solgt

Tønsberg - Sentrum/Solvang , Rambergveien 16B

Type Leilighet
Primærrom 32m²
Bruksareal 32m²
Bruttoareal 34m²
Tomt 1 071m²
02/04/2020 10:49
Oppholdsrom
Soverom
Byggeår 2018
Gårdsnummer 1003
Bruksnummer 352
Energimerking B
Sist endret
Prisantydning 2 290 000,-
Totalpris 2 347 619,-
Ligningsverdi 479 712,-

Beregnet totalkostnad

2 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 56 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 57 619,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 347 619,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten er beliggende i 2. etasje og har trappefri adkomst via heis. Leilighetens innhold: Entré, stue/kjøkken/sovealkove og bad/wc/vaskerom

-Luftig overbygget balkong
- Bod i kjeller.
- Sykkelparkering.

Standard

Snerten, moderne og tøff leilighet som er maksimalt utnyttet. Svært arealeffektiv og funksjonell! God takhøyde, noe som gir en god romfølelse. Gjennomgående tidsriktig og moderne leilighet med behagelig vannbåren varme i gulv, samt elektriske varmekabler på bad. Praktisk og stilren kjøkkeninnredning, med slette fronter og integrerte hvitevarer - kjøl/frys, oppvaskmaskin, komfyr og steketopp som medfølger.

Badet er flislagt med delikate fliser på gulv og vegger, og har moderne baderomsinnredning. Vegghengt toalett og speilskap. Gulvene er belagt med flott enstavs eikeparkett. Interiørmessig gjennomgående lyst og delikat. Bo lettstelt og urbant!

Velkommen til en snerten og lekker leilighet, med super beliggenhet på populære Kaldnes.

Beliggenhet

Bo med sjøen rett utenfor døren og kort vei til et yrende byliv i Tønsberg sentrum. Virkelig nydelig beliggende rett i nærheten av vannkanten.

Kaldnes Brygge er del av en ny bydel som vokser frem der Kaldnes skipsverft tidligere var livsnerven i Tønsberg by. Med gammel historie i grunnsteinene bygges nå en ny, urban og levende bydel med gåavstand til både bysentrum og skjærgården. Langs bryggekanten samles bolig, næring, handel, kafeer og kulturliv. Med gåavstand over gangbroen til Oseberg Kulturhus kan det rike kulturlivet besøkes, lokkende caféer og spisesteder kan nytes og shopping kan utføres i kjøpesenter eller i små og særegne nisjeforretninger. En bryggevandring langs moderne arkitektur på Kaldnes og langs Tønsberg Brygge med det gamle sjøbodkvartalet viser kontraster i tid. En tur langs Kaldnes Brygge gir opplevelser, atmosfære og utsikt som gir rom for inspirasjon og kreativitet. Kaldnes Brygge har de siste årene blitt et sted hvor flere kunstnere, fotografer og musikere er samlet. Kulturhuset Støperiet, som er eid av Tønsberg Kommune, ligger like ved og gir et godt og variert tilbud hele året.

Ellers kan vi nevne at leiligheten ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Kaldnes i Tønsberg kommune, med nærhet til barnehage, skoler, Tønsberg sentrum, Teie torv, samt Teieskogen med flotte tur og friluftsområder, Spar-butikk og Træleborg skole (1-7 kl.) I tillegg ligger den populære restauranten "Kverneriet" like ved.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Kaldnes og ligger ca. 300 m fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca 5 min til Tønsberg sentrum, 25 min til Sandefjord og 70 min til Oslo

Tomt

Areal: 1 071 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Nydelige fellesarealer som er parkmessig opparbeidet av anleggsgartner. Flotte bryggeområder - hyggelig plass å sitte med kaffekoppen og nyte sjø og utsikt. Grøntområdene på Kaldnes Brygge er offentlig tilgjengelige for alle. Parken ved gangbroen inneholder blant annet klatrestativer og forskjellige lekeapparater og er i tillegg utstyrt med benker der lunsjen kan nytes utendørs. Bryggeområdet er også fint for en kveldstur og gir mulighet for fisking eller en dukkert i fjorden om sommeren

Etasje

2.Etasje

Garasje / Parkering

Flere muligheter for leie av parkeringsplasser i området.

Forøvrig gratis å parkere på de kommunale parkeringsplassene i tidsrommet fra kl:18:00 til kl: 09:00

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Træleborg skole.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 333 48 000.

Felleskostnader

1 557 pr. mnd. Kabel-tv og internett(grunnpakke), felles byggningsforsikring, styre og forretningsførerhonorar, energi/fyring fellesområder og drift og vedlikehold.

Sameie

Sameiet består av 52 seksjoner, hvorav 1 seksjon er næringsseksjon.
Sameiet Dockside 6 er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 821785162, og ligger i TØNSBERG kommune.
Styrets leder er Tom-Erik Terjesen. fra 01.11.2019 til ordinært årsmøte våren 2021.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det gjøres oppmerksom på at nåværende bodområde, sykkelparkering samt søppelhåndtering vil bli kunne flyttet/endret ved ferdigstillelse av Dockside bygg E (nabobygget mot sørvest)

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: 1906633

Regnskap

Årsregnskapet for 2018.
Inntekter: Driftsinntekter i 2018 var til sammen kr 506 274,-.
Kostnader: Driftskostnadene i 2018 var til sammen kr 152 211,-.
Resultat: Årets resultat er på kr 354 182,- fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital.
Regnskapet ligger vedlagt i salgsoppgave.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter følger vedlagt i salgsoppgave.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2018

Byggeår

2018

Byggemåte

Leilighet i 2 .etg. organisert i sameie, med opprinnelse fra 2018. Bygget er oppført i betong, stål og tre over grunnmur i betong.
Det er bod på ca. 4 m² i felles u. etg. som følger leiligheten. Leiligheten fremstår som godt vedlikeholdt, og det er på befaringsdagen ikke observert avvik, utover normal bruksslitasje. Forøvrig henvises til de respektive bygningsdelene med tilstandsgradering. Tilstandsgraden gis med henblikk på bygningsdelens forventede levetid, samt visuelt inntrykk. Det foretas enkle målinger med fuktindikator og stikktagninger i treverk. Eier har ifølge opplysninger gitt til takstingeniør ikke kjennskap til sopp- og råteangrep, vannskade eller angrep av skadedyr.

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Arvid Lysgård datert: 14.02.2020

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 29.04.2019.

Boligens areal

Primærrom: 32 kvm, Bruksareal: 32 kvm, Bruttoareal: 34 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 32 m².
Primærrom: 32 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken med sovealkove.

- Bod i kjeller på ca 4 m².

De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 14.02.2020 utført av Arvid Lysgård.  Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut.

Oppvarming

Vannbåren varme i gulv.
Elektriske varmekabler på bad.
Balansert ventilasjon med  varmegjenvinning.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er ifølge Skagerak Energi stipulert til ca.3.405 kWh pr. år.

Kommunale avgifter

Kr. 4 801 pr. år Samt tilkommer målt forbruk på felles måler: Vann 10,62 ,- pr.m³ Avløp: 18,46 ,- pr.m³

Løpende kostnader

Vannbåren varme og tappevann faktureres direkte til seksjonseier etter målt forbruk. - Faktureres av BKK Energitjenester.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 479 712 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 726 963 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Utstyr

Dørcalling

Adkomst

Se kartskisse i FINN.no annonse.
Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til annet byggeområde (bolig og næringsbygg) og felles gårdsplass etter reguleringsplan Kaldnes felt F og G, vedtatt 01.02.2006 med planID 704 65215. Andre planer som berører eiendommen er Scanrope (vedtatt 20.6.2007), Kulturparken - Kaldnes (vedtatt 6.9.2006), Havegaten (vedtatt 13.9.2017) og Kaldnes, Gnr. 1003 bnr. 79 (vedtatt 12.12.2001). Reguleringsplan med bestemmelser er vedlagt i salgsoppgavem. I henhold til kommunedelplan Sentrum, Byplan 2018 - 2030 (vedtatt 22.5.2019) er området eiendommen ligger i avsatt til sentrumsformål - Nåværende (bolig/næring). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler. Det gjøres oppmerksom på at det er planlagt videre utbygging av Kaldnes blant annet området Beddingen, noe som kan medføre enkelte ulemper for beboere inntil ferdigstillelse samt reduksjon av sjøutsikt grunnet oppføringen av Beddingen/nybygg.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1877/900095-1/91  Erklæring/avtale08.01.1877 
Åstedsbefaring vedr. Tønsbergs bygrenser.
Overført fra: 3803-1003/352
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1899/900073-1/91  Erklæring/avtale 07.02.1899 
Forbud mot å anlegge ølbryggeri eller å lede vann over d.e.
Overført fra: 3803-1003/352
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1900/900223-1/91  Bestemmelse om gjerde 30.01.1900 
Overført fra gnr 1003 bnr 241
Overført fra: 3803-1003/352
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1915/900185-1/91  Bestemmelse om vannrett 12.10.1915 
Overført fra gnr 1003 bnr 35
Overført fra: 3803-1003/352
Gjelder denne registerenheten med flere

1921/900370-1/91  Bestemmelse om bebyggelse 26.07.1921 
Overført fra: 3803-1003/352
Gjelder denne registerenheten med flere

1977/7546-1/91  Best. om adkomstrett 22.12.1977 
Div. betingelser vedtatt i forbindelse med utkjørsel fra
Munkerekkveien 2 til Fylkesveien
Overført fra: 3803-1003/352
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1977/7547-1/91  Erklæring/avtale 22.12.1977 
Div. betingelser vedtatt i anledning utkjørsel fra Ramberg- veien 36 til Fylkesveien
Overført fra: 3803-1003/352
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1977/7663-1/91  Best. om adkomstrett 29.12.1977 
Div. betingelser vedtatt i forbindelse med utkjørsel fra
Rambergveien 28B til Fylkesveien
Overført fra: 3803-1003/352
Gjelder denne registerenheten med flere

1978/6075-1/91  Erklæring/avtale 10.10.1978 
Rett til anlegg og vedlikehold av avløpsledninger
RETTIGHETSHAVER: TAU
Overført fra: 3803-1003/352
Gjelder denne registerenheten med flere

1995/11817-4/91  Best. om vann/kloakkledn. 27.09.1995 
Bestemmelse om ledninger for el.strøm, telekommunikasjon og gass
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Plikt til grunnavståelse til ev. veiutvidelse, fellersareal m.v.
Overført fra: 3803-1003/352
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1995/13077-2/91  Erklæring/avtale 23.10.1995 
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
Bestemmelse vedr. frisiktsone
Overført fra: 3803-1003/352
Gjelder denne registerenheten med flere

1998/2573-1/91  Best. om adkomstrett 05.03.1998 
 rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:297  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3803-1003/352
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1998/11070-1/91  Elektriske kraftlinjer 16.09.1998 
Tønsberg Energi overtar det høyspente fordelingsnettet som eies av Tønsberg næringsutvikling på Kaldnes industriområde og påtar seg ansvar for drift og vedlikehold m.v. av nevnte nett
Overført fra: 3803-1003/352
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/1122219-6/200  Erklæring/avtale 01.12.2015 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:345  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:346  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Rettigheten gjelder også på parseller som fradeles fra gnr. 1003 bnr. 79
Overført fra: 3803-1003/352
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/467364-6/200  Best. om adkomstrett 26.05.2016 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:34  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:4  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:5  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:6  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:7  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:8  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:9  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:10  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:11  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:12  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:13  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:14  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:15  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:16  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:17  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:18  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:19  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:20  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:21  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:22  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:23  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:24  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:25  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:26  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:27  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:28  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:29  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:30  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:31  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:32  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:33  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:34  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:35  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:36  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:37  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:38  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:39  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:40  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:41  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:42  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:43  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:44  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:45  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:46  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:47  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:48  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:49  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:50  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:51  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:52  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:53  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:54  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:55  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:56  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:57  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:58  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:59  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:60  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:61  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:62  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:63  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:64  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:347  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:348  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:349  
Adkomst via felles nedkjøring for parkering i garasjekjeller
Overført fra: 3803-1003/352
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/1095204-2/200  Erklæring/avtale 05.10.2017 21:00 
Gjensidig rett til å etablere og ha liggende ledinger/rør
Overført fra: 3803-1003/352
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/1095204-9/200  Erklæring/avtale 05.10.2017 21:00 
Gjensidig rett til adkomst over og bruk av utomhus fellesarealer
Overført fra: 3803-1003/352
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/393447-1/200  Erklæring/avtale 02.02.2018 21:00 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:359
Rett til profilering av parkeringsvirksomhet, rett og plikt til drift og vedlikehold av skilt og andre installasjoner som etableres i henhold til rettigheten
Gjelder denne registerenheten med flere

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: De integrerte hvitevarene på kjøkkenet medfølger handelen.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.990,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.990,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Eiendomsmeglerfullmektig
Preben Rakfjord

92 46 85 90

preben@bs-partners.no

VERDIVURDERING