 264 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 864 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Hovedetasjen: Hall, toalettrom, kjøkken og stue.
Toppetasjen: Stue, hovedsoverom og bad
Underetasjen: 4 soverom, bod, vaskerom, stue og bad.

Standard

Nyere arkitekttegnet enebolig. Boligen er tegnet av Tønsbergs anerkjente arkitekt Thorvald Bernhard. Villaen ligger langs en åskam hvor den i prinsippet er bygget over to plan, samt underetasje. Villaen søker å fange opp lys i 360 grader på et sammenhengende øverste plan, i kombinasjon med strålende utsikt mot Oslofjorden i øst.

Fasademessig en tøff og moderne bolig. Kombinasjon liggende og stående kledning i Sibirsk lerk, samt aluminium gir et tøft arkitektonisk uttrykk. Fine vindussammensetninger, og store og flotte vindusflater, gjør at slippes inn mye lys! De store vinduene gjør også at man kan nyte utsikten til Oslofjorden og den frie utsikten over omkringliggende omgivelser.

Interiørmessig gjennomgående rålekkert! Eierne har lagt mye tid og penger i den interiørmessige utformingen. Mange lekre og snertene detaljer - for den innovative og den som prissetter interiør - dette vil tiltale deg!

Man kommer inn i en lys og åpen hall med praktisk skyvedørgarderobe, videre er det et gjestetoalett med innredning i sort, Italiensk design. Stue og kjøkken er i åpen løsning. Det er vindusflater over det hele, noe som gjør at man får den flotte utsikten inn i rommet. Selve kjøkkenet av fra Italian Design med Corian benkeplate, underlimt vask, LED- lys over benk, samt integrerte hvitevarer i ypperste kvalitet fra Siemens. Stekeovnen har funksjoner som pyrolyse. Platetoppen er induksjon i type Neff som er toppmodellen til Siemens. Kjøkkenviften er nydelig integrert i takhimmlingen og gir et luksuriøst utrykk. Det er utgang til en usjenert frokostterrasse fra kjøkken. Her kan morgenkaffen nytes mens man ser soloppgangen i øst.

Stuen er lys og luftig og her er det god plass til et langt og sosialt spisebord. Gulvet i boligens hovedetasje og deler av underetasje er type slipt betong - røft og lekkert på samme tid. Stuen har også en flott peis med innebygde lavastener i pipeløpet. Dette gjør at varmen holder lenge. Trappen er selve smykke i boligen og strekker seg gjennom alle etasjene. Den er i glassutførsel, spesial importert fra Frankrike.

I boligens toppetasje finner man en super stue med utgang til en solrik og usjenert takterrasse. Her er det helt RÅ utsikt. I tillegg finner man hovedsoverom med eget lekkert bad. Hele denne etasjen har ekstra god takhøyde og gir rommene et majestetisk inntrykk. Badet er lekkert med sorte fliser og design interiør fra bl.a. Alessi, Axor Stark blandebatteri med vannfallstråle, samt dusjhode fra FIMA Zeta med waterfall. Perfekt med egen voksenavdeling i denne etasjen.

I underetasjen er det hele 4 soverom, et lekkert bad, stort vaskerom samt en stue som er perfekt for barna. Her er det i tillegg garderober på hele langveggen for praktisk oppbevaring. Denne etasjen har egen utgang til hagen.

Videre kan det nevnes at det er:
Vedlikeholdfri kledning i Sibirsk Lerk med 3-lags vinduer. Meget god isolasjon i yttervegger¨, da det er 5 cm ekstra isolasjon, totalt 25 cm isolasjon i veggene. 60 cm etasjeskiller mellom kjeller og hovedetasje. 30 cm Leca-plank, og 30 cm ordinært etasjeskille. Doble stenderverk rundt hele huset, meget solid bygget. Rør-i-rør system i hele huset. I tillegg automatisk avbrudd av vann ved lekkasje på kjøkken eller toalett i hovedetasje (eneste våtrom uten sluk). Det er utført  radonmåling som viser under fare-nivå, men det er montert radonduk og -brønn, med eget avtrekk uansett. I loftsetasjen er det tøffe og meget slitesterke gummifliser med et industrielt preg. Store garderobeskap på soverom fra Garderobemannen. Internett og TV via Viken Fiber. 500/500 linje - meget raskt - hele familien kan være på nett samtidig. TV-via Altiboks. Egne TV-uttak og internettuttak i kjellerstue og på loftstue. Ledspotter i hele boligen! Terrasser har fliser, som gjør de mer eller mindre vedlikeholdsfrie. På takterrassen er det egen utekran for enkel avspyling av takterrasse.

Her har man rett og slett en helt RÅ og UNIK bolig høyt og fritt beliggende med fantastisk utsikt over sjøen og Oslofjorden!

Beliggenhet

Boligen ligger nydelig til i Kjempeåsen i en nyere og attraktiv gate. Her bor det både barnefamilier og voksne mennekser. Høyt og fritt beliggende med flott utsikt over Oslofjorden og over til Østfold. Det er kun en liten spasertur til Ringshaugstranda som er Vestfolds kanskje fineste og lengste sandstrand. I tillegg til lekeplass har den lange sandstranden sandvolleyballbane, koselige sitteplasser, trimapparater mm. Stranden ender opp ved moloen, hvor det er tradisjon for isbading. Her har man supre rekreasjonsmuligheter året rundt i naturskjønne omgivelser. Forøvrig er det gangvei til Ringshaug barne- og ungdomsskole. Det er idrettsanlegg i området med fotballbane på Flint og Slagenhallen for innendørs idrett. På Tolvsrød, også i gangavstand fra eiendommen, har man mange forretningstilbud, Meny matvareforretning med Mester Grønn blomsterforretning og post i butikk, populære klesforretninger, bokhandel,  apotek, frisør og hyggelig café som serverer nydelig kaffelatte. Det er søndagsåpen Kiwi butikk på Gauterød samt det er butikksenter på Olsrød med mange hyggelige butikker og treningssenteret Level. Følger man sykkelstien mot Tønsberg, passerer man Kilen handelsområde med mange tilbud før man kommer til Tønsberg med sentrum og brygga. God busskommunikasjon til Tønsberg sentrum.

Bo sjønært og med uhindret utsikt til sjøen og Østfold. Nydelig å bo i dette området, hvor man kan rusle ned til sjøen, ta seg et morgen- eller kveldsbad. Velkommen til et hyggelig og familievennlig område.

Tomt

Areal: 531 kvm, Eierform: Eiet tomt
Lettstelt og barnevennlig hagetomt beplantet med plen. Belegningsstein på hele gårdsplassen. Hage og uteareal er designet og opparbeidet av Nøtterøy anleggsgartnerservice. Her er alt nøye planlagt med bl.a. håndlaget mur med blomsterbed. Belysning i bl.a. støttemur som styres av astro-ur, dvs. følger når solen går opp og ned med tanke på belysning. Det er i tillegg en praktisk utekran med varmt og kaldt vann i tilknytning til gårdsplassen. Ypperlig for bilvask ol.

Garasje / Parkering

Dobbel garasje i tilknytning til boligen.
Garasjen samt garasjeporten er isolert. Det er ekstra høy garasjeinngang/port, slik at man kan kjøre SUV inn med takboksen. Mulighet for oppheng til skiboks i taket. Betonggulv behandlet med middel som er motstandsdyktig mot oljesøl o.l. Ventiler i garasjen for å unngå fukt. Sidedør med lås for enkel tilgang. Opplegg for lading av 2 elbiler i garasjen. Det kan enkelt monteres veggboks for elbil-lading. Egne kurser, vanlige stikkontakter pr se.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Ringshaug skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: 5434805

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2014

Antall soverom

5

Byggeår

2014

Byggemåte

Enebolig med dobbel garasje. Oppført i tre over grunnmur i 2013/-14. Boligen er oppført i tre plan. Fundamentering ukjent (antatt fundamentert på fjell/stein). Gulv på grunn er i støpt betong. Det er enkelte skjevheter/planaavik. Sprekk i enkelte gulvfliser ved trapp. Dels synlig betongskjøt. Yttervegger over grunnmur i bindingsverk av tre. Enkelte kledningsbord/utvendig lister har liten eller ingen avstand til vannbrett/beslag. Vinduer i tre med utvendig stål- eller alum. omramming, samt isoler- eller energiglass. Takkonstruksjon i tre. "Lukket" konstruksjon uten mulighet for inspeksjon.
Taket er dels tekket med folie/Sarnafil eller tilsvarende og dels med asfaltbelegg.

Bjelkelag i tre i 2. etasje. Det er diverse skjevheter/planaavik i gulv i 2. etasje. Støpt betongdekke eventuelt lettbetongelementer i 1. etasje. Enkelte sprekker/riss. Det er utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad i både underetasjen og 2. etasje, samt på vaskerom. Ingen unormal fukt ble registrert.  Vanlig værslitasje i utvendige overflater. Vanlig bruksslitasje i innvendige overflater. Boligen gir for øvrig et godt inntrykk. For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 30.01.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for oppføring av enebolig datert 23.05.2014.

Boligens areal

Primærrom: 213 kvm, Bruksareal: 257 kvm, Bruttoareal: 295 kvm

Underetasje:
Bruksareal: 106 m².
Primærrom: 101 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: trapperom/gang, 4 soverom, stue, bad/wc og vaskerom.
Sekundærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: teknisk rom/bod.

I tilegg er det dobbelt garasje på ca. 39 m². 

1. etasje:
Bruksareal: 69 m².
Primærrom: 69 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: hall m/trapp, stue/kjøkken og wc.

2. etasje:
Bruksareal: 43 m².
Primærrom: 43 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: stue, bad/wc og soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Varmekabler i hele hovedetasjen og underetasjen samt bad i toppetasjen. Vedovn i stuen. Balansert ventilasjonsanlegg.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er i følge selger ca. 36 518 kWh pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 873 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Internett og tv fra Viken Fiber utgjør ca. kr. 1 118 per mnd.
Årlig forsikringspremie (ikke innbo) utgjør ca. kr. 6 378.
Alarm fra Sector alarm utgjør ca. kr. 510 per mnd. Alarmen er tilknyttet alarmsentral for både brann og tyveri. I tillegg er det et eget brannvarslingssystem som kun vil varlse i huset dersom det er brann, altså er man dobbelt beskyttet.

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 946 325 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 7 006 768 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man forbi Kilen og rett frem i rundkjøringen på  Presterød og Olsrød. Ta Ringshaugveien til høyre ved Kiwi på Gauterød. Følg Ringshaugveien ned mot Ringshaugstranden og følg Ringshaugveien videre etter avkjøringen til Ringshaugstranden. Ta så Losveien til høyre. Følg
veien rett frem opp på bakketoppen, og boligen ligger innerst til høyre. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligformål, jf. reguleringsplan: "Kjempeåsen, Ringshaug", vedtatt 24.09.1985. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ikke registrert servitutter eller heftelser på eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst fra privat vei.
Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
  • Anne Linde hyller 3 stk. i loftsetasje (veggmontert).
  • By Lassen skap 2 stk. i gangen (vegghengt).
  • Adnet speil Gubi - vegghengt på toalett i hovedetasje.
  • Nattbord soverom loftsetasje. 

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,90 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4 900, tilrettelegging. kr. 12 500 og internettannonsering kr. 10.990. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Elisabeth Bakke
Daglig leder / Eiendomsmegler
Elisabeth Bakke

90 05 54 88

elisabeth@bs-partners.no

VERDIVURDERING