solgt

Færder - Vestskogen , Veståsveien 8

Type Enebolig
Primærrom 172m²
Bruksareal 208m²
Bruttoareal 230m²
Tomt 1 204m²
26/03/2020 13:04
Oppholdsrom
Soverom 4
Byggeår 1966
Gårdsnummer 8
Bruksnummer 146
Energimerking B
Sist endret
Prisantydning 12 800 000,-
Totalpris 13 115 269,-
Ligningsverdi 1 045 613,-

Beregnet totalkostnad

12 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 301 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 315 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 13 115 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Frittliggende enebolig som inneholder følgende:
1. etasje: Entrè/hall med plassbygget garderobeskap, velutstyrt kjøkken med stor spiseplass og utgang til overbygget terrasse, stue med peis, tv-stue, separat toalett med servant, soveromsgang/gang, vaskerom, 2 soverom hvorav det ene rommet har plassbygget seng og garderobeskap, og det andre har hatt plassbygget seng (kan medfølge i handelen), dusjbad, separat wc, master bedroom med utgang til balkong, direkte adkomst til garderoberom og direkte adkomst til eget bad. Badet har stor dusj, toalett, bidè og dobbel servant i innredning.
Underetasje: Nedgang/gang, stue, sovealkove, mini kjøkken med kjøleskuff, micro, servant, gang med utgang ut til stor, overbygget terrasse med peis og Jaccussi. Bod/teknisk rom, bad med dusj, wc og servant. Det er godkjente tegninger til å bygge/innrede trimrom i kjelleren (ved siden teknisk rom), her er det tilrettelagt med fliser ute og overbygget tak.

Lekestue i hagen medfølger.

Garasje i tilknytning til boligen.

Standard

Frittliggende enebolig som er ombygget, påbygget og totalt oppusset. Boligen er tegnet av arkitekt Lund Hagen og fremstår som en arkitektonisk perle! Boligen er svært arealeffektivt og funksjonelt innredet - flere gode soner, perfekt for barne- og ungdomsfamilie.

Fasademessig en tøff og moderne bolig. Kombinasjon treverk, betong og store glassflater, gir et tøft arkitektonisk uttrykk. Store og fine vindusflater og vindussammensetninger, som gjør at her slippes inn mye lys! De store vinduene gjør også at man kan nyte den fantastiske utsikten over Vestfjorden og den frie utsikten over omkringliggende omgivelser.

Interiørmessig gjennomgående rålekkert! Eier har lagt mye tid og penger i den interiørmessige utformingen. Mange lekre og snertene detaljer - for den innovative og den som prissetter interiør - dette vil tiltale deg!

Velutstyrt og praktisk kjøkken type Mulitform. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kaffemaskin og komfyr i høyden, ekstra bred steketopp, vifte innfelt i himlingen, kaffemaskin, helt kjøl/fryseskap i tillegg til et helt kjølekskap, samt stort vinskap. Benkeplate i helstøpt Corian. Stilren  kjøkkeninnredning, med materialkombinasjon trestruktur og hvit utførelse. På kjøkkenet kan man stå og kokkelere, mens man nyter den frie og fine utsikten utover. God plass til langbord i forbindelse med kjøkkenet, hvor man kan dekke langbord til hyggelige lag for familie og venner. I tillegg en praktisk arbeidsbenk som også har sitteplasser - ideell plass for kokkelering og lekselesing. Kjøkkenet har utgang til stor og overbygget uteplass som også er utstyrt med integrert utekjøkken, grill og peis.

Masterbedroom avdelingen må fremheves. Rommet er bestående av soverom (legg spesielt merke til gardinene som er montert på skinner i taket), direkte adkomst til walk-in garderobe og direkte adkomst til eget velutstyrt og delikat bad.

Vannbåren jordvarme. Solavskjerming som er automatstyrt. Meget påkostet og velutstyrt el. anlegg med Gira Controll Display, hvor alt av lys og varme kan styres fra telefon. Integrerte høyttalere hvor man kan spille Spotify fra telefon.

Gjennomgående lyst, lekkert og delikat! Stilrent og moderne - dette vil appellere til den kresne! Eiendommen må oppleves - velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Boligen ligger på pynten i den øverste delen av populære Vestskogen - "Nøtterøys tak" . Veståsveien svinger seg opp til et av Nøtterøys høyeste punkter. Herfra er det fantastisk utsikt over Vestfjorden,  store deler av Nøtterøy og Stokkelandet samt omkringliggende bebyggelse. Oslofjorden kan også sees mot sørøst. Nydelige lys og solforhold med sol fra tidlig til sent. Solnedgangene må fremheves - lekre farger og lys fra himmelen. Huset ligger nest innerst i en blindvei, fullstendig skjermet fra trafikkstøy og innsyn. Sentralt og fordelaktig beliggende i svært familievennlig villastrøk med nærhet til skoler, barnehager og dagligvareforretning. Fra boligen er det ca. 100 meter å gå til nærmeste bussholdeplass. Kort vei til Teieskogen, nydelige tur- og friluftsområder samt et veldrevet idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidrettsbane0. Går man gjennom skogen er det ca. 3 km til Tønsberg sentrum. Umiddelbar nærhet til badestrender langs Vestfjorden bla Munkholmen  - en populær badeplass med stor gresslette, strand og toalettanlegg. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark. Idylliske Hellaskogen har flotte turområder som gir god rekreasjon, året rundt.

Tomt

Areal: 1 204 kvm, Eierform: Eiet tomt
Lettstelt tomt som stort sett består av naturtomt. Innkjørselen og gårdsplassen er asfaltert. Trappetrinn og kantskiller i betong - i stil og i tråd med fasaden og arkitektur. Inngangspartiet må fremheves - overbygget med tak i glass. Praktisk bod i tilknytning til inngangspartiet. Boligen har fantastiske og påkostede uteplasser. Uteplassen utfra kjøkkenet er delvis overbygget og er utstyrt med utekjøkken, grill og peis. Uteplassen utfra underetasjen  er også delvis overbygget og har peis og Jaccuzzi. Fantastisk å sitte i boblebad og nyte den fantastiske utsikten eller de lekre solnedgangene mot vest.

Garasje / Parkering

Ja, garasje i tilknytning til boligen.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Vestskogen skolekrets. Det er også kort vei til Teie barneskole som man kan søke seg til (hver enkelt tilfelle vurderes). For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 7164989

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1966

Antall soverom

4

Byggeår

1966

Byggemåte

Frittliggende enebolig bygget med hovedplan + kjeller under deler av bygningen. Dagens bygning ble nybygget i 2012, men en mindre del av den "gamle" grunnmuren fra 1966 ikke skiftet ut. Byggearbeidene ble utført av firmaet Timber. Bygningen er fundamentert med betongsåler på fjell. Grunnmur av betongblokker, pusset på begge sider. Kjellergulv av pusset betong. Hus av denne årgang har normalt drensrør av plast. Kjelleren virket tørr og luftig på takstdagen. Nordre del av kjelleren er bygget inn mot fjell. Her kan det forekomme at sprekker i fjellet kan føre vann inn mot kjellermurene, men ingen synlig lekkasje inn i kjelleren på befaringsdagen. Yttervegger i 10 cm bindingsverk, antatt utforet og isolert med 15 cm mineralull. Innvendig platet eller panelt, vesentlig malte overflater. Utvendig kledd med stående kledning av sedertre. Ytterkledningen er den originale fra 2012. Kledningen er ikke overflatebehandlet og har patinerte overflater. Vinduer dels med faste karmer, dels med glidehengslede rammer. Hovedsakelig 3 lags energiglass. Vinduene er utvendig dekket av lakkerte stålplater. Bærende undertak av takbord. Yttertaket er tekket med Sarnafil takfolie fra byggeår. Taket er inspisert fra stige. Tekkingen er lagt med oppkanter mot gesimsene. Elvarmekabler er lagt inn for å sikre frostfri avrenning fra taket vinterstid. Normal tilstand. Yttertaket har svakt fall til innvendig takrenne og taknedløp skjult bak gesimskassen. De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført. Ingen vesentlig feil eller mangler er påvist. Boligen er normalt godt vedlikeholdt. Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier ble registrert. For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 19.02.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for tilbygg til enebolig datert 08.08.2013.

Boligens areal

Primærrom: 172 kvm, Bruksareal: 208 kvm, Bruttoareal: 230 kvm

Underetasje:
Bruksareal: 46 m².
Primærrom: 31 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang, kjellerstue, bad med wc og sovealkove.
Sekundærrom: 15 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: teknisk rom/lagerrom.

1. etasje:
Bruksareal: 162 m².
Primærrom: 141 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: yttergang med trapp, entré, tv-rom, vaskerom, soveromsgang, bad nord, walk in closet, 3 soverom, bad vest, peisestue, spisestue, begge med utgang til terrasse, kjøkken med utgang til terrasse og wc.
Sekundærrom: 21 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: garasje.

De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 13.02.2020 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Åpen peis i stuen. Termostatstyrte varmekabler i baderommene, i tillegg til vannbåren gulvvarme. Boligen har vann til vann varmepumpe med vannbåren gulvvarme i boligrommene. Ventilasjonsanlegg.

I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er i følge selger ca. 28.000 kWh pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 14 767 pr. år De kommunale gebyrene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Internett og tv fra Telenor/Canal digital utgjør ca. kr. 960 per mnd.
Årlig forsikringspremie (ikke innbo) utgjør ca. kr. 6 129.
Alarm fra NOKAS utgjør ca. kr. 280 per mnd.
Årlig betaling for snømåking/vedlikehold av vei utgjør ca. kr. 2 000.

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 045 613 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 764 205 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbroen og sydover i retning Tjøme. Ta til høyre etter ca. 1,5 km inn Kolbergveien, følg veien over toppen og ned Øvre Fjellveien på andre siden. Ta til høyre inn Veståsveien og så første vei til venstre (tilhører Veståsveien). Følg veien opp bakken og eiendommen ligger på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område er regulert til boligformål, jf. reguleringsplan: "Omregulering: Veståsveien-Furusetveien", vedtatt 21.01.1990. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

NB Selger opplyser om at det foreligger nabovarsel - nabo mot syd (Veståsveien 6). Eksisterende hus skal rives og bygges ny enebolig. For nærmere informasjon ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ikke registrert servitutter eller heftelser på eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei.

Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Færder kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Selger opplyser om at det er septiktank på eiendommen til det ene toalettet nede.  Det er automatisk tømming av kommunen.

Offentligrettslig pålegg

Det er registrert 1 avvik på pipe/fyringsanlegg i rapport  etter visuelt tilsyn fra Vestfold Interkommunale Brannvesen datert 18.05.2015.
Avvikene iht. Vestfold Interkommunale Brannvesen er som følger:
1. Det mangler hendig, vær og råtebestandig husstige på eiendommen.
Kjøper overtar ansvaret for forholdene. Tilsynet er kun visuelt og kan ikke benyttes som tilstandsrapport forøvrig.
Rapporten er vedlagt salgsoppgave.

Tilbehør

De tre hengelampene over spisebordet i spisestuen, medfølger ikke i handelen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,90 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4 900, tilrettelegging. kr. 12 500 og internettannonsering kr. 10.990. For visninger er det avtalt kr.  1 875 per visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.