Kaldnes Brygge - Moderne og stilren leilighet med stor balkong! Flott sjøutsikt - Egen parkeringsplass og 2 soverom

Rambergveien 10A , 3115 Tønsberg

VISNINGER

31. mai søndag kl. 13:45-14:45

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 79 m²
Bruksareal 82 m²
Bruttoareal 89 m²
Tomt 1 319 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2015
Gårdsnummer 1003
Bruksnummer 342
Energimerking D
FINN.no 173812530
Sist endret 22.05.2020 10:48
Prisantydning 5 690 000
Totalpris 5 841 269
Ligningsverdi 993 206,-

Beregnet totalkostnad

5 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 142 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 690 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 151 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 841 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten er beliggende i 5. etasje og har trappefri adkomst via heis.
Leilighetens innhold: Entré, stue/kjøkken, 2 soverom og bad/wc/vaskerom
- Flott og luftig balkong med fantastisk utsikt mot Tønsberg by og brygge.
- Egen parkeringsplass i garasje med trappfri adkomst via heis til leiligheten, samt mulighet til å etablere system for lading av EL-bil.
- Romslig bod på ca 8 kvm.

Standard

Velkommen til denne stilfulle og moderne leiligheten beliggende på populære Kaldnes.
Fra leilighetens høytliggende balkong er det et flott skue mot Tønsberg by og brygge. - Bør sees!
Leiligheten fremstår som pen og godt holdt og er malt i tidsriktige farger, det er parkett på gulv og flislagt gulv på bad. Gulvene i oppholdsrommene innehar forøvrig vannbåren varme samt elektriske varmekabler på bad.
Entré/Stue/Kjøkken:
Entréen har dørcalling og praktisk innvendig bodrom, samt adgang  til et delikat bad med wc og dusjhjørne. Fra entreen kommer du inn i en romslig og stilren stue med tidsriktig mørk fargepalett med sort og grå innslag. Fra stuen er det åpen løsning inn mot et moderne kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer som: stekeovn, steketopp, delvis skjult avtrekksvifte, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. I overgangen mellom kjøkken og stue er det plass til spisebord, hvor du kan dekke på til festlige lag. Videre har stuen gode vindusflater som gir rikelig med lys, samt utgang til balkong på ca hele 18 kvm med fantastisk utsikt mot både, byen sjøen og Slottsfjellet!
Bad:
Delikat bad med fliser på gulv og vegg, elektrisk gulvvarme, innfelt speilbelysning og downlights. Innredningen består av en heldekkende servant med underskap og brede kolonialskuffer, veggmontert toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Rommet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Soverom og garderobe:
Leiligheten har to soverom hvorav hovedsoverommet innehar stor skyvedørsgarderobe. Boligen har for øvrig god lagringsplass med blant annet innvendig bod  ved entré samt bod i kjeller.
Kort fortalt:
- Medfølgende parkeringsplass i garasje, med mulighet for system til lading av EL-bil.
- Muligheter for kjøp av og leie av båtplass i området.
- Balkong med en flott utsikt mot Tønsberg by og brygge.
- Stor bod i kjeller.
- Heisadkomst opp til leilighetsplan.
- Flott stue med åpen kjøkkenløsning
- Oppvarming via vannbåren gulvvarme fra fjernvarmeanlegg
- Balansert ventilasjon
- Lyst og moderne bad med lekkert dusjhjørne
- Tøffe detaljer som oppgraderte dører og høye gulvlister.
- LED lysskinner i tak og LED lys under kjøkkenskap
- Varmelampe i tak over terrassen.

Beliggenhet

Bo med sjøen rett utenfor døren og kort vei til et yrende byliv i Tønsberg sentrum. Virkelig nydelig beliggende rett i nærheten av vannkanten. Kaldnes Brygge er del av er en ny bydel som vokser frem der Kaldnes skipsverft tidligere var livsnerven i Tønsberg by. Med gammel historie i grunnsteinene bygges nå en ny, urban og levende bydel med gåavstand til både bysentrum og skjærgården. Langs bryggekanten samles bolig, næring, handel, kafeer og kulturliv. Med gåavstand over gangbroen til Oseberg Kulturhus kan det rike kulturlivet besøkes, lokkende caféer og spisesteder kan nytes og shopping kan utføres i kjøpesenter eller i små og særegne nisjeforretninger. En bryggevandring langs moderne arkitektur på Kaldnes og langs Tønsberg Brygge med det gamle sjøbodkvartalet viser kontraster i tid.  En tur langs Kaldnes Brygge gir opplevelser, atmosfære og utsikt som gir rom for inspirasjon og kreativitet. Kaldnes Brygge har de siste årene blitt et sted hvor flere kunstnere, fotografer og musikere er samlet. Kulturhuset Støperiet, som er eid av Tønsberg Kommune, ligger like ved og gir et godt og variert tilbud hele året. Ellers kan vi nevne at leiligheten ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Kaldnes i Tønsberg kommune, med nærhet til barnehage, skoler, Tønsberg sentrum, Teie torv, samt Teieskogen med flotte tur og friluftsområder, Spar-butikk og Træleborg skole (1-7 kl.) I tillegg ligger den populære restauranten "Kverneriet" like ved. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Kaldnes og ligger ca. 100 m fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Tønsberg sentrum, 25 min til Sandefjord og 70 min til Oslo S.

Tomt

Areal: 1 319 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Etasje

5. Etasje

Garasje / Parkering

Egen parkeringsplass i byggets garasje med opplegg for lading av EL-bil, med trappefri adkomst via heis.

Barnehage / skole i området

Eiendommen sogner til Træleborg skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Felleskostnader

3 637 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer: Kabel-TV/internett Canal Digital (grunnpakke), garasje, a-konto fjernvarme (avregnes årlig), bygningsforsikring, drift- og vedlikehold fellesarealer (vaktmestertjeneste og) personalkostnader, samt honorarer etc

Sameie

Sameiet Sameiet Dockside 1, org.nr. 915000320, består av 64 seksjoner - hvorav en er næringsseksjon.
Forretningsfører i sameiet er OBOS.
Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Fellesgjeld / lånevilkår

Det er ingen fellesgjeld i sameiet.
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Andel formue

11 710

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6648469

Regnskap

Fjorårets resultat var på kr 59 348 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Sameiet har ingen lån med avdrag på langsiktig gjeld.
Regnskap ligger vedlagt i salgsoppgaven

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene følger som vedlegg i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Reptiler er unntatt fra regelen om dyrehold, og enhver art av reptiler er forbudt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2015

Antall soverom

2

Byggeår

2015

Byggemåte

Seksjonert leilighet beliggende i 5. etasje i boligblokk oppført i betong i 2015. Rapporten er en forenklet utgave som kun gjelder innvendig i denne seksjonen/leiligheten. Utvendige fasader, felles arealer etc. er felles ansvar og derfor ikke vurdert. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad. Ingen unormal fukt registrert (anbefales imidlertid å kontrollere eventuelt etterfuge rørgjennomføring til blandebatteri i dusj). Leiligheten gir et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen. Etasjeskiller har fått tilstandsgrad 2 pga. stedvis planavvik.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 17.03.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 09.03.2015

Boligens areal

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 82 kvm, Bruttoareal: 89 kvm
5. etasje:
Bruksareal: 82 m².
Primærrom: 79 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue/kjøkken, 2 soverom, bad/wc/vaskerom.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Balkong på ca. 18 kvm.
I kjeller følger bod på ca. 8 kvm.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 17.03.2020 utført av Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Varmekabler i bad. Vannbåren gulvvarme for øvrig (unntatt i bod og deler av entre).
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket til strøm er i følge selger ca kr 6.000,- pr. år.

Kommunale avgifter

Kr. 4 802 pr. år inkluderer gebyr vann fastledd og gebyr avløp fastledd. Pris pr. m3 for vann er kr. 8,50 og gebyr for avløp pr. m3 er kr. 14,77. Eiendommen har felles vannmåler og betaler vann og avløp etter målt forbruk.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader: (energi, villaforsikring, komm.avg., festeavg, velavg etc.)
Sameiet har individuell måling av vann og avløp, og har derfor avtalt å individualisere innkreving av kommunale avgifter direkte til den enkelte sameier.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 993 206 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 575 540 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i Finn-annonsen.
Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til sentrumsformål - nåværende bolig/næring, felles gangareal, annet byggeområde (bolig/næring) og felles gårdsplass ihht. reguleringsbestemmelser for Kaldnes felt F og G datert 01.02.2006.
Det gjøres oppmerksom på at det er planlagt videre utbygging av Kaldnes, noe som kan medføre enkelte ulemper for beboere inntil ferdigstillelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,75 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.990,-. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.