Nyere, arealeffektiv enebolig solrik og barnevennlig beliggende!

Greinveien 7 , 3114 Tønsberg

BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 103 m²
Bruksareal 107 m²
Bruttoareal 122 m²
Tomt 438 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2009
Gårdsnummer 89
Bruksnummer 292
Energimerking C
FINN.no 172857061
Sist endret 22.05.2020 13:48
Prisantydning 4 290 000
Totalpris 4 406 519
Ligningsverdi 1 048 689,-

Beregnet totalkostnad

4 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 102 500,- (Dokumentavgift) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 116 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 406 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Meget arealeffektiv og spennende bolig. I hovedetasjen finner man en romslig gang med stor skyvedørgarderobe. På innsiden her er det et praktisk vaskerom/bad samt en romslig bod. Stuen er i delvis åpen løsning med kjøkkenet. Både kjøkken og stue har utgang til hver sin terrasse. En mot øst og en mot vest. I boligens andre etasje finner man 3 soverom og et bad. Frittliggende garasje med romslig bod.

Standard

Arealeffektiv og innholdsrik bolig beliggende i nytt og barnevennlig boligfelt. Boligen holder gjennomgående god standard med parkett og fliser på gulvene. På veggflatene er det malte flater. Begge bad har smakfulle fliser på gulv og vegger. Tidsriktig baderomsinnredning i stil og i tråd med kjøkkeninnredningen. Kjøkkeninnredningen er stilren og tidsriktig, med rette fronter og hvitmalt innredning, type Sigdal. Integrerte hvitevarer som kjøl/frys, oppvaskmaskin, komfyr og steketopp.  Kjøkkenet er et hyggelig rom med stor spiseplass og med utgang ut til terrassen og hagen.  Innredningsmessig lyst og delikat! Her er virkelig bare å flytte rett inn - dette vil appellere til de aller fleste!
Garasjen er frittliggende og har bra med lagringsplass. Denne eiendommen har rett til vedlikehold av garasjevegg som ligger på tomtegrensen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et nyetablert, rolig og meget barnevennlig boligområde på Ilebrekke i Tønsberg kommune. Fellesområdet har lekeplasser og balløkke, og det er umiddelbar nærhet til skogen med alle sine rekreasjonsmuligheter. Det er også kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Populære Ringshaugstranda ligger i gangavstand fra boligen /rett gjennom skogen og ned til Ringshaug. Ringshaugstranda er en stor og nydelig sandstrand med steinmolo, badetrapp, treningsapparater, volleyballbaner og stor gresslette som innbyr til soling. Like i nærheten ligger også Skallevold og Karlsvika med bademuligheter. En kort sykkeltur unna ligger Flints idrettsanlegg og Slagenhallen. Legg gjerne turen inn til Tønsberg by, som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene kan du nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Slottsfjellet byr på musikkfestival, attraktive kulturminner, fine turområder og flott, vidstrakt utsikt. Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi Gauterød, Meny Tolvsrød og Rema 1000 Olsrød. Ønsker du et lettere servicetilbud har Olsrødpark og Tolvsrød et utvalg av butikker. Ytterligere servicetilbud finner du i Tønsberg sentrum som yrer av shoppingmuligheter, i tillegg til en rekke kafeer, restauranter og puber. Her finner du Kilen Handelspark og Farmandstredet, hvor bussterminalen er integrert i senteret. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Ilebrekke ca. 3 min gange fra boligen. Med bil fra Ilebrekke tar det ca. 8 min til Tønsberg sentrum, 10 min til Åsgårdstrand,18 min til Horten, 27 min til Sandefjord, 47 min til Drammen og 1 t og 13 min til Oslo S. Eiendommen har trygg skolevei til Ringshaug barneskole og Ringshaug ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Ellers finnes nydelig tur- og friluftsområder rett i nabolaget - ideelt for den som prissetter gåturer, løping og sykling i skogsterreng. Velkommen!

Tomt

Areal: 438 kvm, Eierform: Eiet tomt
Meget solrik og attraktiv tomt pent opparbeidet  med plen. Innkjørselen og gårdsplassen er bellagt med sten.  2 fine terrasseplattinger, en mot øst hvor man får morgen og formiddagssolen. Samt en mot vest, hvor man kan nye ettermiddags- og kveldssolen.

Garasje / Parkering

Frittliggende garasje med bod.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Ringshaug skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 82806375

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2009

Antall soverom

3

Byggeår

2009

Byggemåte

Enebolig oppført i tre på støpt betongplate i 2009. Boligen er oppført i to etasjer samt krypeloft. Frittliggende garasje med bod, oppført i tre i 2010. Fundamentering på boligen er ukjent. Takvann til terreng. Drenering ukjent. Yttervegger i bindingsverk av tre. Vinduer i tre med isoler- eller energiglass fra 2009. Dører i tre (fra 2009). Selger opplyser at glass i dør ved kjøkken ble skiftet i 2011 grunnet riper i glass. Takkonstruksjon i tre. Plater som undertak. Taket er tekket med asfaltbelegg. Taktekkingen er kun vurdert fra bakkenivå av sikkerhetsmessige årsaker. Tg. gjelder vanlig
værslitasje.
Det er utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad i 2. etasje og på vaskerom i 1. etasje. Ingen fukt er registrert. Rommene er fra 2009. På badet er dusjkabinett installert, og dette forlenger trolig rommets forventede levetid. Vanlig værslitasje i utvendige overflater. Boligen gir et godt inntrykk. For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 19.02.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for enebolig med frittliggende utebod.

Boligens areal

Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 107 kvm, Bruttoareal: 122 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 61 m².
Primærrom: 57 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, stue, kjøkken og vaskerom/wc.
Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: bod.
2. etasje:
Bruksareal: 46 m².
Primærrom: 46 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/gang, 3 soverom og bad/wc.
Krypeloft: Arealet er ikke måleverdig i hht. takstbransjens retningslinjer ved arealmåling 2014 - 2. utgave 9.2.15.
Garasje:
Bruksareal: 23 m².
Primærrom: 0 m².
Sekundærrom: 23 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: garasjerom og bod.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 30.01.2020 utført av takstmann Tore Rønning i Boligtakst Vestfold. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

Oppvarming

Varmekabler i vindfang, vaskerom i 1. etasje samt i bad i 2. etasje. Varmepumpe (fra 2018). Ved. Panelovner for øvrig.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er i følge selger ca. 19 000 kWh pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 112 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Internett og tv fra Telenor utgjør ca. kr 489 (tv) og 639 (bredbånd) per mnd.
Årlig forsikringspremie (ikke innbo) utgjør ca. kr. 3 573.
Årlig medlemskap i velforening utgjør ca. kr. 400.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 048 689 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 775 280 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man nedre vei mot Åsgårdstrand og følger denne forbi Rundkjøringen ved Kiwi butikken på Gauterød. I rundkjøringen ved Maxbo Ilebrekke så tar man inn til høyre. Kjør rett frem og følg Greinveien til høyre, og eiendommen ligger på høyre hånd. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til "frittliggende småhusbebyggelse" i henhold til reguleringsplanen for "Ilebrekke" vedtatt 13.12.2003.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Området eiendommen er beliggende i omfattes også av følgende relaterte planer:
"Ilebrekke Felt C2" vedtatt 23.5.2012.
"Ilebreke, felt C3 vedtatt" 18.6.2014.
"Ilebrekke industriareal" vedtatt (5.11.1982).

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Erklæring/avtale tinglyst 18.09.2008, dagboknr.  756427 - gjelder: gbnr. 89/291 har rett til uhindret å benytte nødvendig del av gbnr. 89/292. Gbnr. 89/292 har rett til uhindret å benytte nødvendig del av gbnr. 89/293.
Best. om adkomstrett, tinglyst 18.09.2008, dagboknr. 756427, gjelder: gbnr. 89/291 og 89/293 har rett til nødvendig ferdsel på gbnr. 89/292. Gbnr. 89/291, 89/292 og 89/293 har plikt til drift og vedlikehold av felles privat ledningsanlegg frem til kommunalt tilkoblingspunkt. 
 
Erklæring/avtale, tinglyst 18.09.2008, dagboknr. 756427 - gjelder: for alle beboere i Basbergrønningen vest er det pliktig medlemskap i velforening for Basbergrønningen nord.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Adkomst fra privat vei. Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4 900, tilrettelegging. kr. 12.500, internettannonsering kr. 10.990. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.